Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-02, 09:04   #1531
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Widzę, że nikt nic nie pisze....to ja Wam się pochwalę o swoich nowych postanowieniach
Od dzisiaj zaczynam chodzić na salsę , a synka zapisałam na hip-hop dwa razy w tygodniu- sama w tym czasie zamierzam chodzić na siłownię,a raczej takie urządzenie vacu...coś tam. Biorę się za siebie i za synka, koniec lenistwa
Ja kocham taniec więc od wczoraj już torba spakowana stoi pod drzwiami a Tomek też uradowany, bo jest wielkim fanem YCD

Postanowienie to powzięłam wczoraj, i wczoraj od razu zapisałam nas na zajęcia, mój maż w szoku , już od rana o tym gada, mówi że pojedzie sprawdzić czy to naprawdę salsa czy czegoś nie kombinuję, i oczywiście musiałam znaleźć klub ladies only, bo to jest straszny zazdrośnik
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:06   #1532
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Takie cos jak urodziny sie wydaje:P

Wszystkiedo najlepszego kochany misiaczku
bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez czeremchowa Pokaż wiadomość
Dziękuję wszystkim Dziewczynom za gratulacje
Miśkowa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
dziękuję

cześć dziewczyny, jestem już starsza znowu.

Wczoraj tż dobrze się spisał, zabrał mnie na kolację z winkiem, kupił kwiaty...potem wróciliśmy do domu i wypiliśmy jeszcze butelkę i było całkiem przyjemnie. Dziś na szczęście nie mam zbyt wiele pracy, póki co, nadrabiam zaległości na wizażu
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:07   #1533
kaska87
Zakorzenienie

no ja też się dziwię, że taka cisza tutaj Dorinko fajnie, że będziesz miała czas dla siebie

a ja mam postanowienie, ze do świąt nie jem pieczywa żadnego, nie jem słodyczy () i ogólnie musze troszkę schudnąć

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:14   #1534
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja też się dziwię, że taka cisza tutaj Dorinko fajnie, że będziesz miała czas dla siebie

a ja mam postanowienie, ze do świąt nie jem pieczywa żadnego, nie jem słodyczy () i ogólnie musze troszkę schudnąć
Wiesz co Kasiu, ja to jestem z tych, co nie dają sobie wejść na głowę i mam zawsze czas dla siebie, tylko nieumiejętnie go wykorzystywałam do tej pory, teraz postanowiłam to zmienić....Chcę coś zrobić dla siebie, rozwijąać się, chociażby w tańcu tak dla siebie (no i liczę , że schudnę w zdrowy sposób bo jak u mnie widzę diety są na nic, tylko ruch mi pozostał) No a syn, to takie moje ukryte marzenia, ale zobaczymy czy też jego....jesli nie zmuszać go nie będe W każdym razie czekamy jeszcze na pełną grupę na ten hip-hop, brakuje 3 osób aby ruszyło, mam nadzieję że ruszy do końca roku
Stary 2008-12-02, 09:15   #1535
L_V
Zakorzenienie

Cześć.

Wczoraj dostałam od TZa 1,5h okrochmal na temat mojej skłonności do wydawania kasy.

Od dzisiaj jestem na no-buy.

Całą noc przez to nie spałam.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:16   #1536
kaska87
Zakorzenienie

Dorinka to jak Tomeczek będzie już jakimś choreografem na skalę światową to ja chce autograf a co!

Stary 2008-12-02, 09:20   #1537
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Cześć.

Wczoraj dostałam od TZa 1,5h okrochmal na temat mojej skłonności do wydawania kasy.

no co Ty ? A co takiego kupiłaś, jeli można spytać ?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Dorinka to jak Tomeczek będzie już jakimś choreografem na skalę światową to ja chce autograf a co!
Ok Kasia nie ma sprawy, załatwię Ci nawet lekcje indywidualne w stolicy dla Twojej pociechy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:21   #1538
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ok Kasia nie ma sprawy, załatwię Ci nawet lekcje indywidualne w stolicy dla Twojej pociechy
ok zapamiętam

Stary 2008-12-02, 09:23   #1539
sanetka
Zakorzenienie

czesc

kobitki mam pytanie. nosi lub nosila ktoras z Was aparat na zebach?
bo coraz mocniej sie zastanawiam zeby sobie te krzywulce wyprostowac a ceizko mi sie zebrac

