|
|
#4291 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
lain mi się wydaje że te porady są takie "z przekąsem"
poprawiły mi humor tak że nie chce mi się uczyć jakoś tak mnie dzisiaj na myslenie o slubie naszło
|
|
|
|
#4292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że sa takie powiedzmy oczywiste ale wiecie... dobrze ze ktos to napisal... będzie luźniej bo się człowiek aż tak baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nei będzie pilnował choć jeśli chodzi o mnie i powolne nakładanie TZ obraczki...oooooo będzie trzeba zamontować jakieś prześcieradło między nami bo z tych nerwów będzie mi ciężko dostaojnie powoli ucelowaćodpowiednio "fotogenicznie"
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze mi sie rece nie beda za bardzo trzesly i mnie to nie spotka
|
|
|
|
|
#4294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joł dzieszczyny
|
|
#4295 |
|
Rozeznanie
|
lain porady superowe
![]() wiecie co ja ostatnio właśnie miałam dni co myslałam o ślubie zeby to było jak najszybciej, ale czas wedy mi wolno płynie a jak nie mam czasu zbytnio i cały czas w biegu to jakos dzien a dniem i juz grudzień niedługo a tak naprawde chciałabym zeby juz był chociaz grudzien ale 2009 ehhh znó sie rozmarzyłam
|
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
a ja odkąd mamy salę to jakoś tak mniej myślę o ślubie
|
#4298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wkurzam się na TŻa, że tylko ja zajmuję się sprawami ważnymi, tzn. martwię się gdzie będziemy mieszkać, o kredyt, o pracę. A on jest jakby ponad to, tzn. "co ma być to będzie".No i jeszcze nie rozumie jak mu tłumaczę o co chodzi. |
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
No ot masz tak jak ja
tylko zalatwila mnajwazniejsze i przeszla mi euforia weselna uspokoilo mi sie co prawda zerkam sobie na sukieneczki czy piosneczki.. ale tak juz jakos bez tego podniecenia i tego wszystkiego |
|
|
|
#4300 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:![]() wybacz lain ale to sobie właśnie wyobraziłam jak w trakcie cermonii krata jest ściągana i młodzi wyciągają obrączke ![]() ![]() A porady bardzo fajne, niby szczególiki ale dzięki temu ile mniej nerwów ![]() Cytat:
![]() Zawsze o tym chyba na naukach przedmałżeńskich mówią księża
|
||
|
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze taka opcja odpada to musi byc w lecie, bo mi sie jednak bardziej podobaja suknie niezbyt zabudowane i strasznie nie podobaja mi sie te biale plaszcze do sukni slubnych a w ogole wizja przedzierania sie przez sniegi w pelnym rynsztunku tez jakos nie bardzo mi lezy
|
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MOj ma to samo w ogole nie hcce ze mna rozmawiac o braniu kredytów.. o placeniu za slub.. a juz nie daj boze o pracy za 2 -3 lata... jestem tu i teraz i reszta mnie nei interesuje... i taki blogo spokojny jest ale jak patrze w te oczka to czuje ze on ma wszystko pod kontrolą ... czyzby jakis surprise?? moze on jest w ciazy?? |
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Rozeznanie
|
natj u mnie jest odwrotnie, mój kochany TŻ ma na głowe budowe domu i jak tu zrobic zeby wiecej zarobić
![]() Mi z tym grudniem o lsub nie chodziło tylko ze chciałbym kalendarz juz przyśpieszyć i zeby szybciej do ślubu było mojego w sierpnu 2010, nigdy bym nie chciała osobiście w święta slubu, bo święta to święta a ślub to ślub
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2008-11-28 o 10:50 |
|
|
|
#4305 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc jak ja coś znajdę to on wyraża swoje zdanie i "wiem że sobie dasz radę" No leń po prostu. grrr Angulka, właśnie o to mi chodzi, o zainteresowanie jego i moją przyszłością. A on mówi że mnie kocha i to jest najważniejsze. Dziś jest wybitnie nie mój dzień i będę na niego psioczyć
Edytowane przez natj Czas edycji: 2008-11-28 o 10:52 |
|
|
|
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ to by łopata kopał fundament hhehe
on juz sie nie moze dzoczekać wiosny kiedy ruszymy z budową ja juz go widze pewnie ekipie budującej bedzie pomagał i tez cegły układał hehe Kocham go strasznie
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natj chlopy są tak skonstruowaniu, że oni jak widzą że jest problem na ktory nic porzadnego nie zaradzą to się po prostu nic a nic nie przejmują Myślę, że gdyby on był na miejscu przejąłby inicjatywę a my jak my ... kobiety... za bardzo się ciśnieniujemy.. ot i cała filozofia.... podkreślić należy: męska filozofia |
