![]() |
#3061 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Scent Bar VI
Ja na andrzejki idę na imieniny.
Kupiłam wczoraj śliczną bieliznę Samanty i okazało się, że mam w tej firmie G, a nie F :/ No, ale i tak jest śliczna. Był jeden biustonosz, który aż nienaturalnie unosił piersi (do ramion) i taki właśnie bym chciała, ale niestety miał 3 czy 4 haftki z tyłu i grube ramiączka. Taki babciny :/ Szkoda, bo tworzył wizję moich wymarzonych piersi pod bluzką ![]() No i mam małego problema. Smaruję tatuaż Alantanem Plus (maść) i powyskakiwało mi w tym miejscu pełno czerwonych krostek (oraz w miejscach, gdzie reszta skóry ma styczność z ręką, czyli okolice piersi i przedramię). Czy to przez Alantan, to że cały czas to miejsce jest w maści czy uczulenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() AAA.. no i Malibu w dłoni ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie czuję potrzeby zabawy tylko dlatego, że jest dziwna okazja, a kluby są 3 razy bardziej zatłoczone niż zwykle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do świeczek-mam maly kominek zapachowy,wlałam do niego trochę olejku z tuberozy i przed chwilą woda z olejkiem wybuchła mi na ścianę,mam piękne,tłuste plamy na tapecie-nic to może się uda je jakoś zmyć. Malibu zazdroszczę-uwielbiam ![]()
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę po drugiego drinka, bo coś mi za bardzo smutnawo ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Halo!... przyłączam się do klubu samotnych tego wieczora. Ostatnio nawet nie zaglądałam tu tak często bo wolałam się własnym smutkiem upajac ![]() Nie mam nic poza herbatką zimową. Hmm.. chyba do sklepu nie chce mi się leciec ![]() Kagan.... wiem co czujesz.. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Cześć Yolu
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3069 |
Wtajemniczenie
|
![]() Madzik, Ty obejrzałaś Chłopaków z Ferajny, ja mam Ojca Chrzestnego w kolejce na dziś ![]() Widzę, że się pomyliłam co do Twistera ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Wtajemniczenie
|
Moja 8-latka już w łóżku, a ja saczę winko. Dzwonił dwa razy mąż i jakoś tak dodatkowo mi smutno, że muszę siedzieć sama
![]() ![]() Yolu, dziękuję ![]() Kurcze, coś mi się oczy pocą dzisiaj ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-11-29 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3072 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Ja miałam wczoraj poważną chandrę,a oczy pociły mi się strumieniami.Z pracy niespodziewanie odeszła osoba,która była ze mną od kiedy zaczęłam w ogóle pracować, i której wiele zawdzięczam,ryczałam jak głupia. Ja też piję wino-przypomniało mi się,że mam gdzieś zabunkrowaną flaszkę z ostatniej Wigilii firmowej-prezent od szefa ![]()
![]() |
#3073 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i do tej pory tak zostało. Słodziaków nie lubi. Za to zauwazyłam ze o wiele chetniej sie do mnie przytula przy urzywaniu zapachów zielonych np. Premier Figuer, Bambus YR czy Leau d' Ryokuei (ten to baaardzo lubi) oliwkowych np. Molekuły 1, Timbuktu, Dzing! . W porównaniu z tymi co było ostatnio to te nawet nie maja porównania. Sa prawidłowo i starannie zrobione i ze zdjęć widać ze sa zachowane odpowiednie parametry. Poprzeglądawszy dodatkowe zdjęcia i "wydumaniu" gdzie prawdopodobnie był kurs nie dziwie się ze obecne twoje pazurki są o niebo lepsze. Cytat:
A odwiedzić dziecko pracujące Anglii czy Irlandii to mogą o dowolnej porze roku. A na pewno dziecko bardziej się ucieszy jak mama czy tato przyjedzie w okolicach Bożego Narodzenia niż w lecie gdzie w barach jest większy ruch i nadgodziny, a co za tym idzie Mniej czasu wolnego na spędzenie z rodziną. Jedyne dzieci wieku szkolnym ma w firmie 2 kierowników a oni maja urlopy zupełnie wtedy kiedy chcą. Pracowników w moim wieku w firmie utrzymało się i nie zwolniono tylko 5 (razem ze mną) i tylko ja i jeszcze jedna osoba z małym dzieckiem (dziewczyna ma 2 letnia córeczkę). Cytat:
Akryl można tez spiłować, wcale nie trzeba go wcześniej moczyć w acetonie. Moczenie w acetonie to jedna z mozliwosci ściagania masy. A i tu jak widzisz jest sedno psucia paznokci przez przedłużanie. OBSKUBYWANIE i ZRYWANIE samemu na "cha..ma" Cytat:
----------------------------------------- Jestem dziś "zmordowana" od 10 do 18 byłam na zakupach. Dzizys to była istna katorga (którą sobie sama masochistycznie zafundowałam). Dobrze chodziarz ze udało sie kupić to co zaplanowałam. Zastanawia mnie tylko czemu rzeczy dla dzieci są o wiele wiele droższe niż dla dorosłych? ----------------------------------------- Andrzejki spędzam sobie na razie przed kompem a za jakaś chwilkę w wannie z ciepła kąpielą a później z książka w łóżeczku.
![]() |
#3074 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te wieczory są teraz takie długie... Ja się trzymam przeważnie, ale niekiedy się rozklejam. A niech się pocą, potem jest lepiej ![]() "czasem płaczę bo chce mi się płakac.. Wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło.." ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam jeszcze Prawo Bronxu i Życie Carlita w kolejce ![]() Sorki, dziewczyny uciekły mi emotki z cytatów bo musiałam skopiowac tekst i zamknąc przeglądarkę - polskie znaki mi świrują ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę się wytaplać póki co ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak na złość net mi muli ![]() Yolu, ja z reguły jakoś się trzymam. Po takim długim czasie, zdążyłam się już przyzwyczaić, żyć po swojemu, nie zadręczać się. Niestety zdażają się gorsze dni, takie jak ten ![]() ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-11-29 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
BAN stały
|
witajcie dziewczyny
![]() widzę, ze humory jakoś nie bardzo ![]() ja biedna też nie mam wcale fajnego nastroju- na zjazd przyjechałam do Poznania, bez TŻ i córci tak jakoś głupio i smutno... Poza tym u lekarza byłam wczoraj, jak na razie nikt nie wie co mi jest, kasują mnie tylko potworne pieniądze i nic poza tym ![]() ![]() do dupy to życie w ogóle |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | ||
Wtajemniczenie
|
Przytulam wszystkich smęcących
![]() Kagan, te dwa tygodnie piorunem miną, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Za to przypominałam sobie dzisiaj fragmenty prozy pani Auel, konkretnie "Dolinę koni" - znasz? Cytat:
![]() W ogóle to zła jestem - powinnam była wziąć w tym tygodniu zwolnienie i wreszcie się wyleczyć, zamiast odbierać sobie pojedyncze dni, uskładane z nadgodzin. Nic to i tak nie dało, chora się czuję dalej, a nadgodziny psi zeżarli ![]() No dobra, włączę sobie któryś odcinek serialu o Sherlocku Holmesie w ramach odstresowania ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-11-29 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
BAN stały
|
tak między Bogiem a prawdą, to w sumie nie jest tragicznie, podobno to moje cholerstwo da się leczyć i jest szansa, ze nie kopnę w kalendzarz tak szybko, ale wcale nie jest fajnie
![]() mam nadzieję, ze w końcu wszystko się wyjaśni i będę mogła spokojnie spać poza tym w pracy ciągle kłody pod nogi, bezposredni przełożony zaslużył żeby go wysłać w kosmos bez prawa powrotu ![]() dół mam totalny i w sumie żyć się nie chce ![]() ale w grupie smucić się łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | ||
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, bo tym razem bardzo mi się dłuży
![]() Cytat:
Cytat:
Moj mąż dzwonił już czwarty raz. Trochę drogo bedzie nas to moje smucenie kosztowało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Rozeznanie
|
Przytulcie i mnie, bom w......na na świat i sama na siebie. Smędzę rodzinie o głupoty i najgorsze, sama wiem o tym najlepiej, że to głupstwa, ale jak przychodzi co do czego, to nie potrafię się powstrzymać, chociaż już w momencie, w którym się wkurzam, to tego żałuję, a potem...żałuję tym bardziej.
I diabli nadali zamiast oglądać fajny film albo uprawiać....inną działalność, to siedzę zmęczona psychicznie i czuję się, jakby mnie ktoś kopnął w głowę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kurczę, takie chorowanie na raty to nie bardzo, powinnaś wziąć to zwolnienie i dojść do siebie ![]()
![]() |
#3085 |
Wtajemniczenie
|
KomEwo
![]() ![]() Będzie lepiej ![]() Margot, właściwie to byłam pewna, że czytałaś Auel ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2008-11-29 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tak go odebrałam. Smutne jest to, że choć 100 razy zostanie stąd wydalony, to wejdzie tu 101 raz, nie patrząc na to, że może nie jest tu mile widziany. ![]() Żal mi go, bo uważam, że chłopak ma problem sam ze sobą. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() życie jest za krótkie żeby się przejmować ![]() a ja z siostrą piję wino i wszystko mam gdzieś ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
Ja też w domu. Też sama. Zresztą jak zwykle, bo mąż pracuje w knajpie na co dzień do północy, a w piątki i soboty do drugiej. Więc powinnam być przyzwyczajona
![]() ![]() ![]() A Wy robicie jakieś robótki ręczne? (I nie mam tu na myśli nic zdrożnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
BAN stały
|
Cytat:
Też bym chciała to wiedzieć. ![]() Mam wrażenie, że to wszystko dzieje się gdzieś obok mnie. Totalnie wymyka się spod kontroli. Tak nagle, szybko, nie wiadomo skąd, a już na pewno nie z moich planów, bo w planach nie było nikogo, na pewno już nie w tym roku, nie tutaj. Na chwilę obecną jest cudnie. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że to nie może długo trwać. Szkoda tylko, że ja po prostu nie potrafię się emocjonalnie nie angażować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie portrecik yorkshire terriera na prezent dla miłośniczki ![]() Bardzo relaksujące zajęcie.... A fraktalami pochwal się koniecznie, nigdy nie widziałam ich w wersji xxx. I dolączam do samotnie spędzających wieczór. Na szczęście smutki mnie dziś przesadnie nie biorą. Chociaż martwię sie o TŻ, ma poważne problemy ze zdrowiem, jutro wraca na oddział. Dobrze że mają Wi-Fi w szpitalu, to będziemy w stałym kontakcie. Wysłałam mu na pocieszenie i dla przypomnienia "Zen w sztuce łucznictwa".
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.