Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie" - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-28, 20:18   #1321
syla39
Wtajemniczenie

Dot.: Próbować do skutku Cześć VII "w drodze po szczęscie"

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

Oj wiem jak prasowanie potrafi wymęczyć, mnie otem plecy strasznie bolą.

Jutro szkoła niestety, długie wykłady, potem ćwiczenia...moze o 20 bede w domu jak dobrze pójdzie.

Wspolczuje, ja za to wyleguje sie jutro i nic nie robie. No moze tylko troche porzadeczki i nic wiecej. O nie.
Hm. Jak tak dluzej pomysle to jeszcze bede musiala cos upichcic. No i po moim wylegiwaniu sie. Zakupy itd

Dziewczynki 13 mm endometrium to duzo czy malo? Mialam takie w 30dc. Moja @ przyjdzie jakies 4 dni pozniej w tym miesiacu, o ile dostane ja jutro. Nie podoba mi sie to.

Edytowane przez syla39
Czas edycji: 2008-11-28 o 20:22
syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 20:26   #1322
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Wspolczuje, ja za to wyleguje sie jutro i nic nie robie. No moze tylko troche porzadeczki i nic wiecej. O nie.
Hm. Jak tak dluzej pomysle to jeszcze bede musiala cos upichcic. No i po moim wylegiwaniu sie. Zakupy itd

Dziewczynki 13 mm endometrium to duzo czy malo? Mialam takie w 30dc. Moja @ przyjdzie jakies 4 dni pozniej w tym miesiacu, o ile dostane ja jutro. Nie podoba mi sie to.
13mm chyba normalne, ale ja się nie znam

jak miałam 6mm to lekarz powiedział ze cieniusieńkie.

Dobranoc
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 20:37   #1323
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
13mm chyba normalne, ale ja się nie znam

jak miałam 6mm to lekarz powiedział ze cieniusieńkie.

Dobranoc
Dziekuje zuzia Poszukalam tez w internecie i norma jest od 8 do 14mm wiec wnioskuje ze mam odpowiednie. Przynajmniej jedna dobra wiadomosc.

Stary 2008-11-28, 20:56   #1324
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no wiem, wiem, ale ja taka nieśmiała
Witaj w naszym szanownym gronie

Cytat:

Cytat:
Dziekuje zuzia Poszukalam tez w internecie i norma jest od 8 do 14mm wiec wnioskuje ze mam odpowiednie. Przynajmniej jedna dobra wiadomosc.
Sylwus 13 mm to super endo

Bazylia 222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:05   #1325
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
robiłam wczoraj i była bardzo blada druga kreska (a przy owu jej nie było wcale bo mam ogólnie niski poziom LH).
Boję się nakręcać może mam ciążę urojoną?
Prawy jajnik tak mnie kłuje, zgaga mnie męczy...fatalnie się czuję.
Jezu, dziewczyny...myślicie że ...to To?
Agus... ja czulam sie zle ok 2 tyg, zgaga,chcialo mi sie wymiotowac... ale nie dopuszczalam do siebie mysli ze to "to" , az wkoncy tz sie wkurzyl ze ciagle tak narzekam na samopoczucie i pojechal po test... zrobilam siusiu-on dokonczyl reszte i zawolal mnie zeby pokazac 2 kreski... wierze ze u ciebie tez tak bedzie,ale na wszelki wypadek przesylam tobie i wszystkim fluidki :mag ia:: magia::magi a::m agia:

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:07   #1326
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez czoornoo Pokaż wiadomość
Agus... ja czulam sie zle ok 2 tyg, zgaga,chcialo mi sie wymiotowac... ale nie dopuszczalam do siebie mysli ze to "to" , az wkoncy tz sie wkurzyl ze ciagle tak narzekam na samopoczucie i pojechal po test... zrobilam siusiu-on dokonczyl reszte i zawolal mnie zeby pokazac 2 kreski... wierze ze u ciebie tez tak bedzie,ale na wszelki wypadek przesylam tobie i wszystkim fluidki :mag ia:: magia::magi a::m agia:
dziękuję
Zjadłam właśnie 20 kukułek (cukierków) i nieco to zabiło moją zgagę