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
mój każe mi sie niczym nie martwić, on wszystko załatwi
a wiem, że jak tak mówi to tak będzie
|
#4309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Żeś teraz pojechała. Tzn. w tym cały szkoput! No masz rację. Tylko wiesz ;P ja nie mogę pojąć jak może nie przejmować się problemem który w jakimś tam stopniu mnie dotyczy ![]() AAa dziewczyny, nie chwaliłam się, TŻ kupił mi bilet na weekend do siebie żebym była na jego leaving party . Tak więc 12 do 14 będę w Irl, a Darek wylatuje do Pl 4 dni później Chociaż i tak wiem że kupił ten bilet po to żebym mogła wziąć część jego rzeczy |
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze będzie czas na martwienie o ile będzie o co sie martwić, nie martw się na zapas. Wiadomo jak nie będzie sie dało łatwo i przyjemnie poradzic sobie z tymi sprawami to będzie trzeba inną drogą, ale martwic się nie ma co, zwłaszcza teraz ![]() Twój tz ma rację, martwieniem sie nic nie zdziałasz, więc po co sie martwić? A jak już chcesz sie umartwiać jak św. Aleksy to nie obciążaj tym tż, bo go zdołujesz i obydwoje będzie cierpiącymi marudami a tak to chłopak będzie miał więcej energii i motywacji do pracy A mój ukochany umówił nas z kamerzystą i mówi mi, że gdzies przy alejach...po czym dziś dzwonie do niego i mówi, że na azorach, zupełnie w innym miejscu...co za pierdoła jedna ![]() Lain congrats dla tż NIe przyśniła mi się ta piosenka
|
|
|
|
|
#4311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cóż za romantyzm ![]() ja się właśnie wczytuję w polskie normy ISO-PN..bleech.. ja też ostatnio martwiłam się takimi przyziemnymi sprawami czy damy sobie radę itp.. ale stwirdzialam że czas przestać się martwić, że jakoś to będzie.. bo we dwójkę raźniej ![]() ja też na razie sama sobie powoli szukam m.in fotografa..ale nie ze względu że TŻ nie chce tylko , że ma duzo mniej czasu ode mnie.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-28 o 11:04 |
|
|
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się będzie dobrze...On ma jakieś magiczne spojrzenie Pownnam wziąć go na sale porodową i patrzeć mu w oczy zamiast brać znieczulenie
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w jakim mieście będziesz? Cytat:
Moge na nim polegać choćby nie wiem co
|
||
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrzmiało to jak uprzedmiotowienie mecizny
![]() Aczkowliek mam czasami to samo fajnie brzmi...
|
|
|
|
#4316 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tzn. tu bardziej chodzi o to mieszkanie i zmianę pracy, bo to nas czeka w tym miesiącu. Obojga. A on woli unikać tych tematów, zamiast orientować się jak jest na rynku ![]() Cytat:
. Jak się chcemy z TŻem powkurzać to ja do niego Pieseczku on mi Koteczku. Za to w moich ustach "aleś ty jest głupi" brzmi "aleś ty jest cudowny"Ostatnio nazwał mnie ośnieżonym eskimosem z widelcem przyklejonym do zębów i za to go uwielbiam
|
||
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to z niecierpliwoscia czekam na relacje ze spotkania my tez sie pewno niedlugo z nim spotkamy zeby podpisac umowe![]() przekaze mu ![]() a mi sie dzis w nocy snily takie rzeczy, ze az mi rumience wychodza na sama mysl to zdecydowanie z braku TZa obok |
|
|
|
|
#4318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
potrzebne mi to do pracy doświadczalnej.. jakoś doświadczalna mi lepiej idzie.. bo metodyka to wiem co robiłam przez ostatnie 6 miesięcy.. gorzej będzie z obliczeniami bo wnbioski już mam obmyslane
|
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to jest tak: Ty chłopaku Ty Ty wrednoto jedna i kisssssssssss
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak skubaniec wysyła paczki ekhm... 5 ;-)Jak gdzieś jedziemy on ma zawsze większy bagaż niż ja. Tzn. w jego jest trochę moich rzeczy ale i tak śmieję się z niego całą drogę .W sumie z tego co tu pisze to biedny ten TŻ ze mną ![]() Ale ślub bojkotuję, jak sam mi nie wpadnie na pomysł żeby zacząć coś robić to nic mówić nie będę
Edytowane przez natj Czas edycji: 2008-11-28 o 11:15 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

poprawiły mi humor tak że nie chce mi się uczyć

ehhh znó sie rozmarzyłam

wkurzam się na TŻa, że tylko ja zajmuję się sprawami ważnymi, tzn. martwię się gdzie będziemy mieszkać, o kredyt, o pracę. A on jest jakby ponad to, tzn. "co ma być to będzie".

a wiem, że jak tak mówi to tak będzie