![]() |
#2131 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-26 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
Cytat:
ja bym nie chciala do czegos takiego doprowadzic... ![]() zylabym w przekonaniu,ze TZ nie chce ze mna byc,ze zareczyny,to moj wymysl,bybloby mi zle...strasznie zle... ok jeszcze zareczyny,ale do slubu od tak zmusic nie mozna...wlasnie kwestie finansowe i ogranizacyjne sa przeszkoda najczesciej. jesli TZ chcialby zareczyn a slub zaplanowalby chocby za 5 lat,to by bylo najlepsze wyjscie chyba. dlatego sama sie boje,ze nawet jak marudze,to TZ tak mysli. ale teraz tylko na wizazu marudzenie jest dozwolone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-26 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zgadzam sie ![]() ![]() ja tez postanowilam marudzic tylko na wizazu, niech chlop sobie odpocznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie plany sa,zobaczymy,co z nich wyjdzie.. ufff,polka cale szczescie,ze skonczylam te 18 latek...... ![]() 6 11 59 ![]()
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2008-12-02 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Taaa... skąd ja znam takie oczekiwanie na "specjalne" okazje typu urodziny, gwiazdka... Zawsze w momencie rozpakowania prezentu robi mi się troszkę smutno, bo zawsze okazuje się, że to zwykły prezent... a nie to na co czekam... ja nie mam problemu z nie-marudzeniem, nic nie mówię... Ale czekam, myślę o tym, chciałabym planować ślub, cieszyć się z jasnej przyszłości... szkoda, że tradycja nakazuje oświadczać się facetom a nie kobietom ;p byłoby szybciej ;p
![]()
#2137 |
Rozeznanie
|
A propos wymuszenia. Mój chłopak spotkał kiedyś kolegę i pyta go "jak leci, wszystko w porządku?" , na co on odparł, że niestety nie, bo pokłócił się z dziewczyną i zerwali ze sobą. I nie wie co robić , bo ona powiedziała mu , że owszem może do niego wrócić jeśli ...kupi jej srebną bransoletkę na przeprosiny!
![]() Tak się sklada, że chodziłam z tą dziewczyną do szkoły i właściwie byłyśmy sobie tylko na "cześć". Jakie było moje zdziwienie jak podeszła do mnie na korytarzu z koleżankami i pokazała mi nową bransoletkę od swojego chłopaka, który kupił jej tą błyskotkę ot tak, "bez okazji" ![]() ![]() ![]() To jest dopiero prawdziwe wymuszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() co u Was ? ja ostatnie dni miałam nieciekawe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nie martw sie,doczekasz sie pierscionka i juz.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Raczkowanie
|
A mój TŻ ostatnio powiedział mi, że planuje mi się oświadczyć w nadchodzącym roku.... zaśmiałam się do Niego, że czyli w grudniu 2009
![]() ![]() ![]()
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie TZ sypia bezproblemowo ze mna w łozku, od początku i nigdy nie bylo z tym problemow ![]()
![]() |
#2142 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Zakorzenienie
|
Joanna, czemu?
Ollliwka, ja też bym nie umiała. chyba nawet z pierścionkiem, choć z drugiej strony to też zależy od rodziny i jej podejścia do tego. my nie przejmujemy się, co sobie inni pomyślą, ale nie nocujemy u siebie nawzajem, bo szanujemy, że może to nie odpowiedać rodzince. przypomniało mi się coś ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Wtajemniczenie
|
my u siebie w domu nie sypiamy, troche by to dziwne bylo bo z jednego miasta jestesmy ;D
ale w krk juz teraz bez problemu, jak jeszcze na poczatku studiow czasem mialam opory, zeby nocowac u niego/on u mnie, tak teraz jak jest juz jedno mieszkanie tak ok, moi rodzice tez sie z tym pogodzili i nie ma problemu ![]() a kiedys byla bardzo zabawna sytuacja, jechalismy na komunie do chrzesnika mojego taty (syn kuzynki taty, skomplikowane, ale widzicie same, dosc daleka rodzina a i tak juz razem jezdzimy ;D), pelno ludzi w domu, ja nastawiona ze noc spedze z kuzynka, a tż z moim kuzynem, a tu nagle popoludniu zonk, ciotka mowi zebysmy zaniesli rzeczy do naszego pokoju ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Ze spaniem to nie ma problemów jeśli chodzi o Jego mame , tate czy nawet babcie. Wręcz przeciwnie , jego mama z racji tego ,że jest w domu non stop i mam z nią lepszy kontakt niż z teściem , który jest w pracy całe dnie często mi mówi żebym została na noc , po co będę jechała do domu ,tłukła się autobusami. A jak śpimy to wiadomo razem i pokój jest dzielony z Jego babcią więc ma ona łóżko obok Nas i dlatego jest mi niezręcznie
![]() ![]() ![]() ![]() Jak będę Jego narzeczoną to będzie mi o wiele łatwiej i mniej niezręcznie ! to na pewno ![]() A śniadania to jemy często i jakoś tego się nie wstydze i jade do Niego na 9 np. przed zajęciami czy w wolne dni i jemy razem , Ja , TŻ , jego mama , czasem tata i pies ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 |
Zakorzenienie
|
Oliwka teraz rozumiem
![]()
#2148 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki pamiętacie mnie jeszcze???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
Dostałam pierścionek w andrzejki aaaaaaaa mój Tz mi się oświadczył
![]() ![]() ![]() Nawet nie wiecie jakie to super uczucie i jak się juz nie mogłam doczekac, żeby Wam to powiedzieć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
AAAAAAAA GRATULACJE!!!!! a widzisz, a widzisz? ![]() jejjjjj jak fajnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też bym tak chciała... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 |
Rozeznanie
|
również gratuluję serdecznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() jeju co za wątek, co chwile jakies oświadczyny ![]()
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() ![]() ale moze jakieś szczegóły? ![]() i pierścionek pokazuj, raz dwa! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie mysl tak,na pewno masz na co liczyc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze bardziej zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Zakorzenienie
|
Ja się dziwie, że wogóle mój Tż podjął taki krok
![]() ![]() ![]() W każdym razie w środe wieczorem nocowałam u Tz, bo raniutko musieliśmy wstać na pociąg. W Zakopanem byliśmy w czwartek ok 12, a po 13 już znaleźliśmy bardzo fajny pokój i stosunkowo tani, niedaloeko od Krupówek (z boazerią na poddaszu, bvo mój Tż innego sobie nie wyobrażał jak na Zakopane). Wieczorem poszliśmy na kolacje, bardzooo romantyczną, gdzie grał zespół ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Już niedługo bierzemy się za przygotowania weselne, narazie chcemy sie zorientować, gdzie najlepiej i wogóle ![]() Powiem Wam szczerze, że nie czekajcie na jakiś specjalny dzień, jakąś date. Moim zdaniem ci chłopcy, którzy już wspominali Wam o zaręczynach napewno coś szykują. Z tego co potem z moim Tż gadałam, to on już to strasznie długo obmyślał, jak to zrobić. Miał różne wersje. Pierwsza z nich miała być taka, że miał urządzić to w jaiejś knajpie z kapelą góralską, bo czytał obrzędy na necie i były takie oferty zaręczynowe w Andrzejki. Niestety jakies 1000 zł, więc nie stać go było. Kolejny plan, to miał być taki, e mnie uśpi (jak wtedy w sobote)a sam pobiegnie szybko do sklepu po szampana i po kwiaty. Niestety ten plan ja mu zepsułam, bo ciągle wstawałam i czuwałam. A poza tym z tego, co mi Tz opowiadał jak to sie najeździł za pierścionkiem. Wstawał o 7 rano (bo jechal do innego miasta)i wracał ok 12, 13. Po powrocie do mnie dzwonil i udawał, że właśnie wstał, że tak długo spał ![]() Wogóle to Kochane czekam na Was i chyba założe nowy wątek...dla tych, które się doczekały ![]() PS:ale się rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.