Mam talent - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-30, 14:33   #3121
Lucka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mam talent - nowy program na TVN

Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Mateusz jest świetny. Nie wiem dlaczego go nazywacie burokiem itd.
Takich artystów nam potrzeba,bo niestety polski rynek muzyczny okupuje Wydra czy Kupicha. A Mateusz ma niepowtarzalny głos a jego piosenki które nagrał z zespołem są naprawdę świetne.
No on jest niezaprzeczalnie swietny - na tyle swietny ze nie pasuje do tego programu. Chce uchodzic za jakas sexbombe i mysli ze jest super, chociaz na razie moglby sie skupic na tym zeby wypromowac swoj wokal i utwory a nie cialo.
Jesli rozumiesz o co mi chodzi.
Jest to takie poszerzenie tego co mu wczoraj Kuba powiedzial, trafil w dziesiątke.

Tak BTW widzicie MT bez Kuby? Bo ja mam czasem wrażenie że cały program kręci się wokół niego. Nie widze tego programu bez jego żartów :P
Stary 2008-11-30, 14:35   #3122
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez Lucka91 Pokaż wiadomość
ahh Ibisz to temat-rzeka.
Na prawde nie rozumiem po co polsat wpycha go wszedzie gdzie sie tylko da.
ach ten Krzysio chodzące uosobienie kryzysu wieku średniego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg q5.jpg (101,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z5118285M.jpg (31,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8d0f9d08c416cc79c853a4684bee1d28,14,1.jpg (16,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ibisz_na_scenie_grze_10059a.jpg (41,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e5e15dca_c0fe9859d9f0e2c4310295e099fe14af141.jpg (19,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Koszulki_Ibisza_2154032.jpg (32,3 KB, 17 załadowań)
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:39   #3123
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
itak najlepsze sa jego ciuszki - trampki i wytarte jeansy. W sam raz jak na faceta w (bądź co bądź) podeszłym wieku ;p
Stary 2008-11-30, 14:40   #3124
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Jak ja dawno tu pisałam...

Ale aż ciężko mi się powstrzymać od wypowiedzi po wczorajszym finale. No cóż właściwie to trochę mi po nim smutno. Zagłosowałam na Mateusza nic nie wygrałam, a na dodatek on też nie wygrał nic. Nie o mojego straconego smsa mi tu oczywiście chodzi (tzn szkoda mi kasy ale bez przesady ). Szkoda mi bardziej chłopaka, szkoda Wojewódzkiego, który pozostawił swoją wypowiedzią spory niesmak. Nie dlatego, że skrytykował Ziółko (Ziółkę? hmmm) ale dlatego, że to co powiedział było dla mnie bardziej pod publiczkę i fałszywe niż osoba śpiewającego. Obudźmy się -to nie Idol czy Fabryka gwiazd- mamy 3 występy każdej osoby z czego w przypadku 2 to oglądający decydują o dalszych losach kandydatów. Trzeba pokazać się najlepiej, najkorzystniej i najwyraźniej. Dlatego większość sięga po te najbardziej chwyliwe, czasem moze wręcz tanie środki (mała Klaudia a właściwie jej opiekuni muzyczni więdzą o tym aż za dobrze..). Skutki tego widać było najlepiej w finale,szczególnie jeśli chodzi o śpiewającą część kandydatów. I rzeczywiście czasem powiewało tandentą...W przypadku Mateusza to przegiął on już w półfinale i to okrutnie...Ale myśle że został przez Wojewódzkiego zbyt ostro potraktowany, tak naprawde 3 występy to za mało zeby się odpowiednio pokazać. Przesłuchałam kilka demo zespołu Ziółki (Ziółka?) i w swoim własnym repertuarze całkiem dobrze wypada. Ma rockowy głos ale wydaje się nie pasować do rockowego wizerunku, chyba jednak za bardzo bije od niego wrażliwość. I chyba ta sprzeczność jest najbardziej irytująca bo kojarzy się odrazu z nieszczerością i fałszem...
Jak na to wszystko patrzę to przypomina mi sie trochę Sławek Uniatowski, który miał inną barwę głosu ale podobne kontrowersje były z nim związane. I problem jest nadal jeden-oceniać talent (który jak dla mnie panowie posiadają) czy charakter. Ja nie musze czytać plot czy oglądać teledysków osób śpiewających, wystarczy mi płyta,wystarczy mi to co reprezentuje swoim głosem artysta i swoja twórczością. Nie musze go lubić.
Jeśli chodzi o pozostałych uczestników - ciesze się z wygranej akrobatów-gimnastyków, podziwiam ich za to co robią i za to co soba reprezentują. Drugie miejsce Kulawik - nieporozumienie, ale winić trzeba za to społeczeństwo a nie bidną dziewczynkę. Audiofeels powinni mieć to drugie-bardzo ciekawy występ, na pewno kupiłabym bilet na ich koncert Paulina mi się nie podobała, prawie cały czas na tym samym poziomie śpiewała, przekrzyczała jak dla mnie ten kawałek, wcześniejsze występy były lepsze. Ziemowit (bardzo uroczy nawet dla mnie, którą dzieci raczej nie rozbrajają), Magda czyli razem z Klaudią przedszkole Mam talent fajnie ale nie powalająco... Snake zaskoczył ale ja oglądając jego występ z moim Samcem zastanawialiśmy się czy naprawdę oglądaliśmy tego samego Snake'a. To co robił z hula hop było oryginalne, to co robi ze wstążkami już nie do końca...Blady Kris i Ewa Lewandowska bardzo udane występy tylko no nie wiem co ale inni podobał mi się bardziej

