|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak zacytowac pare dziewczyn naraz wiec- Moj zwiazek jak najbardziej nie est idealny, klocimy sie, chyba kazdy sie kloci, a wazne jest to zeby umiec sie pogodzic.
Zareczyny to w sumie dla mnie nic waznego, bo meiszkamy od 2 lat ze soba i jest tak jak w malzenstwie, tylko oprostu oficjalnie chcialabym miec pierscionek ![]() ![]() Moj mezczyzna nie jest idealny, jest nerwowy i na mnie krzyczy za czesto i to mam mu za zle. Staram sie go wychowac i mysle,, ze mi to wychodzi ![]() Ok kupilam wode toaletowa :PP lub jak kto woli perfumY ;]] Wiecie co bardzo pdooba mi sie ladnie zrobiony sztuczny paznokciec, umowilam sie z kolezanka ma mi zrobic gdy bede w Pl, bo przeciez bede sie chwalila pierscionkiem i bede musiala miec ladne dlonie ![]() Nigdy nie mialam takich paznokci, ale kupie zestaw taki na all za 150 zl i wezme go tu do ie i bede sobie sama robila ![]() ![]() Teraz ide spac, bo juz na ryjka padam, tak mnie wymeczylly te zakupki. a i farbe w odcieniach tak jak zawsze- rude ciemne- dark red wzielam ![]() Dlugo nie farbowalam, bo wloski odzywialam i mam wielgasne odrosty na ktore juz nie moge patrzec, takze jutro farbne i zrobie zdjecie ![]() a rodzinke to sobie wyobrazam tak- chce sie zakochiwac co jakis czas w moim tz, nie chce zdrad, chce zebysmy po 5, 10 i 20 i 40 latach sie tak kochali jak teraz ![]() milej nocki LASKI ![]()
#3153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, tak gdzieś to wyczytałam o tych lakierach, sama taka mądra nie jestem ![]() ![]() Dziewice i ciepłe dłonie hmm..to u mnie chyba było odwrotnie ![]() muszę Ci powiedzieć że ostatnio też mam strasznie przesuszone dłonie, myślę o kremie Neutrogena albo aptecznym jakimś, zaraz poczytam w KWC opinie ![]() Tak, tak perfumy tylko i wyłącznie ![]() ![]() Ja to bym chciała mieszkać z grupą szajbniętych znajomych w jakiejś starej kamienicy ale w mieszkaniu bardzo fajnie urządzonym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
No i Mam talent wygrali kolesie z mojego rodzinnego miasta Zlotoryja.Ale ja nie jestem zadowolona, bo uwazam ze powinien ktos inny wygrac a poza tym jeden z tych kolesi kiedys zszarpal mi i mojemu mezowi powaznie nerwy (skonczylo sie nasza skarga na policji) wiec mam do niego niechec! Poza tym mnie sie podobal Ziolko i Audio fell
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Audio Feels też mi się podobali, bo byli rewelacyjni. Gdybym sama miała wybierać, kto zgarnie tą całą niezłą sumkę, to chyba bym losowała. Wszyscy, którzy tam wystąpili odwalili kawał dobrej roboty. Już się nie mogę doczekać kolejnej edycji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Daria - wiesz że jako zapalona maniaczka makijażu zawsze uwielbiałam twoje makijaże
![]() gastone - rozumiem Cię, ale faktycznie chłopaki mają talent i to nie tylko wyćwiczenie, fakt Ziółko mógł mieć 2 ms, Audiofeels hmm nieźli ale jakoś dla mnie nie na wygraną... Mam doła, znowu zaczynam siebie nie cierpieć
#3157 |
Zakorzenienie
|
;o
chwilę mnie tu nie było, a mi 13 stron uciekło ;o Mam zły humor, wczoraj zaspałam, nic mi nie wychodzi, nie mam nic do zaoferowania światu, jestem sama, jestem okropna i tragiczna. zakłamana. żałosna. ![]() ![]()
![]() |
#3158 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzisiaj [tzn juz wczoraj] sobie uświadomiłam, że w poniedziałek mam angielski, a przecież miałam miesiąc na jego odrobienie. Pierwszy raz od kilku lat mam całkiem wysoki poziom i naprawdę się uczę, także to nie jest tak, że siadam i w 5 minut mam zrobione wszystko, bo teraz muszę i pogłówkować i posiedzieć ze słownikiem. A babka, z racji, że jej nie było cały listopad nam zadała mnóóóóstwo zdań do tłumaczenia i jeszcze większe mnóstwo ćwiczeń ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mi koleżanka ustaliła przyszłość, ale to już tak w okolicach emerytury ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to nie tak jak z pazurkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny lessbijki
![]() ja chcialabym pozwiedzac swiat, ale z kochanym u boku, a potem moc wrocic do cieplego, przytulnego domu z ogrodem a co do kwestii dzieci to narazie nie chce moze za 4 lata jakiegoj jednego malego bobasa ![]() a tak w ogole to witam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Witam, dzis wczesnie wstalam, na polku bardzooo zimno, Ktora to daria
![]() edit- juz mam, wiem i tp ![]() Ale daria w nowo rozpoczetych nie masz swoich majikazow;/ albo niewiem jak szukac :PP edit 2) makijazow czy majikazy ;d? Znow problem z ojczystym jezykiem ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-30 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
spedzam niedziele na rekodziele
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zakorzenienie
|
cześć kobietki! melduję się, że przeżyłam Andrzejki, pomimo faktu, że nie pamiętam kiedy ostatnio tak źle się czułam podczas choroby :P dziś prawie mówić nie mogę, gardło mi całkiem siadło :/
mamy taaaaaaki syf w mieszkaniu, że muszę to udokumentować na zdjęciach ahha. a moje współlokatorki ciągle śpią, więc sama się za porządki nie będę brała ![]() ![]()
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam was dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | ||
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień
![]() Nawet ładna dziś pogoda, a ja jestem w trakcie prasowania, ale zrobiłam sobie przerwę na "Sos uroda", "Kinomaniaka" i "Dekoratornię" - mój niedzielny rytuał ![]() Później dokończę prasowanie i biorę się za sprzątanie mieszkania, jakoś coraz częściej robię to w niedzielę bo w sobotę to jakoś nie mam chęci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dario nie jesteś beznadziejna ;> ja najczęściej zostawiałam wszelkie zadania na ostatnią chwilę ![]() ![]() ![]() Ja już teraz mogłabym mieszkać z gejem ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się że Cię zmotywowałam paznokciowo ![]() Edytowane przez MrsVargas Czas edycji: 2008-11-30 o 11:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Wtajemniczenie
|
Limonatko to widze ze imprezka sie udala
![]() U nas wczoraj tez bylo ciekawie, najpierw bylismy na grzancu (i znowu jak w tamym roku zgarnełam okolicznościowy kubek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
tesciowa tesciowa tys jak poezja klozetowa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę, że ty dzisiaj jesteś w bardzo dobrym humorze
![]()
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
a jak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | ||
Moderatorka z pazurem
|
![]() ![]() ![]() skoro lubisz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: ja sie wczoraj schlalam niemilosiernie, ale dzis nawet kaca nie mam ![]() ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-30 o 11:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() udana udana, mimo że pod koniec już nie wiedziałam co się dzieje (nie przez alkohol tylko przez zamulenie chorobą :/ ) porobiłyśmy też wróżby i tak: - z obierki z jablka wyszła mi litera C... to co, mąż przyszły będzie miał na imię Czesław? :P - z wosku wyszedł mi bukiet kwiatów i jak to moja koleżanka powiedziała " będziesz miała faceta, który będzie Ci ciągle kwiaty wysyłał" lol ![]() ![]() - we wróżbie ukladania butów niestety byłam 3 czy 4 spośród 7 dziewczyn ![]() - a w przebijaniu serca z imionami męskimi wyszedł mi Marek. co też jest dziwne trochę, bo mój tata ma tak na imię więc nie chciałabym męzą o takim samym imieniu (nie dlatego, że taty nie lubię czy coś, bo go ubóstwiam i szukam faceta na wzór taty ![]() no i wsjo, tyle wróżb zrobiłyśmy. a do tego mnóstwo pysznego, ale jakże niezdrowego jedzenia ![]() ![]()
![]() |
#3172 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mi wyszły imiona Mikołaj i Damian (bo 2 razy przebijałam ![]() ![]() W ustawianiu butów byłam chyba 3 czy 4 dopiero, więc późno wyjdę za mąż. I jeszcze koleżanka upiekła ciasteczka z wróżbą. Ale wróżby sama wymyślała i mi się trafiło, że bedę rzygała za 2 godziny ![]() I też sobie pojadłyśmy. Ja zrobiłam gyros z sałatką i sosem czosnkowym, koleżanka bigos, a gospodarz gofry z dżemem (o matko i ja to wszystko jadłam ![]() Raz pogrzeszyć można. Wklejam spódniczkę, o której wspominałam. Ona jest czarna, nie wiem czemu kolory wyszły przekłamane. Złe ustawienie chyba.
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-30 o 12:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
guanta - czekamy
![]() Limo - są dobre tabletki na ból gardła ja je ssam - Isla mint, może troszkę pomogą MrsVargas - Gosiu tak? bo znowu zapomniałam... ja mam manię oglądania Tvn Style ![]() Kasia - udanego obiadu ![]() Limo - może Cezary, Charles, Chris i inne na C ![]() ![]() ![]()
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
hmmm Chris może być, czemu nie! ![]() ![]()
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj siedziałam na dupsku przed kompem do późnego wieczora ![]() A takich kalorycznych potraw to nikt nie powinien jeść chyba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
niekoniecznie lubie, niestety obowiązki wezwaly
![]() ![]() Limonatko- Twoj maz nie Czeslaw, a np. Cezary Marecki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam przyjaciółki... okazało się, że wszyscy ludzie wokół mnie byli fałszywi
![]() Jak się o tym dowiedziałam, po prostu wywaliłam z domu tego, co wszystko wynosił (tak, przyjelam pod dach esbeka, bo przeciez 'przyjaciel' i nie ma gdzie mieszkac), a z reszta urwalam kontakty.... Dowiedziałam się w niezbyt kulturalny sposób... ale zrobiłabym to jeszcze raz, bo gdynym nie zrobiła, zniszczyłabym sobie życie otaczając się fałszywimi 'przyjaciółmi'... ![]()
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jaką opisujesz. Być może są na ciebie ciętę o coś? Nie wytrzymałabym i porozmawiałabym nawet siłą. Jak można od lipca nie znaleźć czasu? Po prostu nie chce go znaleźć i ewidentnie to widać. Jak długo jeszcze będziesz się godzić na taką sytuację? Sama sobie w ten sposób robisz krzywdę. Po to mamy dar mówienia, aby się porozumiewać.
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |||||||
Zakorzenienie
|
a co w tym złego? ciekawie będzie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aż mam opis bardzo dokładnie oddający "ideę" prokrastynacji WALCZĘ Z PROKRASTYNACJĄ! od jutra... Cytat:
![]() ja się nauczyłam oglądając MM i próbując odtworzyć ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.