|
|
#301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
weegirl już się boje bo ja mam tendencje do wpadania (PRAWIE!) ale będę wypatrywać uważaj na skrzyżowaniach bo dużo wypadków tam mamy ![]() dopiero się wydało
|
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
witam wszystkie Ag... ufff.. na razie przebrnełam przez 7 stron.. wróce od lekarza to przejrze resztę... cos mi sie zdaje ze ten watek nabijemy w tempie ekspresowym
![]() dokładnie.. to sie nazywa przedawkowanie photoshopa ![]() justusia16- mam nadzieje ze Ci juz lepiej.. też znam ten ból.. grypa zołądkowa to moja "ulubiona" choroba
|
#303 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem z okolic Warszawy.Do stolicy ma 30km, więc stosunkowo niedaleko
|
#304 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=niusia212;9936379
dopiero się wydało [/quote]ale masz fajnie lil rowniez ja trzymam kciuki
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
Witam i życze miłego dnia
![]() Ja właśnie zaspałam na uczelnie,a właściwie to nie ja tylko mój budzik wziął i nie zadzwonił A jak sie zaspało na jedne to już nie opłaca się iść na pozostałe prawda To pewnie znak ze muszę iść na pierwsze przedświąteczne zakupy zanim mi wszystkie promocje wykupią![]() Orientujecie się może czy ten tusz Astora Air Max albo Maybelline Colosale Volume dobry jest?
|
#306 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też bym sobie jakiś dobry kupiła......
ja wogóle wszystko bym sobie kupiła ale no nic ide się szykować bo ciężki dzień dziś mam ![]() PG
|
|
|
|
#307 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheMuszę oblukać jakieś kwatery nad tym morzem, bo okaże sie, ze naprawdę spędzimy sylwka przed tv. Jeżeli jeszcze są jakieś w ogóle ![]() I promocje przedświateczne, zaczynam sie ostro ślinic, jak widzę promocje kosmetyków i perfum Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-02 o 11:10 |
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulice złota, sienna, chmielna ciągną się od nowego światu, przez galerię centrum, potem się urywają, bo plac defilad i PKiN, a potem lecą dalej, jak pójdziesz do markpolu przy PKiN, to tam jest nawet wmurowana taka tabliczka w posadzkę: "tu przed wojną przecinały się ulica chmielna i poznańska" a sklep ze zdrową żywnością, o którym mówimy, jest pomiędzy dwoma domami centrum, zaraz obok klubu Hybrydy, przy Pasażu Wiecha, lepiej opisac nie umiem ![]() jak to odpalisz to zobacz gdzie jest złota i pasaż wiecha, tylko trzeba powiększyc http://www.warszawa.planmiasta.info/ można nawet przełączyc na zdjęcie satelitarne fajna sprawa
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy Edytowane przez atenaz Czas edycji: 2008-12-02 o 11:25 Powód: dodałam link |
|
|
|
|
#309 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/item483798600_ceki...ienki_uni.html ta mi sie podob ale to chyba nie na codzien ![]() Cytat:
To ja dołaczam do ciebie ... ehh chciałabym spedzic sylwestra akos super ale ehh...chciałabym z tż cos wymyslec nie chce siedziec w domku...i nie chce zeby wygladał tak jak rok temu...w zyciu taka pijana nie byłam ehh ale za o miaąłm bardzo "przyjemna"konwersacj e z bardzo nei przyjemnymi panami policjantami którzy chcieli zabrac mojego tż Cytat:
Kallos to odzywka wax to maseczka najlepiej jest miec to i to...ehh ![]() Kallosa uzywsz po umyciu włoskow nakladasz troszke na raczki i wklepujesz we włoski pozniej sa takie lsniace i sypkie ja sobei chwale i bardzo dobrze sie rozczesuja.Ale waxa nic nie zastapi...po waxie włosy to malina włansie moj mi sie skonczył i dzisiaj ide kupic Cytat:
Cytat:
) i bede mogła nkladac wszystko co sie da na siebie i do sauny na 10 min a wszystko bedzie sie super wchłanialo![]() Cytat:
w tym roku nie byłam i wakacje naprawde były stracone ![]() MOrzxe jest peikne uwielbiam kocham wode,jak byłam mała to wstawałam oi 8 na wakacjach z rodzicami i wchodziłam do wody o 9 rano a wychodziłam o 19 jak mnie rodzice chcieli zabrac wczesniej to wyłam jak szalona ,pamietam ze miałam taka pomarszczona skore jak mops jakis ehh nadal kocham wode byle by plywac Ide pisac dziewczynki prace do szkoly o produkcji mleka i o nawozach mineralnych i organicznych w twoim gosposdartwie hahah wiecie cos na ten temat ![]() Jestem AG ze wsi
|
|||||||
|
|
|
#310 |
|
Zadomowienie
|
Ja pamietam jak we wakacje w tym samym czasie byla Miska w Jastrzebiej Gorze
Z moich okolic tez nikogo nie ma :/ mieszkam w poludniowej wielkopolsce
|
#311 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
nio i kolejna podszywaczka
http://nasza-klasa.pl/profile/19361736 wczoraj robiłam 8 abs i brzuszki poraz kolejny i zakwasy nawet mniejsze
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kto by się spodziewał ![]() Cytat:
Następna AG na liście ![]() Lil, ja też trzymam kciuki, już niedługo kończysz wracaj szybko i pisz nam jak Ci poszło, jakie są Twoje wrażenia ![]() Pomalowałam sobie paznokcie Teraz już mogę wyjść jak będzie potrzeba![]()
|
|
#314 | |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() jakie Wy szybkie jestescie, juz myslalam ze nie nadrobie tych 20 stron, ktore bylam do tylu;p Cytat:
![]() A jest ktoras moze z gornego slaska? Bo jeszcze nikogo z moich okolic nie zauwazylam
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
a może ktoś z Opola?