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:24   #1540
kaska87
Zakorzenienie

a gdzie Hania już 2 dzień jej nie ma

Stary 2008-12-02, 09:29   #1541
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
no co Ty ? A co takiego kupiłaś, jeli można spytać ?
Nic, chodzi o moja ogólną tendencję. Kasa się mnie nie trzyma.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:29   #1542
ButterBear
Zakorzenienie

Helo Girls

Dorinko, ale super postanowienie Ja się nie umiem zmotywować...poza tym, niestety pracuję 4 dniw tygodniu do 20:10...Potem nie mam już siły na nic
L_V, co to za haja? Ja bym nie przeżyła... Wczoraj byłam z TŻ kupić prezent dla siostrzenicy na Mikołaja... wróciliśmy z prezentem dla niej i dwiema bluzkami dla mnie Jestem uzależniona od kupowania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2008-12-02 o 09:33
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:32   #1543
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
mnie Jestem uzależniona od kupowania

ja też i to jest porblem. Musimy odkłądac kasę na wkłąd własny do mieszkania, bo nikt nam nic ni da. A 100% inwestycji żaden bank juz nei sfinansuje. Nie chce obudzić sie pewnego dnia i stwierdzić ze mam 30 lat iciągle mieszkam w wynajętej chacie czuje sie z tym okropnie. Chce żeby pozamykali wszystkei sklepy.
Stary 2008-12-02, 09:34   #1544
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
No fakt ładnie wygląda, a mój mąż ma totalną obsesję na punkcie obrączki, zapomniał dwa razy a marudził cały dzień, że wściekły że czuje się jak bez ręki

heh jednak zgadłam z nickiem , ja też lubię tą markę sta moje skojarzenie a w takim razie czy Mango też od Mango Teraz na to wpadłam
Zaro to dobry układ macie, ja inaczej zresztą tego nie widzę jak wspolna kasa w związku, i nie wyobrażam sobie aby mnie mąż np. wyliczał, że wydałam za dużo na zakupy żywieniowe czy kosmetyczne a zarabiam mniej od niego....., kobiety są zawsze pokrzywdzone z zarobkami w naszym kraju. Ja wprawdzie dobrze zarabiam jak na kobietę, ale mąż i tak dużo lepiej

Tak zdemaskowałaś nas... ten tytuł to już prawie funkcjonuje jako komauflarz, ale tak czy siak zapraszamy do plotek na każdy temat
Mango też od Mango Nie miałam pomysłu na nick, a w oczy rzuciła mi się ich torebeczka firmowa. Owoc mango również lubię, więc stwierdziłam, że idealnie :P

Na każdy temat - Chyba to był pierwszy talk show w Polsce

Cytat:
Widzę, że nikt nic nie pisze....to ja Wam się pochwalę o swoich nowych postanowieniach
Od dzisiaj zaczynam chodzić na salsę , a synka zapisałam na hip-hop dwa razy w tygodniu- sama w tym czasie zamierzam chodzić na siłownię,a raczej takie urządzenie vacu...coś tam. Biorę się za siebie i za synka, koniec lenistwa
Ja kocham taniec więc od wczoraj już torba spakowana stoi pod drzwiami a Tomek też uradowany, bo jest wielkim fanem YCD

Postanowienie to powzięłam wczoraj, i wczoraj od razu zapisałam nas na zajęcia, mój maż w szoku , już od rana o tym gada, mówi że pojedzie sprawdzić czy to naprawdę salsa czy czegoś nie kombinuję, i oczywiście musiałam znaleźć klub ladies only, bo to jest straszny zazdrośnik
Dorinko nawet nie wiesz jak CI zazdroszczę. Ja bardzo lubię chodzić na zajęcia do klubu fitness, ale ostatnio za cholerę nie mam czasu. Po nowy roku musi się to zmienić
Cytat:
Cześć.

Biedna L_V. To, aż tak bardzo poszalałaś?? Ja już niemogę się doczekać wypadu na większe zakupy Mam nadzieję, że w tym tygodniu mi się uda.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc

bo coraz mocniej sie zastanawiam zeby sobie te krzywulce wyprostowac a ceizko mi sie zebrac
Niestety nie pomogę, bo nie miałam aparatu

Anitko, Kasiu, pzs1
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 09:34   #1545
pollynema
Zadomowienie

Cześć kobietki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:35   #1546
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ja też i to jest porblem. Musimy odkłądac kasę na wkłąd własny do mieszkania, bo nikt nam nic ni da. A 100% inwestycji żaden bank juz nei sfinansuje. Nie chce obudzić sie pewnego dnia i stwierdzić ze mam 30 lat iciągle mieszkam w wynajętej chacie czuje sie z tym okropnie. Chce żeby pozamykali wszystkei sklepy.