A i na litość boską niech ktoś zdejmie z anteny Foremniak bo mam ochotę popełnić seppuku jak ją widzę, o słuchaniu nie wspomnę...
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Edytowane przez Szczypta Chili
Czas edycji: 2008-11-30 o 14:49
Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:41   #3125
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
No on jest niezaprzeczalnie swietny - na tyle swietny ze nie pasuje do tego programu. Chce uchodzic za jakas sexbombe i mysli ze jest super, chociaz na razie moglby sie skupic na tym zeby wypromowac swoj wokal i utwory a nie cialo.
Jesli rozumiesz o co mi chodzi.
Jest to takie poszerzenie tego co mu wczoraj Kuba powiedzial, trafil w dziesiątke.

Tak BTW widzicie MT bez Kuby? Bo ja mam czasem wrażenie że cały program kręci się wokół niego. Nie widze tego programu bez jego żartów :P
Nie zgodzę się z tym, ale nie mam zamiaru dyskutować bo każdy ma inne zdanie
A zresztą może i jest cwaniakiem,ale w programie jest ich więcej.
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:45   #3126
paulinka3110
Wtajemniczenie

Ewa Lewandowska ładnie zaśpiewała ale nie jestem przekonana do tej rokowej wersji...:/
Wogóle to z takim głosem wyobrażałam ją sobie śpiewającą np. "Time to say goodbay" Sarah Brightman. Myślę, że powaliłaby wszystkich...

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:48   #3127
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Ja chciałam, żeby wygrała Klaudia. Szkoda, że nie był na drugim miejscu Ziemek. Na trzecim miejscu jak dla mnie byli akrobaci. Ich występ bardzo mi się podobał, ale lepsze były dzieci
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:50   #3128
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ja chciałam, żeby wygrała Klaudia. Szkoda, że nie był na drugim miejscu Ziemek. Na trzecim miejscu jak dla mnie byli akrobaci. Ich występ bardzo mi się podobał, ale lepsze były dzieci
to moze niech zrobia przedszkolne mam talent?
...
;/
Stary 2008-11-30, 14:53   #3129
mollyy
Rozeznanie