|
|
|
|
#316 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja jestem ciekawa ile jest tu moich sąsiadek?
tez jestem z Wawy
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dzisiaj ogrom roboty, ale wpadłam, żeby się z Wami przywitac
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Wuszka;9938006]nio i kolejna podszywaczka
http://nasza-klasa.pl/profile/19361736 niezły mix....ciekawe że Ci faceci, którzy komentują "jej" zdjecia nie widzą, że są na nich inne osoby
|
|
|
|
#319 |
|
Raczkowanie
|
witajprzepraszam za post pod postem
Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2008-12-02 o 13:43 |
|
|
|
#320 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje waszej rady.Jak myslicie co lepiej kupic orbitrek czy tego air walkera
chce przeznaczyc na to nei wiecej niz 300 zł bo wiem ze moze mi sie znudzic a nie chce kasyw błoto wyrzucac ![]() http://www.allegro.pl/item492891246_...zl_zobacz.html czy air walker http://www.allegro.pl/item487418751_...4.html#gallery nie chodzi mi dokladnie o te aukcje ale zeby wiadomo było o czym mowie
|
|
|
|
#321 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mialam orbitreka kiedys i w sumie mi szybko sie znudzilo, steper tez mam i sluzy mi jako wieszak orbitrek niby fajny bo duzo partii sie cwiczy ale wydaje mi sie ze air ciekawszy, mozna fajnie cwiczyc wewnetrzna strone ud jak sie stanie na in inaczej, tak zeby nogi sie rozjezdzaly na boki jak do szpagaru a mozna i tak jak na zdjeciu a na orbitreku tylko jest jeden mozliwy ruch![]() ja osobiscie bym wziela to drugie, chociaz moze w sumie dlatego ze orbitreka mialam i nie zrobil na mnie wrazenie a to sie wydaje ciekawsze
|
|
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
ja bym wybrala orbitrek wydaje sie jakis porzadniejszy
|
|
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, a ja i tak mykam na siłownię.Co chwila zrywa się w nim ta linka od obciążenia, wszystko skrzypi, puka, stuka - koszmar
|
|
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Może z Żoliborza?
![]() Ja też bym wybrała orbitreka
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
o proszę!!! to nke jestem sama
|
|
|
|
#328 |
|
Wtajemniczenie
|
no niestety nie
Ale ostatnio imprezowałam na żolibożu jestem z białołęki a własciwie z tarchomina
|
|
#329 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczynki
za wszystkie odpowiedzi no i mam dylemat.Wiecie ja ym z checia kupiła takiego nawet za 1000 zł ale jest jeden problem...jak pocwicze na nim jeden dzien i i sie znudzi to bede załowac ze kupiłam haha musze sie przechac po sklepach tyypu tesco cyz cos mam gwarancje w razie czego a tam dosc tanie sa takie sprzety i nawet nie najgorsze w kazdym badz razie dzieki
|
|
|
|
#330 |
|
Raczkowanie
|
Hehe jednak ten internet to mały jest
a z której części? Ja ze środmieścia
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

PG

ulice złota, sienna, chmielna ciągną się od nowego światu, przez galerię centrum, potem się urywają, bo plac defilad i PKiN, a potem lecą dalej, jak pójdziesz do markpolu przy PKiN, to tam jest nawet wmurowana taka tabliczka w posadzkę: "tu przed wojną przecinały się ulica chmielna i poznańska" 
fajna sprawa