No tak... a które głównie powinni zamknąć? Które najbardziej lubisz?
Stary 2008-12-02, 09:36   #1547
pollynema
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc

Jja nosiłam, ale tylko taki zakładany na noc, pomógł bardzo
Stary 2008-12-02, 09:38   #1548
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkie ciuchowo-kosmetyczne

Boże, jaka ja jestem beznadziejna. Dlaczego ja nie potrafię powiedzieć sobie "nie"?
Stary 2008-12-02, 09:38   #1549
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Czyżby dzisiejszy temat przewodni Ulubione sklepy??

Edit:
L_V nie smutaj się.
My kobiety chyba tak mamy, że ciężko nam myśleć racjonalnie jeśli chodzi o zakupy.

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2008-12-02 o 09:41
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-02, 09:52   #1550
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Boże, jaka ja jestem beznadziejna. Dlaczego ja nie potrafię powiedzieć sobie "nie"?
Aż tak? To ja mam tylko kilka ulubionych... niektóre w ogóle mogłyby nie istnieć Są takie, do których nigdy nie wchodzę - może to błąd... ale jakoś już tak mam...
Stary 2008-12-02, 10:02   #1551
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Tak zdemaskowałaś nas... ten tytuł to już prawie funkcjonuje jako komauflarz, ale tak czy siak zapraszamy do plotek na każdy temat

Cześć
ploteczek na każdy temat niegdy za wiele

Cytat:

Widzę, że nie jestem sama.Pieniądze kompletnie się mnie nie trzymają Obiecałam sobie trzy miesiące temu, że będę odkładać, a już w tym miesiącu stwierdziłam, że nie dam rady w grudniu nic odłożyć
Stary 2008-12-02, 10:03   #1552
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

L_V doskonale Cię rozumiem, też powinnam oszczędzać ale uwielbiam sklepy chociaż ostatnio tylko po nich chodzę i nic nie kupuję nie licząc prezentów w tm miesiącu ale bardzo lubę sobie kupić cokolwiek, sprawia mi to wielką przyjemność.

Dorinko zazdroszczę, ja nie mogę zmobilizować się do diety choć widze postępy w tej materii. jakbym się zapisała na jakieś zajęcia to pewnie tylko straciłabym kasę.

Sanetko ja kiedyś nosiłam aparat ale nie na stałe tylko taki wyjmowany ale brak systematycznośc sprawił, że na niewiele się to zdało
Stary 2008-12-02, 10:06   #1553
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Nic, chodzi o moja ogólną tendencję. Kasa się mnie nie trzyma.
Ciekawe ? Mnie się jeszcze niedawno wydawało, że to mój problem jest , ale jakoś mi przeszło z wydawaniem chyba....tzn. staram sie powstrzymywać, mam cel, mam samochód muszę mieć na paliwo (świetna mobilizacja) poza tym ostatnio przeczytałam ciekawy artykuł w Top Gear i do mnie częściowo przemówił.....Sens był taki, że ciągle narzekamy na drogie paliwo a tym samym wydajemy niebotyczne kwoty na kolejną dziesiątą parę butów, setną bluzeczkę ....a gdyby tak się [powstrzymać i przeliczyć to na paliwo, a jazda daje mi niesamowitą frajdę, i dla mnie największą karą byłoby gdyby nie było mnie stać na paliwo, na samochód w ogóle.....Poza tym , cel- teraz zapisuję się na te tańce, więc w sumie 3 dni w tygodniu nie będe mieć czasu na myślenie o zakupach.....
A trzecia kwestia jest taka, że opanowałam się, jak zapomniałam jakie ciuchy mam na spodzie szafy, czasem nie nosiłam czegoś nigdy, czasem 2 razy w życiu, i po co tak gromadzić te szmatki ?

Z kosmetykami jest inaczej....bo jak kupię coś porządnego do pielęgnacji to widzę efekty, daje mi to mobilizację by dobrze się trzymać przez długi czas....Teraz mam postanowienie takie - jeden droższy kosmetyk miesięcznie do pielęgnacji i koniec, właśnie plan miesięczny już wypełniłam- kupiłam Myokine przed chwilą

Cytat:
Helo Girls

Dorinko, ale super postanowienie Ja się nie umiem zmotywować...poza tym, niestety pracuję 4 dniw tygodniu do 20:10...Potem nie mam już siły na nic
Jakbyś chciała to by się udało, ja zapisałam się na 21 więc spoko

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Mango też od Mango Nie miałam pomysłu na nick, a w oczy rzuciła mi się ich torebeczka firmowa. Owoc mango również lubię, więc stwierdziłam, że idealnie :P

Na każdy temat - Chyba to był pierwszy talk show w Polsce

Dorinko nawet nie wiesz jak CI zazdroszczę. Ja bardzo lubię chodzić na zajęcia do klubu fitness, ale ostatnio za cholerę nie mam czasu. Po nowy roku musi się to zmienić
Ja nie miałam czasu już 6 lat na takie zajęcia, a teraz wreszcie postanowiłam to zmienić
Cytat:

A czy Twój Tżet nie przesadza czasem ? mam na myśli, że czasem jak masz za mało kaski to ciężko jest oszczędzić, czy on nie oczekuje cudów ?
Bo ja znam takich, oczekują że dasz radę utzrymać rodzinę, dom, za kwotę za którą nie jest to możliwe a oni uważają że jest....

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2008-12-02 o 10:13
Stary 2008-12-02, 10:13   #1554
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
L_V nie smutaj się.
My kobiety chyba tak mamy, że ciężko nam myśleć racjonalnie jeśli chodzi o zakupy.
Cieszę się, ze mnei tu ktoś rozumie.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie jestem sama.Pieniądze kompletnie się mnie nie trzymają Obiecałam sobie trzy miesiące temu, że będę odkładać, a już w tym miesiącu stwierdziłam, że nie dam rady w grudniu nic odłożyć
Oj, ja tak samo. Postanowienie noworoczne - odkładac kasę.

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
L_V doskonale Cię rozumiem, też powinnam oszczędzać ale uwielbiam sklepy chociaż ostatnio tylko po nich chodzę i nic nie kupuję nie licząc prezentów w tm miesiącu ale bardzo lubę sobie kupić cokolwiek, sprawia mi to wielką przyjemność.
Mi niestety też, a teraz mam wyyrzuty sumienia.

Chociaz ja nawte nie wydaję kasy na ciuchy czy kosmetyki. Ona mi po porstu znika - tu gazetka, tam kawa, Mcdonald, tam jakieś zakupy na obiad i wypłate szlag trafił.

Cytat:
Ciekawe ? Mnie się jeszcze niedawno wydawało, że to mój problem jest , ale jakoś mi przeszło z wydawaniem chyba....tzn. staram sie powstrzymywać, mam cel, mam samochód muszę mieć na paliwo (świetna mobilizacja) poza tym ostatnio przeczytałam ciekawy artykuł w Top Gear i do mnie częściowo przemówił.....Sens był taki, że ciągle narzekamy na drogie paliwo a tym samym wydajemy niebotyczne kwoty na kolejną dziesiątą parę butów, setną bluzeczkę ....a gdyby tak się [powstrzymać i przeliczyć to na paliwo, a jazda daje mi niesamowitą frajdę, i dla mnie największą karą byłoby gdyby nie było mnie stać na paliwo, na samochód w ogóle.....Poza tym , cel- teraz zapisuję się na te tańce, więc w sumie 3 dni w tygodniu nie będe mieć czasu na myślenie o zakupach.....
A trzecia kwestia jest taka, że opanowałam się, jak zapomniałam jakie ciuchy mam na spodzie szafy, czasem nie nosiłam czegoś nigdy, czasem 2 razy w życiu, i po co tak gromadzić te szmatki ?

Z kosmetykami jest inaczej....bo jak kupię coś porządnego do pielęgnacji to widzę efekty, daje mi to mobilizację by dobrze się trzymać przez długi czas....Teraz mam postanowienie takie - jeden droższy kosmetyk miesięcznie do pielęgnacji i koniec, właśnie plan miesięczny już wypełniłam- kupiłam Myokine przed chwilą
Dorinko, dobrze piszesz, trzeba miec cel. ja mam cel - miezzkanie. Tylko że kwota potrzebna do wkłądu własnego jest dla mnei tak odległa, ze nie potrafię się na tym skupić. mam wrazenie, ze nigdy tego celu nie osiągnę. To nie jest kwestia odkładania przez kilka tyg, ale chyba miesiącami, jak nie latami.

Cytat:
A czy Twój Tżet nie przesadza czasem ?
Nie przesadza, on ma silną wolę i potrafi sobie czegoś odmówic, zeby coś odłozyć. Ja zupełnei na odwrót. Jestem elelemntem wprowadzającym chaos do naszego budzetu.
Stary 2008-12-02, 10:17   #1555
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Anitko, Kasiu, pzs1
Dzieki Mango

Lv nie smutaj Zobaczysz bedziecie mieli swoje upragnione mieszkanko A od czasu do czasu przeciez wiadomo ze mozesz sobie cos kupic.. Nie mozna popadac w skrajnosci. Moze ustalcie we dwoje ile mozecie odlozyc co miesiac jako pieniadze na wklad wlasny i robcie to systematycznie. Mysle ze takie dzialanie przyniesie efekt..
Moj Tz tez mial lekka reke do pieniazkow a teraz jak odkladamy na mieszkanko... to sam czasem mnie jeszcze do pionu sprowadzaNaprawde mysli bardzo konkretnie Wierze ze Wam sie uda

Dorinko z tym tancem to swietny pomysl Ja jednak po probach 3 godzinnych choru dwa razy w tyogdniu a czasem i wiecej jak trzeba przed koncertem jakos nie mam sily na nic wiecej jak stepper ... Czasem po prostu chce pobyc sobie w domku i zwyczajnie poczytac albo poleniuchowac :p zeby naladowac bateryjki
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:19   #1556
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

czesc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:25   #1557
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Jakbyś chciała to by się udało, ja zapisałam się na 21 więc spoko
Ale ja chcę..i to bardzo... ale po 11 godzinach pracy średnio jestem w stanie wykrzesać z siebie jakieś siły... niestety...
Może tak sobie to tłumaczę... To że się nie umiem zmobilizować. Ale niestety zmęczenie też daje mi się we znaki... i brak prawka

Cytat:
Cieszę się, ze mnei tu ktoś rozumie.

Chociaz ja nawte nie wydaję kasy na ciuchy czy kosmetyki. Ona mi po porstu znika - tu gazetka, tam kawa, Mcdonald, tam jakieś zakupy na obiad i wypłate szlag trafił.

Nie przesadza, on ma silną wolę i potrafi sobie czegoś odmówic, zeby coś odłozyć. Ja zupełnei na odwrót. Jestem elelemntem wprowadzającym chaos do naszego budzetu.
U mnie też tak jest, że wydajemy kasę na pierdoły... jedzenie, bzdurki itp... ale to zdecydowanie TŻ nie umie oszczędzać. Ja potrafię sobie odmówić...a jemu pieniądze przeciekają przez palce... nawet nie wiadomo na co
Stary 2008-12-02, 10:25   #1558
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
czesc
czesc Dzis juz lepiej?
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:27   #1559
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ehh mam kiepski nastroj
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-02, 10:27   #1560
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ja tak samo. Postanowienie noworoczne - odkładac kasę.

Mi niestety też, a teraz mam wyyrzuty sumienia.

Dorinko, dobrze piszesz, trzeba miec cel. ja mam cel - miezzkanie. Tylko że kwota potrzebna do wkłądu własnego jest dla mnei tak odległa, ze nie potrafię się na tym skupić. mam wrazenie, ze nigdy tego celu nie osiągnę. To nie jest kwestia odkładania przez kilka tyg, ale chyba miesiącami, jak nie latami.

Rozumiem Cię L_V, musisz sobie coś postanowić, ale z tego co piszesz zrozumiałam że Twój problem jest chyba gorszy niż mój....bo jak piszesz to takie "przeciekanie" kaski między palcami to najgorsze co może być, bo nie masz z tego nic namacalnego....Ja też mam pokusy, typu obiad na mieście nie w domu ale wiem, że to bardzo niszczy budżet domowy i staram się tego nie robić, czyli jedzenie poza domem to wyjątek np. weekenmdowy a nie norma

W Twoim przypadku zbieranie kaski na cel jak mówisz tak odległy jak mieszkanie to wogóle nie przemawia do wyobraźni...ja zaczęłam małymi kroczkami, założyłam konto oszczędnościowe przy moim koncie bankowym i zbieram sobie tam kaskę, tak w razie jakiejś potrzeby....i powiem Ci to działa Mam tam kaskę od wakacji i ciągle coś jest, a normalnie nie byłam w srtanie zaoszczędzić 100 zł. miesięcznie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości