![]() |
#3181 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wymyśliłam sobie prezent ![]() Najchętniej, to chciałabym, żeby ktoś mi podpowiedział, który model wybrać. Nie chcę nic bardzo wypasionego z zestawem głośnomówiącym czy radiem, bo takie bajery mam w samochodzie w kierownicy. Zależy mi na ostrzeganiu o radarach, duzym wyświetlaczu i paru innych rzeczach ![]() Cytat:
cyt: Bazę radarów TomTom można w prosty sposób pobrać na swoje urządzenie poprzez darmową aplikację komputerową TomTom HOME. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-11-30 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3182 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar VI
Niestety...
![]() Cytat:
![]() Ómaruam Cytat:
![]() Na mnie zadziałało Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskawo jak sie boisz przeczytac to siegnij po film- proponuje wersje z lat 80tych ze slyczna Elzunia Starostecka (tak to ja ja okreslilam bedac malym dziecieciem i tekst ten do tej pory jest powtarzany w rodzinie)... Ale na serio bardzo polecam taka powiesc z lat 40stych gdzies Dolegi- Mostowicza "Pamietnik Pani Hanki", mozna sie posmiac ale w innym stylu niz z Tredowatej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3184 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Taaa, Gryksiu - tu ci przytaknę
![]() MIESZANIE TO ZŁOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |||
Zadomowienie
|
Katt
![]() Katt, Angel - żadne obgadywanie, tak sobie o Twisterze rozmawiamy. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Widać więc, że generalnie odżywiam się i pijam bardzo zdrowo. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Poza tym kebaby są wstrętne, prawda? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3188 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3189 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jaka ja dziś jestem głodna. Jem cały dzień i ciągle mi mało. Tasiemiec jakiś czy cuś? ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale kiedyś dosięgnie ich palec sprawiedliwości, palec Boży. Dosięgnie, szturchnie, aż przerwą mieszanie. I stanie się jasność. A*Men.
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
BAN stały
|
Leć do Marleny Be Dietrich
![]() Tak przypuszczałem - na nic tu moje "negatywne afirmacje" ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż... na końcu bardziej pasowałoby mi Kouros ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zakorzenienie
|
Lecę!
Cytat:
I WTEDY STANIE SIĘ KONIEC ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dla mnie takim ostatecznym końcem, takim końcem-końcem byłby Rouge&Noir J. Eisenberga. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Według mnie nie dorośnie. To nie jest kwestia dojrzałości. A przynajmniej nie tylko.
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-30 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O ludzie, on chyba naprawdę ma jakąś obsesję. ![]() I nie spamuj mu skrzynki wiadomościami. Czymś innym spamuj. ![]() ![]() Przeglądając dokładnie stronę Quality natknęłam się na mydła Gamila: http://missala.pl/cms/index.php?id=1292 Miał ktoś z nimi do czynienia? Bo chętnie bym przetestowała, ale wydawać 90 zł na MYDŁO, to trochę za dużo. Chyba że faktycznie to mydło to jakiś ósmy cud świata?
![]() ![]() |
![]() |
#3196 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Pocztą już raz coś dostałam od stalkera. Ale to nie był wąglik tylko flakon 100ml perfum Parfumerie Generale wraz z odręcznie sporządzonym listem ![]() ![]() Hm, chyba powinnam się przerzucić na telewizję miast internetu ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-30 o 23:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ten stalker nieładnie zrobił, że chciał zwrotu perfum. Kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera, jak głosi mądrość ludowa. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mama też ma tę "właściwość", przyciąganie różnych...ciekawych ludzi - często kończy się to przydługawym opowiadaniem życiowych historii i innych ciekawostek ![]()
![]() |
#3199 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Uniosłam się honorem i oddałam ![]() Miss, mnie też zatkało. Ale żałuj że tego listu nie czytałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-11-30 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 |
BAN stały
|
Dowiedziałem się chwilę temu, że nie żyje jeden z moich znajomych, 29 lat
![]() Szczegółów nie znam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | ||
BAN stały
|
Cytat:
To ja jestem baaaaardzo zla ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co sie dzieje, jakis wysyp czy co edit: kochane co myslicie? http://www.allegro.pl/item495860192_...ukt_od_ss.html chce kupic tacie na gwiazdke, ale cos tania ta flaszka,znacie tego pana? wiem ze jest watek od tego ale tu dostane syzbciej odp ![]() Edytowane przez yoona Czas edycji: 2008-12-01 o 09:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3204 |
Zakorzenienie
|
Jestem po pierwszych dwóch godzinach jazdy. Komentarza póki co nie będzie. Muszę ochłonąć i się napić
![]() ![]() Gryksiu - ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-01 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zapach - zapach jest już mniej OK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zobaczysz, z lekcji na lekcję będzie coraz lepiej ![]() ![]() ![]() Dodam jeszcze, że wczoraj własna matka nieźle mnie pocieszyła i z samego rana załatwiła mi humor na cały dzień. Dzwoni. Gadka szmatka. W końcu pyta, ile godzin jazd mi zostało. No 15. Czyli połowa, jak by nie patrzeć. I co słyszę? "Wiesz co, ja nie chcę nic mówić, ale ty może w ogóle nie podchodź do tego egzaminu." Myślałam, że się popłaczę. I chciałabym zaznaczyć, że moja mama nawet nie widziała, jak jeżdżę, więc nie mam pojęcia, na jakiej podstawie zakłada, że nie mam szans się nauczyć. Ok, przyznaję, że nie idzie mi jakoś wyjątkowo dobrze, ale z tego, co słyszę, wcale nie odbiegam od normy i wierzę, że przez 15 godzin mam szanse opanować jeszcze te manewry, z którymi mam problem. Więc o co chodzi? Przykro mi i tyle. Wracam do szkoły. Miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie martw się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie przykro słyszeć coś takiego ![]() Przełknij to jakoś i rób swoje ![]() Po dziejszym dniu jestem skołowacona, jakbym po dragach była. Pierwszy dzień - i z grubej rury jeżdżenie po prostej drodze, tam i z poworotem, skręcanie, hamowanie. I tak przez dwie godziny. Kompletnie nie idzie mi manewrowanie kierownicą przy skręcaniu - albo krzyżuję ręce albo odrywam je od kierownicy. No i mam problemy z pedałem gazu - nie wyczuwam drania ![]() Ja się kompletnie nie widzę na egzaminie po 30-tu godzinach. Jestem chaotyczna, nerwowa i chyba się nie obejdzie bez dokupienia. Gryksiu - a ja myślałam, że ty miło o mnie myślisz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-01 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3209 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Życie bez Wizażu nie ma jednak sensu. Ile to przyjemności i śmiechu byłoby w życiu mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: A co z Twisterem znowu ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-12-01 o 10:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
Agnyska!!!
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.