![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Kici kici miau miau
|
The One mam z wymiany - w atomizerku plastikowym, zrobie ci zdjecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Kici kici miau miau
|
zdjecia ( opakowanie nie ejst moze zbyt efektowne) ale zapach ten sam co w oryginale
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Kici kici miau miau
|
to czekam z niecierpliwoscia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
jesli pozwolisz poszukam podkladu shisedo w innych perfumeriach i sprawdze odcien ,niestety w douglasie u nas nie bylo :-/ ale bede w centrum dopiero w poniedzialek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
nie zapomniałam o Tobie
![]() ![]() Oolong podoba mi się u Ciebie olejek Nuxe z drobinkami, no ale za Avene to za mało, a co do Shiseido to wstępnie jest zarezerwowane. Nic więcej Ci się u mnie nie podoba? Agniesia666 nic, dziękuję ![]() paula78 ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Kici kici miau miau
|
ja tez polowalam ale maja praktycznie same plastiki - nawet w Sephorze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Kici kici miau miau
|
nie klopocz sie moze
![]() chyba ze masz ochote? ![]() ja moge ci zaoferowac odlewke podkladu Diora Forever i Chanel Double Perfect bo leci do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Kici kici miau miau
|
o super
![]() to sa jasne odcienie ![]() ale rozumiem ze Meteroryty za D&G tez? Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-28 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje podkłady to tez jasne kolorki, a Kanebo to już w ogóle bledziuch na maksa. Mogę Ci też dorzucic jakieś jasniejsze próbki minerałów z Meow, szczerze, szybko przeszedł mi zachwyt, ale sporo dziewczyn je lubi. Mam też z wymianki odsypkę sypańca Collistara, równiez bardzo jasny - może chcesz? ![]() I chętnie przygarnę od Ciebie maleńską odsypkę sypkiego HR, chciałabym sprawdzić jak się nosi na buzi ![]() Z podkładów, obok tych w wątku, w chwili obecnej mam jeszcze Deborah Color Copy najjaśniejszy dostępny odcień, ale moim zdaniem trochę wysusza - w każdym razie jesli chcesz, mogę Ci zrobić próbkę. Sephorowskie pojemniczki jak najbardziej są ok. ps. nie wiem czy interesują Cię wątki z biochemii urody? moje ostatnie super odkrycie w tym temacie to peeling z bromeliną - równiez mogę się podzielić ![]() Uff to chyba tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Kici kici miau miau
|
sypkiego HR niestety nie mam
![]() mam sypki Chanela i maly pojemnik sypkiego Guerlaina ale chetnie sie podziele ![]() na razie na podklad Chanela czekam ale jak bedzie to dam znac i moze wtedy wyslemy? aha i chyba jeszcze i tak szukasz atomka szklanego? wole poczte - chyba ze mieszksz gdzies w poblizu Gd-Orunia? ![]() BU odpada - nie sluza mi te kosmetyki, za DEborah tez dziekuje jesli wysusza ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-11-28 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Dobra
![]() Poszukam tego atomizera przez weekend, postaram się też wszystko przygotować i podsumować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Kici kici miau miau
|
ok to czekam na znak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
hej, głównie czyham na to Shiseido, daj znać, jak się zwolni, poza wątkiem mam jeszcze nieużywany balsam do rąk Zepter ( zapasy) - KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15785
Edytowane przez oolong Czas edycji: 2008-11-28 o 13:25 Powód: ortografia:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz u mnie cos za podklad Shiseido?
![]() |
#202 | |
Rozeznanie
|
podoba mi się:
Cytat:
Edytowane przez martajg Czas edycji: 2008-12-01 o 08:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Kolory podkładów dla porównania.
Legenda: Od lewej:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Kici kici miau miau
|
czy cos wiadomo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Wiadomo
![]() Mam prośbę, byś podsumowała wszystko, co ode mnie chcesz, łącznie z tymi próbeczkami/odlewkami ![]() Meteoryty dziś policzę i podzielę, wysyłka pasuje mi w środę ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2008-12-01 o 10:28 Powód: li-te-rów-ki wrr! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Kici kici miau miau
|
ok
![]() chce chyba tylko Meteoryty ![]() ale ty żądaj ![]() pudru HR nie mam juz ![]() ale moge ci zaoferowac odlewke Parure Aqua, Dior Forever,Chanel z pudrow sypkich mam Chanela kolor 20 Clair ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-12-01 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oolong ok, dam znać ![]() Ranko niedobra dziewucho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Kici kici miau miau
|
eee
![]() ![]() ok , mi pasuje ![]() ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2008-12-02 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za zwloke ale nigdzie sprawdzic shishido nie moglam :-( a w ciemno go nie wezme ,zapachy kusza nie przecze ale jednak mam ich za duzo a koncza sie zapasy odkladow i pudrow dlatego dziekuje za propozycje ,moze nastepnym razem .
pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.