|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Dagunia- bardzo ladne zdjecie i TY i MĄŻ...
Slicznie! Gratuluje i wszystkiego dobrego! |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Wtajemniczenie
|
dagunia super zdjęcia i piękna Para Młoda, prześlicznie wyglądałaś, zresztą jesteś bardzo ładną dziewczyną i widać wasze szczęście, oraz to że się bardzo kochacie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI WAM ŻYCZĘ
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczynki za ciepłe słowa
![]() U mnie było kilka wpadek śmiesznych i mniej śmiesznych jak np. -o godzinie 11 dzwoni do mnie na komórkę proboszcz i pyta się czy ten ślub to jest czy nie, bo nie ma danych świadków i nie ma wypisanych papierów (myślałam, że na zawał zejdę), -pomyliliśmy się w pierwszym tańcu, -zapomnieliśmy zawiesić winietek (daliśmy dopiero na poprawiny), - toche było zamieszanie z zabawą gdzie wyciąga się z worka rzeczy i na siebie zakłada, były przygotowane akcesoria a mój tato powrzucał do niego czapeczki takie jak na przyjecie urodzinowe co miały dzieci dostac i nagle wylosowało je klika osób (byłam w wielkim szoku i szybko pokryjomu wyrzuciłam pozostałe ![]() Ale i tak było cudownie teraz czekam na kasetkę aby przeżyć ten dzień jeszcze raz ale już inaczej ![]() Domika88 zdjęica robił mi Kuba z CK studio, mieli swoją wystawę na targach namiary wysłałam na prv.
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-11-26 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Raczkowanie
|
Fajnie,ze doczekalysmy czasow ,kiedy fotograf moze zaoferowac cos wiecej,anizeli studio i kilka ujec w tancu
![]() Dagunia,sliczne ujęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Raczkowanie
|
Kilkanaście lat temu, to tylko można było na portrety popatrzeć na ścianie a teraz komu co do głowy przyjdzie, moja koleżanka ma super zdjęcie w tesco w garażu podziemny jak siedzi w koszyku a mąż ją pcha, no poprostu rewelacyjne
![]() Izus123 jak tak patrzę na te twoje bolnd włoski to mam taką ochotę przefarbować swoje ![]() ![]() ![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-11-26 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
Tak, mamy właśnie ten Akord. Dobrze, że koleżanka wyżej mówi o kimś innym, bo już się zaczęłam niepokoić.
#3397 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Zadomowienie
|
dagunia po prostu szczena mi opadła na widok twoich zdjęć.
są boskie ![]() a ty jesteś urodzoną modelką. naprawde szok
#3399 |
Rozeznanie
|
dagunia ja rowniez jestem pod ogromnym wrazeniem nie tylko zdjec ale i twojej urody
![]() ![]() ![]() ![]()
#3400 |
Zakorzenienie
|
Piekne zdjęcia Dagunia!!!!
Wyglądałaś olśniewająco, rewelacyjnie, zjawiskowo!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Rozeznanie
|
Dagunia-dziewczyny chyba juz wszystkie komplementy Ci zlozyly..
Powiem tylko jdno-zdjecia sa naprawde piekne a Wy na nich szczegolnie piekni/szczesliwi ![]() Ja jak narazie zachwycam sie(doslownie!! ![]() a jak przypomne sobie szybkie bicie serduszka malenkiego przy tym... TO SA DOPIERO EMOCJE... Pokaze Wam ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2008-11-27 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Zadomowienie
|
Dagunia zdjęcia są piękne, boskie, cudowne no i oczywiście WY na nich
![]() ![]() DORIS0208 powiem Ci że i mi się łezka zakręciła jak czytałam to co napisałaś i zobaczyłam zdjątko. Heh już nie mogę się doczekać jak i ja będe przezywać takie chwile. Mam nadzieję że będzie to już niedługo....
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkim dziewczynkom dziękuję za gratulacje ![]() Izus, dagunia śliczne fotki, wyglądałyście pięknie. Oniaczeq, suknia bardzo stylowa, wyglądasz w niej bosko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gosikk-ja Tobie/Wam rowniez Gratuluje z calego serducha ![]() Z usg(i ostatniej @) wynika ze jestem w 10tyg.ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marysiu-wierze ze Ciebie tez spotka to szczescie ![]() i inne dziewczynki ktore tez tego pragna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3405 |
Raczkowanie
|
Dagunia zdjęcia naprawde piękne, a Ty wyglądasz na nich olśniewająco jeszcze raz zycze Wam Wszystkiego najlepszego!!
A Wam dziewczynki Doriso i gosik_s gratuluje i zycze dobrego samopoczucia !!!
#3406 |
Rozeznanie
|
Doris, to jest piekne
![]() ![]() ![]()
#3407 |
Wtajemniczenie
|
DORISO super zdjęcie maluszka
![]() ![]() gosik_s tobie również gratuluje czemu ja się dopiero teraz dowiaduje przecież jestem na wizażu codziennie ![]() ![]() również tobie i maleństwu życzę dużo zdrówka ![]() A mi już zostało do ślubu 6 m-cy i 9 dn ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Zadomowienie
|
no doriso świetnie
![]() ![]() gosik mnie też umknęło. ale tak czy inaczej niech będzie to szczęśliwa ciążka a później szczęsliwe rodzicelstwo ![]() kasiaher weź sprawy w swoje ręce ![]()
#3409 |
Zadomowienie
|
no doriso świetnie
![]() ![]() gosik mnie też umknęło. ale tak czy inaczej niech będzie to szczęśliwa ciążka a później szczęsliwe rodzicelstwo ![]() kasiaher weź sprawy w swoje ręce ![]()
#3410 |
Wtajemniczenie
|
madziu ja wszystko mam na głowie, sama nie mogę podejmować decyzji bo to również jego wesle, ale chyba tak zacznę robić bo za bardzo się tym stresuje.
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Raczkowanie
|
Gratuluje Ci Doriso i Tobie Gosikk również,spotkało Was to co życiu najpiękniejsze.
Dbajcie o siebie i o swoje skarbeńka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
ja również życzę dwóm"ciężaróweczkom" jesli tak mogę Was okreslic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Rozeznanie
|
Dbajcie o siebie dziewczynki i o te maleństwa w brzuszkach
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 |
Raczkowanie
|
Dziękuję jeszcze raz dziewczynki za życzenia i miłe słowa
![]() ![]() Kochane jesteście powiem Wam, że jakoś z żyłam się z Wami i ciężko mi teraz tak nie zajrzeć na tą stronkę, kurcze w końcu spędziłam z niektórymi dziewczynami tutaj 11 mcy ![]() ![]() Brakuje mi bardzo Madzidominik jej mądrych porad, Kalex która zawsze wie jak pięknie wyglądać, Oniaczeq która ślubowała ze mną i Ewson 13 i mogłabym tak wymieniać Was jeszcze kilka minut, fajnie że co nie kótre z Was spotykają się jak np. Gosikk i Doriso na forum dla mam ![]() ![]() a tak na marginesie czy jest jakies forum dotyczące budowy domu i załatwiania tych wszystkich formalności, my teraz planujemy budowę domu i może na takim forum znalazłabym wiele porad? Gosikk i Dorisio trzymam kciuki za maleństwa, żeby były zdrowe, kto wie może i ja nie długo dołącze do Was ![]() ![]() Martynka włoski zapuszczałam dwa lata z takich do ramion ![]()
Nasz wielki dzień 18.10.2008 ![]() Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2008-11-27 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, czy moglybyscie dac mi namiar na pania fryzjerke Nine z Bocianka? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
Dagunia zdjecia sliczne, poza tym twarz znajoma, no ale w koncu Kielce nie takie duze
Zrteszta tak jak napisala Dagunia zzylam sie z Wami wiec teraz wszystkie mi znajomo wygladaja ![]() I zgadzam sie z Toba ze to jeden z najpiekniejszych dni, ja tez zazdroszcze przyszlym Panna Mlodym , mimo ze czasem mialo sie dosc tych przygotowan to teraz po tym wszystkim bez zastanowienia moglabym jeszcze raz organizowac ![]() Doris ojj wiem jakie to uczucie, pamietam jak ja dostalam pierwsze zdjecie USG i wiadomoscv ze to bedzie chlopiec ( wpatrywalam sie w kolko w zdjecie po czym on poznal hehe) Jeszcze raz dbaj o siebie, ubieraj sie cieplo bo ostatnio tak pogoda nie za fajna ![]() A my niedawno dostalismy plyte z wesela, poki co ogladalam ja 3 razy i jeszcze nie mam dosc ![]()
[B]Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni Twojego życia Wracaj do nich ilekroć w Twoim życiu wszystko zaczyna się walić Biustonosze: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731 Edytowane przez oniaczeq Czas edycji: 2008-11-28 o 06:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam że ja też bardzo zżyłam się z forum, choć bardzo często się na nim nie wypowiadałam. Nie ma dnia żebym nie zajrzała na stronkę i nie poczytała co tam napisałyście nowego, ciekawego
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
#3418 |
Zadomowienie
|
dagunia
![]() ![]() ![]() mnie też brakuje forum tzn jestem tu codziennie i sobie czytam i czasami sie odzywam. moje drgie panie może stworzymy jakiś wątek - kielczanki po ![]() ![]() co wy na to ?!?!
#3419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.