|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
ja się obawiam deszczu w dniu naszego wesela.. i będzie trzeba coś rezerwowego znaleźc.. np jakiś pałacyk.. w okolicy są takie 2 gdzie zdjęcia robi się w środku i na zewnatrz.. |
|
|
|
|
#4712 |
|
Zadomowienie
|
eh ale ja mam dziś dzień...z kim nie gadam to marudzi...tzn.ja każdego rozumiem ale przez to wszystko to mam jakieś taki zdołowany humorek
no i jeszcze jak pomyślałam,że tyle kasy na ślub trzeba,czuje jakbym "nękała" tym rodziców,tzn oni nie marudzą z tego powodu i nic nie mówią złego ale jednak nikt mnie nie pyta o nim związanego ze ślubem,jak ja gadam to owszem przytakują i słuchają ale jakoś nie czuję większego zaangażowania,niewiem jak to wyrazić tu...a może tak mi się tylko wydaję? a może to jest tak,że na ślub kasy dużo pójdzie a my nie jesteśmy ostatnio w najlepszej sytuacji(moja rodzina)...a może ja sobie coś wmawiam,już sama nie wiem![]() zresztą rodzina mojego narzeczonego też ostatnio nic o ślubie nie wspomina,może to dlatego ,że w tym roku wydali córkę za mąż a tu my wyskoczyliśmy ,że też się pobieramy? eh...jak tak myślę o tym to źle się czuję z tym i nie wiem już,nie potrafię się cieszyć skoro czuję,że nasz ślub jest jakby "uciążeniem"..a może serio przesadzam ?
|
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem jak jest u Ciebie.. myslałam że moi rodzice nie wykazują zainteresowania naszym ślubem.. najpierw chcieli żebysmy sami salę szukali, ale ja chcialam żeby pojechali z nami bo przecież to oni płacą.. i w sumie rodzice namowili nas na tą saę i przekonali do tego piatku powiedzieli że resztę mamy załatwiać sami.. poproszę mamę o pomoc w zamówieniu ciasta, rodzice pojadą kupic owoce bo my nie będziemy mieć na to czasu.. więvc licze na ich pomoc ale jestem wdzięczna im że się nie wtrącają do nas że ma być tak a tak , bo to nasz ślub stwierdzili tylko że mamy na mieszkanie zbierać![]() słuchaj moi rodzice wydawali za mąż moją siostrę we wrzesniu, następna teraz w lipcu, a następna czyli ja prawdopodbnie w maju.. ja ciagle chce gadac o slubie a oni jakoś się tak nie fascynują jak ja bo będę x-córką którą wydają za mąz.. nie masz się czym martwić naprawdę.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-01 o 19:05 |
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
szana chyba przesadzasz....
moi rodzice tez o slubie ze mna nie rozmawiaja, choc ciesza sie jak nie wiem i obciazeniem finansowym dla nich to strasznym nie bedzie. po prostu my sobie z TZem sami zalatwiamy te najwazniejsze sprawy, a z rodzicami zaczniemy powazniej rozmawiac na ten temat jak bedzie blizej do slubu. na razie jeszcze troche czasu jest, wiec wcale sie nie dziwie, ze codziennie ze mna o tym slubie nie gadaja. z reszta rodzice beda tu raczej w roli sponsora niz wspolorganizatora. my zalatwiamy, a oni przychodza na imprezke
|
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Szana mi to się wydaje, że po prostu taki dzień nie bardzo masz...
Moi rodzice też w ogóle w to nie wnikają Jeszcze jak zespół i salę wybieraliśmy to nam mama podoradzała trochę a teraz to już sobie sami radzimy jak możemy POza tym to nasi rodzice nie są przyzwyczajeni do zajmowania się takimi sprawami na 2-1,5 roku przed bo za ich czasów tak nie było ![]() Kubusewa congratulations ![]()
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny!
Mam milion spraw na głowie i mało czasu na przyjemności, stąd ograniczony wizaż ![]() U mnie nic nowego związanego ze ślubem, ale ostro z rozbudową domu ![]() Kubusewa powodzenia na nowej drodze... kierowcy
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie gratulation
![]() Powiem Wam, ze ubyło mnie chyba z 15 kilo.... tak na duszy.... nawet sobie popodskakiwałam jak mała dziewczynka w drodze na autobus...( jednej z ostatnich) DDDDDD
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę ślubu
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
Co się stało Kasia??
![]() ![]()
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny zamiast uczyc sie na kolokwium to ja zasiadłam do kompa i znalazłam kilka numerów telefonów do fotografów zebysmy po nowym roku mieli gdzie dzwonic i pooglądałam sobie zdjęcia i taaaaak się rozmarzyłam że chyba juz dzisiaj sie nic nie naucze a koło zdam w poprawce....
dziewczyny zamarzył mi się taki fotoreportaż całodniowy ale kurcze pewnie to strasznie drogie jest i ja też mam wyrzuty sumienia że naciągam rodziców.. oni nic nie mówią ale przecież takiej kasy nie wyciąga się spod ziemi dlatego ja rozumie co dzisiaj czujesz szana..
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam i o zdrowie pytam
![]() Z rzeczy które pamiętam, to oliwek nie cierpię Cytat:
![]() Co się stało? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie Kasiu co się stało???
myślałam nad tym fotografem i doszłam do wniosku ze ślub bierze się raz w życiu a dla mnie zdjęcia są bardzo ważne i ciągle je oglądam np te z wakacji więc dla mnie jest to sprawa ważna. I marzy mi sie full zestaw zdjęc- od przygotowan do pleneru nie chce naciągać rodziców na takie koszty więc postanowiłam że sama sobie zapracuję na fotografa! w wakacje jak tylko wszystko bedzie ok to jade do pracy chce spełnić swoje marzenia i to jest najważniejsze![]() a tżcik też mowi ze to drogo ale żebym się nie martwiła on coś załatwi, popyta i moje marzenie się spełni
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z fotografem to właśnie zawsze myślałam że tylko sobie plener zamówię i tyle ale raczej się zdecyduję na reportaż z całego ślubu i wesela
Fajnie będzie pooglądac sobie zdjęcia bo bardzo je lubię tak jak Tancerka Z tym że ja będę prawdopodobnie miała dośc taniego fotografa
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie,a le nie będę nadrabiać tych kilku stron bo padam z nóg
Jejq jak Ja nie lubię poniedziałku![]() Cytat:
![]() Ja zdałam prawko 4 lata temu we wrześniu, ojj jak to szybko minęło Swoja drogą najbardziej stresujący egz jaki zdawałam![]() Dziewczynki fajne to: http://pl.youtube.com/watch?v=8AeoAOVO0jo Znalazłam fotografa z moich okolic i w sumie podoba mi się takie coś, ale nie mam porównania więc Was pytam
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak dzisiaj siedzialam i myslalam i stwierdziłam że przecież ja uwielbiam zdjęcia i są dla mnie bardzo ważne.. ciekawa jestem jednak jak to się kształtuje cenowo.. wysłałam już dzisiaj 2 maile z pytaniem o koszty i mam nadzieje że nie zemdleję jak otrzymam odpowiedź
![]() zamarzyła mi się dzisiaj full opcja bo jak zaczęłam oglądac zdjęcia ślubne to mnie tak wciągnęło bo są takie piękne i w ogóle... no cudne są te reportaże!! zakładam skarbonkę
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
A Kasia się nie odzywa i nie odzywa a my się tu martwimy straszecznie
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie Kasiu powiedz czy wszystko ok???? bo się martwimy!!!
dziewczynki które zamierzają mieć fotografa takiego od przygotowan przez Kościół potem przez wesele i plener powiedzcie mi ile cos takiego u was kosztuje??? nie wiem kiedy dostane odpowiedź na maile które wysłałam a interesuje mnie to juz dzisiaj bo jak to kosmicznie drogie to nawet nie będę o tym marzyc.. a więc napiszcie ile wy płacicie albo ile u was taka atrakcja kosztuje.. czas leci i trzeba zaczac szukac fotografa a ja nawet nie wiem w jakich granicach cenowych to sie kształtuje..
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
ej Kaska co się dzieje??zaniepokoiłam się..pokłóciłaś się z Piotrkiem czy co
![]() co do fotografa to ja nie wiem jak będzie jeszcze.. pokazywałam TŻtowi pewnego fotografa ale mówił że za drogo jest.. a wiem że nasze finanse są ograniczone, a gdybym ja chciała sama nazbierać to TŻ i tak by się nie zgodził bo by mu duma nie pozwala i pewnie sam by odłóżył na to kasę a ja tak nie chcę.. dlatego nie będę szaleć zbytnio a zdjęcia będzie robiła mi siostra przy ubieraniu.. TŻ zbiera na slub..ma już 3/4 uzbierane więc nie jest źle..a ja będę zbierać na mieszkanie.. ale dopiero jak znajdę pracę.. Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-12-01 o 22:38 |
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
nie zgrywam sie ani się nie nafuczyłam(?) nie chodzi także o P. tylko dzisiaj usłyszałam coś przez co jest mi bardzo przykro, wypłakałam się TZ-owi w rękaw....
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
oj no to czemu nie chcesz ślubu z tżcikiem któremu się możesz w rękaw wypłakać nawet jak ci smutno??? przecież Piotrka kochasz więc ślub się odbędzie i koniec kropka. i niech cały świat się schowa daleko gdzies- wy się kochacie i to jest najwazniejsze
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja usłyszałam że po co ślubuję od zazdrosnych koleżanek, bo przecież kasy nie mam i nie mam gdzie mieszkać.. ale co mi tam..zazdrośnice i tyle |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się nad skromnym obiadem zamiast wesela, o którym marzyłam ![]() ja to mam zawsze pecha, jak już TZ zamówił salę to się cieszyłam strasznie,ale oczywiście szczęscie u mnie nigdy długo nie trwa i się wszystko spie...ło
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-12-01 o 22:57 |
|
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
Jejku Kasia czemu tak? Smutno się nam tu zrobiło...
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym mrówko... nie chcesz ślubować Piotrkowi, czy nie chcesz organizować darmowej imprezy darmozjadom... to chyba jest różnica.. ślubu czy wesela Kasiu?? I tak ps to ja też tegog nie znoszę.. jak ktoś naobiecuje a potem rżnie głupa Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-12-01 o 23:00 |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.

no i jeszcze jak pomyślałam,że tyle kasy na ślub trzeba,czuje jakbym "nękała" tym rodziców,tzn oni nie marudzą z tego powodu i nic nie mówią złego ale jednak nikt mnie nie pyta o nim związanego ze ślubem,jak ja gadam to owszem przytakują i słuchają ale jakoś nie czuję większego zaangażowania,niewiem jak to wyrazić tu...a może tak mi się tylko wydaję? a może to jest tak,że na ślub kasy dużo pójdzie a my nie jesteśmy ostatnio w najlepszej sytuacji(moja rodzina)...a może ja sobie coś wmawiam,już sama nie wiem
powiedzieli że resztę mamy załatwiać sami.. poproszę mamę o pomoc w zamówieniu ciasta, rodzice pojadą kupic owoce bo my nie będziemy mieć na to czasu.. więvc licze na ich pomoc ale jestem wdzięczna im że się nie wtrącają do nas że ma być tak a tak , bo to nasz ślub

Swoja drogą najbardziej stresujący egz jaki zdawałam