Cytat:
to moze niech zrobia przedszkolne mam talent?
...
;/
O tym samym pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wprowadzić jakieś ograniczenia wiekowe, jedna wersja to MT dorosłych, druga to MT dzieci, bo wiadomo, że dzieci zawsze będą rozczulać bardziej niż np. śpiewający dorośli, którzy mają naprawde dobry kawał głosu, ale w starciu z dziećmi górę biorą sentymenty.
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 14:55   #3130
Lucka91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mollyy Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wprowadzić jakieś ograniczenia wiekowe, jedna wersja to MT dorosłych, druga to MT dzieci, bo wiadomo, że dzieci zawsze będą rozczulać bardziej niż np. śpiewający dorośli, którzy mają naprawde dobry kawał głosu, ale w starciu z dziećmi górę biorą sentymenty.
po 1 to znajdz mi jakiegos 7-latka ktory wygra 100 tys euro i sodowka mu nie uderzy do glowy.
Dzieci maja jeszcze czas. Warto podszlifowac swoj talent i pokazac sie za kilka lat, jeszcze lepszym i gotowym na sukces.
Stary 2008-11-30, 14:57   #3131
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa
Ja chciałam, żeby wygrała Klaudia. Szkoda, że nie był na drugim miejscu Ziemek. Na trzecim miejscu jak dla mnie byli akrobaci. Ich występ bardzo mi się podobał, ale lepsze były dzieci Klaudia
1 miejsce,Ziemek 2? Nie uważam żeby mieli większy talent od akrobatów.

Edytowane przez veronicas15
Czas edycji: 2008-11-30 o 14:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 15:01   #3132
mollyy
Rozeznanie

Cytat:
po 1 to znajdz mi jakiegos 7-latka ktory wygra 100 tys euro i sodowka mu nie uderzy do glowy.
Dzieci maja jeszcze czas. Warto podszlifowac swoj talent i pokazac sie za kilka lat, jeszcze lepszym i gotowym na sukces.

Można by zmienić zasady, zamiast kasy wymyślić inne nagrody. Chodzi mi po prostu o to, żeby nie łączyć dorosłych z młodymi bo z tego wychodzą takie sytuacje jak teraz. Troje dorosłych, świetnych artystów plus jeden super zespół przegrali z dziewczynką, która niespecjalnie śpiewała, ale rozczulała i chwytała za serce. Moim zdaniem niezbędne są rozgraniczenia albo pozbycie się sentymentów.
ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ”
- Marilyn Monroe 
mollyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:05   #3133
pastelka
Raczkowanie

Ja trochę nie rozumiem. Chodzi mi o Mateusza Ziółko. Dlaczego Wojewódzki określił, parafrazuję, że facet powinien promować swój wokal nie siebie. Gdzie on promuje siebie? Ja tego nie widzę, nie rozumiem też, czy to jego wina, że wygląda jak wygląda i że babkom się podoba. Nie widzę też, żeby jakoś specjalnie tym emanował. Włożył mnóstwo uczucia w wykonanie piosenki. O.k, ale jakby tego nie zrobił, byłoby, że sztucznie... A występ według mnie był naprawdę niezły.

Podobał mi się Ziemek, ale ja raczej nie jestem zwolenniczką jego talentu, tylko jego osoby, dzieciak jest czarujący, inteligentny, rozgadany.

Ale nie jestem zupełnie za tym, żeby dzieciaki wygrywały takie programy, dlaczego? Dziecko namęczy się, napracuje, zestresuje, wygra, a pieniądze i tak dostaną rodzice...
Stary 2008-11-30, 15:17   #3134
Serendipity
Zakorzenienie

Jejuś uwielbiam tych prowadzących i to ich urocze dogadywanie sobie
Jury równiez (ale tylko te elementy na dwóch krańcach stołu )
Stary 2008-11-30, 15:41   #3135
Titane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jelly Bean Pokaż wiadomość
Melkart Ball są niesamowici i zjawiskowi, ich umiejętności robią wrażenie - ale jest jedno ale. Powtórzyli występ z castingu forma w formę. Obawiam się, że tylko na castingowych i półfinałowych formach kończą się ich umiejętności. Oglądałam na youtubie filmik z nimi - tu też jedne i te same formy co i w MT (http://pl.youtube.com/watch?v=rU3A8_jyNQ8). Tak, wiem, że i tak to co robią jest nieprawdopodobne, ale czy umieją coś ponad te kilka form? I tego obawiam się najbardziej, że zostali okrzyknięci wielkim talentem, a tak naprawdę umieją wykonać tylko parę ewolucji.
Tylko parę ewolucji Za to jakich! Przecież nie zaczną latać, nie wymagajmy za wiele.

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
klaudia-ciekawe wykonanie,dość dobrze zaśpiewane,ale jak mówiła foremniak,ona potrafi przekazać emocje utworem,a nie tylko odśpiewać.
No właśnie dla mnie potrafi tylko odśpiewać, ale bez zrozumienia i emocji, a i z tym odśpiewaniem kiepsko. No trudno, nigdzie nie jest powiedziane, że wszystkim musi się podobać to samo.
Cytat:
amen
mój nr 1 to wypowiedź Klaudii w stylu: kiedy śpiewam, zależy mi na tym, żeby nie być obok tej piosenki, tylko wewnątrz jej.
Jasne jasne
Cytat:
Napisane przez veronicas15 Pokaż wiadomość
Tak oglądam powtórkę i stwierdzam,że uwielbiam Prokopa i Hołownię Te ich wzajemne docinki są świetne
Fajni są.
Duetu Prokop-Welman nie trawię, ale z Hołownią super
Titane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 15:51   #3136
veronicas15
Zakorzenienie

Albo jeszcze powiedziała: "Myślę,a nawet czuję,że w następnym etapie też mi dobrze pójdzie"
Stary 2008-11-30, 15:51   #3137
klada
Zakorzenienie

Ok, dzis juz ocenie bez emocji

Wg mnie najgorsza pomylka tego programu byla Klaudia. Przeciez ona nie byla dobra- zle spiewala technicznie i widac bylo ze sie meczy... Jedynym atutem byl jej mocny glos, ktorego jej nauczyciel spiewu nie potrafil wyeksponowac. Zdaje mi sie, ze ludzie glosowali (a moze nie glosowali? ) tylko dlatego, ze taka malutka, taka skromniutka, ze takie trudne piosenki spiewa... Albo druga opcja: poszli za szumem, jaki zrobił TVN wobec Klaudii. Przeciez jeszcze gdy nie byl emitowany MT, zrobili z niej gwiazde...

Zaskoczeniem było to, ze Audiofeels nie zajeli 1 miejsca. Ok, moze finalowy wystep nie byl lepszy od polfinalowego, ale oni sa swietni! Osobiscie bylam za AF...

Moj faworyt z castingow, Mateusz Ziolko, nie zrobil na mnie wrazenia swoim wczorajszym wystepem... I zgadzam sie w pelni z tym, co Wojewodzki powiedzial o nim.

A co do Foremniak to... szkoda gadac... Karczoch, pies pluto... Wcale bym sie nie zdiwila, jakby okazalo sie, ze bylo pijana...

Paulina nie urzekla mnie w ogole swoim glosem, ale zarobila u mnie +, ze nie chciala sie podlizywac
Hiszpański A1

Włosomaniaczka

Edytowane przez klada
Czas edycji: 2008-11-30 o 15:53
klada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 16:11   #3138
fossa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klada Pokaż wiadomość
Ok, dzis juz ocenie bez emocji

Wg mnie najgorsza pomylka tego programu byla Klaudia. Przeciez ona nie byla dobra- zle spiewala technicznie i widac bylo ze sie meczy... Jedynym atutem byl jej mocny glos, ktorego jej nauczyciel spiewu nie potrafil wyeksponowac. Zdaje mi sie, ze ludzie glosowali (a moze nie glosowali? ) tylko dlatego, ze taka malutka, taka skromniutka, ze takie trudne piosenki spiewa... Albo druga opcja: poszli za szumem, jaki zrobił TVN wobec Klaudii. Przeciez jeszcze gdy nie byl emitowany MT, zrobili z niej gwiazde...

Zaskoczeniem było to, ze Audiofeels nie zajeli 1 miejsca. Ok, moze finalowy wystep nie byl lepszy od polfinalowego, ale oni sa swietni! Osobiscie bylam za AF...

Moj faworyt z castingow, Mateusz Ziolko, nie zrobil na mnie wrazenia swoim wczorajszym wystepem... I zgadzam sie w pelni z tym, co Wojewodzki powiedzial o nim.

A co do Foremniak to... szkoda gadac... Karczoch, pies pluto... Wcale bym sie nie zdiwila, jakby okazalo sie, ze bylo pijana...

Paulina nie urzekla mnie w ogole swoim glosem, ale zarobila u mnie +, ze nie chciala sie podlizywac
Kazdy ma INNE zdanie na ten temat.
Nie ogladalam wczesniej MT [widzialam jakies urywki].

Audiofeels nr 1 ? To by byla porazka. Ich wystep nie zrobil na mnie zadnego wrazenia.
Klaudia ? Dla mnie zdecydowanie zasluzyla na to 2 miejsce.
Ciesze sie ze ci akrobaci wygrali, zasluzyli ciezka praca i uporem.
Widzialam tylko frgament wystepu Ziolko i uwazam ze moglby byc 3.Na polskiej scenie muzycznej brakuje mezczyzn, nie mialabym nic przeciwko temu gdyby on zapelnil ta luke.

To tyle w tym temacie
fossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 16:15   #3139
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mollyy Pokaż wiadomość
to byłby dobry pomysł,bo dzieci mają nierówne szanse z dorosłymi,ktorzy osiągnęli juz perfekcję.

takim utalentowanym dzieciom przydałaby się kasa,żeby kształcić się u najlepszych nauczycieli i szlifować wartszat.

dorośli,no cóż,oni juz osiągnęli maximum wiedzy,im potrzeba tylko promocji,aby się pokazać.

jakby na to nie patrzeć ,zawsze bedzie niesprawiedliwość.ciesze się tylko,że nie wygrała osoba śpiewająca.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 16:36   #3140
leo
Raczkowanie

Cytat:
oj, właśnie wyobraziłam sobie najbardziej koszmarne jury! pani Foremniak, Krzysiu i Edzia Górniak!
nie wydaje się Wam, że ten sukces może zniszczyć Klaudię?
(Szczypta Chilli, cudny podpis)

oh baby
i'm going crazy
don't you think you can save me
from myself baby
leo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 17:26   #3141
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

a co z tym Glancem? Szukalam na youtube nowego filmiku, ale nie ma;p
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 17:45   #3142
Jelly Bean
Raczkowanie

Glanc zrobił kupę szumu wobec swojej osoby, i o to mu chodziło. Bez urazy, ale chyba sami tylko naiwni myśleli, że on naprawdę sobie coś zrobi . Pewnie jeszcze liczył, że ludzie z TVN-u polecą do niego z kwiatkami i będą go błagać o powrót do MT. Chory człowiek, nic więcej.

Cytat:
Napisane przez Titane Pokaż wiadomość
Tylko parę ewolucji Za to jakich! Przecież nie zaczną latać, nie wymagajmy za wiele.
Nie chodzi mi o to, żeby za dużo od nich wymagać, bo toć napisałam że są niesamowici i ich formy są nieprawdopodobne . Obawiam się tylko tego, żeby na tych kilku formach nie poprzestali, chciałabym żeby tworzyli nowe i żeby to 100 tys. euro nie poszło na zmarnowane.

Co wyście tu Ibiszem nasmrodziły, a fe!

Jelly Bean jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 18:06   #3143
Croppka :)
Raczkowanie

Ja jestem zawiedziona tym, że Klaudia zajęła 2-gie miejsce. Mi osobiście w ogóle nie podoba się jej głos :/
Croppka :) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 19:24   #3144
*fretka*
Wtajemniczenie

GG do *fretka*

Wie ktoś może co to za muzyka leciała w tle jak na ekranie były nr i treść smsów na Ziemka ?

Avril Lavigne
*fretka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 19:29   #3145
Laurieen
Zadomowienie

Jedna z osób z Melkart Ball pochodzi z mojego miasta, więc wygrana akrobatów bardzo mnie cieszy

26.07.2016

zaręczyny

17.06.2017
ślub

Laurieen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 20:06   #3146
electric blue
Zadomowienie

Pokłóciłam się z babcią o Klaudię Wg mnie nie powinna znaleźć się w ogóle w finałowej trójce, nie mówiąc o zajęciu drugiego miejsca, ta wygrana tylko ją skrzywdzi, nie jest psychicznie przygotowana na świat show biznesu, a oprócz tego repertuar ma tragicznie dobrany i zero uśmiechu na twarzy Za to moja babcia ją ubóstwia i jest wielce nie zadowolona, że nie zajęła pierwszego miejca A jak jeszcze dodała, że uwielbia Foremniak, a teksty Chylińskiej i Wojewódzkiego są nie do zniesienia, to już nie wytrzymałam i jej nawtykałam

Szkoda mi Audiofeels i Krisa...chociaż mi się bardziej podobały ich półfinałowe występy.
Akrobaci boscy, robili wrażenie- nagroda zasłużona
electric blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-30, 20:19   #3147
kati81
Raczkowanie

Ja jestem zadowolona z wyników - podium obsadziłabym raczej tak samo ...tyle że jakby była taka opcja, to dla mnie na drugim miejscu ex aequo z Klaudią powinni być Audiofeels, albo zamieniałabym te 2 pozycje, w zasadzie nie wiem kto był lepszy, ciężko porównywać Klaudia ma potężny głos jak na dziecko, ale ktoś jej dobrał za ciężki repertuar. Dwie poprzednie piosenki, które śpiewała wyszły jej lepiej, finałowego utworu trochę nie udźwignęła.
Podobała mi się też Ewa Lewandowska Uwielbiam ten utwór, który śpiewała, ale zgadzam się z Paulinką, że gdyby zaśpiewała "Time to say goodbay", to wszystkich rzuciłaby na kolana.
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-30, 21:43   #3148
Titane
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jelly Bean Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o to, żeby za dużo od nich wymagać, bo toć napisałam że są niesamowici i ich formy są nieprawdopodobne . Obawiam się tylko tego, żeby na tych kilku formach nie poprzestali, chciałabym żeby tworzyli nowe i żeby to 100 tys. euro nie poszło na zmarnowane.
Rozumiem, co masz na myśli, ale gdzieś jest granica, której już nie da sie przekroczyć. Być może oni ją właśnie osiągnęli. Na tym etapie trudno już wymyślać nowe figury, które będą równie widowiskowe, można co najwyżej stworzyć nowe kombinacje.
Titane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 07:31   #3149
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez *fretka* Pokaż wiadomość
Wie ktoś może co to za muzyka leciała w tle jak na ekranie były nr i treść smsów na Ziemka ?
Ja wiem że jak schodził ze sceny to leciał "Taniec Eleny" Michała Lorenca z filmu "Bandyta" (jeden z moich ulubionych soundtracków)
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-01, 08:38   #3150
Chii1986
Zakorzenienie

Mateusz jest właśnie takim cwaniaczkiem i lovelaskiem jak Kupicha..tylko,że ma lepszy głos. Wie jak wzruszyć fanki, co powiedzieć by wyjść na outsidera, który ma problemy ze sobą, jest taki zamyślony,romantyczny i męski zarazem...a na takich kobitki lecą,że aż strach....

ma już zaplanowany swój sceniczny look bo wie co się sprzedaje. Tak jak Kuba powiedział, zerwo prawdziwych emocji- wszystko na pokaz.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości