![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesele w Lesznie i okolicach
nikkusia no niestety takie czasy, roczniki wyżowe zakładają rodziny
![]() O sali w Błotnicy wiem jedynie z radia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
![]()
Baja86..nio niestety..nie chchemy czekac z weselem do 210 roku bo z tego co sie orientowaliśmy wiekszość terminów zajeta;/ myśleliśmy ze sie uporamy z tym wszystkim.. z tego cio słyszeliśmy o restauracji Ballada w Błotnicy to jest tam ciekawie wystrój ładny i jedzenie podobno dobre..jak wiadomo chodzą różne opiniee...Tylko jest jedna rzecz która mnie przeraża t.j to że maja=ą tam dośc duzo wolnych terminów a dokładniej wolne terminy mają juz od 19 września i dalej...Nie wiem czym to spowodowane ale chyba Tym ze starsze liczniejsze roczniki zakładają rodziny i i organizują wesela raczej na sali- bo nizszy koszt niż w restauracji i jak wiadomo nie zawsze restauracja pomieści daną liczbę osób. Poza tym Błotnica znajduje sie w mało konfortowym miejscu. Ponieważ mieszkancy leszna i okolic skupiają sie na Ramzesie, Edenie, Restauracji Zamkowej itp., co więcej Ballada jest stosunkowo ktrótko otwarta bo rok temu...
ceny maja jak w standardowej restauracji czyli 130 zł za osobę z ciastem..( 3 kawałki miecha do obiadu to chyba wszędzie standard) Porsze pomóżcie mi równiez w doborze zespołu znacie cosik ciekawego? A co myslicie o FOTO STUDIU MAJA chcemy tam miec zdjęcia nio i kamerę- zażyczyli sobie łącznie 2500(1000 zł kamera+1500 album) pozdraiwm serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
No skoro opinie mają dobre to chyba warto zaryzykować. Myślę, że wolne terminy mają bo to słabo rozreklamowane miejsce, tak jak piszesz w niezbyt dobrym miejscu, bo troszkę daleko od Leszna. a taki dojazd wiąże się z dodatkowymi kosztami, bo czasem nie każdy z gości ma jak dojechać.
Generalnie problem leży w tym, że jest mało sal weselnych w naszej okolicy, gdyby było więcej to nie trzeba by tak szybko rezerwować terminów. Co do zespołu to ja polecam swój, czyli zespół Colorado, jest to 5-os. zespół, skład męski, młodzi, fajnie grają, biorą 2500 zł + dojazd. Ooo widzę, że Studio Maja podrożało, od nas chcieli 1000 zł za film i 1000 zł za zdjęcia. To porządna firma, widziałam wiele ich filów i zdjęć. Możesz być o nich spokojna. My się na nich nie zdecydowaliśmy, bo znaleźliśmy równie fajnego kamerzystę i fotografa w tańszej cenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A mozesz podac mi nr telefonu do tego zepołu colorado?? byłabym bardzo wdzięczna.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej namiarów na inne zespoły znajdziesz na stronie radio elka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez sylwiatkoo1 Czas edycji: 2008-11-26 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Wesele w Lesznie i okolicach
co do sali w Ramzsie to nam się udało bo akurat ktoś zrezygnował i z tego co wiem na 2009 nie ma juz terminow tzn. takic rozsądnych no bo wiesz na 1 listopada jest
![]() A co do zespołu Colorado to wlasnie dzisiaj dzwonilam maja mi sprawdzic czy maja moj wolny termin i biara faktycznie 2500 ale za ten tzw. dojazd to 200 a raptem to niedaleko bo w Wilkowicach moze cos utargujemy mam taka nadzieje mamy jeszcze wstepnie zarezerwowany zesp. bass studio ale nie jestesmy ich pewni a wiecie moze czy foto maja bierze jakas zaliczke? i ile mam za samo kamerowanie 1200 zaspiewali ![]() Sylwiatko te nagrania z Waszego zespołu tj. Agencja Muzyczna Play gdzies na internecie mozna znalezc ? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-30 o 19:33 Powód: PROSZę NIE PISAć POSTóW POD SOBą I UżYWAć OPCJI EDYTUJ!! |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Widzę, że jak narazie to mi najmniej zaoferowali, ale byłam pytać w lutym\marcu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
baja a znasz jakiś iny fajny zespół bo Colorado niestety nasz termin ma zajety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobno fajnym zespołem, grającym w 100% na żywo jest zespół Cantata z Leszna, ale nie znam namiarów niestety. Poza tym fajnie grają Holidays, Paradise, ale obawiam sie, że mają już zajęte terminy, bo to popularne zespoły edit przypomniała mi się nazwa tego zespołu, no więc to chyba Centrum Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-11-26 o 20:17 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Wesele w Lesznie i okolicach
super a masz namiary na ten zespół Cantata z Leszna na elce go nie widze
![]() no tak glapa jestem nie masz ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-30 o 19:31 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
niestety, ale z tego co wiem to ten zepol swojej stronki internetowej jeszcze nie ma, ale jesli jestes zainteresowana to mozesz zadzwonic i napewno podrzuca ci cos do obejrzenia. ja tak wlasnie zrobilam, oprocz tego okazalo sie ze znajomi byli na weselu gdzie gral ten wlasnie zespol, takze w sumie widzialam nagrania z 3 roznych wesel.
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, Kantata gra świetnie grali u szwagra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
a o zespole Studio z Przemętu słyszałyście coś dziewczyny?
i jeszcze jedna sprawa - poszukujemy DJa na poprawiny, nie możemy nikogo, nikogo znaleźć... czy jest w okolicy ktoś godny polecenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, a dlaczego nie chcecie na po pawiny zespolu, który bedzie grał na waszym weselu?? my właśnie tak zrobiliśmy, musimy zapłacić tylko o 400 zł wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
a my o 1000zł więcej i właśnie dlatego
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Jeden nam proponował 400 zł, potem słyszałam o dwóch młodych chłopakach, którzy biorą 600 zł za poprawiny.
Edit Moje drogie myślałyście już o zakupie alkoholu? Słyszałam, że ma zdrożeć po nowym roku, więc pomyśleliśmy, że warto rozejrzeć sie za kupnem chociaż częściowym już teraz. Znacie może jakieś hurtownie, sklepy w których alkohol jest w dobrej cenie? Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-12-01 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
eurocash o ile sie nie myle jeśli chodzi o nazwe ulicy jest przy ul. Strzeleckiej. tam tez jest Lucas i Spinko. pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
to gdzies blisko straży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Szczerze mówiąc myślałam o jakiejś firmie, ale nie wiem jaką wybrać. Może macie coś na oku? podzielcie się namiarami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
hej! my mamy wynajętą firmę z Włoszakowic i właśnie po świetach muszę się z nimi skontaktować, by dogadać wszystkie szczegóły, wybrać kolory dekoracji. Zależy mi też na tym aby były przykrycia na krzesła, coprawda są na tej sali dosyć ładne, drewniane krzesła, ale podoba mi się bardzo z przykryciami, ale pewnie cena by była wyższa, musze sie dogadać. wiem, że ponoć ładnie stroja w kwiaciarni przy ul. Leszczyńskiej ( od rynku po prawej stronie, kawałek za filarami) musiałabyś się tam przejść i zapytać o wszytsko. pozdrwaim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.