Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-27, 18:47   #4801
dorbar
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
Włączac mode na sukces!!!!!!
Bruk rodzi!!

tez to chciałam napisac, ale tak mnie odcinek wciągnał, ze nie chciałam nic stracić wchodząc na wizzaz

jestem załamana tym, ze taka wyrodna matka ze mnie ;(

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2008-11-27 o 18:48
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:49   #4802
maladT
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)

jutro są powtórki mody na sukces

ja schudłam po ciaży już ponad 22kg, a przytyłam 19 więc nie jest źle... w zasadzie chcę dobić do 60kg czyli jeszcze 6,5

Afro ja mieszkam na samym końcu powiatu... ale często jestem na zakupach w kupcu no i jeźdzę do szpitala do Starogardu

Trójco czyli Anisiu, Rusałko i Sosnowo jak super wyglądacie... fotki bombowe...aż Wam zazdroszczę spotkania... i zastanawiam się kogo odwiedzić, czy Afro czy Dudi

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:50   #4803
maladT
Zakorzenienie

Dorbar nie jesteś wyrodna... ja też tak robię z małą jak Ty i nic jej nie jest... owszem nie można dziecka ciągnąć ale kurde przecież się uważa... moja od 3 miesiaca zycia jest sadzana a jak nie chce sie jej do siadu podniesc to sie wpienia jak nigdy

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-11-27, 18:53   #4804
dorbar
Wtajemniczenie

MaladT moja tez się wpienia, aż jej piana leci

Moj tatao znowu fochy puszcza, a wszytsko zaczeło się od biednej żarówki

Edytowane przez dorbar
Czas edycji: 2008-11-27 o 18:54
dorbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:54   #4805
maladT
Zakorzenienie

jutro o 10 poród bruk... nie mogę przegapić.., chyba na kartce sobie napiszę

Oliwka 07.02.2015
Stary 2008-11-27, 19:01   #4806
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

maladt poprawka: ja rusalka i taka sobie kiedys skocze do bielska to spotkam sie z wizazowymi niewiastami mojego wyjca wykapalam szybciej bo spal dzis 30 min plus 10min u rusalki i 5min w aucie. Padl wlasnie przy cycu.

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 19:03   #4807
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
jutro o 10 poród bruk... nie mogę przegapić.., chyba na kartce sobie napiszę

niezapomnij
Stary 2008-11-27, 19:03   #4808
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
ja mam 6kg mniej niz przed ciaza, ale jeszcze jakies 4 chcialabym miec mniej. w sumie to u mnie powoli bo powoli ale nadal leci w dol
ktos sie pytal o wage po ciazy... w tym momencie waze 2 kg mniej niz przed ciaza... a w planie mam jeszcze zrzucenie 5-6 kg... w moim przypadku wystarczylo wyeleminowanie chleba i ZP (zryj polowe- choc w moim przypadku to raczej 2/3)[/quote]

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
Wiesz co Evelin co do karmienia i chudniecia to roznie z tym na pewno w czym pomaga karmienie to w szybkim obkurczaniu macicy co by oponka szybciej sie wciagneła, ja nei wiem czyto karmienie u mnei wyciagnelo czy bezsenne noce bo karmilam co 2 h przez miesiac, bo jak skonczylam jednego poic to musialam zaraz drugiego, ja dobilam do ok 62 w ciazy z 45 kg no i w sumie od 2 miechow ciagle stoi na 47 chociaz na krotko bylo 46.Teraz jak siedze w domu i sie nie ruszam to i nie spalam. No chyba ze na wizazu od pisania
A ja nadal inwalidka z jedna reka po tym przedzwiganiu fotelikow wszystko robie jedna reka ale tu moge pisac dwoma
Jesli o mnie chodzi to niestety ani macica sie nie chce kurczyc ani kg nie chca spadac a caly czas cycem karmie. Fakt ze mam na slodkie straszna chec caly czas ale teraz juz z tym koniec bo jak wam pisalam nie mozna nabialu itd wiec wszytskie ciasteczka odpadaja chyba ze sama cos upieke a ze mi sie nei chce wiec koniec )

[quote=poulette;9881915]

Ja wlasnie sie zastanawiam ile waze.... nie mam wagi w domu i poczekam az bede u rodzicow za ponad tydzien, to wtedy sie okaze. Ostatnio mialam 1 kg wiecej niz przed ciaza. Mysle, ze teraz waze tyle co przed, ale jakos tak biodra mi szersze zostaly. Ale ja juz przed ciaza bylam gruba i bardzo chcialabym schudnac tak z 10 kg. Ale jak ????? Skoro ja caly czas jestem glodna, przed chwila zjadlam 4 kanapki z Nutella !!!! Normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje..... Tylko bym jadla, a juz slodkie to caly czas.... u mnie karmienie piersia chyba nic nie dalo. Choc kto wie, moze jakbym nie karmila, to mialabym jeszcze wiecej zbednych kg.... Ehh...
Czas sie za siebie wziasc, a mi jakos nie wychodzi. Nie mam silnej woli. A juz nie moge na siebie patrzec....
Tak, Afro miala racje. To jest zdecydowanie drazliwy temat.

E tam no drazliwy ale co nie damy rady??? Jak tu sie odchudzac jak trzeba mleko dla mlekopijcow produkowac??? Dlatego myslalam ze cid jakis sie stanie i samo zejdzie ale nie chce sie stac, no mam cale dwie pary spodni w ktore sie mieszcze a kozakow nie moge dopiac bede plakacccccccccc

[quote=leleth;9881998]jesli chodzi o wage to tak jak pisalam wczesniej ograniczylam chleb- no i w sumie slodycze... i zmniejszylam porcje i jest super no i cellulitis sie zmniejszyl cwiczyc mi sie nie chce niestety haha ...

No to moze i jest mysl ale co tu jsc zamiast chleba jak mi nic nie wolno ani jogurciku ani kaszeczki juz najablka patrzec nie moge a fujjjj
[quote=maladT;9885258]jutro są powtórki mody na sukces

ja schudłam po ciaży już ponad 22kg, a przytyłam 19 więc nie jest źle... w zasadzie chcę dobić do 60kg czyli jeszcze 6,5

Hmm jak to zrobilas??? Karmisz piersia prosze o szersze instrukcje
evelin2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 19:04   #4809
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anita00079 Pokaż wiadomość
Kurzosławko ja lubie takie gry naczy gralam moze z kilka razy ale jak juz to wlasnie w napierdzielanke no i mam tez mortal szkoda ze nie mowilas to bym odstapilabo ja juz sie wyzylamWiec nei tylko Twoj jest duzym dzieckiem hihi ciekawe co to bedzie z apare lat u mnie jak we trojke kazdy bedzie na pleju zasuwał....palne se w łeb chyba bo ja mam pecha ze zawwsze trafialam na maniakow jak nei komputerowych to gierek dlatego ex tz tez pogonilam miedzy innymi przez to
No widzisz kochana nie zgadało się,trudno
Co do naparzanek to czasem jak sie uda tż-towi mnie wybłagasć to partneruje mu w soulcalibur 4
Ja namiętnie grałam kiedyś w World of Warcraft ale od narodzin małej nie ma czasu na granie Siakoś mi tego nie brakuje

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 19:10   #4810
evelin2000
Zadomowienie

halo dla wszystkich. Cos mi nie wychodzi dolaczanie cytatow cos powywalalam i wyszedl galimatjas pewnie nikt sie nie polapie o co chodzi no nic pocwicze jeszcze.
Bylysmy dzisiaj z Zuzia na szczepieniu no i ostatecznie zdecydowalam sie na 5w1.
Teraz mala marudzi to przysypia to poplakuje miala przez chwile lekko podwyzszona temperaturke ale juz przeszlo jej. A jesli chodzi o uklucia to cudownie praktycznie zero placzu (mocniej placze jak jej ubieram czape). Ciekawe co to dzisiaj za noc bedzie po tych szczepieniach.

Jestem dzisiaj zadowolona bo wydebilam od mojej pediatry skierowania na badania dla malej co mi je gastroenterolog zlecil no i nie bede musiala znowu za to wszytsko placic )
Wiec dzisiejsza czesc dnia co to juz byla chyba udana jak jeszcze mala bedzie spokojna to juz super trupa. Ale wlasnie pojekuje lece
Stary 2008-11-27, 19:14   #4811
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ashh7 Pokaż wiadomość
My juz po spacerku w deszczu;], wizycie kumpeli tez z młodym , sprzątaniu, praniu i innych 'przyjemnościach' tylko na chwile..zeby sie fotką powitalną pochwalic...ehem o ile sie doda;P ps. Evelin2000 no to sie razem 'zapisałyśmy' do mamusiek forumowych,pozdrawiam tym bardziej)
czy ja dobrze widze ze ten slodziak to istny tatus??::))
Stary 2008-11-27, 19:16   #4812
dorbar
Wtajemniczenie

Evelin to dobrze, ze 5w1 wziełaś bo 6w1 to chyba sie nie opłaca.
Stary 2008-11-27, 19:24   #4813
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Witajcie Laski.
No i byłyśmy na tej rehabilitacji. Problemow z komunikacja miejska nie mialyśmy, wszytsko szło sparwnie, ale... czuje się jakoś dziwnie po tej rehabilitacji. Gościu nic nie powiedział zeby Ala miała jakieś napiecie mieśniowe. Wydaje mi się, ze nie jest jej ta rehabilitacja potrzebna, ale chyba mi tzn. zaczał mi pokazywać jak mam ją przewijać, ubierać, nosić i w sumie to okazało się, ze niby cały czas źle to wszytsko robiłam. Bo, zawsze jak ją przebierałam to, np podnsiłam jej główkę, plecki, a on powiedział, ze tak się nie robi, że trzeba podnieść tyłeczek trzymając bioderka, lekko je przekręcić w bok, wówczas dziecko się na boczku kładzie i wtedy rzezcy zsuwać. Podobno dziecko powinno miec cały czas kontakt z powierzchnią na której leży. no i powiedzial, rowniez ze nie powinnam jej nosic w pionie bo jest jeszcze za mała, że nie mam pozwalac jej siadać (ze powinna siadac dopiero za 5 miesiecy, a ja myślaąłm ze za 5 miesiecy to moz powoli bedzie chodziła), ze nie mam ja podnosic do siadu za raczki (a pediatar powiedzial, ze mogę). No i w co teraz wierzyć :conf used:
czuje się lekki zakret po tej rehabilitacji.
no i wymiekam też jeżlei chodzi o małej skóre, nie wiem już sama jak mam ja pielegnować, w czym kąpać bo wicznie coś ma na twarzy. już pzrestałam słodkie jeść. Od krowy to jem tylko masło. Ciemieniucha iwecznie wraca, nie mogę jej wytepić. 3 dni temu znalazlam na ytle główki znalazłam bardzo suhce place, zdrapałam je, naoliwiłam i co, rano znowu są , ręce mi opadają.
Ochoty na sex juz nawet nie mam ;(

a dlaczego boisz się Wersty jeśli można wiedzieć ?

Ja w ciąży przytyłam 22kg, to była normalnie maskara, jak biegłam do tramwaju (trudno to nazwać giegiem) to ziemia się trzesła. teraz mam już 20kg mniej, ale planuje schudnąć jeszcze z 7 bo chcę być CHUDA SZKAPA

Ashh śliczny ten twój synek, czy on jest albinosem, takie jaśniutkie włoski ma

Fajna fotka. A w srodku to Piterek? Ale się rozpycha

A i jeszcze chciałam dodać, ze na tej rehabilitacji studenci byli i ogladali Ale. Młoda ryczała non stop przez 30 minut, to było coś strasznego. Ja już nie chce rehabilitacji

No to ja tez zle wszystko robie. Nosze ja w pionie bo inaczej nei chce, podnosze za rece a ona ze szczescia az grucha, oczywisci epodnosze glowe i tulow (ale fakt to jej sie nei podoba). Lacze sie z toba w bolu diety bezmlecznej (ale zeby wyeliminowac skutki musisz zupelnie zrezygnowac z bialka wolowego) i to po 2 tygodniach dopiero organizm sie z niego oczysci, sama to teraz przerabiam po wizycie u gastrenterologa ale to z powodu znienawidzonych przez was kupek .

Co do sexu to uuu juz zarastam chyba, a co to sex przypomnijcie bo zapomnialam.

Nie martw sie z tego co zauwazylam a kilku lekarzy juz z mala odwiedzilam kazdy gada co innego. Juz dziele wszystko na polowe i wybieram ta wygodniejsza dla mnie.
Nam jedni kaza brac antybiotyki inni nie i tak gadaj dupa z panem na wieki......
Stary 2008-11-27, 19:25   #4814
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75

Kurzosława dzięki za odpowiedź ale mojego tz to nie interesuje i nawet by nie miał czasu w to grać a ja za grami też nie przepadam więc z tego pomysłu nici
Może jeszcze któraś zdradzi swe pomysły na jakiś prezent

A co do wagi to moje kg jakoś nie chcą spadać przy karmieniu teraz jestem na tym etapie że boje się wchodzić na wagę bo nie wiem co tam zobaczę a tak w ogóle to chciałabym zrzucić ok 20 kg tylko jak to zrobić w czasie karmienia boję się ograniczać w jedzeniu by nie mieć za słabego pokarmu
co do figury to mam dupę jak stara baba nogi grube i straszny cellulitis i jestem tym strasznie załamana poszła bym na basen ale się wstydzę rozebrać bo nogi mam obrzydliwe
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 19:29   #4815
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kristi75 Pokaż wiadomość
Kurzosława dzięki za odpowiedź ale mojego tz to nie interesuje i nawet by nie miał czasu w to grać a ja za grami też nie przepadam więc z tego pomysłu nici
Może jeszcze któraś zdradzi swe pomysły na jakiś prezent

A co do wagi to moje kg jakoś nie chcą spadać przy karmieniu teraz jestem na tym etapie że boje się wchodzić na wagę bo nie wiem co tam zobaczę a tak w ogóle to chciałabym zrzucić ok 20 kg tylko jak to zrobić w czasie karmienia boję się ograniczać w jedzeniu by nie mieć za słabego pokarmu
co do figury to mam dupę jak stara baba nogi grube i straszny cellulitis i jestem tym strasznie załamana poszła bym na basen ale się wstydzę rozebrać bo nogi mam obrzydliwe
No wiec nie wstydz sie tylko wybierz godzine kiedy jest malo ludzi szybko wskakuj do wody i juz. Kiedys musi byc ten pierwszy krok. Ja przytylam w ciazy 18 kg a juz przed wazylam 69. Teraz jestem na etapie 75 i nic nie chce zejsc w dol. Bede duzo jesc nadal chce mala jeszcze karmic no i chce tez w nocy spac. Wynika z tego ze jedyny sposob to zaczac cwiczyc. Wybieram sie na step bo tylko to mi sie podoba z fitnesu ale boje sie tego pierwszego miesiaca co to flaki bede wypluwac zanim mi kondycha wskoczy, OStatecznie 9 miesiecy lezalam dupa do gory, wiec kondycja zerowa.
Stary 2008-11-27, 19:32   #4816
evelin2000
Zadomowienie

Aha Kristi75 ale ten twoj szkrab malutki sie urodzil FAjniutki

Wiecie co dziewczyny bylam dzisiaj w przychodni i spotkalam kobitke z dziewczynka praktycznie takiej wielkosci jak noja Zuzia i jak uslyszalam ze ona 8 miesiecy ma to myslalam ze padne. A moja 3 az sie boje co to bedzie kiedy bedzie miala 8
Stary 2008-11-27, 19:32   #4817
kristi75
Zakorzenienie

ewelin zanim zdecydujesz się na antybiotyk to się jeszcze 10 razy zastanów mojemu też tak wciskali antybiotyk jak był mały i tak ciągle antybiotyk inni tyle ich nie jedzą przez całe życie co on jadał jak miał 9 misiecy to miał toksyczno-alergiczne zapalenie naczyń krwionośnych i to wszystko z antybiotyków

No może i malutki ale pocieszam się tym że mniejsze łatwiej urodzić
A mniejsze też się rodzą np. zemną leżała dziewczyna co urodziła córeczkę co miała tylko 2 kg i urodziła w terminie

Edytowane przez kristi75
Czas edycji: 2008-11-27 o 19:37
Stary 2008-11-27, 19:34   #4818
evelin2000
Zadomowienie

Teraz kiedy by sie mogla juz budzic do wanny to ona zasnela na dobre Buuu jak sie wyspi to potem nie bedzie chciala posapc
Stary 2008-11-27, 19:36   #4819
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
ewelin zanim zdecydujesz się na antybiotyk to się jeszcze 10 razy zastanów mojemu też tak wciskali antybiotyk jak był mały i tak ciągle antybiotyk inni tyle ich nie jedzą przez całe życie co on jadał jak miał 9 misiecy to miał toksyczno-alergiczne zapalenie naczyń krwionośnych i to wszystko z antybiotyków
Kristi75 wlasnie juz mala dostala 3 antybiotyki i jak mi chciala wcisnac 4 to zmienilam lekarza. JUz dosc tego, swieta racja antybiotyki to juz ostatecznosc.
Stary 2008-11-27, 19:40   #4820
kristi75
Zakorzenienie

ewelin ja nie mogę sobie wybrać dowolnej godziny na basen bo mam jeszcze dwójkę dzieci i nie mam ich gdzie zostawić
Stary 2008-11-27, 19:43   #4821
evelin2000
Zadomowienie

Cytat:
ewelin ja nie mogę sobie wybrać dowolnej godziny na basen bo mam jeszcze dwójkę dzieci i nie mam ich gdzie zostawić
Dawaj do mnie ja ci popilnuje Sorki nie wiedzialam
Stary 2008-11-27, 19:51   #4822
kristi75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelin2000 Pokaż wiadomość
Dawaj do mnie ja ci popilnuje Sorki nie wiedzialam

No bardzo chętnie ale musiałabym przyjechać do ciebie na kilka dni bo troszkę daleko
Ale to może bym się w morzu okąpałam a nie w basenie
Stary 2008-11-27, 19:58   #4823
ashh7
Przyczajenie

Co do wagi...to ja dzień po porodzie ważyłam 2 kg mniej niż przed ciążą( w ciązy przytyłam 8 kg, młody ważył 4,500kg....nie pytajcie jak:P), teraz w sumie też mnie mały wysysa i już zaczynam się powoli czuć jak mały chłopiec , za chudo jakoś tak...( plus dwa dni temu ściełam dlugie włosy- z czego sie akurat ciesze..uff jak wygodnie) a szymek to cały tata- blondyn niebieskooki i blada twarz;] ja dokładnie na odwrót-gdzie tu sprawiedliwość? btw czy tylko ja nie jestem w temacie mody na sukces? szalone jestescie;P aaa gliwiczanki może się kiedyś wprosze na spotkanko?,jak się bardziej poudzielam heh
ashh7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:27   #4824
marticia
Zakorzenienie

Powariowalyscie!!!!!

usmialam sie po pachy z wczorajszej konwersacji tyle ze nie zdazylam jesczez wszystkiego przeczytac

Dziekuje wszystkim za trzymacie kciukow za mojego synka, ma sie troche lepiej, ale na konkretne rezultaty musze troche poczekac.

Taka sobie ten syropek nazywa sie Ranidil, ciekawe czy pomoze.

Anisia jak po szczepieniu?

Najlepsze zyconka dla Olenki Kasiu!!! no 4 miechy jakby nie bylo

Witam nowe kolezanki . Im wiecej nas tym lepiej

Szukam fajnego krzeselka do zarelka.. ciekawe czy znajde.
A we Wloszehc nie ma fajnych kombinezonow na zime i szukam na allegro...dziwne, przeciez tu tez zimno.
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:35   #4825
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Evelin to dobrze, ze 5w1 wziełaś bo 6w1 to chyba sie nie opłaca.
ja bralam 6w1 i placilam 170zl, takze nie jest zle
Stary 2008-11-27, 20:36   #4826
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hello Lachy

No padłam! Naprawdę się na Was baby przerzucam śliczne jesteście a dzieciaczki przewspaniałe ale po takich mamusiach to co się dziwić. Cosik mi się wydaje, że Wiktorynka najwięksiejsza

A my z małżonem po zakupach. Małż się załamał 650 zeta zostawiliśmy w Oszołomie. Np. guuupie pampki 47 zł za pakę sztuk 72 - wzięłam dwie Bebilon ha mi podrożał i kosztuje teraz 26 zeta słoiczki, chusteczki, duperoły i tak sobie kasiurka poszła No, ale już z głowy.

Młoda padła i śpi... najlepszy było jak w sklepie padła na mnie, oj jak słodko spała w takich momentach serce mi rośnie

Natoha kochana, ja kobiet nie biję a biorąc pod uwagę moją zmianę orientacji to wiesz tego ekhmmmmmmmmm

Edytowane przez Kasiulka22
Czas edycji: 2008-11-27 o 20:37
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:37   #4827
afro_dyta85
Zadomowienie

Ja już po wizycie koleżanki TŻta. Fajnie było i Daniel super wrażenie zrobił bo tylko sobie grzecznie leżał i się gapił, czasem coś tam powiedział i sie pośmiał. Potem ładnie poszedł spac. A TŻ pojechał do mojego taty odebrac samochód a jak wróci to normalnie go za jajca powieszę chyba!!! No co za kurde palant no Cały dzień jak głupia sprzątałam, k.... nawet podłogi wypastowałam (co normalnie robię tylko na święta), zrobiłam obiad i jeszcze zdążyłam sie na bóstwo zrobic żeby nie było że kopciuszka ma w domu a on sobie na odchodne (razem wychodzili) walnął "posprzątaj tu może trochę w końcu". Kur.. żarcik taki!!! Ja sie znam na żartach tak ogólnie, ale nie jak cały dzień zapierda... No co za dziad wstrętny A taka byłam zadowolona że ze wszystkim zdążyłam...

No to Maladt jak będziesz miała kiedyś ochotę na kawkę i ciasto (czy jakieś inne dietetyczne smakołyki...) to zapraszam. Ja w sumie niedaleko od kupca mieszkam

Mój blog

afro_dyta85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:40   #4828
natoha
Raczkowanie

Kasiulka tego sie obawiam
ale co tam trzeba byc otwartym na nowe doswiadczenia
natoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:42   #4829
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natoha Pokaż wiadomość
Kasiulka tego sie obawiam
ale co tam trzeba byc otwartym na nowe doswiadczenia

Kurcze, to ile ja już randek mam zaplanowanych ale jestem farciara
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:43   #4830
Judi21_84
Zakorzenienie

Afro nie przejmuj się dziadem, ale basz rację należy się mu
oh jakby mi mój tak powiedział......... zatłukłabym mende

Kasiulka dała czadu w auchanie

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości