![]() |
#3091 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Cytat:
![]()
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Melkart Ball
![]() ![]() ![]() ![]() Audiofeels i tak juz sa dobrze wypromowani. spiewajacym latwiej zaistniec w showbiznesie. co do Kaludii... szkoda slow. to dziecko w ogole nie powinno przejsc do finalu. nie moge sluchac jej glosu ani na nia patrzec. |
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zadomowienie
|
Kancia, plagiat? Totalny? Można się uprzeć, że forma jest zbliżona, ale poza tym, jeden występ z drugim nie ma nic wspólnego. Inne utwory, inne dźwięki, inny beatbox. Co tu było 'żywcem zerżnięte'?
#3094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehe gdybym próbowała coś wczoraj napisać to niechybnie pożegnałabym się z wizażem jako użytkowniczka zbanowana ![]() Dziękuję za dokładną analizę mojej wypowiedzi ![]() O tak, Foremniak niech idzie sadzić karczochy a do jury wpuści kogoś bardziej kompetentnego.
![]() |
#3095 |
Rozeznanie
|
Oglądam powtórkę występu Audiofeels... Oni są tak MEGA seksowni... Moja nowa miłość platoniczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zadomowienie
|
Melkart Ball - nawet fajnie że wygrali
![]() Klaudia Kulawik - jestem bardzo niezadowolona że zajęła drugie miejsce :/. Nie zasłużyła. Okropnie zaśpiewała tą piosenkę (jakby się dusiła, na jednym wdechu, nie wiem, nie podobało mi się...). I w ogóle taka... hmm, mamla z niej. Wiele by wymieniać. Drażniła mnie już od początku. Audiofeels zasłużyli na drugie miejsce, żal mi ich bardzo.... ![]() ![]() Wojewódzki dobrze skomentował występ Ziółka. A Foremniak słusznie powiedziała o Paulinie Lendzie. Edytowane przez Tirosoma Czas edycji: 2008-11-30 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sadzic karczochy ![]() ![]() ![]() kurde dziewczyny bedzie mi brakowalo MT, juz sie przyzwyczailam ze sobotni wieczor poswiecam programowi ;p a slyszalam ze kolejna edycja dopiero za rok...
![]() |
#3099 |
Zadomowienie
|
Niee, na wiosnę będą castingi już, mówił Prokop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do kastingow, to tak, sa na wiosne ale pewnie bedzie emitowane jesienia dopiero. ![]() aaa i ktos tam wspominal ze wystep Krisa byl zywcem ściągnięty z kabaretu. Obejrzałam dokładnie. I musze powiedzieć że... w życiu podobnej bzdury nie słyszałam.
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
rabidpomysł ten sam, utwory się powtarzają
![]() ![]() ![]() ja się poczułam zniesmaczona chociaż uważam, ze jest dobry w tym co robi ![]() lucka ja powiedziałma, obejrzyj dokładnie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
No i co ja teraz biedna będę robić w sobotnie wieczory ???
![]()
#3104 |
Raczkowanie
|
fajnie, że Melkart Ball wygrali. ; D
ale drugie miejsce powinni dostać Audiofeels, a nie Kulawik. ![]() co do jej występu to był beznadziejny, w ogóle mi się nie podobała. i ta piosenka, taka .. przygnębiająca. ; P
#3105 |
Rozeznanie
|
Jestem zawiedziona tym, że 2 miejsce zajęła Klaudia, dziecko nie powinno zając żadnego miejsca
![]() Melkart Ball zasłużenie wygrali, ale 2 miejsce powinni zając zdecydowanie Audiofeels są świetni ![]()
#3106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Po wczorajszych wynikach byłam w po prostu w szoku. A tak liczyłam na to, że zajmą chociaz drugie miejsce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zadomowienie
|
Ja też ogromnie się cieszę z wygranej akrobatów, od saego początku byli moimi faworytami
![]() Co do drugiego miejsca zdecydowanie wolałabym Audiofeels albo Krisa. Ziółko jak dla mnie to największy pozer tego programu. Wojewódzki miał rację - to straszny cwaniak, pozujący na skromnego artystę. Jak dla mnie nie ma w nim ani krzty skromności, jest jakiś taki zadufany w sobie :/ A teraz jeszcze słówko na temat Klaudii. Mam takie dziwne wrażenie, że jej Rodzice zaufali komuś kto na to zaufanie nie zasługiwał-mówię o jej nauczycielu śpiewu. Zrobił temu dziecku wielką krzywdę, każąc jej interpretować piosenkę w tak sztuczny i nieprawdziwy sposób. To co Klaudia przedstawiła wczoraj brzmiało jak parodia tej piosenki. To sztuczne wibrato i w ogóle modulowanie głosu.... Boże drogi ![]() Pewnie poszła uczyć się do jakiegoś miejscowego "cudotwórcy" zamiast do kogoś kto naprawdę ma pojęcie o tym co robi. Ale pewnie zadzaiała tutaj schemat błędnego koła - jej Rodzice będą myśleli, że właśnie dzięki tym lekcjom zdobyła 2 miejsce i coś czuję, że znajomość z tym "nauczycielem" się nie skończy tak szybko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 |
Raczkowanie
|
Tak, panowie zasłużenie wygrali. Są niewiarygodni !
Szkoda tylko, że Kulawik zajęła 2 miejsce... :| A ja cały czas trzymałam kciuki za Ziółko ![]()
#3109 |
Zakorzenienie
|
Nom...wczorajszy występ Ziółka był fenomenalny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 |
Konto usunięte
|
ej to kulawik dostala kase za 2 miejsce czy nie? mialam wczoraj wrazenie ze wystepy finalowe spiewajacych mogly byc z playbacku, przynajmniej lendy-machala mikrofonem na prawo i lewo a dzwiek byl na tej samej glosnosci, poza tym jakies dziwne miala ruchy twarzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Właśnie obejrzałam występ Klaudii. Uważam, że zmasakrowała tę piosenkę :/ Zupełnie jej nie wyszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
trochę spoźniony komentarz do wczorajszego finału ,ale jeszcze gorący.
najciekawszym występem dla mnie była aria operowa "upior w operze" -EWY.utwor piękny i ładnie zaśpiewany. audiofils-tak reklamowany,a połfinałach zaspiewał super,ale finały odwalili.nie podobał mi sie ten mix. ziółko-super utwor,super wykonanie.. snake-bardzo fajnie,że zmienił z obręczy na szarfę,ale już to widziałam u innych uczestników,więć nie zaskoczył mnie. klaudia-ciekawe wykonanie,dość dobrze zaśpiewane,ale jak mówiła foremniak,ona potrafi przekazać emocje utworem,a nie tylko odśpiewać. M.B-super akrobaci,ale większość tych ygibasów widziałam w poprzednich wystepach paulina-no cóż,od początku mi się nie podobał jej śpiew. nie pamietam reszty wystepów,widocznie nie zapadli mi w pamięć. według mnie nagrody zostały sprawiedliwie rozdane.jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() mój nr 1 to wypowiedź Klaudii w stylu: kiedy śpiewam, zależy mi na tym, żeby nie być obok tej piosenki, tylko wewnątrz jej. ![]() ciężko naprawdę byłoby mi samej wymyślić teraz coś bardziej nienaturalnego, nadętego i pompatycznego. napewno sama to wymyśliła, podczas - charakterystycznych dla dzieci w tym wieku - wieczornych rozważań na tematy egzystencjalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
Tak oglądam powtórkę i stwierdzam,że uwielbiam Prokopa i Hołownię
![]() ![]()
![]() |
#3115 |
Rozeznanie
|
Nie ma jak to znaleźć wątek po zakończeniu programu ;]
Przyłączam się do fanek Audiofeels, to co robiąwywołuje u mnie dreszcze ;D (dla nich powinno być 2-gie miejsce!). Dla mnie największymi 'porażkami' finału były: dziewczynka-guma (nie rozumiem jesj fenomenu...), Ewa (ale tylko w kontekście: Ewa zamiast FM, jej występ uważam za jeden z najlepszych w finale). Klaudia K denerwowała mnie od czasu eliminacji: ma potencjał, ale jak się jej słucha to mi się robi przykro - taka niespełniona ambicja rodziców.
zdrowe odżywianie → ładna cera → nauka, nauka - LO czeka! Ograniczamy kupowanie mazideł do ust i zużywamy stare! kupionych - 1 zużytych - 1 House Addict. Poniedziałek, wtorek, środa, House, piątek, sobota, niedziela. |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
slodcy sa :P Swoja droga Hołownia podobno kiedyś był w seminarium, tez wam sie to obilo o uszy? Cytat:
![]() Mamusia jej napisala, i nauczyla ;]
![]() |
#3117 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() to chyba najlepszy duet prowadzących, jaki widziałam w naszej TV ![]() zaczepni, ale nie złośliwi, przekomarzali się fajnie, ale nie po chamsku (chociaż Prokop mógłby sobie darować 3/4 swoich tekstów pseudo-lowelasa pod adresem wszystkiego, co miało cycki i nie uciekało na drzewo), wspierali uczestników, robili sobie jaja, ale nie raz naprawdę inteligentnie, widać (a przynajmniej tak to dla mnie wygląda), że się lubią i nie traktują pracy w tv śmiertelnie poważnie. taki Ibisz np. mógłby się od nich wiele nauczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zadomowienie
|
bardzo sie ciesze ze wygrali Melkant Ball (nie jestem pewna jak sie to pisze) jednak moim zaniem drugie miejsce powinien zajac ktos inny (np snake czy blady kris albo chociazby audiofeels mimo ze w finalach nie za bardzo mi sie spodobali). DZiewczynka nie poradzila sobie z piosenka. Piosenki ktore spiawala kompletnie do niej nie pasowaly ciekawe czy chociaz jest w stanie zrozumiec o czym spiewa, mala smutna dziewczynka.
#3119 |
Zakorzenienie
|
Mateusz jest świetny. Nie wiem dlaczego go nazywacie burokiem itd.
Takich artystów nam potrzeba,bo niestety polski rynek muzyczny okupuje Wydra czy Kupicha. A Mateusz ma niepowtarzalny głos a jego piosenki które nagrał z zespołem są naprawdę świetne.
![]() |
#3120 |
Wtajemniczenie
|
ahh Ibisz to temat-rzeka.
Na prawde nie rozumiem po co polsat wpycha go wszedzie gdzie sie tylko da.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.