Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 17:49   #3121
gastone
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Ach dziewuszki.Dziekuja za mile slowa.Faktycznie oczy to jedyna rzecz z jakiej jestem dumna.U mnie chyba jakis pra pra dziadek mial dobre geny hih bo wyobrazcie sobie ze umnie juz od kilku pokolen wszystkie dzieci rodza sie z takimi oczami.No i wszyscy jestesmy do siebie podobni.Ale moj synek, maly wyjatek.Do tego jasny blondynek.Dla tych, ktore nie widzialy na NK ponizej zdjecie.Max, dwa latka, moj najwiekszy skarbek i warty tych faldek i rozstepow.!!!!
PS.Limonatka Mufinki? Ja wlasnie szukam dobrego, sprawdzonego przepisu! DAAAwaj!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000520.jpg (31,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020284 copy.jpg (34,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010805 copy.jpg (28,0 KB, 28 załadowań)
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-11-29 o 18:00
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 17:55   #3122
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ach dziewuszki.Dziekuja za mile slowa.Faktycznie oczy to jedyna rzecz z jakiej jestem dumna.U mnie chyba jakis pra pra dziadek mial dobre geny hih bo wyobrazcie sobie ze umnie juz od kilku pokolen wszystkie dzieci rodza sie z takimi oczami.No i wszyscy jestesmy do siebie podobni.Ale moj synek, maly wyjatek.Do tego jasny blondynek.Dla tych, ktore nie widzialy na NK ponizej zdjecie.Max, dwa latka, moj najwiekszy skarbek i warty tych faldek i rozstepow.!!!!
PS.Limonatka Mufinki? Ja wlasnie szukam dobrego, sprawdzonego przepisu! DAAAwaj!
Ależ masz słodkie, śliczne i kochane dzieciątko! Ucałuj go ode mnie
Stary 2008-11-29, 17:58   #3123
Phoce
Flawless

Cytat:
ALE BOSKIE OCZY ! O mamusiu
Pięknie, zakochałam się
Mi często ktoś mówi, że mam ładne oczy, ale z Waszymi się nie równam.
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 18:13   #3124
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Roses siedze w domu
Stary 2008-11-29, 18:13   #3125
kasiamniam
Wtajemniczenie

Gosiu Twój Maxiu jest przeslodki i te oczka mrauuu zakochac sie mozna
ja na Twoje zyczenie zrobilam fotke, tylko fałdki mi widać ale co tam ja czekam na mojego Tż-ta jak wroci po 20 z pracki, ogarnie sie, zje i smigamy do centrum na grzańca bo umowilismy sie w centrum ze znajomymi.Uwielbiam tu ten okres przedświąteczny, bo u nas w całym centrum porostawiane są budki y różnymi pierdółkami(przez miesiąc) no i jedzonkiem i grzanym winkiem a wy jakies plany na wieczór andrzejkowy macie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EPSN0052.jpg (49,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg EPSN0062.jpg (44,3 KB, 27 załadowań)
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 18:14   #3126
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Daria do twojej cery bardzo pasuja czerwienie, na naszym spotkaniu mialas lekko czerwonawy blyszczyk - cudo
ja ogólnie w szafie mam tylko czarne i czerwone ciuchy szalik też miałam czerwony tylko szybko go zdjęłam, później o nim zapomniałam i idąc od tramwaju do domu bardzo żałowałam
a miałam przezroczysty błyszczyk i na nim szminkę fajny ma kolor, bo nie jest ani całkiem różowa ani całkiem czerwona

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
a na imprezke jakas ruszasz?
ja dzisiaj imprezuje ze słownikiem przez miesiąc mi się zabrać za to nie chciało to teraz muszę :/ eh ta cholerna prokrastynacja :/
Stary 2008-11-29, 18:20   #3127
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Gosiu Twój Maxiu jest przeslodki i te oczka mrauuu zakochac sie mozna
ja na Twoje zyczenie zrobilam fotke, tylko fałdki mi widać ale co tam ja czekam na mojego Tż-ta jak wroci po 20 z pracki, ogarnie sie, zje i smigamy do centrum na grzańca bo umowilismy sie w centrum ze znajomymi.Uwielbiam tu ten okres przedświąteczny, bo u nas w całym centrum porostawiane są budki y różnymi pierdółkami(przez miesiąc) no i jedzonkiem i grzanym winkiem a wy jakies plany na wieczór andrzejkowy macie?
Fajna bluzeczka, taka fikuśna
Podobają mi się w tobie jeszcze te twoje włosy w artystycznym nieładzie. Jak ty to robisz? Bardzo ci do twarzy w takiej szalonej fryzurce.

Ja andrzejki już sobie zrobiłam z kumpelami wczoraj, a z tż spotkam się dopiero jutro popołudniu i dzisiaj siedzę sobie w domu i leniuchuję. Nawet jeść mi się nie chce, ani pić. Chyba się wykąpię zaraz i wskoczę do wyrka od razu, zakopię się w pierzynce i będę czekać na niedzielne popołudnie.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-11-29 o 18:22
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 18:26   #3128
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Fajna bluzeczka, taka fikuśna
Podobają mi się w tobie jeszcze te twoje włosy w artystycznym nieładzie. Jak ty to robisz? Bardzo ci do twarzy w takiej szalonej fryzurce.

Ja andrzejki już sobie zrobiłam z kumpelami wczoraj, a z tż spotkam się dopiero jutro popołudniu i dzisiaj siedzę sobie w domu i leniuchuję. Nawet jeść mi się nie chce, ani pić. Chyba się wykąpię zaraz i wskoczę do wyrka od razu, zakopię się w pieżynce i będę czekać na niedzielne popołudnie.
Dzięki
To, że one są w takim nieładzie to fakt, nie lubię gdy włosy mi układają się prosto, muszę zawsze je potargać nawet jak prostuje prostownicą, to i tak za chwilę wyglądaja jakby nie były prostowane hehe a robię to w prosty i łatwy sposób, bez żadnych specyfików(no czasem brylantyna i wosk - ale nie lubie zabardzo bo potem włosy są jakby tłustawe): ręce wkładam we włosy i targam haha jak to brzmi co
Ja w sumie tez nie ide na jakies tam andrzejkowe party, tylko tako spotkac sie ze znajomymi, bo dawno sie nie widzieliśmy, pewnie wypijemy po grzancu i do domku

p.s biore aparat wiec jak wyjda normalnie fotki to potem wstawie

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2008-11-29 o 18:27
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 18:55   #3129
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
bakłażan jest zdecydowanie fioletowy
brązów na paznokciach nie lubię - tylko ciemne fiolety i czerń nawet jasny, cielisty beż mnie nie urządza ostatnio. marudna jestem
w środę kupiłam sobie piękny ciemnofioletowy lakier w inglocie 706 jest taki bakłażanowo-śliwkowy - cudo
wczoraj jak byłam na kwasach u kosmetyczki, to jednocześnie miałam manicure i właśnie poprosiłam żeby mi tym lakierem pomalowała. Z racji, że w Skierniewicach już nigdzie nie ma Inglota, poprosiła żebym jej taki kupiła i przywiozła jak będę za 2 tyg

a ja lubie swoją białą skórę w połączeniu właśnie z ciemnofioletowymi albo czarnymi pazurami do czerwonych coś się przekonać nie mogę, choć niedawno miałam u stóp bordo i było całkiem nieźle
Tak, tak ja wiem, źle się wyraziłam miałam na myśli to że pomaluję sobie brązowym bo taki mam, ale chciałabym bakłażanowy i w poniedziałek zobaczę Twój 706
Ja z jasnych używam tylko nr 182 bodajże (nie chce mi się iść do lodówki sprawdzić, bo tam trzymam ), prawie niewidoczny, delikatny róż.

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
dzien dobry..kurde jaka jestem zdechla zaba
Żabki są urocze

Cytat:
Max jest boski tyle powiem
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 19:11   #3130
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Dzięki
To, że one są w takim nieładzie to fakt, nie lubię gdy włosy mi układają się prosto, muszę zawsze je potargać nawet jak prostuje prostownicą, to i tak za chwilę wyglądaja jakby nie były prostowane hehe a robię to w prosty i łatwy sposób, bez żadnych specyfików(no czasem brylantyna i wosk - ale nie lubie zabardzo bo potem włosy są jakby tłustawe): ręce wkładam we włosy i targam haha jak to brzmi co
Ja w sumie tez nie ide na jakies tam andrzejkowe party, tylko tako spotkac sie ze znajomymi, bo dawno sie nie widzieliśmy, pewnie wypijemy po grzancu i do domku

p.s biore aparat wiec jak wyjda normalnie fotki to potem wstawie
Baw się dobrze, rób zdjęcia, a potem wklejaj

A ja nie mam humoru i denerwuje mnie tż, bo albo kłamie i kombinuje, albo jakieś dziwne przypadki się dzieją
Stary 2008-11-29, 19:11   #3131
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MrsVargas Pokaż wiadomość
Tak, tak ja wiem, źle się wyraziłam miałam na myśli to że pomaluję sobie brązowym bo taki mam, ale chciałabym bakłażanowy i w poniedziałek zobaczę Twój 706
Ja z jasnych używam tylko nr 182 bodajże (nie chce mi się iść do lodówki sprawdzić, bo tam trzymam ), prawie niewidoczny, delikatny róż.
chyba wiem o który Ci chodzi. Taki nie do końca kryjący, nadje się do frencza? Jeśli tak to ja go kilka buteleczek zużyłam no, dopóki nie zgęstniał bo używalam go na tyle często, że gęstniał dosyć szybko. Ale już mi się znudził teraz wolę ciemne paznokcie tak mi się jakoś kontrastu zachciało odkąd mam czarne włosy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-29, 19:15   #3132
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wiem o który Ci chodzi. Taki nie do końca kryjący, nadje się do frencza? Jeśli tak to ja go kilka buteleczek zużyłam no, dopóki nie zgęstniał bo używalam go na tyle często, że gęstniał dosyć szybko. Ale już mi się znudził teraz wolę ciemne paznokcie tak mi się jakoś kontrastu zachciało odkąd mam czarne włosy
A masz jakieś foto w tych swoich czarnych włosach? Chciałabym zobaczyć, bo ja widziałam tylko to, co jest w avie. No, a zawsze to lepiej jakieś większe.
Stary 2008-11-29, 19:21   #3133
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja nie mam humoru i denerwuje mnie tż, bo albo kłamie i kombinuje, albo jakieś dziwne przypadki się dzieją
Nice głowa do góry mam nadzieję że wszystko szybko się wyjaśni Twój niepokój się ulotni.

Cytat:
Tak, tak właśnie ten moja to dopiero druga buteleczka. Podobno zimą lepiej malować paznokcie właśnie ciemnymi lakierami bo przy nich nie ma takiego kontrastu z zaczerwienionymi z zimna dłońmi
Stary 2008-11-29, 19:26   #3134
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Nice głowa do góry mam nadzieję że wszystko szybko się wyjaśni Twój niepokój się ulotni.
Może masz rację, aczkolwiek jutro jak się spotkamy to wszystko będzie pięknie, bo szkoda czasu, żeby się kłócić, a potem jak będę sama to znów zacznę myśleć nad tym, że już mam momentami dość tego wszystkiego, tej małej walki jaką staczam dziennie z jego środowiskiem, nawykami, kłopotami, o jego dobro. Nie chcę, żeby znów zaczął kłamać
Stary 2008-11-29, 19:35   #3135
gastone
Raczkowanie

Kasienko dziekuje za zdjecie bluzeczki.Ladna jest.Taka fikusna.Moze sie na taka skusze???
Andrzejki..eh..Siedze przed kominkiem, z potarganymi wlosami, z bolacymi nogami (efekt doprowadzania domu do ladu) i bawie sie z dzieckiem.Nawet nie moge sie napic winka z ukochanym bo on przyjedzie po slubie kolo 11 wieczorem.(od rana, biedaczek) .No ale kaske na moje ciuszki musi ktos zarabiac nie?? AAA Wlasnie wino..Przeciez moge sie sama napic!! Ostatnio z francji przywiozlam okolo 30 butelek wiec mam wybor!!!! No to ide!!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 19:46   #3136
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Może masz rację, aczkolwiek jutro jak się spotkamy to wszystko będzie pięknie, bo szkoda czasu, żeby się kłócić, a potem jak będę sama to znów zacznę myśleć nad tym, że już mam momentami dość tego wszystkiego, tej małej walki jaką staczam dziennie z jego środowiskiem, nawykami, kłopotami, o jego dobro. Nie chcę, żeby znów zaczął kłamać
Przykro mi Malwinko, wiem że takie rozmyślanie jest męczące Lepiej jutro poświęć trochę czasu na rozmowę bo po co się później znowu martwić mocno trzymam kciuki
Stary 2008-11-29, 19:49   #3137
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Hej 3 nowe strony, szok:O Wrocilam wlasnie z pln irlandii, bylam po pierscionek, Oczywiscie wybralam calkiem inny niz mialam kupowac, no i sie okazalo ze zaabraklo rozmiarow znow trzeba czekac 10-14 dni a tak bardzo juz go dzis chcialam miec na palcu. A tak poza tym to porobilam zakupy, wstapilam do kosmetycznego i ze byla promocja na gosha to sie skusilam na puder w kompakcie, kredke i cien sypki;/ a mial byc odwyk... No i kupilam tz perfumke beckhama.
Dzieki dziewczynki, tak jestem mloda I wiem, ze wczesnie sie zareczam, ale juz 3.5 roku ze soba Wy juz starsze i sie zalicie, ze (gastone)- ze brzuch ze to ze to... a ja naprawde chcialabym w tym wieku po dziecku tak wygladac jak Ty i oczka masz czarne jak ja:P, ale przyznam- masz ladniejsze. ps, zazdroszcze dzidziuszka, juz chcialabym miec to za soba;p
Kasia mniam sliczna bluzeczka) trzeba miec cos w szafie czarnego, nie wszytsko rozowe:PP heh
Kupilam farbe, wiec jutro sie farbne i zobaczymy co to wyjdzie. A na polu mega mroz, w skleach tyle osob, ze glowa boli. Wy pewnie na Andrzejkach sie bawicie, a ja sie roZpisuje ...:P

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-11-29 o 19:50
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:02   #3138
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

wieczor andrzejkowy z sokiem, wizazem, mam talent i bibliografią do magisterki
Stary 2008-11-29, 20:08   #3139
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
wieczor andrzejkowy z sokiem, wizazem, mam talent i bibliografią do magisterki
Też to oglądam ale Snake to fajne giętkie ciacho

Edytowane przez MrsVargas
Czas edycji: 2008-11-29 o 20:10
Stary 2008-11-29, 20:16   #3140
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Hej 3 nowe strony, szok:O Wrocilam wlasnie z pln irlandii, bylam po pierscionek, Oczywiscie wybralam calkiem inny niz mialam kupowac, no i sie okazalo ze zaabraklo rozmiarow znow trzeba czekac 10-14 dni a tak bardzo juz go dzis chcialam miec na palcu. A tak poza tym to porobilam zakupy, wstapilam do kosmetycznego i ze byla promocja na gosha to sie skusilam na puder w kompakcie, kredke i cien sypki;/ a mial byc odwyk... No i kupilam tz perfumke beckhama.
Dzieki dziewczynki, tak jestem mloda I wiem, ze wczesnie sie zareczam, ale juz 3.5 roku ze soba Wy juz starsze i sie zalicie, ze (gastone)- ze brzuch ze to ze to... a ja naprawde chcialabym w tym wieku po dziecku tak wygladac jak Ty i oczka masz czarne jak ja:P, ale przyznam- masz ladniejsze. ps, zazdroszcze dzidziuszka, juz chcialabym miec to za soba;p
Kasia mniam sliczna bluzeczka) trzeba miec cos w szafie czarnego, nie wszytsko rozowe:PP heh
Kupilam farbe, wiec jutro sie farbne i zobaczymy co to wyjdzie. A na polu mega mroz, w skleach tyle osob, ze glowa boli. Wy pewnie na Andrzejkach sie bawicie, a ja sie roZpisuje ...:P
Pierścionek Super! Jak troszkę dłużej poczekasz to nic się nie stanie, w końcu całe życie będziesz go nosiła A planujecie już datę ślubu?

Może i młoda jesteś, ale ja cię chyba rozumiem. Takie zaręczyny, jak dla mnie, to krok w przód, pewne decyzje, jakieś zdecydowanie, dlatego też za jakiś czas chciałabym być zaręczona. Może nie jest to pewność, że się z tym kimś będzie, bo takowej nigdy nie ma, ale zawsze jest to pewnego rodzaju zbliżenie i to bardzo wyjątkowe.

Dlatego popieram

A jaki kolor farby wybrałaś? Jutro wklejaj foty nowego koloru

Cytat:
Też to oglądam ale Snake to fajne giętkie ciacho
Ja też oglądam, jak co sobotę, z resztą

A z tż oczywiście porozmawiam, już mu napisałam kilka słów i zdecydowanie nie miłych. Więc sam pewnie będzie chciał to wyjaśnić.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-11-29 o 20:17
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:20   #3141
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

a mnie to naszly takie mysli dziwne, ze mi i mojemu Tz moze cos nie wyjsc nie widujemy sie prawie i w ogole tak dziwnie.... eh
Stary 2008-11-29, 20:24   #3142
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie to naszly takie mysli dziwne, ze mi i mojemu Tz moze cos nie wyjsc nie widujemy sie prawie i w ogole tak dziwnie.... eh
Widzę, że nie ja jedna zdołowana jakaś jestem

Nic się nie martw niepotrzebnie, przecież dobrze się wam układa, prawda? Wszystko wszystkim wyjdzie, zobaczycie
Stary 2008-11-29, 20:25   #3143
Elliannia
Zakorzenienie

Ja bym już chciałą pierścionek, wiem, wariatka jestem, bo krótko ze sobą jesteśmy, ale co tam
Zresztą mój już coś tam wspomina i się o mój gust pyta

nice6irl, kłótnie zdarzają się zawsze... w każdym związku... zresztą bez nich mogłoby być trochę nudnawo momentami Co prawda nie wiem dokładnie o co chodzi, ale rozmowa, taka szczera do bólu zawsze pomaga... my z moim przy ostatniej kłótni po wyciągnięciu sobie wszystkich żalów, powiedzieliśmy sobie wszystko to, co u siebie cenimy, kochamy, co się nam podoba... i to pomaga też

A ja - UWAGA - umówiłam się na tipsy ^^

Edit:
Mój wieczór z babcią, bratem, i likierem wiśniowym

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:32   #3144
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Ja bym już chciałą pierścionek, wiem, wariatka jestem, bo krótko ze sobą jesteśmy, ale co tam
Zresztą mój już coś tam wspomina i się o mój gust pyta

nice6irl, kłótnie zdarzają się zawsze... w każdym związku... zresztą bez nich mogłoby być trochę nudnawo momentami Co prawda nie wiem dokładnie o co chodzi, ale rozmowa, taka szczera do bólu zawsze pomaga... my z moim przy ostatniej kłótni po wyciągnięciu sobie wszystkich żalów, powiedzieliśmy sobie wszystko to, co u siebie cenimy, kochamy, co się nam podoba... i to pomaga też

A ja - UWAGA - umówiłam się na tipsy ^^

Edit:
Mój wieczór z babcią, bratem, i likierem wiśniowym

Ja też w sumie jestem krótko ze swoim tż. A on już zadawał mi dziwne pytania. No i ma jakieś tam plany dalekie na nasze wspólne życie, dom, rodzinę. ALE musi spełnić kilka warunków, a jakoś mu to nie wychodzi

Z tż się nie pokłóciłam, tylko czasami opadam z sił, bo on to taki duży rozrabiaka i wszystko jest u niego inaczej niż powinno być.

Tż mi mówi, że mnie kocha za to, że jestem cudowna. A cudowna to jest woda z Lichenia... a nie ja. Ale w końcu wytłumaczył, co miał na myśli. Więc właśnie to, że pomagam mu się naprostować, że nabrał innych priorytetów. Tylko szkdoa, że to tak wolno trwa Ah... Szkoda gadać.

A co będziesz mieć konkretnie na tych paznokciach? Frencz? Czy jakieś inne ciekawe dziwactwo?
Stary 2008-11-29, 20:44   #3145
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też w sumie jestem krótko ze swoim tż. A on już zadawał mi dziwne pytania. No i ma jakieś tam plany dalekie na nasze wspólne życie, dom, rodzinę. ALE musi spełnić kilka warunków, a jakoś mu to nie wychodzi

Z tż się nie pokłóciłam, tylko czasami opadam z sił, bo on to taki duży rozrabiaka i wszystko jest u niego inaczej niż powinno być.

Tż mi mówi, że mnie kocha za to, że jestem cudowna. A cudowna to jest woda z Lichenia... a nie ja. Ale w końcu wytłumaczył, co miał na myśli. Więc właśnie to, że pomagam mu się naprostować, że nabrał innych priorytetów. Tylko szkdoa, że to tak wolno trwa Ah... Szkoda gadać.

A co będziesz mieć konkretnie na tych paznokciach? Frencz? Czy jakieś inne ciekawe dziwactwo?
Oj, lubi się niegrzeczncyh chłopców Chyba wszystkie kobiety tak mają, zwłąszcza że masa z nich dla kobiet potrafi się zmienić I to, że już się 'prostuje' przy Tobie, zwłąszcza że mówisz o krótkim stażu, dobrze rokuje moim zdaniem

Nie ma co przyspieszac, wszystko powinno iść swoim tempem

Ja z moim prawie pół roku jestem, a powiem Ci że już wiem, że jest zupełnie inaczej niż we wszystkich moich dotychczasowych związkach, które trwały 2-3 lata, to się po prostu czuje... pierwszy raz w życiu

Będzie frencz, ale taki z końcówką w kształcie V (kształt frencza, nie paznokcia, bo taki kształt paznokcia mi się ze szponami kojarzy ) i może jakaś cyrkonia gdzieniegdzie... bo jakoś takie przeładowane ozdobami i wzorami mnie mierżą

Ogólnie troche mnie to wyjdzie, ale idę do sprawdzonej babki, i jak kiedyś ona mi robiła tipsy to trzymały się nawet 6-7 tygodni bez uzupełniania, i wcale nie wyglądały brzydko, a jak robiłam kiedyś u takich młodych dziewcząt, to trzymały się 1-3 tygodni max, nie miałam nic ze skórkami robionego, a ona zawsze po założeniu mi jeszcze wycinanie robiła więc naprawde ślicznie pazurki od niej wyglądają, i jestem gotowa uszczuplić finanse

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:44   #3146
Ponura
Wtajemniczenie

Quantanamero ja dziś spędzałam dzień z bibliografią do magisterki A teraz mam wino, wizaż i świeczki

I wiecie co? :/ Mam zrypany humor - nachodzą mnie myśli o moim idealnym facecie i wiem, że takiego nie znajdę :/ Brrrrrr i w ogóle oglądałam film, w którym była amerykańska kochająca się rodzinka i wszystko mieli poukładane, takie życie na przedmieściach i dotarło do mnie, że JA TAK NIE CHCĘ!!!!

Gupie te andrzejki jakieś bzdurne myśli mnie nachodzą...

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-29, 20:56   #3147
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

wrozymy z wosku?
nie ma idealnych facetow Ponura nie ma, ja to licze na takiego szczerego i ....wiernego bo o to, dzis baaardzo ciezko...zaraz ide do wanny zrobic sobie male spa..i peeling kawowy
Stary 2008-11-29, 21:03   #3148
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, lubi się niegrzeczncyh chłopców Chyba wszystkie kobiety tak mają, zwłąszcza że masa z nich dla kobiet potrafi się zmienić I to, że już się 'prostuje' przy Tobie, zwłąszcza że mówisz o krótkim stażu, dobrze rokuje moim zdaniem

Nie ma co przyspieszac, wszystko powinno iść swoim tempem

Ja z moim prawie pół roku jestem, a powiem Ci że już wiem, że jest zupełnie inaczej niż we wszystkich moich dotychczasowych związkach, które trwały 2-3 lata, to się po prostu czuje... pierwszy raz w życiu

Będzie frencz, ale taki z końcówką w kształcie V (kształt frencza, nie paznokcia, bo taki kształt paznokcia mi się ze szponami kojarzy ) i może jakaś cyrkonia gdzieniegdzie... bo jakoś takie przeładowane ozdobami i wzorami mnie mierżą

Ogólnie troche mnie to wyjdzie, ale idę do sprawdzonej babki, i jak kiedyś ona mi robiła tipsy to trzymały się nawet 6-7 tygodni bez uzupełniania, i wcale nie wyglądały brzydko, a jak robiłam kiedyś u takich młodych dziewcząt, to trzymały się 1-3 tygodni max, nie miałam nic ze skórkami robionego, a ona zawsze po założeniu mi jeszcze wycinanie robiła więc naprawde ślicznie pazurki od niej wyglądają, i jestem gotowa uszczuplić finanse
Też właśnie czuję tę inność w moim związku, bo myślę jakoś bardziej przyszłościowo o nas i pod tym względem jest super. Ja 8 dni temu obchodziłam roczek

Masz rację, nie będę go popędzać, powoli wszystko się zrobi

To ładne będziesz miała pazurki, takie delikatne, a jednak troszkę z charakterkiem jak zrobisz to się pochwalisz fotkami.

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Quantanamero ja dziś spędzałam dzień z bibliografią do magisterki A teraz mam wino, wizaż i świeczki

I wiecie co? :/ Mam zrypany humor - nachodzą mnie myśli o moim idealnym facecie i wiem, że takiego nie znajdę :/ Brrrrrr i w ogóle oglądałam film, w którym była amerykańska kochająca się rodzinka i wszystko mieli poukładane, takie życie na przedmieściach i dotarło do mnie, że JA TAK NIE CHCĘ!!!!

To jest już nas 3 z tych nieznośnym humorem.
Wydaje mi się, że znajdziesz, może nie będzie tak idealny, jak ten wymyślony, ale zobaczysz, że będzie miał w sobie coś, co pozwoli wam stworzyć udany związek. Bądź optymistką
Stary 2008-11-29, 21:10   #3149
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
A masz jakieś foto w tych swoich czarnych włosach? Chciałabym zobaczyć, bo ja widziałam tylko to, co jest w avie. No, a zawsze to lepiej jakieś większe.
w kilku wątkach jeszcze ze starym nickiem np TU, TU, TU i jeszcze TUTAJ
Cytat:
Tak, tak właśnie ten moja to dopiero druga buteleczka. Podobno zimą lepiej malować paznokcie właśnie ciemnymi lakierami bo przy nich nie ma takiego kontrastu z zaczerwienionymi z zimna dłońmi
mówisz? a ja to nieświadomie robię ale i tak ostatnio cały czas w rękawiczkach biegam.
Do niedawna wszyscy znajomi się ze mnie nabijali, bo zawsze miałam ciepłe dłonie, wiec wszyscy mówili, że tylko dziewice mają ciepłe dłonie kiedyś przytakiwałam, ale w pewnym momencie po takim tekście zaczynałam się tylko lekko uśmiechać a teraz mi tak strasznie marzną ręce, że to coś strasznego i jeszcze są cały czas wysuszone muszę sobie porządny krem do rąk kupić, ale taki który nie zostawia warstwy, tylko się idealnie wchłania - znacie jakiś taki?

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
No i kupilam tz perfumke beckhama.
błagam! perfumY i żadnych innych form w polskim języku nie ma! a liczby pojedynczej przede wszystkim.
Przepraszam, że się czepiam, wiem, że to nieładnie ale mam na to alergię

Cytat:
ten wzór to tak zwany chevron (czyt. szewron)

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość

a jak chcesz? bo w sumie z Twojego opisu rodzinki to.. ja też tak nie chce ale jak chce to nie wiem
Stary 2008-11-29, 21:20   #3150
nice6irl
Zakorzenienie

Daria,
dobrze, że nie znamy się osobiście. Ty masz taką piekną, prawie idealną, czystą, jasną cerę, że nie mogłabym stać obok ciebie, bo jestem twoim totalnym przeciwieństwem. Świetnie to wygląda. Na tych dużych zdjęciach całkiem inaczej niż na tym foto w małym okienku.
W dodatku bardzo ci to pasuje i potrafisz to pięknie podkreślić.
Nic tylko uczyć się od fachowca.

I ta czerń świetnie kontrastuje. Brawo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości