|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
ogólnie skok wygranych jest bardzo duży.Tak jak piszę, za piątke jest "marne" 5 tyś, tak samo jak za 4 jest marne 130-170 zł. I to w momencie kiedy wygrana to kilka mln. |
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie jest bardzo dobry jak się komus nie chcę bawic w uczenie sie lustrzanki Nasi znajomi mają Nikona D40 i mają tylko jeden obiektyw, więc nie jest tak, że trzeba dzwigac kilo sprzętu I ten ich NIkon robi super foteczki, więc jeśli ten Panasonic robi podobne to faktycznie warto. My mamy D80 z jakims lepszym obiektywem (nie pamiętam jakim) i cały czas się go uczymy, ale też póki co mamy jeden obiektyw i więcej nie planujemy na razie. Z reszta obiektywy sa w kij drogie - co najmniej drugie tyle co samo body.Wiecie co - zrobiłam sobie klakulację na stronie open finance, że jak będę odkładać 150 zł miesięcznie to w 4 lata i 8 miesięcy uzbieram 10 tys Może jakbym tak trafiała co miesiąc czwórke to by sie udało zaoszczędzic tyle![]() Musze iść do pracy..... |
|
|
|
|
#4503 |
|
Rozeznanie
|
ja dopiero sie ogarnełam
u mnie za oknem taka sobie pogoda ale nie jest tak zimno jak wczoraj bo byłam na spacerku z psiakiem i nawet da sie pochodzic dłuzej bo ja to zmarźluch jestem. Tez bym na basen poszła ale ostatni cos okropnie zimna woda na tym wiekszym basenie, bo w brodzikach z masazami i fontannami to cieplutka ale tamsie nie da popływac tak porządnie dlatego czekam do basenu jak na Słowacje pojedziemy do termalnych źródeł tam sie wygrzeje miłej niedzielki Kochane
|
|
|
|
#4504 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa z tych co ja oglądam to maja juz kolekcję na 2009
![]() Kubusewa bo ja zawsze o 10:00 biore tabsa
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o jaaaaaaaaa Chyba schodzą ze mnie balety piątkowe...a jutro ciężki dzień ... o bleeeeeeeeee |
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
A ja powinnam albo popisać pracę albo porobić kartki ale jakoś na pisać pracy mi się nie chce a na kartki brak weny
![]() No ale nic, teraz popisze troszkę, chociaż ze 2 strony a potem siadam do karteczek - trzeba będzie sie odstresować |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja robię zestawienie wyników badań dla mojego promotora..jutro oddaje mi sprawdzona pracę. ciekawe co źle będzie.. bo kiedyś mi się sniło że połowa do wyrzucenia.. ale bym się załamala.. |
|
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
mam finansowego doła
Po sesji rozsyłam cv. Jak juz tak siedzę w domu i nic nie robie to tez bym juz chętnie mgr pisała. Ciekawe jakich promotorów do wyboru nam dadzą...Wy juz takie obudzone - ja ciągle z łózka nadaję Zaraz trzeba wstać
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze ankiety nawet nie ułożylam
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja już wstałam 7.30 bo byłam póxniej w kościółku.. i robię te zestawienia i głowa mnie już od nich boli.. ogólnie to się nie wyspalam.. a co do pracy i dolka finansowego.. to kasy nigdy za wiele jak to powiedziala moja koleżanka.. na szczęście mam coś na weekendy pt/dsobota i mi na ten miesiąc starczy
|
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz mam sprawdzone te 10 stron i musze poprawić bo mam źle oformatowane-akapity mi pouciekały
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
A "u mnie" zaczął sypać śnieg hehe będzie spacer ze śniegiem w twarz
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie świeci słonko
|
#4517 |
|
Adwokat diabła
|
Hej! U mnie i tż jest lepiej, nie bijcie ale nie poszłam na zajęcia
![]() Chciałam iść teraz na targi ale jadę do domku.. =( Któraś z Was bedzie na tych styczniowych?
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja idę na targi w styczniu, ale we Wrocławiu
|
|
#4519 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam się wybrać na targi, ale w Rzeszowie będą w okolicach styczeń, luty jak dobrze pamiętam
![]() A we Wrocławiu którego stycznia są te targi?
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4521 |
|
Adwokat diabła
|
Tak Kasiu tak.. Wczoraj oglądałam obrączki ale za cholerę nie mogłam się zdecydować..
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,206 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,204
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
My też juz mamy wybrane obrączki jak widać:P Tylko chcemy na odwrót czyste złoto na wiekszości a chropowate tylko na części...
Właśnie robie remont w pokoju Ale z reszta poczekam na Tz jak wróci z pracy. Bo samej nie chce mi sie zrywać tapety A zaraz Tz wróci Mieliśmy iść na spacerek bo jest piekna pohoda cieplutko i słonko świeci, ale M. idzie jeszcze na noc do pracy ehh ALe co zrobić...
|
|
|
|
#4524 |
|
Rozeznanie
|
własnie a co do obrączek to powiedzcie mi kiedy kupujecie? bo ja bym chciała cos takie jak Kasia wkleiła a dokłądnie http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,165 i kiedys widziałąm siez koelżanką i ona powiedziała ze jak wchodzi nowa kolekca to czasem te stare wycofują, a widziałam ze nowa weszła z róowym złotem czy jakos tak w aparcie i chyb musze podjechac i zapytac sie czy naprawde nie będzie np za rok niektróych modeli?
|
|
|
|
#4525 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
.Wpadły mi w oko te ale ceny są ekm... ![]() http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,150 http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,wielobarwne,209
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
Angulka te co wkleiłaś na zywo są brzydkie bo tez się nad nimi zastanawialiśmy
![]() my kupimy pewnie jakos w grudniu/styczniu w przyszłym roku bo chcemy rozłożyć te nasze zakpy ![]() sami chcemy kupić -suknię, buty, welon itd ok 3.500 -garniak, buty 1.700+300=2000 -fryzjera, kosmetyczkę ok 200 -obrączki 2.000 razem ok 7.700 więc trudno by wydac to w jeden miesiąc któraś z Was pisała o promocjach w Vistuli że garniak kosztował 1.500 a podczas promocji 500zł? czy to na innym wątku
|
#4527 |
|
Rozeznanie
|
BlackAngel ale śliczne te 4-kolorowe
kurcze ale cena te "śliczna" ale mona grosik do grosika i odłożyć hmm musze je TŻ pokazac...Kasia własnie w necie to wszystko takie ładne sie wydaje, pojedziemy do apartu i pooglądam i poprzymierzam sobie może
Edytowane przez angluka Czas edycji: 2008-11-30 o 12:58 |
|
|
|
#4528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te sa zbyt wymyślne, takie nie slubne, a poza tym 4.000 za sztukę.....
|
|
#4529 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Angulka, jak lubisz i często chodzisz do kina, to warto. My często z TŻ chodzimy, bo lubimy, więc nawet jak jakiś film się okaże kiepski to długo nie żałujemy, że na niego poszliśmy, bo zaraz na coś innego idziemy. Aniołku, jeżeli wy rzadko do kina chodzicie, to w przypadku tego filmy trudno mi jest powiedzieć ci czy warto, bo nie wszystkim się jednak ten film podoba, np. mojemu TŻ się nie podobało i pomimo, że wszyscy dookoła się śmiali, to on siedział poważny i czasem się tylko lekko uśmiechnął (a też lubi komedei). Po nowym roku ma być jakaś nowa polska komedia (też z Kotem). Zwiastun zapowiada się nieźle. No i druga część Madagaskaru też na podst. zwiastuna wydaje się, że będzie lepsza od pierwszej części. My chodzimy głównie na komedie, bo ja nie znoszę horrorów. Ale rok temu czytałam książke "Zmierzch" i wczoraj patrzymy, a tu reklamują, że na podst. bestselleru będzie film "Zmierzch" i akurat na to bym poszła, pomimo, że wampiry tam są. Tylko jestem ciekawa czy to będzie ekranizacja samego zmierzchu czy też razem z drugą częścią, bo zmierzch miał ciąg dalszy w "Księżycu w nowiu" (autorka: Stephenie Meyer). Cytat:
My obchodzimy Gwiazdkę, bo za dużo tych okazji w roku i ciężko za każdym razem o prezent-niespodziankę. Ja też idę w styczniu na targi wrocławskie Edytowane przez Elitka4 Czas edycji: 2008-11-30 o 13:02 |
|||
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze klasa maturalna jak dobrze pamiętam..Strong Men A co do obrączek to te wielobarwne fajne i cena też
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

ogólnie skok wygranych jest bardzo duży.
I ten ich NIkon robi super foteczki, więc jeśli ten Panasonic robi podobne to faktycznie warto. My mamy D80 z jakims lepszym obiektywem (nie pamiętam jakim) i cały czas się go uczymy, ale też póki co mamy jeden obiektyw i więcej nie planujemy na razie. Z reszta obiektywy sa w kij drogie - co najmniej drugie tyle co samo body.
Może jakbym tak trafiała co miesiąc czwórke to by sie udało zaoszczędzic tyle

Po sesji rozsyłam cv. Jak juz tak siedzę w domu i nic nie robie to tez bym juz chętnie mgr pisała. Ciekawe jakich promotorów do wyboru nam dadzą...

kurcze ale cena te "śliczna"
(Raz na jakiś czas nam wystarczy). Ostatnio chcieliśmy jechać na noc reklamożerców, ale też nie wypaliło