|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz, Wizażanko? (XXIV)
Ginestet: Le Boise.
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Agio, ogromnie się cieszę, że masz taki doskonały humor i że z twoim tatą lepiej
Kriss, jestem dużo spokojniejsza odkąd przeczytałam, że twoja mała jest pod tak dobrą, specjalistyczną opieką. Dalej trzymam za was kciuki. ----------- Bardzo udany dzień spędziłam z Angel. Miałam pójść na zebranie, ale stwierdziłam, że moja obecność nic nowego nie wniesie i nie jest konieczna, więc wybrałam się na zakończone sukcesem zakupy. Udało mi się kupić sukienkę na jutrzejsze Christmas Party w moim ulubionym sklepie. Ponadto zajrzałam do innego ulubionego sklepu z kosmetykami i jak zwykle się nie zawiodłam. Moja urocza sprzedawczyni ze stoiska Estee Lauder jak zwykle zdradziła mi co pojawi się w najbliższej ofercie (podobno mam być boski tusz z migoczącymi drobinkami ), zrobiła mi próbki podkładów i poleciła przetestować w domu, zapamiętała nawet jakich kolorów szminek szukam i od razu pokazała mi co ew mogłoby mnie zainteresować . Szminki zakupiłam i dostałam jeszcze sporo gratisów![]() Na koniec mój mąż ugotował pyszny makaron z sosem pesto i serem, a wiec czuję się bardzo, bardzo usatysfakcjonowana.
|
#3693 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Choć, faktycznie trochę mało grzecznie to zabrzmiało. Przepraszam. |
|
|
|
|
#3694 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kriss, życzę Ci dużo wytrwałości w walce o zdrowie córci. Dobrze, że jak pisesz masz wsparcie i pomoc, oby sprawy rozwijały się w pomyślnym kierunku. Łatwo pewnie nie będzie, ale zobaczysz, wkrótce odmieni się na lepsze Teziaczku, szkoda... czyżbys wyznawał zasadę, że do trzech razy sztuka...? ![]() ................ Ja od paru dni nie pachnę niczym. Nie wiem czy to kwestia pogody, ale chyba od piątku chodzę jak otępiała, z lżejszym lub mocniejszym bólem głowy. Nie migrenowym, po prostu lekki, tepy ból czający się gdzieś tam, o którym zapominam, kiedy jestem czymś zajęta. Ale tak upierdliwy, że nie jestem w stanie się perfumować
|
|
#3696 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Pokopię w poszukiwaniu setki w ekonomicznej cenie. Mam jeszcze 50 ml, ale strasznie mi malizną zalatuje (szczególnie, że częśc jest w formie odlewek )Cytat:
![]() Na Kroma! Ty to masz wymagania. Pejczykiem też ma przyłożyć? ![]() Mnie kadzidła nie tarmoszą, nie gwałcą i nie zniosłabym na sobie niczego, co takie rzeczy robi. Nawet Kamali i Turmalin muszą uznać moją władzę i robią to. Tak prawdę mówiąc bez oporów. ![]() Ani trochę. ![]() Cytat:
Nie widzę sensu pakowania na siebie czegoś, co gwałci i tarmosi. To znaczy... Wiem, że są ludzie, którzy takie rzeczy lubią i ani myąlę im tej przyjemności zakazywać, ale ja osobiście akurat nie należę do miłośników gwałtów i tarmoszenia. Cytat:
Cytat:
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Wzorem Grysianka
kontemplowałam dziś swój zapach w autobusie. I jak nic miałam zwida, że czuję tą ulubioną nutkę z Gustawa. No to jak tylko dopadłam do mojej zapachowej półeczki... Pachnę Gustawem
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Vanille Cannelle
![]() Szara Różo - kiedy będziesz miała sprawny komputer, bo Madzikowi Monsterkowi z rozpaczy za Sałatą futerko kłaczkami wypada
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3699 |
|
Raczkowanie
|
Angel innocent
![]() Śliczny zapaszek, akurat na maturkę próbną z angola
|
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
wielce bylabym zaniepokojona, gdyby okazało się to regułą...
![]() Cytat:
![]() a pesto uwielbiam ![]() _____ dziś L LL
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Amour edp.
|
#3702 |
|
BAN stały
|
nowe kenzo amour, pychotka
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Był- i jest (jest dziko trwały) Salimar Light.
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się przestawiam zapachowo. Zanikł mi ciąg na szypry. Teraz nachętniej pachnę Sacre i właśnie Szalikiem L- esencjonalnymi, klasycznymi orientami.
Poza tym wspomniany Shalik nie jest na mnie taki słodzikowy, bardzo mocno wybija się początkowy akord cytrusów, dalej też jest zamglono- dymnie pudrowo wytrawnie. Z waniliją niesłodką prawie zupełnie. Co mi bardzo odpowiada. |
|
|
|
#3706 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj pachnę moimi ukochanymi perfumami - Diamonds
|
#3707 |
|
never say no to panda
|
OdlR Oscar - dopiero początek znajomości, ale chyba się nie polubimy
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to szczęsciara z Ciebie Na mnie cytrusy też wychodziły ale wanilia była na prowadzeniu Myślałam ostatnio o powrocie do Shalimara ale jak sobie odświeżyłam pamięć zapachową to okazało się, że nie wyrabiam z tą waniliną. Z cynamonem ostatnio tez mi nie po drodze. Wychodzi na to, że ja również zmieniam biegun |
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na łapach Armani Onde Vertige i Mystere - dawno nie wąchałam takich popłuczyn...
Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2008-11-27 o 22:00 |
|
|
|
|
#3710 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3711 | |
|
Wiedźma
|
U mnie z dwojga pokręconych rodzicielskich charakterów do wyboru już wolę ten ojcowski. ![]() Cytat:
Pędzę do wątku o Nostradamusie, bo świat się kończy!
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu, mówię Ci, jeszcze skończę z L- ką za pazuchą taki będzie mój los.
|
|
|
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu trzeba zachować równowagę w przyrodzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O! widzę u Koty lekki skręt na orient __- Prada
|
|
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Reniu przed Twoimi urodzinami nie zdążę, bo dopiero po weekendzie spodziewam się dostawy, ale mam nadzieję, że może uda się nam umówić na początku przyszłego tygodnia ![]() Choć odlewkę mogę Ci podrzucić na przystanek nawet jutro
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-11-27 o 22:09 |
||
|
|
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jednak słusznie prawiłam, że nie ma rzeczy stałych na tym świecie
|
|
#3717 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3718 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, pozostanę na razie na ziemi bezszyprowej, tu jakoś mi bardziej miękko. Powoli przymierzam się też do Musta, łazi mi po głowie wspominany przez Mitsouko Bal w Wersalu... i jakieś inne jeszcze, a wszystko pół-, lub orienty pełną gębą. |
||
|
|
|
#3720 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście z Prezydentem K. się nie znam, więc chyba mogę być spokojny.
![]() Jak B. Notte w ciemno ? Warto było ? ![]() ![]() Zapodałem dziś Tumulte, ale jakoś mnie drażnił.
Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2008-11-27 o 22:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

i nie jest konieczna, więc wybrałam się na zakończone sukcesem zakupy. Udało mi się kupić sukienkę na jutrzejsze Christmas Party w moim ulubionym sklepie. Ponadto zajrzałam do innego ulubionego sklepu z kosmetykami i jak zwykle się nie zawiodłam. Moja urocza sprzedawczyni ze stoiska Estee Lauder jak zwykle zdradziła mi co pojawi się w najbliższej ofercie (podobno mam być boski tusz z migoczącymi drobinkami
. Szminki zakupiłam i dostałam jeszcze sporo gratisów

To chyba sprawa czysto subiektywna, prawda? Np. według mnie kadzidło nie powinno gwałcić i tarmosić. 

kontemplowałam dziś swój zapach w autobusie. I jak nic miałam zwida, że czuję tą ulubioną nutkę z Gustawa. No to jak tylko dopadłam do mojej zapachowej półeczki... Pachnę Gustawem 

W końcu trzeba zachować równowagę w przyrodzie