![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Kagan, ciągnij pudry do tej tabelki (3 pudry/1 rozświetlacz/1 róż), co ją masz po prawej. Gdzie indziej nie wskakują.
Bo o Everyday Minerals mowa, prawda? ![]() Właśnie czekam na swoje pierwsze próbkowe zamówienie. Ale chyba nie doczekam się na tyle wcześnie, żeby jeszcze zdążyć z realizacją większych zakupów przed styczniem. ![]()
#3512 |
Wtajemniczenie
|
Ja to prawie jak upośledzona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Dalej to już kwestia gustu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3514 |
Zakorzenienie
|
Kagan - czytam właśnie, że ci się udało
![]() Ja chyba jednak sobie daruję te próbki. Trudno, poczytam w styczniu w wątku jak to będzie z cłem i innymi opłatami i jak będę dysponować większą gotówką to sobie zamówię ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
2 tyg. to by jeszcze fajnie było, zamawiałam 24 listopada. Ale jakaś dziewczyna, najwyraźniej weteranka EDM, z wątku na forum makijażowym pisała że 20-28 dni to standard.
![]() Szczeliło mi do głowy żeby zaryzykować w ciemno, odcień Golden Fawn wygląda jak stworzony dla mnie ![]() ![]()
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-12-03 o 20:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3518 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, jesteście nieocenione
![]() ![]() Dobrej nocy wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Kaganiku
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Spilam sie na smutno ( sama w pustym domu z niechetny do radosci kotem )
Narobic "glupswt " radosnych , czy nie ? Tak pytam, przezornie, moze sa tu jednostki zyciowo praktyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zanim przefarbujesz wlosy na zielono- bo ci sie to wyda radosnym kolorkiem, albo tez zanim zjedziesz na najnizszy debet na karcie kupujac kosmetyki na necie- wstrzymaj sie do jutra. z innymi kwastiami mozesz sie zglosic na konsultacje- ja tu jeszcze siedze, a w ogole na forum pelno nicnych markow co chetnie doradza. o moze przemeblujesz mieszkanie- ale bez wyrzucania sprzetow? nie wypisuj tez kartek swiatcznych. albo wypisz, ale nie wysylaj ![]() ![]() a najlepiej to wygadaj sie przed kotem ze swoich smuteczkow, jestem pewna ze chetnie wyslucha, moze nie doradzi, ale czasem dobrze sie wygadac... a kto tiebja nie ljubi? chyba nie kot??? Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma nic do roboty, nawet grafiki ukonczylam, szal szydelkowy toze, zarcia super nie zrobie, bo kto to zje jak zarloka nie ma... I kot mnie juz juz nie kocha... aaaaa, zielone wlosy mam za soba ( nietwarzowe byly ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj z rana odwiedzilem fryzjera nozycorekiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sluchaj upiecz pierniczki takie co to dojrzewaja 2 tygodnie, akurat beda na swieta i mozna sie swietnie bawic wycinajac ksztalty nozykiem nie foremkami, i potem dekorujac roznymi polewami, lukrami i innymi bajerkami. Zarlok wroci do tej pory? albo naprawde porob wlasnorecznie kartki swiateczne... moja mama w tym roku robi takie witrazowe... nie wiem jak to robi ale fajne sa...O albo piekny lampion na adwent zrob. albo ozdobki na choinke. a jakbys miala farbki do szkla to pomaluj pusta butelke po winie czy co tam pilas i zrob piekny niepowtarzalny wazon ![]() a najlepiej to o tej porze jednakowoz isc spac...jako i ja zamierzam...dobranoc wszystkim ps. kotem sie nie przejmuj, z nimi to tak bywa niekiedy. focha zapodal- to nie ty mowilas ze jajeczek juz nie ma? no to pomysl jak bys sie na jego miejscu czula bedac facetem bez jaj...okaz troche zrozumienia, przejdzie mu tylko mu wytlumacz ze nie w nich meskosc lezy ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, tylko czasem kota nie pomaluj na zielono
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Nie maluje, dolalam ino
wlasciwie...zycie jest piekne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Nasturcjo - nie lej kota ani mu niczego nie dolewaj do miseczki
![]() Glamorous - a jak ty się czujesz? Widzę, że psychicznie wyśmienicie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3530 | |||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Meridii - jest polski (chyba ![]() ![]() ![]() ![]() No nie bardzo ![]() Btw - pamiętacie, jak Gaultier wypuścił na rynek puder brązujący dla mężczyzn? Ciekawe, jak sprzedawał sie u nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Sobie, kotu skapie
