![]() |
#3121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
Cytat:
Jesli rozumiesz o co mi chodzi. Jest to takie poszerzenie tego co mu wczoraj Kuba powiedzial, trafil w dziesiątke. Tak BTW widzicie MT bez Kuby? Bo ja mam czasem wrażenie że cały program kręci się wokół niego. Nie widze tego programu bez jego żartów :P
![]() |
#3122 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Wtajemniczenie
|
itak najlepsze sa jego ciuszki - trampki i wytarte jeansy. W sam raz jak na faceta w (bądź co bądź) podeszłym wieku ;p
#3124 |
Zadomowienie
|
Jak ja dawno tu pisałam...
![]() Ale aż ciężko mi się powstrzymać od wypowiedzi po wczorajszym finale. No cóż właściwie to trochę mi po nim smutno. Zagłosowałam na Mateusza nic nie wygrałam, a na dodatek on też nie wygrał nic. Nie o mojego straconego smsa mi tu oczywiście chodzi (tzn szkoda mi kasy ale bez przesady ![]() ![]() ![]() ![]() Jak na to wszystko patrzę to przypomina mi sie trochę Sławek Uniatowski, który miał inną barwę głosu ale podobne kontrowersje były z nim związane. I problem jest nadal jeden-oceniać talent (który jak dla mnie panowie posiadają) czy charakter. Ja nie musze czytać plot czy oglądać teledysków osób śpiewających, wystarczy mi płyta,wystarczy mi to co reprezentuje swoim głosem artysta i swoja twórczością. Nie musze go lubić. Jeśli chodzi o pozostałych uczestników - ciesze się z wygranej akrobatów-gimnastyków, podziwiam ich za to co robią i za to co soba reprezentują. Drugie miejsce Kulawik - nieporozumienie, ale winić trzeba za to społeczeństwo a nie bidną dziewczynkę. Audiofeels powinni mieć to drugie-bardzo ciekawy występ, na pewno kupiłabym bilet na ich koncert ![]() ![]() ![]() A i na litość boską niech ktoś zdejmie z anteny Foremniak bo mam ochotę popełnić seppuku jak ją widzę, o słuchaniu nie wspomnę...
Jesteśmy średnimi dziećmi historii. Nie mamy celu ani miejsca. Nie mamy Wielkiej Wojny. Wielkiej Depresji. Naszą wielką wojną jest wojna duchowa. Naszą wielką depresją jest życie. Edytowane przez Szczypta Chili Czas edycji: 2008-11-30 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zresztą może i jest cwaniakiem,ale w programie jest ich więcej.
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Wtajemniczenie
|
Ewa Lewandowska ładnie zaśpiewała ale nie jestem przekonana do tej rokowej wersji...:/
Wogóle to z takim głosem wyobrażałam ją sobie śpiewającą np. "Time to say goodbay" Sarah Brightman. Myślę, że powaliłaby wszystkich...
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
Ja chciałam, żeby wygrała Klaudia. Szkoda, że nie był na drugim miejscu Ziemek. Na trzecim miejscu jak dla mnie byli akrobaci. Ich występ bardzo mi się podobał, ale lepsze były dzieci
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... ;/
![]() |
#3129 |
Rozeznanie
|
O tym samym pomyślałam, że dobrym pomysłem byłoby wprowadzić jakieś ograniczenia wiekowe, jedna wersja to MT dorosłych, druga to MT dzieci, bo wiadomo, że dzieci zawsze będą rozczulać bardziej niż np. śpiewający dorośli, którzy mają naprawde dobry kawał głosu, ale w starciu z dziećmi górę biorą sentymenty
![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzieci maja jeszcze czas. Warto podszlifowac swoj talent i pokazac sie za kilka lat, jeszcze lepszym i gotowym na sukces.
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Like an empty bottle takes the rain And heal, heal, heal, heal." Edytowane przez veronicas15 Czas edycji: 2008-11-30 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Można by zmienić zasady, zamiast kasy wymyślić inne nagrody. Chodzi mi po prostu o to, żeby nie łączyć dorosłych z młodymi bo z tego wychodzą takie sytuacje jak teraz. Troje dorosłych, świetnych artystów plus jeden super zespół przegrali z dziewczynką, która niespecjalnie śpiewała, ale rozczulała i chwytała za serce. Moim zdaniem niezbędne są rozgraniczenia albo pozbycie się sentymentów.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Raczkowanie
|
Ja trochę nie rozumiem. Chodzi mi o Mateusza Ziółko. Dlaczego Wojewódzki określił, parafrazuję, że facet powinien promować swój wokal nie siebie. Gdzie on promuje siebie? Ja tego nie widzę, nie rozumiem też, czy to jego wina, że wygląda jak wygląda i że babkom się podoba. Nie widzę też, żeby jakoś specjalnie tym emanował. Włożył mnóstwo uczucia w wykonanie piosenki. O.k, ale jakby tego nie zrobił, byłoby, że sztucznie... A występ według mnie był naprawdę niezły.
Podobał mi się Ziemek, ale ja raczej nie jestem zwolenniczką jego talentu, tylko jego osoby, dzieciak jest czarujący, inteligentny, rozgadany. Ale nie jestem zupełnie za tym, żeby dzieciaki wygrywały takie programy, dlaczego? Dziecko namęczy się, napracuje, zestresuje, wygra, a pieniądze i tak dostaną rodzice...
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Jejuś uwielbiam tych prowadzących i to ich urocze dogadywanie sobie
![]() Jury równiez (ale tylko te elementy na dwóch krańcach stołu ![]()
#3135 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Duetu Prokop-Welman nie trawię, ale z Hołownią super ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Albo jeszcze powiedziała: "Myślę,a nawet czuję,że w następnym etapie też mi dobrze pójdzie"
![]()
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Ok, dzis juz ocenie bez emocji
![]() Wg mnie najgorsza pomylka tego programu byla Klaudia. Przeciez ona nie byla dobra- zle spiewala technicznie i widac bylo ze sie meczy... Jedynym atutem byl jej mocny glos, ktorego jej nauczyciel spiewu nie potrafil wyeksponowac. Zdaje mi sie, ze ludzie glosowali (a moze nie glosowali? ![]() Zaskoczeniem było to, ze Audiofeels nie zajeli 1 miejsca. Ok, moze finalowy wystep nie byl lepszy od polfinalowego, ale oni sa swietni! Osobiscie bylam za AF... Moj faworyt z castingow, Mateusz Ziolko, nie zrobil na mnie wrazenia swoim wczorajszym wystepem... I zgadzam sie w pelni z tym, co Wojewodzki powiedzial o nim. A co do Foremniak to... szkoda gadac... Karczoch, pies pluto... ![]() Paulina nie urzekla mnie w ogole swoim glosem, ale zarobila u mnie +, ze nie chciala sie podlizywac ![]()
Edytowane przez klada Czas edycji: 2008-11-30 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ogladalam wczesniej MT [widzialam jakies urywki]. Audiofeels nr 1 ? To by byla porazka. Ich wystep nie zrobil na mnie zadnego wrazenia. Klaudia ? Dla mnie zdecydowanie zasluzyla na to 2 miejsce. Ciesze sie ze ci akrobaci wygrali, zasluzyli ciezka praca i uporem. Widzialam tylko frgament wystepu Ziolko i uwazam ze moglby byc 3.Na polskiej scenie muzycznej brakuje mezczyzn, nie mialabym nic przeciwko temu gdyby on zapelnil ta luke. To tyle w tym temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
takim utalentowanym dzieciom przydałaby się kasa,żeby kształcić się u najlepszych nauczycieli i szlifować wartszat. dorośli,no cóż,oni juz osiągnęli maximum wiedzy,im potrzeba tylko promocji,aby się pokazać. jakby na to nie patrzeć ,zawsze bedzie niesprawiedliwość.ciesze się tylko,że nie wygrała osoba śpiewająca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Raczkowanie
|
oj, właśnie wyobraziłam sobie najbardziej koszmarne jury! pani Foremniak, Krzysiu i Edzia Górniak!
nie wydaje się Wam, że ten sukces może zniszczyć Klaudię? (Szczypta Chilli, cudny podpis)
![]() |
#3141 |
Wtajemniczenie
|
a co z tym Glancem? Szukalam na youtube nowego filmiku, ale nie ma;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Raczkowanie
|
Glanc zrobił kupę szumu wobec swojej osoby, i o to mu chodziło. Bez urazy, ale chyba sami tylko naiwni myśleli, że on naprawdę sobie coś zrobi
![]() Cytat:
![]() Co wyście tu Ibiszem nasmrodziły, a fe! ![]()
![]() |
#3143 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zawiedziona tym, że Klaudia zajęła 2-gie miejsce. Mi osobiście w ogóle nie podoba się jej głos :/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Wtajemniczenie
|
Wie ktoś może co to za muzyka leciała w tle jak na ekranie były nr i treść smsów na Ziemka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zadomowienie
|
Jedna z osób z Melkart Ball pochodzi z mojego miasta, więc wygrana akrobatów bardzo mnie cieszy
![]()
#3146 |
Zadomowienie
|
Pokłóciłam się z babcią o Klaudię
![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda mi Audiofeels i Krisa...chociaż mi się bardziej podobały ich półfinałowe występy. Akrobaci boscy, robili wrażenie- nagroda zasłużona ![]()
![]() |
#3147 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zadowolona z wyników - podium obsadziłabym raczej tak samo ...tyle że jakby była taka opcja, to dla mnie na drugim miejscu ex aequo z Klaudią powinni być Audiofeels, albo zamieniałabym te 2 pozycje, w zasadzie nie wiem kto był lepszy, ciężko porównywać
![]() Podobała mi się też Ewa Lewandowska ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Rozeznanie
|
Rozumiem, co masz na myśli, ale gdzieś jest granica, której już nie da sie przekroczyć. Być może oni ją właśnie osiągnęli. Na tym etapie trudno już wymyślać nowe figury, które będą równie widowiskowe, można co najwyżej stworzyć nowe kombinacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Mateusz jest właśnie takim cwaniaczkiem i lovelaskiem jak Kupicha..tylko,że ma lepszy głos. Wie jak wzruszyć fanki, co powiedzieć by wyjść na outsidera, który ma problemy ze sobą, jest taki zamyślony,romantyczny i męski zarazem
![]() ma już zaplanowany swój sceniczny look bo wie co się sprzedaje. Tak jak Kuba powiedział, zerwo prawdziwych emocji- wszystko na pokaz.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.