|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Salony są na Fabrycznej, Świętoduskiej, Bernardyńskiej. Jeden jest też w Galerii Orkana (Demetrios).
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ze swojej strony nie polecam Salonu Wea -na Bernardyńskiej o ile ktoś zamierza tam szyć sukienkę
Nie wspomnę już ile było poprawek, bo wg Pań ja sobie wymyślam, że ciągle coś nie tak - chciały mi wmówić, że tak naprawdę marszczący się w kilku miejscach materiał jest gładki Nawet mój TŻ im tłumaczył, że jest źle, a one dalej swoje - w końcu po 5 poprawce wyglądało to jako tako - dodam, że szyły ze wzoru sukienki, którą miały w salonie - a ta wyglądała bosko, dopasowana idealnie, tylko kolor chciałam inny.Zauważyłam, że najpierw jest wszystko cacy, będzie jak trzeba, one się znają, szyją już 20 lat, dopóki nie wezmą zaliczki -potem mają cię w d..., próbują wmówić, że jesteś grymaśna, wydziwiasz, traktują cię wręcz jakbyś była nienormalna, bo przecież normalny człowiek nawet jak jest uszyte do dupy to grzecznie zapłaci 500zł i zabierze to co jest. Porażka. Tego najbardziej nie lubię -tej gry psychologicznej i tego, że ktoś najzwyczajniej nie umie przyznać, że coś mu nie wyszło. Także mam nadzieję, że suknię ślubną znajdę i od razu kupię bez szycia.
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-11-27 o 16:57 |
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pani Iwonka bardzo sympatyczna, we wszytskim doradzala. Ja tez zmierzylam 3 suknie. Wlasnie tam bedzie szyta moja suknia
|
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o te katalogi to ze mną było to samo....he he Margaret na Narutowicza--totalne dno i wodorosty jezeli chodzi o obsługe
|
|
|
#1145 |
|
Rozeznanie
|
Ostrowczanka dziękuje za podpowiedź co do ulic na których znajdują się jeszcze salony sukien ślubnych
![]() Oshinek dziękuje za ostrzeżenie co do Pań w salonie Wea na Bernardyńskiej - będe miała to na uwadze. Malemalenstwo ciesze się, że mamy podobne wrażenie co do obsługi w salonie Jaqueline, pochwal się nam na jaką suknie się zdecydowałaś ![]() widzę, że nie jestem sama zarówno jeśli chodzi o salon z miłą obsługą - i tu mam podobne doświadczenie jak Malemalenstwo, jak i z jej zupełnym przeciwieństwem - tak jak prokopce, bo w tym samym salonie co Ty byłaś mnie również dano tylko i wyłącznie katalogi...;/ Fajnie Dziewczyny, że możemu się tutaj powymieniać doświadczeniami i wyciągnąć z tego jakiekolwiek wnioski i przygotować się psychicznie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Rozeznanie
|
i ja mierzyłam wczoraj
pierwszy razw salonie WEA przymierzyłam 3 suknie i oczywiście żadna mi do końca nie pasowała... w salonie na końcu Wyszyńskiego/Zamojskiej przymierzyłam ze 4 suknie (może 5?) i tylko tam Pani na prawdę się zainteresowała czego ja chcę i tłumaczyła wszystko bardzo dokładnie (ceny też są ok), ze można dół od jednej co mi się podobała, górę od drugiej, tren, welon, wszystko mi dopasowała, szczerze zastanawiam się czy tam nie zamówić terminu na szycie. w salonie, gdzie upatrzyłam sobie tą jedyną w imperium na bernardyńskiej niestety wszystkie suknie rozmiar 34/36 (na manekina) nic nie mogłam przymierzyć.... masakra jakaś... jeszcze była runda po wodopojnej, tam panie w większości odsyłały na styczeń/ luty, z jednej strony mówiły że będzie większy wybór ale i droższe będą... ogólnie nie były sympatycznie zastawione, zmierzyłam tam jedną suknię...na 5 salonów! zasadniczo prawie wiem czego chcę, zostaje kwestia ozdobienia koronką, ile i jaką, krój raczej już zdecydowałam, właściwie jest tylko kwestia zaklepania terminu na szycie i przymiarki, bo wszystko można sobie uzgadniać w trakcie, czy któraś z Was może mi coś powiedzieć o salonie /wypożyczalni na Zamojskiej??
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety jeszcze bladego pojęcia nie mam jaką chcę suknię i jaka mi najbardziej pasuje, nie mówiąc już o odwiedzaniu salonów z sukniami, także za bardzo nie orientuję się w wypożyczalniach i salonach. Dziś postanowiłam, że zacznę szukać po targach ślubnych, zresztą tak jak i fotografa. Mam już dość stresowania się, ale może wtedy uda się znaleźć coś ciekawego. |
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Rozeznanie
|
Hej Lublinianki, widziałyscie juz nowe kolekcje sukien. Część z nich co prawda przypomina luksusowe koszule nocne i peniuary, ale można znaleźć co najmniej kilka interesujących propozycji. Miłego oglądania http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...kcje-2009.html
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Musze sie pochwalic ze tez mialam mala rundke po salonach z sukienkami nie dla mnie bo moja juz czeka
a dla mojej kolezanki co wychodzi za maz w styczniu. Wybrala sukienke wlasnie w salonie Jacqueline i zgodze sie ze Panie bardzo mile. moze wlasnie dlatego ze kolezanka ma slub w styczniu to nie bylo problemu z mierzeniem ale uwazam ze na takie "uprzejme" panie powinnysmy reagowac bo tak nie mozna traktowac klienta.
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapomniałam dodać moją rozterkę... zawsze chciałam mieć białą suknię do ślubu... bo wiadomo ta jedyna to biała, na inne okazje mogę sobie ecru kupić... i co się okazało? lepiej wyglądam w ecru... załamka
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2008-11-28 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
mam prośbę. Moja siostra Cioteczna poszukuje lokalu, sali weselnej w Biłgoraju lub Janowie Lubelskim. Czy możecie coś polecić? Z góry dziękuje i pozdrawiam gorąco |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1152 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze, że napisałaś jaki to salon. Nawet, jeśli to reklama, to chyba dobrze wiedzieć jakie firmy są godne polecenia. A na targach na Twoim miejscu, jeśli Panie będą Ci wręczały ulotki tych salonów w których źle Cię potraktowano, to ja bym powiedziała, że już dziękuje, że były wcześniej niemiłe itp. Ciekawa jestem ich reakci Może jak kilka dziewczyn coś takiego powie, to się zastanowią nad swoim postępowaniem???Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a najlepiej w złotych wiec nie jesteś sama Może wiecie coś nt. salonu Zuzanna na Bernardyńskiej, jak tam jest z szyciem i ewentualnymi poprawkami??
|
|
|
#1153 |
|
Rozeznanie
|
[quote=silia82;9893626]
A byłaś obok Narutowicza na ul. Konopnickiej? Bardzo miła Pani i pozwala mierzyć ile się chce. Ona dopiero zaczyna działać, więc nie ma dużego ruchu. Salon nazywa się Ti amo. nie nie byłam, dziękuej za informacje z pewnością tam zajrze przy moim kolejnym wypadzie do salonów sukien ślubnych, który z powodu braku czasu będzie najprawdopodobniej po Nowym Roku. P.S. ponawiam prośbę o te sale weselne w okolicach Janowa Lubelskiego lub Biłgoraja |
|
|
|
|
#1154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co pamiętam sala była całkiem przyjemna
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
Oshinek będe Ci bardzo, ale to bardzo wdzięczna. Bo moja Siostra chciałaby na przyszły rok (o ile będa jeszcze wolne terminy) we wrzesniu lub październiku. Czekam więc na informacje
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez, ja też
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Też marzyłam o białej i miała być jednoczęściowa. Dopiero właśnie na przymiarkach okazało się, że w białych wyglądam jak elegancka śmierć, a w jednoczęściowych talia taka szeroka... Skończyło się na sukni dwuczęściowej kremowej (nie ecru) i od pierwszego założenia wiedziałam, że to ta jedyna
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój TZ jest z Janowa pozdrawia i poleca Restauracja Myśliwska, Hotel Duo nad Jeziorem Janowskim, Restauracja Hetmańska i Hotel Królewski -dawny Flisak ...ale już bez dziewczynek ![]() A pochwale się , a co mi tam ja też już mam moja wymarzona suknie-- biała i koronkowa---cud miód ))))
Ty i ja, najmniejsze państwo świata. ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html Edytowane przez pokropce Czas edycji: 2008-11-28 o 21:08 Powód: Permanentna skleroza |
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje za informacje Prokopce. Mam jeszcze pytanko: czy masz jakieś namiary, bo nie moge znaleźć? jakiś numer telefonu? adres może?
|
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oto sukienka na którą się zdecydowałam. Gdy pierwszy raz ją wlozylam od razu wiedzialam, ze to ta jedyna
|
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna sukienka Malemalenstwo
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Cos jakos pusto sie tutaj zrobilo przy sobocie i niedzieli. Pewnie kazdy wczoraj balowal na andrzejkach
A ja dzisiaj do pracy musze isc![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Tak w temacie salonów i pań
Zamówiłam ostatnio suknię w Mona Lisa na Głębokiej i byłam baaardzo zadowolona z obsługi Pani jest przesympatyczna i śmieszna Za to w Reginie za ścianą tragedia. Przytoczę Wam mój dialog z paniami:Pani: Słucham!! Ja: Chciałam sie rozejrzec. Pani: No ale czego Pani szuka! Ja: No...yyy...koronkowej rybki najlepiej ale tak w ogole chciałam.... Pani: Nie ma!!! W ogóle nie ma!! Druga Pani wyciąga jakąś suknię i pokazuje mi. Na to tamta do niej: Ale przecież to nie ma koronki!!!!! Ja: do widzenia. ![]() Te wykrzykniki to był podniesiony głos, nie żartuje. Mona Lisa to jest chyba ten sam salon, tzn jednaj właścicielki. Mam nadzieję, że żadnych problemów z suknią nie będę mieć. Macie dziewczyny jakieś doświadczenia z nim? A Malemalenstwo, też oglądałam tą suknię w Jaqueline Jest bardzo ładna Ale powiem szczerez, ze chyba trafiłam a inną panią w tym salonie, bo też nie była zbyt miła.
Edytowane przez ladyinred85 Czas edycji: 2008-11-30 o 10:11 |
|
|
|
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sympatycznie, tylko szybko trzeba było kończyć ![]() bo ja tez dzisiaj siedze w pracy ![]() miłej niedzieli dziewczyny!
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Kobiety
![]() myslalam ze wiecej naskrobiecie od wczoraj, ale chyba wszystkie balowaly i teraz odsypiaja chcialam sie pochwalic ze mierzylam wczoraj suknie w Lisa F. w Galerii Orkana. Pani ktora mnie obslugiwala byla PRZESYMPATYCZNA i znala sie na rzeczy ![]() wybralam nawet 3 modele sukien, ktore mi sie podobaja (wkleilabym tu, ale nie umiem ) dodam tylko, ze to byly moje jedne z pierwszych przymiarek (Lise chcialam poprzymierzac przed innymi salonami), ale nie wiem czy wlasnie u nich nie zamowie sukienki. Maja fajna nowa kolekcje ![]() teraz zamierzam sie udac do Papa Michel i do innych salonow, ktore polecalyscie nie pojde tylko do R.D. pomimo ze mieszkam prawie kolo ich salonu. osobiscie mam zle doswiadczenia zwiazane z tym salonem i nie polecam na szczescie jest tak duzo innych miejsc gdzie mozna kupic suknie, ze nie musze tam wcale isc a tak a propos, jakie salony polecacie w Wawce? |
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czemu one są takie białe? ![]() gdzie sie podziały suknie slubne z kolorowymi elementami tez się przyłączę do pytania
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny! mam prosbę - możecie mi polecić jakąś dobrą i co najważniejsze sprawdzoną kosmetyczkę w Lublinie?
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ się wytańczyłam, nogi mnie bolą do tej pory...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

się razem od
....

Nawet mój TŻ im tłumaczył, że jest źle, a one dalej swoje - w końcu po 5 poprawce wyglądało to jako tako - dodam, że szyły ze wzoru sukienki, którą miały w salonie - a ta wyglądała bosko, dopasowana idealnie, tylko kolor chciałam inny.

, ale nic... Mi nie zależało na tym by to była koniecznie nowa kolekcja tylko abym dobrze w czymś wyglądała i dobrze się czuła. Byłam załamana, jedynie jedna Pani ekspedientka w jednym z salonów na Narutowicza <nie wiem czy moge pisać, w którym, żeby nie było ze reklamuje> zajęła się mną odpowiednio. Powiedziała, że rozumie, że chce się zorintować i że jak najbardziej mogę a nawet powinnam mierzyć suknie i tam właśnie przymierzyłąm 3 suknie

)
flejksy