![]() Jest zlym czlowiekiem, nie zasluguje, nie kocham go i nie przytule przed zasnieciem. Glam ![]() calym moim doroslym sercem i... niedorosla dusza ( prowokuje przypadki i nic...) |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wymyslilismy imie dla dziewczynki dzis. Bedzie Jasmin- to tak po tesciowej mojej zeby sie kobieta cieszyla, no a jednoczesnie troche po naszym tacie Jasiu (stad Jas) i po mojej ukochanej suni Misi zwanej czesto Min (niestety Misi nie ma juz z nami a moj maz sie absolutnie nie chcial sie zgodzic na nazwanie coreczki Misia...), no i nie mowiac ze taki piekny skladnik perfum... ja sie czuje dobrze, w ramach bycia pania domu ugotowalam budyn natomiast moj maz przechodzi wlasnie kryzys i dramat...PILOT OD TELEWIZORA SIE ZEPSUL.. w srodku nocy...i skad tu nowe baterie wygrzebac...zaczelo sie nerwowe przeszukiwanie roznych sprzetow domowych bo wiadomo- bez pilota zycie traci sens ![]() och dzieki Bogu- znalazly sie baterie w aparacie starym...dziala pilot...pacjent przezyje ta noc ![]() Gryksiu- dobrze ze mowisz o tej kochanosci od malenkiego bo juz sie marwilam co bedzie jak syna porodze...jak ja go wyedukuje ![]() Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: doczytałam przygody męża Glamorous i teraz już chichram na maksa ![]() Dobranoc wszystkim jeszcze raz ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-03 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Pomóżcie
![]() Nie chciałam zakładać nowego wątku, więc zapytam tu. Podoba mi się Diamonds Armani, ale natknęłam się na allegro również na wersją Diamonds Intense. Z opisów na KWC wynika, że Intense może mi się bardziej spodobać niż normalna wersja, ale może podpowiecie, która Wy byście wybrały ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przełączać kanały ręcznie - to jest dopiero KARA ![]() Cytat:
![]() Jacyków wyrwał mię z rency ostatnią sztukę, buuuuu ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o prosze a moj pan S. sie chyba nastawil na jakas wieksza akcje z tym pilotem, sily sprezyl no i teraz ma niedosyt...wiec zabral sie za sprzatanie kupy papierow, rachunkow i innego smiecia co nam obficie w kacie pokoju zalegly. to chyba samotnie pojde spac ![]() co do Emporio diamonds- to raz tylko mialam okazje niuchnac wersje Intense i musze powiedziec ze wydala mi sie mniej atrakcyjna od zwyklych diamentow....jakas taka dziwna nutka apteczna w nich byla w pierwszym akordzie....a w ogole upierasz sie przy tych Diamentach? bo jest wiele podobnych zapachow o znacznie lepszej trwalosci... Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2008-12-03 o 23:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Rozeznanie
|
Dobranoc Wizażanki i Wizażanie. Dobranoc kocie (trzeźwy) Nasturcji (mniej trzeźwej). Dobranoc orzeszku Glamourous. Słodkich snów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro zrobię zdjęcia w dziennym świetle, to sobie zerkniesz. Jesteś pewien? to może porozmawiamy o tuszach do rzęs z twojej szufladki? ![]() Cytat:
-------------- Lubię się malować odkąd pamiętam ![]() W domu, gdy mam wolne nie maluję się wcale, za to rozpieszczam maseczkami i kremami. Czasami, gdy planuje wyjście do sklepu - maskara i błyszczyk na usta. Do pracy - zazwyczaj beżowe cienie z delikatną domieszką brązu, kreska na oczach i maskara. Pomadka w naturalnym, neutralnym odcieniu lub (gdy pozwalam sobie na szaleństwo ![]() Na wyjścia mocniejszy makijaż, zazwyczaj są to brązy, rudości, złota, brudne zielenie. Więcej rozświetlacza. Jedna zasada- mocne usta- lekkie oko i odwrotnie. Czasami zdarza mi sie popełnić smoky eyes lub poszaleć z odrobiną srebra. Mam wprawną i szybko rękę, makijaż zajmuje mi chwilę, chociaż wykonany jest starannie, bo zwykle nie mam czasu na żadne poprawki w ciągu dnia, czasami uda mi się pociągnąć ponownie usta pomadką. Dlatego stawiam na dobre gatunkowo kosmetyki. Kusicie tymi EDM ![]() ![]()
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
w imieniu orzeszka dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.