Syluś, znakomite endo

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:15   #1327
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Witacie Kochane!
Dziś miałam 2 egzamin na prawko i oblałam ale najgorsze jest to, że się tak bardzo zestresowałam że nie byłam w stanie nic zrobić
Odpuszczam sobie to na czas ciąży bo po tej dawce stresu tak bolał mnie brzuch, że musiałam łyknąć 2 tabletki no-spy Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam przez to wszystko fasolce. Jestem zła na siebie bo mogłam olać ten egzamin ale się uparłam...przecież dzidzia jest ważniejsza
Musiałam, się Wam wyżalić

Serafinek przyszedł na świat 5 sierpnia 2009

Gabriel przyszedł na świat 11 stycznia 2011
anusia_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:19   #1328
czoornoo
Zakorzenienie

GG do czoornoo

Cytat:
Napisane przez anusia_82 Pokaż wiadomość
Witacie Kochane!
Dziś miałam 2 egzamin na prawko i oblałam ale najgorsze jest to, że się tak bardzo zestresowałam że nie byłam w stanie nic zrobić
Odpuszczam sobie to na czas ciąży bo po tej dawce stresu tak bolał mnie brzuch, że musiałam łyknąć 2 tabletki no-spy Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam przez to wszystko fasolce. Jestem zła na siebie bo mogłam olać ten egzamin ale się uparłam...przecież dzidzia jest ważniejsza
nospa raczej nie powinna zaszkodzic.... bo jak w ciazy boli brzuszek to lekarz zazwyczaj mowi ze brac nospe.. wiec sie nie zadreczaj

czoornoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:22   #1329
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
nospa raczej nie powinna zaszkodzic.... bo jak w ciazy boli brzuszek to lekarz zazwyczaj mowi ze brac nospe.. wiec sie nie zadreczaj

Dziekuje za slowa otuchy

Stary 2008-11-28, 21:40   #1330
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Witacie Kochane!
Aniu dzidzia ma sie swietnie w brzusiu, a Ty sobie odpoczywaj

Stary 2008-11-28, 21:54   #1331
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bazylia 222 Pokaż wiadomość

Sylwus 13 mm to super endo
Cytat:
dziękuję

Syluś, znakomite endo

Hi hi i od razu mam lepszy humor. Przynajmniej w tym jestem dobra. Ostatnio mialam dola, doszlam do wniosku ze jestem do niczego skoro "nie moge miec dzidzi", ale tak sobie teraz mysle ze przyjdzie i na mnie czas.

Cytat:
Witacie Kochane!

Nie przejmuj sie prawkiem, najwazniejsza jestes teraz ty i dzidzia. Dbaj o siebie i nie stresuj sie

Stary 2008-11-28, 21:56   #1332
AsikS
Zakorzenienie

Niech moc będzie z Wami

Trzymam mocno kciuki za wszystkie Staraczki.

P.S. Nie wytrzymałam, musiałam się wpisać, choć podczytuję Was od bardzo dawna.

Nie - Staraczka (z powodu braku kandydata), ale "trzymaczka" kciuków - Asia
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 21:59   #1333
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez Bazylia 222 Pokaż wiadomość
Aniu dzidzia ma sie swietnie w brzusiu, a Ty sobie odpoczywaj
Kochana jesteś ten weekend spędzę w łózku

Cytat:
Hi hi i od razu mam lepszy humor. Przynajmniej w tym jestem dobra. Ostatnio mialam dola, doszlam do wniosku ze jestem do niczego skoro "nie moge miec dzidzi", ale tak sobie teraz mysle ze przyjdzie i na mnie czas.

Nie przejmuj sie prawkiem, najwazniejsza jestes teraz ty i dzidzia. Dbaj o siebie i nie stresuj sie
Dziękuję! Ktoś chyba musi przywołać mnie do porządku
Buziaki

Stary 2008-11-28, 22:03   #1334
melisanka
Rozeznanie

Cytat:
Witam Was dziewczyny, piszę tu po raz pierwszy, ale podczytuje Was. Część osób na tym wątku znam z innego wątku Staramy się z mężem o dziecko od stycznia 2008, na razie brak wyników dziś byłam na kolejnym usg i kolejne smutne wieści. Biorę clo, potem pregnyl w tyłek, no i duphaston owulacja nawet się pojawia od dwóch miesięcy (bo wcześniej mogłam o niej pomarzyć) ale i tak wciąż nie ma fasolki w moim brzuszku w dodatku mam problem z endometrium, które jest słabiutkie (6) ogolnie dziś mam zły dzień przez to usg, dlatego postanowiłam dołączyć do Waszego grona już tak oficjalnie, a nie podczytywać Was ukradkiem Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie

agabil1, trzymam mocno kciuki
witamy
Szkoda, ze dopiero teraz nabralas odwagi ale nic, mam nadzieje, ze dlugo tu nie pobedziesz czego zycze kazdej nowej osobce
melisanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 22:09   #1335
DDosiek
Wtajemniczenie

No proszę, nie było mnie raptem pare godzin a tu takie zaległości.

Cytat:
No wlasnie, powiedziala ze po zapaleniu a jajniki dalej bola. Skoro wedlug niej jest po to rownie dobrze moge sie chyba miesiac wstrzymac nie?
Uplawy to i ja mialam, szczegolnie w tym cyklu. Szkoda tylko ze to nie byly te plodne. A przepisal ci cos na to zapalenie????
Tak. Miałam tabletki i globulki dopochwowe, antybiotyk, czopki na rozrzedzienie krwi i kwas mlekowy. Czyli jednym słowem poszłam na wizyte kontrolną (100zł), a potem do apteki (drugie 100zł)

Cytat:
Tez własnie czytałam ze ciemnieją i to poważny objaw

Ja nie testuje szkoda testu.

Kurde a może ja też cos mam, pobolewa mnie ten brzuch, to kuje w jajnikach i jakby delikatne upławy..cholercia...tak czy siak wybieram się za 2 tyg do gina...powinnam być już po @
Ale z Ciebie jest uparciuch.
Za dwa tygodnie wszyyystkooo będzie jasne. Chodzi mi oczywiście o potencjalne zpalenie jajników
Cytat:
robiłam wczoraj i była bardzo blada druga kreska (a przy owu jej nie było wcale bo mam ogólnie niski poziom LH).
Nic nie mówię

Cytat:
Uuu przerąbane
Jutro postaram sie zmierzyć temp, a jak @ nie będzie zrobię test, potem beta
A kiedy ten teścik?

Cytat:
Witam Was dziewczyny, piszę tu po raz pierwszy, ale podczytuje Was. Część osób na tym wątku znam z innego wątku Staramy się z mężem o dziecko od stycznia 2008, na razie brak wyników dziś byłam na kolejnym usg i kolejne smutne wieści. Biorę clo, potem pregnyl w tyłek, no i duphaston owulacja nawet się pojawia od dwóch miesięcy (bo wcześniej mogłam o niej pomarzyć) ale i tak wciąż nie ma fasolki w moim brzuszku w dodatku mam problem z endometrium, które jest słabiutkie (6) ogolnie dziś mam zły dzień przez to usg, dlatego postanowiłam dołączyć do Waszego grona już tak oficjalnie, a nie podczytywać Was ukradkiem Mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie

agabil1, trzymam mocno kciuki
Witamy serdecznie

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
4 ostatnie cykle miałam 30-31 dni i zawsze tydzień przed miałam plamienia. 3 cykle były z Duphastonem a ostatni bez. W tym ostatnim to @była tylko 3 dni.Potem niby w okolicach dni płodnych były szybkie staranka i potem też.

