|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
![]() chyba sobie taką sprawie tym bardziej ze my z tz nie planujemy choinki![]() ( prosze wybaczyc brak polskich liter ale na wpół lze i nie wszystkie zrobie jedna reka ")
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba faktycznie sie juz musze zabrac do roboty
ale odezwe sie potem i wrzuce tez zdjecie szwedow ![]() Dobranoc , niech Ci sie Koduś cyber seks przysni
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Archi no wiesz! takie rzeczy...tutaj ![]() a ja jeszcze bede...bo mi wina zostało ![]() miłej pracy dobranoc kozice nikogo nie ma o tej porze tutaj
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-29 o 00:37 |
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wrzucam moje szwedy zdjecia mocno srednie(mocno rozjasniane) ale nieprzytomna jestem a lepszy aparat sie wyladowal (pozatym zlej baletnicy przszkadza nawet rabek u spodnicy) to zdjecie bez spodni to wrzucam zebyscie mi poradzily co mam zrobic z wlosami bo jak jest wilgotno to takie "cos" sie z nich robi a prostownicy nie chce uzywac Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 01:18 |
|
|
|
|
#4055 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no ludzie fajnie reagują,jak dowidują się,że sama robiłam![]() Cytat:
wyciszam się wtedy![]() Cytat:
Cytat:
![]() napisz nam coś o sobie ![]() Cytat:
![]() Ja?? ![]() próbowaiśmy z TŻ pójść do kina ale nam nie wyszło, ale za to ku[iłam sobie kaszkiet w Housie za 9.90 A potem oglądaliśmy "Sierociniec"... a teraz niedługo jedziemy na zakupy do pasażu grunwaldzkiego skończyć kompletować prezenty no i jak coś wpadnie mi w oko...A co tu tak [pusto?? ![]() Koniec spania Koziołki
|
|||||
|
|
|
#4056 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Widzę, że tu ciekawie wieczorem było ![]() Ja dziś w sumie nie wiem za co się zabrać, bo mam parę rzeczy do zrobienia i kilka wersji planów na dziś i nie wiem co wybrać ![]() Chciałam zaprosić przyjaciółkę z mężem i synkiem na popołudnie, chociaż w planach też nam się przewija kino i basen ![]() No i jeszcze muszę koniecznie iść do fryzjera, bo w poniedziałek albo wtorek nasza grupa ma się zgłosić do fotografa, będą nam robić zdjęcia do dyplomu i do tableau Nie cierpię takich akcji i już się stresuję tym, jak wyjdę ![]() No i oczywiście czeka mnie standardowe sobotnie sprzątanie i zakupy ![]() Życzę Wam udanego dnia!
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wstałam
![]() Prószy u mnie śnieżek ![]() Cytat:
A doszłam do wniosku, że musze mieć coś zawsze pod reką w czym mogłabym sprawdzać rozkłady autobusów jak jestem na mieście (bo wtedy nie mam dostępu do neta )kode, widzę, że tu bardzo winny wieczór był ![]() I ciekawe o której teraz się pojawisz ![]() archi, sympatyczna choineczka ![]() kode, a Wy czemu choinki nie planujecie ![]() Cytat:
Co do włosów to za bardzo się nie wypowiem, bo się nie znam na różnych trikach. Powiem Ci tylko, że mi się podobają takie jakie są, ze swoim naturalnym ułożeniem A jeśli chcesz aby się trzymały jakoś tak bardziej w ryzach to może po prostu zwykła pianka przed suszeniem, lub żel po wysuszeniu
|
||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Puszku
![]() A takie choinki mam 3 ![]() Sasik gdzie mozna zobaczyc Twoje zdjecia z imprezy ? Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 10:54 |
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was
![]() Archi faktycznie fajna choinka,takie 3 to prawdziwy zagajnik ![]() w zeszłym roku moja teściówka mnie zaskoczyła zażyczyła sobie sosny na drzewko bożonarodzeniowe,to był niemały szok ale zyczenie zostało spełnione.
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz to taka wersja mini. Sosny sa piekne.Sas odezwij sie
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 11:24 |
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w tym roku będzie ogromna choinka, bo w końcu mamy duuuużo miejsca
I dużo ozdób zakupiliśmy, więc gdzieś trzeba je powiesić ![]() Nie mogę się dodzwonić do tego UPS wrrr |
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże dziewczyny jakie Wy jesteście piękne Oooo ja chce Twoje biurko! z takim wyposażeniem! :P :P ![]() Cytat:
Bo ona ma takie fajne wykorzystanie moja kolezanka ma cała serie tych "kosmetyków". Smakowe pianki, smakowe perfumy, smakowe mgielki do ciała, smakowe balsamy i kremy, miała pomadke ale juz jej się skończyła Wszystko ma smaki i zapachy np, Smak Babki piaskowej, smak lizaka, smak cukierowky itp. Wczoraj próbowałam wszystkiego wyobrażacie sobie zlizywać z ciała smakowe perfumy hahaha Na naszej-klasie są 2 ![]() ![]() Archi i w ogóle czy ja Ci mówiłam, że jesteś piękna? :O normlanie gdybym była facetem... to nie z winem ale z bukietem róż bym przyjechała i z pianką smakową do ciała
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-29 o 11:29 |
||
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dzieki Sas
![]() Z NK jest taki problem ze mi ta strona nie chodzi tzn pojawia mi sie komunikat ze strona niedostepna w mojej szerokosci geograficznej Wiec niestety ani nie zobacze ani do znajomych Cie nie dodam A jak impreza wczorajsza?
|
|
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lokał był przepełniony a tylko koło nas były wolne miejsca, ludzie się denerowali i moja była szefowa też... bo już dawno ktoś mógł tam siedzieć, a oni sobie tak polecieli... przyszli do nas jeszcze tacy moi znajomi, jeden z nich miał urodziny. Taki pan w lokalu kupił mu szampana, śpiewaliśmy mu 100 lat a ja kupiłam mu kawałek szarlotki, ozdobionej ładnie bitą śmietaną... wbiliśmy w to takie coś jak świeczka, takie coś jak sie w torty weselne wbija. Zapaliliśmy i do niego podeszłam i znowu zaśpiewaliśmy mu 100 lat ![]() Potem oni się zawineli bo musieli iść. I później już tylko komplikacje. Ja poszłam posiedzieć troche z innymi znajomymi przy barze i z była szefową bo dzięki niej tam w ogóle siedzieliśmy znajomi się rozeszli, nawet się nie pożegnali... została tylko moja kuzynka. A mi się rozładował telefon i musiałam napisać smsa do Tżta żeby się nie martwił... wiec poszłam na zaplecze i pisałam od kolezanki, a że byłam pijana... to tego smsa pisałaaaaaaam i dodatku mi się kasował caly czas... w końcu mi się jakoś udało.,.. nawet nie wiem co napisałam i jak ... i ide do tej mojej kuzynki a ona wstała ubrała sie i poszla sobie. Powiedziała, że została ze względu na mnie a ja ją zostawiłam nawet nie chciała ze mną gadać ![]() A no i specjalnie dla Ciebie wrzucam 2 fotki
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny Będzie im miło za odwiedziny Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-11-29 o 11:52 |
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Sasik cos niezbyt optymistycznie sie koncza Twoje imprezy. A kuzynka widzac ze jestes pod wplywem nie powinna Cie zostawiac samej
Brzydko sie zachowala bardzo .No a TZ jak ?Odpisal cos?Dzieki juz mialam pisac zebys mi na maila wyslala , super zdjecia. Wysoka chyba jestes bardzo i knajpka bardzo fajna
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-11-29 o 11:55 |
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam się w końcu, ale oni tam przecież nic nie wiedzą - normalnie ręce opadają
![]() ![]() sas, mam nadzieje, że z kuzynką się ułoży ![]() Zmawiała któraś z Was kiedyś książki w empik.com tak żeby odebrać w salonie na mieście? Ja właśnie zamówiłam, bo chciałam żeby były na imieniny na Barbórkę, a tu mi napisali, że przewidywany czas realizacji 5.12 czyli dzień po... Jestem ciekawa, czy może zdarza im się wywiązać przed czasem z tego?
Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 12:30 |
|
|
|
#4067 | |||||||
|
AGA :)
|
Jestem!
![]() Kurcze, zacytowałam od początku, całe 4 strony, ale nie wszystko się pojawiło? Czy jest jakieś ograniczenie w cytowaniu? i przepraszam za emotki:/ Cytat:
Ja mam z glamour, całekiem fajny jest. Taki małhy, poręczny. Co roku mam jakiś kalendarz bo ciągle zapominam co kiedy i gdzie. W watku dot. dodatkow do gazet dziewczyny wklejaly zdjecia kalendarzykow i pisaly ze ten ze zwierciadła nie jest zbyt wygodny w uzyciu. Cytat:
a torebka! cudnaaa! przesliczna zamarzyła się i mnie taka ![]() Zazdroszcze Cubusa, oni tam mają świetne przeczny! i ciuchy moim zdaniem tez fajne, idzie wybrac, zawsze jak jestem w Szczecinie to coś kupię, bo niestety u mnie nie ma :/ Cytat:
Ale miejmy nadzieję, że jednak będzie net i będziesz i Ty i zdjęcia ![]() Cytat:
A włosy ? jakie gęste !!! Swietne!!Może nakręcaj je jakoś i rób loki/fale? cytowałam wcześniejszą akcję z kolegę, ale właśnie się nie dodało W ogole co za typek? dobrze, że go pogoniłaś! Sliczne są te karteczki Madziś zdolniacha z ciebie pierwsza klasa !! Cytat:
![]() Na zdjęciu napewno wyjdziesz super, nie masz się co denerwować ! ![]() Cytat:
wyglądałaś ślicznie! wysoka jesteś, ile masz wzrostu? w ogole cud, miod, ich i ach Cytat:
a co z szafką? przywieźli w końcu? Cholera jasna, nie wiem dlaczego zacytowało mi tylko kilka postów. Bez sensu. No ale nadrobiłam, więc wiem co się dzieje ![]() puszku mierzyłam wczoraj w CA Twój kaszkiet, super jest! tylko że za duży był na mnie i spadał mi z głowy, ja mam bardzo małą głowę (ale po***mną na szczęscie W ogole prawie wszystkie mi z głowy spadały albo wyglądały jak budyń, o beretach to nawet nie wspomnę. Kupiłam więc normalną, czapę, ale ładna pokażę później fotkę Dziś też nie andrzejkuję raczej. Umówiłam się wstępnie ze znajomymi, ale nie bardzo chce mi się iść do śmierdzącego papierosami pubu:/ w dodatku będzie pełno ludzi. Chyba pojedziemy z tżtem do kina
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-29 o 12:48 |
|||||||
|
|
|
#4068 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możliwe, że też wezmę z Glamura, tylko ten róż... Był jeszcze fajny w Claudii ale nikt nie zamieścił jak dotąd jego zdjęć, więc nie wiem jak wygląda w środku ![]() Cytat:
![]() Co do Cubusa to jest to dość specyficzny sklep Nie zawsze znajdę tam coś dla siebie, ale jak już znajdę to jest naprawdę super i bardzo to lubię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to mi troszkę ten kaszkiet zjeżdża na oczy, zwłaszcza jak jeszcze założę kaptur, ale cóż ![]() Koniecznie pokasz zdjęcia czapki Ja widziałam dość fajną w H&M, ale nie miałam czasu mierzyć. Z tym, że taka wydłużona była (jeśli wiecie co mam na myśli), więc nie wiem jakbym wyglądała w tym modelu ![]() Cytat:
![]() Na co do kina Aguś ![]() kodeeeeee spiochuuuuuuuuuu
|
|||||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() puchatko..ja już zakupy zaliczyłam ![]() Archi superowe spodnie!!!! i bardzo podoba mi się Twoja bluzeczka ![]() Ekstra masz włosy Podoba mi sie to co wilgoć z nimi robi Apsolutnie nie prostuj Ja bym proponowała tak: zwilż je wodą i pougniatam dłońmi - powinny wyjść super ps. fajne macie łożko ..takie niskie ![]() Co do urody to ja stoję w kolejce za Sas ( jak tylko płec zmienimy )Sas widziałam fotki - świetnie wyglądałaś ( jak zawsze zresztą )czy mi sie zdaje czy Ag dalej nie ma? zaczynam się maartwić, nnic nie pisała że jej nie będzie. madziu mnie też cieszą i wyciszają takie robótki ręczne ![]() edit : jest i Ag ![]() ![]() ![]() puchatko nie tak łatwo rana kaca odpędzić. Cholera wczoraj się sama upiłam![]() Ale byłam już na zakupach i kupiłam ..całkiem przypadkiem bo nie miałam czasu na łazenie po ciuchach, spódniczkę trochę ołówkową za 19,90zł w sklepie Pepco. Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-29 o 12:48 |
|
|
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż co napisał, hmmm nic bo akurat wtedy spał ale w wakacje kiedys byłam w pracy, zostałyśmy z szefowa na taki mały balecik... i telefon mi się rozładował i nie dałam znac i w ogóle lipa była. Więc teraz napisałam, żeby nie było nic źle. No i Tż to nic nie pisze bo póki co to on się wkupia w moje łaski więc pretensji to za bardzo miec nie może ![]() Cytat:
No ja właśnie nie wiem.... mam dwie opcje. Albo przestać chodzić na imprezy albo przestać na nich pić... Ja mam 169 cm jestem malutka tyle że obcas 10 cm ![]() Jadę chyba dziś do Wawki do Tzta może na jakies zakupy się skoczy do Arkadii
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę, byłaś w stanie rano udac się na zakupy kode
I co zakupiłaś ![]() sas, ja chcę z Tobą do Arkadii Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 12:49 |
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
wow 10cm
i na alkocholowej imprezie ja bym nogi połamała![]() TŻ nie chcial mnie puścić twierdząc ze ja nadal wstawiona jestem I co zakupiłaś [/quote] patrz post wyżej![]() ale głownie byłam po mięso, pokarm dla szyszek i marchewkę na zupę ![]() ja też gdziekolwiek to jest ![]() dziewczyny ja zmykam będę później to postaram sie zrobić fotkę spódnicy
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-11-29 o 12:55 |
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
kode, foto jest obowiązkowe! Co za niesprawiedliwość! U mnie nie ma takiego sklepu
![]() Ja się teraz pastwię nad wykresem - mam po angielsku a muszę go zrobić po polsku. A że nienawidzę autokształtów w wordzie to zeskanowałam i przerabiam w paintcie. Na co też nie mam zbytnio cierpliwości Miał mi to robić TŻ ale na uczelnię musiał jechać wrrr
|
|
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
puchatko kalendarz z Glamour jest też czrno- biały ja też mam i to właśnie w tej kolorystyce
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
madziu, a fajny w środku ma układ
![]() Tzn. czy znajdę kilka czystych kartek żeby sobie rozkłady jazdy pozapisywać? |
|
|
|
#4076 | |||||
|
|
Ja mam biały z glamour
Cytat:
![]() kupiłam sobie w zeszłym roku jak jechaliśmy na sylwestra świetną zieloną sukienkę za 30zł! taka przecena i fajną bluzkę taką połysukąca na imprezę na 20zł ![]() a ostatnio kardigan za 30zł, naprawde przeceny mają świetne. zazdroszcze Ci tego cubusa ![]() Cytat:
wariatka fajne są te czapki dłuższe, takie kondomki :P ale ja własnie w takich wyglądałm jak niewydarzony smerf :/ heh wczoraj stwierdziłam że musze mieć klasczyną czapkę taką w kszatłcie litetu U. tylko że na dół :P albo kapelusz, bo też mi pasują, no ale zostałam przy normalnej czapce. zaraz zrobie zdjęcie Chcielismy na Pioruna, ale u nas nie ma w 3D wiec moze pojdziemy na to nie tak kotku, albo dziewczyna mojego kumpla (czy jakos tak) podobno dobre, ale zaraz jeszcze zobacze recenzje. Cytat:
Kodlinko ![]() Wczoraj miałam zalatany dzień, rano uczelnia (o święto były zajęcia :P) potem poszłam do koleżanki, potem z mamą na zakupy pożywienia :P a wieczorem z tżtem do CH i tak zleciało, że nawet nie miałam kiedy włączyć kompa. wróciłam to kąpiel i nyny. Ja właśnie widziałam że co ileś postów wklejałaś zdjęcia butelki wina i ciągle dziwnie ubywało ![]() ale sama? ![]() to już pierwszy stopień.. be carefull Cytat:
![]() zapoluję na taką i u mnie! lubię pepco, można tam upolowac czasami coś bardzo fajnego Cytat:
O tak, pamętam tą akcję z rozładowanym telefonem jesteś więc jakieś 1,5 cm wyższa odemnie ![]() Kupi mi coś w arkadii W ogole dziewczyny kupiłam wczoraj w Auchan figurkę reniferka, taka słodka że aż się roczuliłam nad nią. Kosztowała 1,33 czy jakoś tak wzięłam więc 2, do siebie i na kominek. piękna i jak na nia patrze to mi sie humor poprawia
|
|
|
#4077 | ||
|
|
Cytat:
e tam, nie słuchaj go tylko wpakuj w auto i niech jedzie ! ![]() Taki sam mamy ![]() Cytat:
Tak, sa miejsca na notatki zdaje się jeszcze sprawdze za chwile ![]() EDIT: puchatko jest miejsce na notatki są też karki gdzie mozna wpisac plany na przyszłośc no ale ja zamierzam tez traktowac to jako miejsce do roznych zapisków.Ale apropo tego rozkładu to nie dają u was? bo u mnie można na pks wziac sobie rozklad jazdy.
![]() Edytowane przez Ag4 Czas edycji: 2008-11-29 o 13:34 |
||
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Hihihihi
cięzko było moją mame przekonać, aż Kuba musiał z nią rozmawiać nakręcał i nakręcał i chyba się zgodzi Cytat:
Hmmm ostatnio cały czas zakładam te kozaczki na imprezy i jakoś łatwiej mi się w nich chodzi po alkoholu
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to 2 cm, bo mam 169, 5 cm ale nie chciałam się już tak wywyższać ![]() Jak pojade to może ale co mam Ci kupić ? ![]() Oooo pokaż fotkę ! Śibciuteńko ![]() A ja lece się spakować
|
|
#4080 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może we wtorek zadję do H&M ![]() Cytat:
Może u mnie byłby w 3D, ale nie wiem czy TŻ da się wyciągnąć ![]() Cytat:
![]() I to koło uczelni TŻta ![]() Więc dawać mi tu zdjęcia ![]() Tylko czy to na pewno o ten sklep chodzi http://www.pepco.pl/index.phpCytat:
![]() U mnie zawsze mieszkanie jest fajnie udekorowane od 1 niedzieli adwentu, czyli pewnie jutro mama się za to weźmie i zrobi się tak ciepło, przytulnie, świątecznie... ![]() To czekam ![]() edit: Dzięki za info Wobec tego może poproszę TŻ żeby jak by miał okienko skoczył mi i kupił Glamour Nie wiem czy jeszcze będą w kiosku, ale może ![]() Co do rozkładów to nie mam pojęcia czy by dali u mnie coś takiego? Edytowane przez puchatkowa Czas edycji: 2008-11-29 o 13:39 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

jak jeszcze chwilke posiedzisz to wrzuce zdjecie mojej choinki
tym bardziej ze my z tz nie planujemy choinki
")

ale odezwe sie potem i wrzuce tez zdjecie szwedow
Archi
no wiesz! takie rzeczy...tutaj 
nikogo nie ma o tej porze tutaj

. A notesik dostałam a raczej wszystkie trzy w biurze dostałyśmy po notesiku i długopisie parkera od naszego kierowcy

Boże dziewczyny jakie Wy jesteście piękne