|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Iwostin, Essence, Max Factor, Wax i inne
"Kliniczny" cien jest nowy a zeby byc szczera to oczywiscie musze dodac ze raz wyprobowalam go na rece ale mam juz cieni za duzo. Gorsecik rowniez chetnie zobacze. z materialow interesuje mnie nr 3 oraz nr 5 o tak bedzie latwiej
Hmm cien clinica napewno ejstem wstanie ci oddac tani nie byl ale umowmy sie szczrze nie potrzebny mi jest. Co do pudrow tak oba nadaja sie do jasnej karnacji revlon ejst chyba najjasnijszy z gamy a lancome nio tez jest jasny nie wiem czy najjasniejszy z gamy ale zblizony do odcienia revlonu wiec jasny. z odlewka Klallosa tez nie bedzie problemu np 100ml. Najciezej bedzie mi sie rozstac z pudrem lancome. Zdjecie gdzies powinnam miec ale bede musiaa poszukac bo na watku go nie ma.
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pasowalaby mi taka wymiana, ale zainteresowala mnie jeszcze maska Stapiz i krem na przebarwienia Arden (czy moglabys mi podac link do KWC, jesli sie tam znajduje?) - czy dobralabys cos za te rzeczy? Szczerze mowiac wole wieksze wymiany, bo takie za jedna rzecz nie bardzo sie oplacaja, kiedy przesylka wynosi polowe wartosci przedmiotu
|
#34 |
|
BAN stały
|
Nio tak jak pisalam z pudru lancome moze zrobic osypke tak samo jak revlonu bo w calosci nie mam zamiaru ich oddawac wiec musialabyms mi napisac ile"lyzeczek cie interesuje" cien oczywiscie oddaje caly
|
|
|
|
#35 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,interesuje mnie Antioxidant Clinique (15ml),mam to,co w wątku a z Twojej wishlisty jakieś próbki podkładów (Clinique-Superfit 05 neutral 2x1,5ml,Chanel-Hydramax+ teinte 10 sable,tylko ty nie wiem,niestety,jaka ilość,bo to normalne opakowanie,którego używam od wakacji).
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 |
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Ciebie podoba mi się ponadto próbka zapachu Cacharel oraz pielęgnacja Nuxe. Chciaż skusiłabym się też na maseczkę dermaglin oraz niektóre produkty LRP. Napisz jak to wygląda i myślę że się dogadamy
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy?
emulsja Matująca Purritin, Iwostin – poj. 75 ml, zawartość ponad połowa opakowania, termin ważności 08.2009r. Essence, All Over Highlighter (Puder rozświetlający), 01 Illuminate, 11 g, użyty kilkanaście razy. |
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Przykro mi, ale nic dla siebie nie wypatrzyłam
![]()
|
#41 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Od razu powiem,że maseczek dermaglinu już nie mam.
Chanel to odcień jaśniejszy z DWÓCH jedynie,jest to rzeczywiście krem tonujący Precision Hydramax +,nawet ma SPF 15.Niestety nie jestem w stanie ocenić,ile go zostało dokładnie,bo opakowanie jest bardzo solidne i nieprzejrzyste... Kolor jest taki uniwersalny(skoro zrobili tylko dwa odcienie?),ja mam średnio jasną,raczej chłodną karnację i się b.ładnie dopasowuje do mnie.Taki beż po prostu.Ten drugi kolorek był taki opalony,o ile dobrze pamiętam. Nuxe i jakieś LRP też by się znalazły ,tylko napisz,co Cię interesuje konkretnie,bo część jest wymieniona a trochę znów mi doszło...
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2008-11-23 o 12:23 |
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zainteresował mnie Chyba właśnie czegoś takiego szukam![]() Z Nuxe najbardziej interesują mnie: Nuxe, Creme Etincelante Soin Peeling Eclat (Rozświetlająca pielęgnacja złuszczająca dla skóry z niedoskonałościami) Nuxe, Contour des Yeux Prodigieux (Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy) Nuxe, Creme Fraiche de Beaute [Emulsion Hydratante Energisante] (Krem nawilżająco - energetyzujący do skóry normalnej) Nuxe, Creme Nirvanesque ewentualnie pilingi a może masz próbkę Diacnealu z Avene, bo tego najbardziej teraz poszukuję??
|
|
#43 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No proszę, jak to się uroczo składa
![]() Nie mam próbki Diacnealu,ale właśnie kończę jedno opakowanie,a już kupiłam sobie następne,także na przetestowanie mogłabym Ci odstąpić tą resztkę,o ile Cie resztka interesuję.... |
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przechodzimy na PW??
|
|
#45 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No,niestety,przejrzałam swoje zasoby i z Nuxe mam tylko próbki z linii Nuxuriance,Merveillance,S oleil oraz Reve de Miel.Ewentualnie miniaturka (5ml) Masque Doux Aromatique aux 3 Roses
![]() A co byś chciała z LRP? I czy interesują Cię próbki podkładów Clinique,co wyżej pisałam?Mam też próbkę YSL matt touch foundation o moim ulubionym( i nic nie mówiącym o kolorze ) numerze 8... |
|
|
|
#46 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#47 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No,ja bym tych nuxe pod oczy nie ryzykowała... Bardzo są naperfumowane i w ogóle,takie,w moim mniemaniu,"działające"... To oczywiście duży plus,ale chyba nie pod oczy,bo ryzyko podrażnienia wysokie.Ja mam dość wrażliwe okolice oczu i kremów nuxe w ogóle nawet do twarzy nie bardzo mogę używać...
Pozwól,że przemyślę Twoją propozycję,dam znać jutro. Ewentualnie Ty przemyśl,czy byś czegoś jeszcze nie chciała,bo mnie kusi u Ciebie jeszcze demakijaż z Clinique,a i szampon Hipp bym przygarnęła... |
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chętnie wymienię wymienione przez Ciebie rzeczy i wybredna też raczej nie będę . Interesowałyby mnie jeszcze ewentualnie cienie w kolorach beżu i brązu. Z Twojego wątku nie wiele zostało więc ciężko cokolwiek wybrać.Najlepiej napisz z czego ewentualnie mogłabym wybierać, bo tak mogę sobie strzelać bez końca .Mam nadzieję, że uda nam się porozumieć Pozdrawiam
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Up
|
#52 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Witam;udało mi się zrobić profesjonalną próbkę Ava Mustela pod oczy
Chanel Precision Hydramax + Teinte ( o niesprecyzowanej ilości,ale raczej niewiele ![]() próbki podkładów:YSL i Clinique próbki perfum: Amor Amor Tentation i Very Irresistable (bez psika oba,z tym,że Amor to od początku jakiś taki niepełny...) miniatura maseczki Nuxe aux 3 Roses (5ml) cienie firmy Rouge Baiser - wanilia i mokka - tylko testowane,ale opakowanie trochę porysowane, resztka Diacnealu (tak na 2-3 użycia,może więcej) za: Clinique Comforting... 30ml oraz Antioxidant... 15ml i Hipp szampon dla dzieci ![]() Jeśli akceptujesz,poproszę o adres |
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie chciałabym się wymieniać na coś "zużytego" . Mogłabyś wkleić zdjęcie ??I czy bardzo zależy Ci na klinikowym kremie Antioxidant??? Dostałam propozycję wymiany na coś co bardziej mi sie przyda .Jedank jeżeli bardzo Ci na nim zależy, to nie będę rezygnować z wymiany, bo przecież się umówiłyśmy wstępnie
|
|
#54 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
No cóż,jest porysowane od przewalania się w kosmetyczce. Postaram się dać zdjęcie za jakąś godzinkę lub dwie,jak się trochę ogarnę....Wyślę Ci PW.
Ale jeśli dostałaś lepszą propozycję,to nie ma sprawy |
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pewno się odezwę co i jak. Pozdrawiam
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
w wątku nic dla mnie ale filtrem La roche spf 20 byłabym zainteresowana.
który to krem? |
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
niestey nic
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam u siebie
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Clinique Krem do demakijażu, Comforting cream cleanser, poj. 30 ml, nowy, nie używany
Hipp, Szampon dla dzieci, 200 ml, testowany. Znajdziesz cos u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

Hmm cien clinica napewno ejstem wstanie ci oddac tani nie byl ale umowmy sie szczrze nie potrzebny mi jest. Co do pudrow tak oba nadaja sie do jasnej karnacji revlon ejst chyba najjasnijszy z gamy a lancome nio tez jest jasny nie wiem czy najjasniejszy z gamy ale zblizony do odcienia revlonu wiec jasny. z odlewka Klallosa tez nie bedzie problemu np 100ml. Najciezej bedzie mi sie rozstac z pudrem lancome. Zdjecie gdzies powinnam miec ale bede musiaa poszukac bo na watku go nie ma.

. Mogłabyś wkleić zdjęcie