Paznokcie jak marzenie.

Beta super.

Mozesz podać link do Twojej strony?

Nic już nie mówię bo dziewczyny już sie wypowiedziały jasno i konkretnie.

U mnie plamień ciąg dalszy.
Może podziałąliście szybko ale konkretnie, czego bardzo Ci życzę.
Te moje dzieciaki ćwiczą dopiero drugi rok, więc szału broń boże nie ma. a i stronka jest taka byle jaka, bo szukana darmowa i robiona na szybko. A teraz jest za dużo w niej rzeczy, żebym robiła od początku.
www.kontra-kcja.pl.tl

Cytat:
Postalam 1.5 godziny przy desce do prasownia i po prostu padam.

A teraz dla relaksu pije sobie czerwone winko ktorego ostatnio sobie odmawialam bo mialam nadzieje....

Witaj Ala

Melisanka Zuzia paznokcie super piekne. Ja tez takie chce
Też bym sie winka napiłą, a zwłaszcza grzeńca... Chyba pojadę jutro do sklepu po niego. To jest jedna z niewielu zalet niezafasolkowania. Dla mnie to najbardziej grzaniec, bo uwielbiam korzenne przyprawy. Mogłabym życ tylko na nim i ciastkach cynamonowych

Cytat:
dziękuję

Syluś, znakomite endo
ja to bym pewnie po tych kukułkach dopiero zgagi dostała

Cytat:
Witacie Kochane!
Prawkiem sie nie przejmuj, mało kto zdaje za pierwszym razem. Ja z nerwó za pierwszym razem biegu nie wrzuciłam, przez co samochód mi nie chciał ruszyć.

Teraz skup sie na fasolince. Buziaki. I nie stresuj się, bo dostaniesz!

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 22:14   #1336
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Niech moc będzie z Wami

Witaj Asiu, skad ja Cie kojarze

Stary 2008-11-28, 22:17   #1337
DDosiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ja też mam zwykle takie, ale może od tego zawroty głowy. Dzisiaj się wyspałam, bo miałam wolne. Ale mam taką pracę, że pracuję minimum 11 godzin dziennie plus dojazdy ok. 100 km w 1 stronę, stąd może przemęczenie. Kawa więc to u mnie podstawa, dziennie wypijam minimum 4-5. Jak wyczytałam, że na dziewczynkę to pomaga magnez, to zaczęłam stosować, zwłaszcza, że kawa wypłukuje magnez.
Podziwiam za picie zielonej herbaty, mnie odrzuca, smak ma taki tęchlizny brrrr
Fajną masz pracę .Zazdraszczam.
No ja kawy nie przełknę. A herbaty uwielbiam, Miałąm kiedyś szczęście pracować w herbaciarni, to już w ogóle sie rozsmakowałam.

Praca nawet fajna, choć stresująca. Każdym występem dzieciaków stresuje sie nie mniej niz one.
No i sama prowadze 3 grupy i musze o wszystkim pamiętać, co jest dość trudne. No i wszystko sama załatwiać i przypominac szefowi o ewentualnych naszych potrzebach. Ale budujące jest gdy widze usmiech na ich twarzach po udanym koncercie, albo okrzyk radości przy ogłoszeniu wyników na konkursie. No i duma mnie przepełnia, gdy odnajduje w nich część siebie. Ja juz nie tańczę, bo tutaj nie mam gdzie (nie ma zespołu dla mnie - dla mojego wieku).
Ale dzis sie podłamałam. Mam w średniej grupie dużo nówek i parę typowych antytalentów, a przy tym leni. Realizują ambicje rodziców urzeczonych You can dance-m. A dziecko nie potrafi nauczyc sie paru kroków.
No ale nic to.
Trzeba działąć dalej.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 22:30   #1338
anusia_82
Zadomowienie

GG do anusia_82

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość
No proszę, nie było mnie raptem pare godzin a tu takie zaległości.

Tak. Miałam tabletki i globulki dopochwowe, antybiotyk, czopki na rozrzedzienie krwi i kwas mlekowy. Czyli jednym słowem poszłam na wizyte kontrolną (100zł), a potem do apteki (drugie 100zł)

Za dwa tygodnie wszyyystkooo będzie jasne. Chodzi mi oczywiście o potencjalne zpalenie jajników

Nic nie mówię

A kiedy ten teścik?

Witamy serdecznie

Może podziałąliście szybko ale konkretnie, czego bardzo Ci życzę.
Te moje dzieciaki ćwiczą dopiero drugi rok, więc szału broń boże nie ma. a i stronka jest taka byle jaka, bo szukana darmowa i robiona na szybko. A teraz jest za dużo w niej rzeczy, żebym robiła od początku.
www.kontra-kcja.pl.tl

Też bym sie winka napiłą, a zwłaszcza grzeńca... Chyba pojadę jutro do sklepu po niego. To jest jedna z niewielu zalet niezafasolkowania. Dla mnie to najbardziej grzaniec, bo uwielbiam korzenne przyprawy. Mogłabym życ tylko na nim i ciastkach cynamonowych

ja to bym pewnie po tych kukułkach dopiero zgagi dostała

Prawkiem sie nie przejmuj, mało kto zdaje za pierwszym razem. Ja z nerwó za pierwszym razem biegu nie wrzuciłam, przez co samochód mi nie chciał ruszyć.

Teraz skup sie na fasolince. Buziaki. I nie stresuj się, bo dostaniesz!
Oczywiście zastosuje się

Stary 2008-11-28, 22:35   #1339
Tequillla
Zadomowienie

Cytat:
Aguś, szczerze-pomyślałam sobie parę dni temu (wtedy gdy zaczzęłaś mieć zgagę) że jeśli jesteś w ciąży, to i ja też mam szansę Mam czasem takie głupie pomysły... Zrozumiałe, że trzymam za Ciebie kciuki mocniej, niż zwykle Mam WIEEEELKĄ nadzieję, że to TO. Ciężko będzie wytrzymać do środy...
Cytat:
Niech moc będzie z Wami

Ślicznie dziękujemy Asiu

Idę tuningować endo, mężulek już mi nalał carmenere
Stary 2008-11-28, 22:47   #1340
Konczita
Zakorzenienie

Agabil trzymam kciuki normalnie ..... cos mi sie wydaje ze ...
nie mam szans doczytac wszystkiego ... wiec cieplutko pozdrawiam i spokojnego weekendu zycze ...
a wszystkim weekendowym studentką zycze spokojnych wykładów ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-28, 22:59   #1341
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez Mikant Pokaż wiadomość

Madziwnia dietka wygląda ciekawie, zwłaszcza ten detoks mnie zaciekawił! A nie czujesz sie głodna? bo widzę, że jest bez chleba i głównie jarzynki i owoce.
Głodna .. wiesz jest duzo jedzenia naprawde 5 x dziennie i jesli tylko juesz regularnie z uwzglednieniem ze ostatni posiłek najpóxniej o 19 a nawet 18.30 to spokojnie woda zapijesz chwilowy głod, ja tak mam bo czasami tak czuje ssanie ale w normalny dzien bez diety tez czułam ssania !!

Cytat:
Napisane przez Tequillla Pokaż wiadomość
Owoców nie widze.... ale to dobrze. Dietka wygląda dobrze. Nie powinna powodować uczucia głodu- 5 posiłków, w każdym są warzywa-podoba mi się, na pewno nie prowadzi do niedoborów. Pewnie jest trochę uciążliwa w przygotowywaniu posiłków, ale "coś za coś". Na "zawsze" jednak się nie nadaje, po odchudzaniu trzeba by wprowadzić do niej nieco węglowodanów. Madziwnia, dobrze się czujesz na tej diecie? To że działa, widzę w Twoim podpisie Ale czy głowa Cię nie boli?
Tequilla głowa to mnie az nawalała w dzień detoksu i dzien po normalnie pot mnie zalewał i tak przez godzine rano miałam.. ale to dobrze ponoc.. a juz teraz jestem 9 dzien i jest dobrze nic..
Jeśli chodzi o diete "nie na zawsze" otórz w srode jade na kontrol do dietetyczki i pewnie wprowadzi weglowodany.. bo co dwa tygodnie zmiana jadłospisu to nie na stałe... a teraz dieta nie łaczenia białek z weglowodanamy chyba albo bez całkowicie bo duzo ich nie ma... nie wiem kiedy moge jesc owoce bede musiała sie spytac czy w dietach późniejszych beda czy moge sobie dojadac bo od 9 dni nic nie ruszyłam innego

Agabil matko jedyna jak jak bym dziekowała Temu na Górze jeśli by się potwierdziło!!!!!

Aliszcze witam cię kochana moja w naszych skromnych progach

Pola ur. 3 czerwca 2014!

Edytowane przez madziwnia
Czas edycji: 2008-11-28 o 23:02
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 00:01   #1342
Bazylia 222
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Agabil trzymam kciuki normalnie ..... cos mi sie wydaje ze ...
nie mam szans doczytac wszystkiego ... wiec cieplutko pozdrawiam i spokojnego weekendu zycze ...
a wszystkim weekendowym studentką zycze spokojnych wykładów ...
Zmykam spac, jutro sie ucze, taki plan.

Dobrej nocki

Stary 2008-11-29, 06:13   #1343
Konczita
Zakorzenienie

dzien dobry

.... u nas wszystko idzie zgodnie z planem zobaczymy jak dalej ... poszły w ruch tesciory owulacyjne - czy sie sprawdza

mykam do szkoły, dzien pełen kolosow i stresów

spokojnego dnia kobitki
i witam nowe osobki na wąteczku - te trzymajace kciuki takze
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 06:52   #1344
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
tez tak bedzie,ale na wszelki wypadek przesylam tobie i wszystkim fluidki
przygarniam co by @ odgonić

Cytat:
Witacie Kochane!
Nie przejmuj się, a stres znam, ja zdałam za 5 i to z powodu nie umiejetności zapanowania nad stresem własnie

Cytat:
Niech moc będzie z Wami

dziekujemy slicznie

Cytat:
Napisane przez DDosiek Pokaż wiadomość

A kiedy ten teścik?
Rano obudził mnie dość mocny ból podbrzusza...czekam na tą cholerną @ niech przyłazi jak ma przyjść bo mam już dość!

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzien dobry

.... u nas wszystko idzie zgodnie z planem zobaczymy jak dalej ... poszły w ruch tesciory owulacyjne - czy sie sprawdza

mykam do szkoły, dzien pełen kolosow i stresów

spokojnego dnia kobitki
i witam nowe osobki na wąteczku - te trzymajace kciuki takze
Ja miałam 7:30 wyruszac do szkoły, ale kolezanka musi z dzieckiem zostac i wyruszamy o 9...juz nie ma sensu sie kłaść.
Rano i tak wykłady.
Stary 2008-11-29, 08:16   #1345
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dzień dobry
Jesteście przekochane , przytulam Was wszystkie mocno
Wiecie...dziś ok 4 rano wstałam do WC i patrzę na wkładce lekko czerwone plamki załamałam się i rozpłakałam. Parę razy sprawdzałam na papierze i wciąz to samo-śluz zabarwiony krwią... położyłam się spac na 3 godziny i sniło mi się że dostałam @, że sprawdzam wkładkę a ona cała we krwi. I obudziłam się. Sprawdziłam czy faktycznie mam jeszcze te plamienia ale wkładka biała i czysta, ustały. Zmierzyłam zrezygnowana temp a tu podskoczyła o pół kreski a trzymałam tylko 3 minuty. Jeszcze walczę choc to plamienie poranne mnie wystraszyło bardzo no i piersi bolą trochę mniej
Trzymam kciuki za pozostałe testujące w tym tygodniu dziewczyny marzę by opuścic ten wątek większą grupą jeszcze w tym roku

Asieńko moja kochana dziękujemy za wizytę i życzenia

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2008-11-29 o 08:23
Stary 2008-11-29, 08:23   #1346
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
dzień dobry
Jesteście przekochane , przytulam Was wszystkie mocno
Wiecie...dziś ok 4 rano wstałam do WC i patrzę na wkładce lekko czerwone plamki załamałam się i rozpłakałam. Parę razy sprawdzałam na papierze i wciąz to samo-śluz zabarwiony krwią... położyłam się spac na 3 godziny i sniło mi się że dostałam @, że sprawdzam wkładkę a ona cała we krwi. I obudziłam się. Sprawdziłam czy faktycznie mam jeszcze te plamienia ale wkładka biała i czysta, ustały. Zmierzyłam zrezygnowana temp a tu podskoczyła o pół kreski a trzymałam tylko 3 minuty. Jeszcze walczę choc to plamienie poranne mnie wystraszyło bardzo
Trzymam kciuki za pozostałe testujące w tym tygodniu dziewczyny marzę by opuścic ten wątek większą grupą jeszcze w tym roku

Asieńko moja kochana dziękujemy za wizytę i życzenia
Ale mnie wystraszyłaś...ale mam nadzieje ze to nic nie znaczące plamienie.
U mnie cisza oprócz bólu brzucha...
zapomniałam zmierzyć temperaturę kurcze no nic może jutro jak nie zapomnę, a najlepiej w poniedziałek. No chyba że już będzie wszystko jasne.
Aga ja bym na Twoim miejscu zrobiła bete, jeśli jest ciąża to trzeba o nią dbać żeby się utrzymała.

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-29 o 08:25
Stary 2008-11-29, 08:31   #1347
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dostałam @

Stary 2008-11-29, 08:32   #1348
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
dostałam @
Cóz moge powiedzieć, strasznie mi przykro i smutno a wierzyłam do końca...ech jakie to niesprawiedliwe...no to teraz jeszcze czekac na moją co byś sama nie była...
Kurcze smutno mi Aga z Twojego powodu...

Już ja bym wolała @ dostać...abyś miała wreszcie fasolkę...

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-29 o 08:45
Stary 2008-11-29, 09:03   #1349
Aliszcze
Zakorzenienie

Agabil1, tak mi przykro, ale mówiłaś, ze temp podskoczyła? Moja gin powiedziała mi,że na początku ciąży plamienie czy krwawienie może się pojawić i nie jest to @, choć tak się może wydawać. Trzymaj się

Dziękuję wszystkim za bardzo miłe przywitanie

Syla, moje endo ma 6mm, wiele bym dała za Twoje 13mm Jak najbardziej odpowiednie, by fasolka tam sobie gniazdko uwiła

A mnie dziś drugi dzień boli podbrzusze, wczoraj myślałam, że od tego badania usg mnie boli, bo badanie było bolesne

a dziś idę na imprezę andrzejkową, wspólnie ze znajomymi wynajęliśmy salę, sami zajmujemy się muzyką, i będzie zabawa

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 09:17   #1350
anciaahk
kosmitka

Agabil1 przykro mi i smutno . Podobno @ mogą występować i podczas ciąży. Wiem, że to pewnie słabe pocieszenie, ale naprawdę wierzyłam, że to już teraz .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości