Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-26, 21:45   #2491
aretse
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem-czy któraś z Was to przeżywa? Część 4

Cytat:
Napisane przez ehjano Pokaż wiadomość
Witajcie kochane Przeprasza ze was dziś troszke zaniedbam ale czasu cos mało... A problemów wiele.
Jak juz wam wcześniej pisałam moj były odzywa sie od kilku tygodni... Co dziennie wieczorem pisze do mnie... A robi to czule i z troską, kilka razy sie widzieliśmy. (ja nigdy nie proponowałam mu spotkania czem nawet sama sie wykręcałam) No wiec cała w skowronkach chodziłam. Ale dość o tym...
Przeżyłam szok gdy zobaczyłam jego dzisiejsze opisy na gg. Wbiło mnie w podłogę i jakoś nie mogę z niej powstać. A mianowicie "chodz nie urodziłaś mnie kocham Cie jak matkę." albo "moje miejsce jest przy niej i nigdzie indziej"... No wiec gdzy dzis rozmawialiśmy niby normalnie skomentowałam to ależ ty zakochana a on ? Odesłał mi beznadziejnego emotikona i stwierdził ze musi isc na hale (tak- często tam chodzi no ale mógłby mi to wytłumaczyć) W końcu zasługuje na To. a teraz moje właściwe pytanie! Co zrobić gdy odezwie sie do mnie później? Bo odezwie sie na pewno. Wiercić dalej temat czy czaka az on coś piśnie?

Znów MOGŁABYM ODDAĆ WSZYSTKO ABY BYŁ MI OBOJĘTNY!
Ja bym ciągnęła temat dalej przecież masz prawo zapytac i uzyskac odpowiedź...
aretse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:48   #2492
aretse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kinka21 Pokaż wiadomość
Troche czasu mnie tu nie bylo, ale wracam z nowymi wiadomosciami w poniedzialek dowiedzialam sie ze moj eks ma juz nowa, wlasciwie to nie wiem czy nie mial jej juz wczesniej jak niby mielismy przerwe Spotkalam sie z nim i nagadal mi duzo bzdur, ze niby chce byc teraz sam, ze nie chce zadnej milosci (on mysli ze ja nie wiem ze kogos ma) i powiedzial ze jeszcze cos do mnie czuje ale my to juz przeszlosc. Nie wiem po co on tak klamal Dziewczyny czy faceci musza zawsze okazac sie tacy niedojrzali? Facet ma 25 lat a zachowuje sie jak gowniarz i to wszystko po 3 latach zwiazku. Koszmar
skoro on Cię tak okłamał to dlaczego nie powiedziałaś mu że wiesz? trzeba było to zrobić i powiedzieć, że predzej czy pozniej i tak bys sie dowiedziała wiec niech ci nie robi prania w mozgu...
aretse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 21:53   #2493
moniska1211
Przyczajenie

GG do moniska1211

Pewnie,że przezywałam rozstanie.. I to 2 razy.. Zabójałam się w pewnym chłopaku.. ktory tez kochal mnie do szalenstwa.. ale niestety los chcal jak chcial i wyjechal zagranice do szkoly.. no i po roku czasu on stwierdzil,ze zwiazek na odleglosc jest bez sensu,bo rzadko sie widzielismy itd.. a jest za granica na 3 lata.. akutalnie zostalo mu 1.5 roku.. teraz nie utrzymujemy ze soba kontaktu.. mamy nr gg i to tylko tyle ,a le i tak nie piszemy.. nie ukrywam,ze chcialabym,ale po co .. gdyby chcial to sam by napisal.. i niestety nie potrafie o nim zapomniec. bo kochalam go najmocniej jak tylko moglam.. po nim mialam kolejnego.. ale z nim nie bylo to samo.. aczkolwiek obojetny mi nie byl.. faktem jest,ze piszemy ze soba,gdy on napisze a robi to czesto, czasem sie widzimy na imprezach ,gadamy i nie tylko,albo i aż tyle ^^
moniska1211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 22:15   #2494
ehjano
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aretse Pokaż wiadomość
Ja bym ciągnęła temat dalej przecież masz prawo zapytac i uzyskac odpowiedź...
Postaram się ta zrobić... Jej ale się boje tej jego odp. no ale wole wiedzieć niż później się łudzić..

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

ehjano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 22:18   #2495
ehjano
Rozeznanie

On jest jak jak chorągiewka na wietrze...

NIENAWIDZĘ GO!

'Zastanawiam się, dlaczego mężczyźni w ogóle bywają poważni. Mają to coś długiego, delikatnego i zabawnego, co im dynda między nogami, to się podnosząc, to opadając z własnej woli... Gdybym ja była mężczyzną, bez przerwy śmiałabym się sama z siebie.'

Stary 2008-11-26, 22:21   #2496
kinka21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aretse Pokaż wiadomość
skoro on Cię tak okłamał to dlaczego nie powiedziałaś mu że wiesz? trzeba było to zrobić i powiedzieć, że predzej czy pozniej i tak bys sie dowiedziała wiec niech ci nie robi prania w mozgu...

Codziennie właśnie nosze sie z zamiarem napisania mu ze wiem ale chyba chciałabym mu to powiedzieć w cztery oczy, chciałabym zobaczyć jego minę jak będę mu mówić jaki jest fałszywy i obłudny i że od początku wiedziałam o co chodzi a on udawał idiotę i żeby zniknął z mojego życia bo chce zapomnieć. Ma przyjechać do mnie po swoje rzeczy więc czekam aż się odezwie bo sama nie chce. Myślicie że powinnam tak zrobić czy raczej wysłać jakiegoś maila? Jedni mówią że szkoda moich nerwów inni że powinnam powiedzieć mu co o nim myśle. Sama nie wiem
kinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-26, 22:23   #2497
ehjano
Rozeznanie

''burdel w mej głowie jak w damskiej torebce...'' !!

Eh idę sobie nie będę wam już dzisiaj więcej tu marudziła...
Pozostaje mi: wino, muzyka z częstotliwością alfa i tabletki na uspokojenie...
A co do rana wytrwam! I wam też tego życzę.

Dobranoc

Stary 2008-11-26, 22:40   #2498
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ehjano Pokaż wiadomość
On jest jak jak chorągiewka na wietrze...

NIENAWIDZĘ GO!

Kochana co się stało????
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Enka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 00:56   #2499
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

śpicie...? eh,to ja też się chyba zbiorę,bo na uczelni będę nieprzytomna.
spróbuję usnąć...
dobranoc
czokled jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 00:56   #2500
zielona87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czokled Pokaż wiadomość
taak,myślałam o tym żeby mu pokazać jaka jestem fajna i w ogóle,heh,ale problem tkwi w tym,że ja mu pierwsza spotkania nie zaproponuje... i szczerze mówiąc średnio mam na nie ochotę,i wiem że dużo by mnie ono kosztowało zdrowia psychicznego,no ale będę musiała w końcu się z nim spotkać żeby zobaczył co stracił a co do koloru na głowie to a i owszem,na początku grudnia wybieram się do fryzjera
a co do Twojego wielbiciela to kurcze nie wiem co Ci doradzić... bo to,że trochę Cię do niego ciągnie może być też spowodowane tym,że chcesz jakoś zapełnić miejsce po eksie,że źle Ci samej... przynajmniej ja tak się czasem czuje,i podejrzewam,że jakikolwiek związek w tym momencie by u mnie właśnie na tym polegał. więc może poczekaj trochę,daj sobie czas,pospotykajcie się,i... zobaczysz wtedy co dalej : ) a właśnie,ile u Ciebie minęło od rozstania?
Nie chodzi mi o to żebyś się z nim spotykała tak na kawę czy coś, tylko jakoś tak... na imprezie, albo "przypadkiem". Niech widzi co stracił
No już ponad 3 miesiące... a ciągnie się to jak przysłowiowy smród po gaciach:/ To co on teraz wyrabia to jest poprostu szczyt żałości:/
Też tak własnie myślę że to będzie zabicie pamięci o ex,ale z drugiej strony... Ja i tak bardzo powoli rozkręcam związki, z zasady nie ufam, wiec to jeszcze z 2 miesiace jak nic będzie takiego podchodzenia się.. a potem się zobaczy
A jak u ciebie z kandydatami?:P
CP od 26.01.2013
Sesa, Nafta, Vatika i inne dobroci - szukam swojego KWC

Zrzucam tłuszczyk - od 07.01.2013
Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
zielona87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 01:11   #2501
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez zielona87 Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o to żebyś się z nim spotykała tak na kawę czy coś, tylko jakoś tak... na imprezie, albo "przypadkiem". Niech widzi co stracił
No już ponad 3 miesiące... a ciągnie się to jak przysłowiowy smród po gaciach:/ To co on teraz wyrabia to jest poprostu szczyt żałości:/
Też tak własnie myślę że to będzie zabicie pamięci o ex,ale z drugiej strony... Ja i tak bardzo powoli rozkręcam związki, z zasady nie ufam, wiec to jeszcze z 2 miesiace jak nic będzie takiego podchodzenia się.. a potem się zobaczy
A jak u ciebie z kandydatami?:P
tak,ja właśnie chciałabym tak przypadkiem,żeby naturalnie było,ale wiadomo jak to z przypadkami bywa,eh,kiedy ich potrzeba to nie ma... :P 3 miesiące to już trochę,chyba na tyle żeby w miarę ochłonąć i nabrać odpowiedniego dystansu... u mnie w piątek stukną 3 tygodnie (i stuknęłyby 3 miesiące bycia razem) więc trochę świeżo jak na rozpatrywanie kandydatów,chociaż tak czy inaczej cienko z takowymi ;/ ale w piątek idę na jakiś obchód po klubach,w sobote andrzejki,więc...kto wie,kto wie ale zainspirowałaś mnie tym pomysłem o próbie związku bez zaangażowania...
Stary 2008-11-27, 10:40   #2502
zielona87
Zadomowienie

Cytat:
tak,ja właśnie chciałabym tak przypadkiem,żeby naturalnie było,ale wiadomo jak to z przypadkami bywa,eh,kiedy ich potrzeba to nie ma... :P 3 miesiące to już trochę,chyba na tyle żeby w miarę ochłonąć i nabrać odpowiedniego dystansu... u mnie w piątek stukną 3 tygodnie (i stuknęłyby 3 miesiące bycia razem) więc trochę świeżo jak na rozpatrywanie kandydatów,chociaż tak czy inaczej cienko z takowymi ;/ ale w piątek idę na jakiś obchód po klubach,w sobote andrzejki,więc...kto wie,kto wie ale zainspirowałaś mnie tym pomysłem o próbie związku bez zaangażowania...
Taa,ale myśmy dwa lata byli razem:/ Wy bylliście stosunkowo krótko, nie zdążyłaś się przyzwyczaić do róznych rzeczy. Jeszcze trochę i będziesz "gotowa na nowości". Ja dystansu nie nabrałam, bo on ciągle przychodzi, pisze, dzwoni i nie mogę zapomnieć. Ale jak jest taki dzień bez kontaktu z nim to od razu mi lepiej Zastanawiałam się nad zmianą numeru... ale wtedy musiałąbym wszystkim ludziom o tym powiedzieć i zrobiłby sie problem.
Związek bez zaangażowania też mnie ciągnie własnie,ale boję się tego że ja nie umiem się nie angażować. Jestem typem który chodzi po ulicy i rozmysla co by było gdyby... i jak on by sie zachował, a jak ja? itp:P
CP od 26.01.2013

Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
Stary 2008-11-27, 13:12   #2503
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Jestem chora.
Siedzę w domu i myślę o Nim.
Wysłałam u wczoraj życzenia, a On, że dziękuje, że miło, że pamiętałam. I musiał iść.
Taki chłopak, który się o mnie starał - zwątpił. Jest z inną. Napisał mi to. Ale jeszcze na dyskotece wspólnie tańczyliśmy.
Nie wiem, nie przeszkadza mi, że On ma inną. Chyba nie ma Nim aż tak bardzo zależało.
Gorzej z moim byłym. Ciągle o Nim myślę. Nie wiem, nie daję sobie z tym rady. Może nie chcę zapomnieć, może nie potrafię.
Coś takiego we mnie tkwi.
Cieszę się, że On jest szczęśliwy, bo zawsze tego chciałam. Ale brakuje mi Jego ..

Stary 2008-11-27, 17:22   #2504
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Taa,ale myśmy dwa lata byli razem:/ Wy bylliście stosunkowo krótko, nie zdążyłaś się przyzwyczaić do róznych rzeczy. Jeszcze trochę i będziesz "gotowa na nowości". Ja dystansu nie nabrałam, bo on ciągle przychodzi, pisze, dzwoni i nie mogę zapomnieć. Ale jak jest taki dzień bez kontaktu z nim to od razu mi lepiej Zastanawiałam się nad zmianą numeru... ale wtedy musiałąbym wszystkim ludziom o tym powiedzieć i zrobiłby sie problem.
Związek bez zaangażowania też mnie ciągnie własnie,ale boję się tego że ja nie umiem się nie angażować. Jestem typem który chodzi po ulicy i rozmysla co by było gdyby... i jak on by sie zachował, a jak ja? itp:P
tak wiem,że dwa lata,to długo... i nie chodziło mi,że po 3 miesiącach od rozstania możesz się już spoko z kimś wiązać,tylko raczej o to,że nabrałaś już trochę dystansu i to nie jest takie świeże...
ja mam nadzieję,że to że nie byliśmy długo pomoże mi się jakoś szybciej z tego wykaraskać. jeszcze mnie na słuchanie zmulonych piosenek wzięło... no ale w weekend będzie czas na opijanie,którego będą 3 powody,2 niefajne,ale każdy jest dobry do picia,heh... ; P
Stary 2008-11-27, 17:46   #2505
coffeinka85
Raczkowanie

gorączka mnie trzyma...

Edytowane przez coffeinka85
Czas edycji: 2008-11-27 o 17:49
coffeinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 18:07   #2506
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coffeinka85 Pokaż wiadomość
gorączka mnie trzyma...
Kochana
długa, gorąca kąpiel i do łóżka z herbatą z miodem i z cytryną...
nie łykaj żadnych tabletek, bo one tej gorączki nie obniżą..
Ty potrzebujesz teraz odpoczynku i relaksu...zatroszcz się o siebie najlepiej jak potrafisz...
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stary 2008-11-27, 18:10   #2507
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Napisane przez coffeinka85 Pokaż wiadomość
gorączka mnie trzyma...
Widzę, że nie jestem sama.
Stary 2008-11-27, 19:26   #2508
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

ja też jakaś rozstrojona dziś jestem, płaczę, kłócę się z ludźmi, żarówki się spalają w pokoju, eh, wszystko przeciwko mnie. już nawet nie potrafię się cieszyć z nowej bluzki, w której tak fajnie wyglądam. może dlatego, że wiem, że gdybyśmy byli razem to pewnie byśmy jutro świętowali kolejną miesięcznicę...
: (
Stary 2008-11-27, 19:38   #2509
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
ja też jakaś rozstrojona dziś jestem, płaczę, kłócę się z ludźmi, żarówki się spalają w pokoju, eh, wszystko przeciwko mnie. już nawet nie potrafię się cieszyć z nowej bluzki, w której tak fajnie wyglądam. może dlatego, że wiem, że gdybyśmy byli razem to pewnie byśmy jutro świętowali kolejną miesięcznicę...
: (
ja tez mam doła giganta...tak od samego rana, jak tylko sie przebudziłam do dopadło mnie takie niejasne i nieokreślone przybicie i przygnebienie....i tez mi się żarówki poprzepalały!!!
ja juz sama ze soba nie wytrzymuję........czy kiedykolwiek będzie lepiej?????
Stary 2008-11-27, 19:44   #2510
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez Enka333 Pokaż wiadomość
ja tez mam doła giganta...tak od samego rana, jak tylko sie przebudziłam do dopadło mnie takie niejasne i nieokreślone przybicie i przygnebienie....i tez mi się żarówki poprzepalały!!!
ja juz sama ze soba nie wytrzymuję........czy kiedykolwiek będzie lepiej?????
może my jakoś telepatycznie je spaliłyśmy? nie wytrzymały tej chorej atmosfery? eh ;p
masakra,co za dzień,jeszcze non stop mega zmulonych piosenek słucham,jak się ktoś chce dobić to chętnie zapodam tytułami,heh...
mam nadzieję,że będzie lepiej,kiedyś...
Stary 2008-11-27, 19:48   #2511
Enka333
Raczkowanie

Cytat:
może my jakoś telepatycznie je spaliłyśmy? nie wytrzymały tej chorej atmosfery? eh ;p
masakra,co za dzień,jeszcze non stop mega zmulonych piosenek słucham,jak się ktoś chce dobić to chętnie zapodam tytułami,heh...
mam nadzieję,że będzie lepiej,kiedyś...
Proszę Cię kochana dobij mnie
Śmiało
Stary 2008-11-27, 19:50   #2512
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez Enka333 Pokaż wiadomość
Proszę Cię kochana dobij mnie
Śmiało
nie no,nie mam serca żeby jeszcze innych dobijać... chociaż eks to co innego
powinnyśmy się tu wspierać a nie dołować : ) niestety przez chwilę o tym zapomniałam i popadłam w publiczne zmulenie ; P
Stary 2008-11-27, 20:03   #2513
zielona87
Zadomowienie

Cytat:
tak wiem,że dwa lata,to długo... i nie chodziło mi,że po 3 miesiącach od rozstania możesz się już spoko z kimś wiązać,tylko raczej o to,że nabrałaś już trochę dystansu i to nie jest takie świeże...
ja mam nadzieję,że to że nie byliśmy długo pomoże mi się jakoś szybciej z tego wykaraskać. jeszcze mnie na słuchanie zmulonych piosenek wzięło... no ale w weekend będzie czas na opijanie,którego będą 3 powody,2 niefajne,ale każdy jest dobry do picia,heh... ; P
Mam nadzieję że się szybko wyleczysz i już niedługo będę czytać twoje szczęśliwe i zakochane posty
Ja się ciężko leczę z czegokolwiek,ale jak narazie to preferuję wyjścia ze znajomymi, naukę, fitness i robienie się na bóstwo
Szkoda że nie mieszkamy w tym samym mieście bo mogłybyśmy sobie machnąć drinka,albo coś w tym guście za pomyślnosć;P
CP od 26.01.2013

Start 70kg
Jest 66 kg
Cel 63 kg
Stary 2008-11-27, 20:04   #2514
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

Jest taki pewien cytat :

Jeśli rozstajesz się z chłopakiem, musisz trzymać się od niego z dala. Nawet, jeżeli serce pęka Ci z bólu...

i to jest chyba najszczersza prawda .. :(

`wszystko dla ciebie, jak wiele, może nawet nie wiesz..´

;****
TwOjaImaginaCja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:08   #2515
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Co się dzieje z tymi żarówkami?
U mnie dziś rano dwie `poszły` ..

Dziś oglądałam mecz. Kiedyś oglądałam z Nim.
Albo chociaż pisaliśmy kto i co.
A teraz?
Siedziałam pod kocem. I tyle.
Żadnej wiadomości od Niego.
Nic.
Znowu nie wiem czego mi brakuje.
Ale im więcej czasu mija, im dłużej nie jesteśmy razem.
Tym bardziej mi Go brakuje.

Stary 2008-11-27, 20:10   #2516
Domiiniisiia
Zadomowienie

GG do Domiiniisiia

Cytat:
Napisane przez TwOjaImaginaCja Pokaż wiadomość
Jest taki pewien cytat :

Jeśli rozstajesz się z chłopakiem, musisz trzymać się od niego z dala. Nawet, jeżeli serce pęka Ci z bólu...

i to jest chyba najszczersza prawda ..

Tylko problem jest jeden, nie zawsze tak można.
Ja ze wszystkich sił chciałam do Niego wrócić.
Teraz On ma mnie gdzieś.
Ja siedzę i płaczę.
On jest szczęśliwy.
To jest jedyna myśl, która mnie pociesza. Jedyna.
Stary 2008-11-27, 20:32   #2517
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Mam nadzieję że się szybko wyleczysz i już niedługo będę czytać twoje szczęśliwe i zakochane posty
Ja się ciężko leczę z czegokolwiek,ale jak narazie to preferuję wyjścia ze znajomymi, naukę, fitness i robienie się na bóstwo
Szkoda że nie mieszkamy w tym samym mieście bo mogłybyśmy sobie machnąć drinka,albo coś w tym guście za pomyślnosć;P
ja też mam nadzieję,tylko że jestem strasznym wrażliwcem i wszystko mocno przeżywam... obyśmy się obydwie wyleczyły : )
no szkoda szkoda,a Tyś skąd? : )
Stary 2008-11-27, 20:40   #2518
KasiaTbg
Rozeznanie

Witam wszystkich serdecznie
Nie wiem czy są tu jeszcze dziewczyny które mnie pamiętają albo znają moją historię...
Rozstałam się z chłopakiem na początku lipca. Bywało różnie, wszystko opisywałam na tym forum.
Zaczyna być dobrze, coraz lepiej. Powoli. A ja ciągle mam przed oczami jego słowa- "Tak, było coś między nami ale BYŁO!!!!" wypowiedziane już jakiś czas temu...
I nie potrafię mu zaufać, boję się że kopnie mnie w tyłek jeszcze raz..

pomyślałam że znów tu napiszę bo kiedyś było to jedyne miejsce które pomagało

Dyplom w kieszeni

KasiaTbg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:42   #2519
TwOjaImaginaCja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Domiiniisiia Pokaż wiadomość
Tylko problem jest jeden, nie zawsze tak można.
Ja ze wszystkich sił chciałam do Niego wrócić.
Teraz On ma mnie gdzieś.
Ja siedzę i płaczę.
On jest szczęśliwy.
To jest jedyna myśl, która mnie pociesza. Jedyna.

Czasem lepiej tak jest .. Co z oczu to z serca .. chociaż różni są ludzie i różne przypadki . I jak ktoś sobie z tym radzi .

Ja ci bardzo współczuje. Czasem okazuje się że ktoś kogo kochasz ma cie głeboko .. a Ty zostajesz sama .. Trzymaj się ;* życzę Ci szczęścia ; *

`wszystko dla ciebie, jak wiele, może nawet nie wiesz..´

;****

Edytowane przez TwOjaImaginaCja
Czas edycji: 2008-11-27 o 20:43
TwOjaImaginaCja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-27, 20:47   #2520
czokled
Wtajemniczenie

GG do czokled

Cytat:
Napisane przez KasiaTbg Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie
Nie wiem czy są tu jeszcze dziewczyny które mnie pamiętają albo znają moją historię...
Rozstałam się z chłopakiem na początku lipca. Bywało różnie, wszystko opisywałam na tym forum.
Zaczyna być dobrze, coraz lepiej. Powoli. A ja ciągle mam przed oczami jego słowa- "Tak, było coś między nami ale BYŁO!!!!" wypowiedziane już jakiś czas temu...
I nie potrafię mu zaufać, boję się że kopnie mnie w tyłek jeszcze raz..

pomyślałam że znów tu napiszę bo kiedyś było to jedyne miejsce które pomagało
ja niestety Cię nie pamiętam,bo jestem tu od niedawna... ale z Twojej wiadomości wynika że jesteście znów razem,tak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości