|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Paniom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Wtajemniczenie
|
#905 |
Zakorzenienie
|
a u mnie wlasnie pisalo ze mam nosic zloto a nie srebro.. i to sie zgadza bo srebra nie lbie a zloto tak
![]() dzien dobry ![]()
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Rozeznanie
|
Wiadomo, że nie musi- szczególnie, że nie każdemu dobrze w długich włosach, tak jak nie każdemu w krótkich
![]() http://web.mac.com/stylesonb/StylesOnB2/Photos.html Cytat:
![]() ![]() ![]() No to koniecznie po tej masakrycznej konferencji klimatycznej musimy iśc na kawkę ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zadomowienie
|
dzien dobry dziewuszki
![]() dziękuję wszystkim za miłe słowa pod adresem sukni, kolejny raz się sprawdza teoria, że dobrze uszyty gorset potrafi zdziałać cuda (czytaj w moim przypadku zakryć brzuchol ![]() jak tam niedziela mija? ja niestety mam tyle rzeczy do zrobienia, że nie wiem w co łapki włożyć, a jeszcze wymyśliłam pieczenie ciasteczek (bo tata mi foremki kupił....) ale nie wiem.... na razie mam od wczoraj banana na twarzy i nie moge uwierzyć, że suknie wybralam ![]()
#909 |
Zakorzenienie
|
Martucha ja wobec Ciebie kierowałam się tylko typem ciepłym nie konkretną "pora roku" Co do Twoich powiek fakt jest to ciężką czyt. trudna powieka do malowania, przysparzająca ogólnie zakłopotanie nie tylko właścicielce ale również makijażystce.
Jeżeli chcesz mieć ładny makijaż na ślub musisz poszukać specjalisty, takie z pojęciem o rzeczy! Makijaż dla takiej powieki także powinien być wielokolorowy, nie musisz malować całego "oka" np. na różowo... Doświadczona wizażysta na 100% będzie potrafiła usatysfakcjonować cię makijażem.... Rosette no właśnie często jak tak... moim zdaniem prawie zawsze, że jesteśmy typem zimnym lub ciepłym, wiele rzeczy się miesza i wychodzi to kim jesteśmy ![]() Nie martw się , że nie jesteś typową zimą ![]() ![]() A teraz moja sprawa i niestety znów będzie to narzekanie ... ![]() Zadzwonił do mnie TŻ z pracy bo dzwoniła do niego babka... Sprawa wygląda tak, że jego matka jest alkoholiczką i on już nie może z nią wytrzymać i wezwał kiedyś policję by założyli jego bratu niebieską kartę, odwiedza ich dzielnicowy i jeżeli jego matka się nie zmieni to wyślą ja na przymusowe leczenie do ośrodka zamkniętego. Babka Tż ma o to wielkie pretensje i dzwoni do niego i wyzywa go" Co Ty z matka robisz jak tak możesz policję na nią i w ogóle" A na to Tż jak Ty taka dobrodziejka jesteś to weź ją do siebie i się nią zajmij bo ja sobie z nią nie radze, a poli9cję będę wzywał kiedy tylko będzie pijana i niech ja dzielnicowy w takim stanie ogląda! I niech ją szybko skierują na leczenie" A ona na to że on litości nie ma jak tak można itd.... Tylko że babka mieszka na ssiedzni9m osiedlu i oni razu nie była tu jak jego matka jest pijana, zarzygana itd... a sadzi się jak ona mówi " bo to jest jest jej córka" Tylko niestety w tym przypadku nie ma innej możliwości i jak już ruszyła ta maszyna to musi się ten koszmar skończyć. No i babka wyzywała go przez telefon i powiedziała " Ty dlatego z matką takie rzeczy wyprawiasz Ty ją chcesz wykończyć bo z Izką na to mieszkanie się czaicie!!!!" A Tż załapał o to takiej piany i mów " Ty babcia jesteś nienormalna jak Izy mama nam mieszkanie w Skarżysku kupiła i ja sram na to w , którym teraz matka mieszka!" Wkurzyłam się o to jak nie wiem ! No co ona ma do mnie jak ja to z nia raz na 2 lata gadam!!!! a ona mnie tu oskarżać będzie a poza tym to mieszkanie to jest tak zadłużone i do remontu , że i tak by mi na nim nie zależało , wolę sobie sama kupić i w ogóle chyba wiecie o co chodzi.... Jestem tak wściekła że szok!!!! Ja nie wiem chyba na tym weselu to w końcu moja rodzina tylko będzie bo jak oni się zaczną awanturować i w ogóle to szok!!!! nie mam już nerwów!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Z taką rodziną Daysy to nie wiem czy bym się zdecydowała na wesele.
Raczej zrobiłabym przyjęcie dla przyjaciół i i rodziny, która nie ma problemów moralno-alkoholowych. Wracająć do weselnych koszmarów. Jaki ja miałam wczoraj sen! Śniło mi się że dzień ślubu, suknia itp. Przychodzi zakładanie welonu wszytsko ok. Ale jak zobaczyłam na moim długaśnym welonie tasiemkę dookoła to omało nie padłam. Okazało się, że dwie ciotki Tż (które tak na prawdę nie istnieją, były tylko we śnie) upiększyły mi welon lamówką! Potem sam kościół. W ogóle najpierw uczestniczyliśmy we mszy, siedząc normlanie w ławkach ![]() Jak ksiądz poprosił nas do siebie w celu rozpoczęcia sakramentu, to nie wiedzieliśmy jak się ustawić, bo ołtarz i ławki nie były w normlanej konfiguracji, więc trzymając się za ręce wędrowaliśmy w poszukiwaniu dogodnego miejsca dla zgromadzonych i fotografa. Stojąc przed Tż zorientowałam się, że on ma wymiętoloną koszulę, wyciągniętą ze spodni. Byłam już tak rozwścieczona welonem, że ta koszula przebrała miarkę. Zrezygnowałam ze ślubu, podleciałam do tych dwóch ciotek co mi zniszczyły welon, zaczęłam je szarpać i okładać pięściami. Na koniec wybiegłam z kościoła. A tż nawet mnie nie gonił. Tylko wyszedł przed kościół i się patrzy gdzie ja biegne. Potem była scena w domu naszym. Tż się pyta czemu sie nie pakuję. A ja na to, że będziemy żyć obok siebie za zamkniętymi drzwiami, tak jakbyśmy się nie znali. ![]() ![]() ![]() Po prostu pół dnia przeżywałam ten koszmar ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-30 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
Iza przykro mi
![]() ![]() ja mając taką rodzinkę zrobiłabym zamiast wesela obiad dla najbliżej rodziny a nie płąciła za takie.....
#912 |
Zakorzenienie
|
Wesele będzie bo bardzo go chcemy, ja mam spora rodzinę , zaprosimy znajomych i będzie z 80 osób
![]() nie musi być rodziny TŻ- a i on z ulgą odetchnie ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-30 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Ech... No jeśli bardzo tego chcecie. Najwyżej oni będa mieć zakaz picia czy coś...
szukałam na allegro jak się 'moja' suknia prezentuje na innych babeczkach ![]() Rezultaty ![]() http://allegro.pl/item493206279_piek...cja_2008r.html http://allegro.pl/item487828660_slic...loty_haft.html no i rano jak się obudziałam to pomyślałam sobie, że z tego koła muszę zrezygnować bo będe cholernie z nim nieszczęsliwa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
to super, że będą tylko osoby, które Wam dobrze zycza a nie jakas babka co Was będzie oczerniac przy ludziach
![]()
#915 |
Wtajemniczenie
|
Jupik ja myślę nad biżu i dziś jedziemy z teściową do apartu
![]() ![]() Kliwa jaki sen ![]() ![]() Izka sytuacja bardzo nieciekawa i powiem Ci, że ja nie miałabym skrupułów żeby tych ludzi nie zapraszać...sama mam dwie osoby w rodzinie, które z racji więzów krwi są mi bliskie,ale mimo to ich nie zapraszam...jest mi czasem przykro z tego powodu,ale to co się działo swego czasu przekreślilo wszystko i wiem, że ich obecność byłaby dla mnie nie do zniesienia... ![]()
#916 |
Zakorzenienie
|
no i w dodatku teraz awantura od mojej mamy, że po co mi ten plener , fotograf, co ja sobie wyobrażam ja to Bóg wie co na tym weselu chcę mieć... nie no już mam tak dziś nerwy zszarpane , że szok!!!!!
Już mam wszystkiego dość już się poryczałam i w ogóle wszystkiego mi się odechciewa!!! Co najlepiej żebym ze wszystkiego zrezygnowała bo wciąż komuś coś nie pasuje! I tak w końcu zrobię a kasę odłożymy na mieszkanie i się wyprowadzimy i dupie mam ten ślub bo więcej z tym problemu niż pożytku!!!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-30 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne te fryzurki tylko obawiam się że moje włosy nie urosną aż na tyle żebym mogła któaś z nich mieć
![]() A i z tym się zgodze Daysy85 - więcej z tym ślubem problemów niż myślałam!!!
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... ![]() ![]() ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 ![]() Hania - 06.11.2015 ![]() Edytowane przez kraven Czas edycji: 2008-11-30 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zadomowienie
|
dzieńdobry.DAYSY85 WSPółCZUJę PROBLEMóW:/ Jak to przeczytałam to mi oczy na wierzch wyszły.Nie chcę się wypowiadać na temat postępowania twojego Tż wobec mamy.Ale nie mogę zrozumieć postępowania rodziny.Czy oni nie mogą zrozumieć,że robią wam krzywdę tymi kłutniami?W tym wypadku ja z moim Tż wzięlibyśmy cichy ślub tylko ze świadkami a kasę z wesela przeznaczylibyśmy na wkład na mieszkanie.Powinni cieszyć się waszym szczęściem
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jupik ja tez kocham poznań,choc moim zdaniem Krakow jest bardziej klimatyczny ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2008-11-30 o 11:28 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Najliepiej żebym sukienke miała za 100 z lumpeksu, zdjęcia robione strarym zenitem , 10 osób na obiedzie i nic poza tym. W dodatku każdy mi problemy robi... nie no ja już jestem tak zrezygnowana że szok!!!!!
Ja to taka juz jestem że bardzo do mnie to dociera, i wszytsim sie przejmuję.... nie dość , że w życiu na wakacjach nie byłam , nie miałm nicporządnego i oryginalnegi to jeszcze w dniu ślubu mam tak mieć !!! ryczę juz tak że klawaitury nie widzę!!!! Iza to postępowanie TŻ jest konieczne on ma brata który ma 14 lat i np. on jest cały dzień głody bo ona leży na***ana , traci kasę itd.... wiesz jak ktoś nie spotkał się z tym problemem to mu się wdaję to dziwne.. ale to jedne wyjście z sytuacji ![]() Myślisz że dla nas to jest takie super??? wiesz jak TŻ płakał jak pierwszy raz wzywał policje??? Ale trudno jak ona tego nierozumnie że musi przestać pić bo jej bank mieszkanie przejmie i w ogóle ona taka jest jak by 12 lat miała wieczne dziecko... to trzeba zainterweniować w taki sposób
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-30 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#922 |
Zadomowienie
|
DAYSY85 :/ im napewno o to chodzi,żebyś się przejmowała.Głowa do góry!
#923 |
Zakorzenienie
|
Iza to postępowanie TŻ jest konieczne on ma brata który ma 14 lat i np. on jest cały dzień głody bo ona leży na***ana , traci kasę itd.... wiesz jak ktoś nie spotkał się z tym problemem to mu się wdaję to dziwne.. ale to jedne wyjście z sytuacji
Myślisz że dla nas to jest takie super??? wiesz jak TŻ płakał jak pierwszy raz wzywał policje??? Ale trudno jak ona tego nierozumnie że musi przestać pić bo jej bank mieszkanie przejmie i w ogóle ona taka jest jak by 12 lat miała wieczne dziecko... to trzeba zainterweniować w taki sposób |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zadomowienie
|
![]()
DAYSY85 mylisz się........osoba bardzo mi bliska też ma problem alkoholowy więc wiem jak to jest.Nie chcę sie wypowiadac bo .........ten temat jest bardzo dla mnie trudny.Cieżkie jest życie dziecka alkoholiczki
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-11-30 o 11:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Iza oni mają już tego dość, wciąz patreznia na nia jak jest piojana jak troni pieniądze! Jak im odcinają np. gaz czy wode bo wazn iejsza jest wóda!!!
Poprostu jego brat jest nieletni i musi się zając tym "państwo" i jego instytucje. |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zadomowienie
|
ja mam 25 lat i nadal mnie boli to że moja mama pije.Do tego nie mogę jej przekonać do leczenia.Tylko ona aż tak bardzo się nie upija żeby lezec.Pije z umiarem ale codzień.To chyba jedyny pozytywny akcent w jej chorobie
#927 |
Wtajemniczenie
|
Atomufka kolejna Poznanianka
![]() ![]() Jupik a jaka ta biżu? ![]() ![]() Daysy musisz być silna!!! To Twój dzień i nie patrz na innych. Każdy chciałby mieć piękne wesele za niewielkie pieniądze, ale czasem jest to nierealne...wiec walcz o swoje!
#928 |
Rozeznanie
|
Daysy, a ja uważam że Twój TŻ bardzo mądrze robi- alkoholik nigdy nie zrozumie że niszczy swoją rodzinę, jak ta rodzina ciągle będzie tuszować problem i głaskać po glowie takiego człowieka. A tu na dodatek jest jeszcze kwestia nastoletniego chłopaka, który zasługuje na normalny dom, więc choć to na pewno jest trudne, Twój TŻ powinien dzwonić na policję i najlepiej jak sie da- pozbyć się mtki z domu i wysłać ją na przymusowy odwyk. Bo ona sama na pewno z alkoholizmu nie wyjdzie.
Agnusek- bizuteria z cyrkonii, takie długie kolczyki z łezką z kryształu na końcu i wisiorek taki sam, próbowałam zrobić zdjęcie żeby Wam wkleić, ale światło się od tego tak mocno odbija, że nic mi nie wyszło. A w sumie bez zdjęcia to bardzo trudno opisać, bo one mają taki maleńki wachlarzyk jeszcze z cyrkoni szlifowanych w kasetkę. A ja zawsze szukam prezentów- nie potrzebne mi do szczęścia niespodzianki ![]() Daysy- nie daj się- planuj wesele, o jakim marzyłaś, bo szkoda później żałować...
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-30 o 11:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zadomowienie
|
Zadna z dziewczyn nie jest z płocka lub okolic?
#930 |
Zakorzenienie
|
Iza ja juz pisałam o tym wcześniej chyba w poprzednijen części...
Jego matka potrafi wyjść z domu i 3 dni nie wracać a jak już wraca to ma ma twarz porysowanaa albo co jak rąbnie gdzieś na ulicy, rzyga w domu nie popadnie , leje w łóżko itd.... Nie mysli o domu, rodzinie itd. dla niej ważne jest tylko to żeby mieć się za co narabać ... a najgorsze w tym wszytsjim jest to że daje na p[rawo i lewo az jej ktoś w końcuu dziecko zrobi albo już jej zrobił... i wtedy będzie problem jak się chore urodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.