Scent Bar VI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-03, 18:36   #3481
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar VI

Cytat:
Napisane przez princeska69 Pokaż wiadomość
Ja narazie zastanawiam sie jak zapakowac prezent dla TZ, ale niestety nie moge napisac co kupilam, bo bestia tu zaglada, zeby sprawdzac, o czym aktualnie marze, wiec jeszcze by zobaczyl co dostanie
Twój Landryn hula sobie po perfumach?

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
No i dobrze, bo po co byłyby Wam potrzebne Do siusiania chyba tylko

Coś by się wymyśliło

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Wczoraj spotkała nas miła niespodzianka - właściwie moją mamę Wygrała jakiś zestaw kosmetyków, w sms-owym konkursie Twojego Stylu Nie wiemy, co - bo wysyłałyśmy na kilkanaście rzeczy, z mojego i mamy telefonu.

A mama twierdziła, że ona już tak ma, że nigdy nic nie wygrywa
Ja zawsze wysyłam esemesy na ich konkursy - i nigdy nic

---

Jakież to szczęście, że temat mejkapowy mnie nie dotyczy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:42   #3482
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Coś by się wymyśliło
[/color][/color]

Ja zawsze wysyłam esemesy na ich konkursy - i nigdy nic

---

jak to nie dotyczy Gryksiu???? a twoja kolekcja tuszow w szufladzie? a poprawki w sephorze?????bujac to my ale nie nas

a ja siem pytam po raz kolejny skad sie wziela ksywa Landryn, taki slodki acz twardy z niego chlopak czy co? bo jak kolezanki chlopak byl Budyniem to wszyscy wiedzieli ze to dlatego ze z niego taki wlasnie budyn bez charakteru, kregoslupa moralnego, wlasnego zdania- no slowem taka ciapa...

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-03 o 18:43
glamourous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:44   #3483
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Kagan, Do tej pory chyba wszystko jest OK. Teraz masz ten "kit" po swojej prawej stronie"shopping card). Potem robiło się tak, że najeżdzasz u góry na Makeup i w tym zielonym pasku masz "foundation", klikasz i masz wszystkie podkłady - ikonki, kółeczka. Ja robiłam tak (na sucho), że jak wybrałam klikałam lewym klawiszem na wybrany kolor trzymałam i przeciągałam na prawą stronę do "shopping cart".Puszczam - pokazuje się okienko, gdzie wybierasz jaką chcesz konsystencję. Wybieram np. "Matte" i klikam OK. w "Shopping Card" pokazuje ci się dodany podkład przy nim jest czerwony krzyżyk. Potem możesz wybrać w ten sam sposób jeszcze dwa podkłady. Potem znowu "Makeup" - w zielonym pasku "concelears"( korektory) i wybierasz tak samo. Klikasz na wybrany - przeciągasz.

Masz gg?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2008-12-03 o 18:48
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:44   #3484
your Angel
czyli Endżi

Kagan, to teraz kiedy już wybrałaś Kit to poprzeglądaj asortyment. Kiedy zobaczysz ten kolor, którego chcesz próbkę to kliknij go myszką i ciągnij do koszyka po prawej stronie. Jego zawartość masz po prawej. Jest tam takie coś:

1 x Free Sample Makeup Kit
$0.00
Foundations0/3
Blushes & Face Colors0/1
Concealers0/1
Total kit items:0/5

I to tam masz ciągnąć produkty Tzn tą miniaturkę wzornika koloru. Musisz wybrać 3 x Foundation, 1 x Concelear i 1 x Blush&Face Color.

Kiedy przeciągniesz podkład to wyskakuje Ci okienko wyboru czterech formuł - półmatowa, matowa, kryjąca i naturalny blask. Musisz zaznaczyć którą chcesz i ona wtedy wskakuje.

W koszyku stopniowo zminia się zawartość i teraz wygląda tak:
$0.00
Foundations1/3
Beige-Sandy Fair
sample (Original Glo) 1
Blushes & Face Colors0/1
Concealers0/1
Total kit items:1/5

1 Product$0.00

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2008-12-03 o 18:52
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:46   #3485
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Co do everydayminerals, Sałata mnie skusiła, nawet wypełniłam już przelew do PayPala, ale łamię się....tyle innych wydatków, niby to tylko zestaw próbkowy, ale sama nie wiem...

Brzydka, niedobra Sałata

?
Madziczko! Odpuść sobie teraz te zakupki Przed świętami lepiej miec dobry nastrój i czyste sumienie.Próbki nie uciekną, kupisz po świętach

Cytat:
tak
tyle umiem zrobić
1.Wchodzisz na strone EDM:
https://www.everydayminerals.com/ind...mart&Itemid=32

2.Po lewej stronie na stronie glownej wybierasz obcje makeup,nastepnie klikasz na opcje Custom Kits:
https://www.everydayminerals.com/ind...d=26&Itemid=40

3.Pokazuja sie rozne kategorie.Na pozycjii nr 3 jest Free sample makeup Kit.

Jak kliknę to wyświetla się: najpierw: Warning i szybko znika, a późniejYou've selected a Custom Kit! Now follows these fun and simple steps! Browse the colors you want in the categories allowed by the kit you have selected. When you find a color you like, Click and Drag the product to the Shopping Cart located on the right side of the page. It's that easy. Special Notes: Foundation categories will prompt you to select your formula. Skin and Body category click "add to kit" to place in shopping cart!

A Ty może z nad mojego morza ?
Yes ze środkowego.

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2008-12-05 o 21:24 Powód: post pod postem - proszę korzystać z opcji "edytuj"!!!
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 18:49   #3486
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Kagan, to teraz kiedy już wybrałaś Kit to poprzeglądaj asortyment. Kiedy zobaczysz ten kolor, którego chcesz próbkę to kliknij go myszką i ciągnij do koszyka po prawej stronie. Jego zawartość masz po prawej. Jest tam takie coś:

$0.00
Foundations0/3
Blushes & Face Colors0/1
Concealers0/1

I to tam masz ciągnąć produkty Tzn tą miniaturkę wzornika koloru. Musisz wybrać 3 x Foundation, 1 x Concelear i 1 x Blush&Face Color.

Kiedy przeciągniesz podkład to wyskakuje Ci okienko wyboru czterech formuł - półmatowa, matowa, kryjąca i naturalny blask. Musisz zaznaczyć którą chcesz i ona wtedy wskakuje.
Uff Dziękuję za wyprostowanie

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 18:54   #3487
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Uff Dziękuję za wyprostowanie
Nie, raczej Cię nie prostowałam Pisałyśmy w tym samym czasie
Stary 2008-12-03, 18:56   #3488
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nie, raczej Cię nie prostowałam Pisałyśmy w tym samym czasie

To teraz Kagan ma podwójną ściągę

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 18:58   #3489
princeska69
BAN stały

GG do princeska69 Send a message via Skype™ to princeska69

Cytat:
Tak, ale woli sie nie udzielac On raczej podczytuje moje posty, sprawdza czego akurat pragne i czy z nikim wirtualnie nie romansuje

Landryn tez zapalal miloscia do perfum, ale dzieli sie nia chwilowo tylko ze mna, choc mam nadzieje, ze kiedys, go tu zobacze

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
a ja siem pytam po raz kolejny skad sie wziela ksywa Landryn, taki slodki acz twardy z niego chlopak czy co? bo jak kolezanki chlopak byl Budyniem to wszyscy wiedzieli ze to dlatego ze z niego taki wlasnie budyn bez charakteru, kregoslupa moralnego, wlasnego zdania- no slowem taka ciapa...
Musialam przeoczyc Landryn najpierw byl Cukierkiem, ja go tak nazywalam, bo czasem, jak mnie wkurzy, to sie robi slodki jak taki cukiereczek Ale potem Gryxiu zrobil z niego Landryna. Sabbath doszla do wniosku, ze to dlateo, ze cukierki sie gryzie, a landrynki lize Nie wiem co Gryxio mial na mysli, ale Landrynowi perspektywa sie spodobala
princeska69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:00   #3490
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Tak, ale woli sie nie udzielac On raczej podczytuje moje posty, sprawdza czego akurat pragne i czy z nikim wirtualnie nie romansuje
Co za inwigilacja...

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 19:01   #3491
ivanna
Zakorzenienie

ale mnie tu nie było aż nie ogarniam

dziewczyny od jutra jestem na Meridii mam nadzieje że mi pomoże... troszke się podłamałam ostatnimi czasy, ciężko jest ale musze dać rade...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 19:05   #3492
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość

dziewczyny od jutra jestem na Meridii mam nadzieje że mi pomoże... troszke się podłamałam ostatnimi czasy, ciężko jest ale musze dać rade...

Ivanno - zerknęłam na szybko, co to jest. Trochę objawów ubocznych to ma. Oby było wszystko OK

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 19:05   #3493
princeska69
BAN stały

Cytat:

Asiu, to jest lek wspomagajacy odchudzanie? Trzymaj sie jakos

Cytat:
Co za inwigilacja...
W mysl zasady: Przezorny zawsze zabezpeiczony
Stary 2008-12-03, 19:09   #3494
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
W mysl zasady: Przezorny zawsze zabezpeiczony
Nie zawsze wszystkiego można dopilnować

Boże, jutro znowu na jazdy. Zacisnąć zęby i żeby te 2 h szybko zleciały...

Frank Zappa

Stary 2008-12-03, 19:15   #3495
princeska69
BAN stały

Cytat:
Nie zawsze wszystkiego można dopilnować

Boże, jutro znowu na jazdy. Zacisnąć zęby i żeby te 2 h szybko zleciały...
Tak, ale on naszczescie ma ten komfort psychiczny, ze wie, ze wcale sprawdzac nie musi Robi to raczej dlatego, ze lubi wiedziec jakie zapachy mi sie podobaja, aby zrobic mi jakas pachnaca niespodzianke, albo zeby nie czytac przed swietami czego akurat chce Albo zeby sie posmiac, ze mam swoj swiat
Stary 2008-12-03, 19:18   #3496
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Madziczko! Odpuść sobie teraz te zakupki Przed świętami lepiej miec dobry nastrój i czyste sumienie.Próbki nie uciekną, kupisz po świętach
Ale po nowym roku cło i VAT na poczcie...

Mnie też te kosmetyki kuszą.. a tu w portfelu echo gra

Cytat:

Jak to? Nie malujesz się?

Mój makijaż - od dawna jedna i ta sama paleta brązów, kreski lekko pociągnięte czarnym cieniem. Mam nadzieję, że ten codzienny wygląda naturalnie. Czasami używam jasnego różu jako cienia bazowego.
Nie lubię pełnego makijażu na co dzień, od dłuższego czasu nie używam do pracy różu, pudru, rozświetlacza - tylko podkład.

Na wyjścia nieco "wzmacniam" ten naturalny mejkap czym popadnie, często dodatkowo robię kreskę na mokro brązowo-śliwkowym pigmentem Mac. Na policzki rozświetlacz w sztyfcie Pan Stick Max Factora, albo któraś z paletek "fal" Body Shopu, róż lub ziemia egipska. Puder fixujący Kryolana.
Nocne życie - coraz rzadziej, ale kiedyś szalałam z przydymionymi makijażami i obowiązkowo kępki rzęs
Nie lubię miec pomalowanych ust, a jak maluje inne osoby to używam głównie błyszczyków

Sabbath - myślę, że byłabyś trudną klientką dla wizażystki Ja nie ośmieliłabym się zmieniac Twojego stylu, kolorystyki, makijażu, niczego. Pasuje do Ciebie i wyglądasz urodziwie

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:19   #3497
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Z resztą ja nie lubię się malować - pierwszy pełny makijaż zrobiłam sobie w okolicach trzydziestki. Wcześniej szkoda mi było marnować życia na takie bzdury. Teraz tez mi szkoda, ale niestety, zaczynam odnosić wrażenie, że zaczynbam potrzebować poprawek.
Ha! U mnie odwrotnie! Ja około trzydziestki własnie przestałam sie malować.Ale tak jak ty tez uwazam,ze niestety juz potrzebuję retuszu
Stary 2008-12-03, 19:24   #3498
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:

Musialam przeoczyc Landryn najpierw byl Cukierkiem, ja go tak nazywalam, bo czasem, jak mnie wkurzy, to sie robi slodki jak taki cukiereczek Ale potem Gryxiu zrobil z niego Landryna. Sabbath doszla do wniosku, ze to dlateo, ze cukierki sie gryzie, a landrynki lize Nie wiem co Gryxio mial na mysli, ale Landrynowi perspektywa sie spodobala
o nieee takiego dlugiego posta napisalam i mi sie wzial i skasowal...

moim zdaniem to Landrynki sie ssie a nie lize. od lizania sa Lizaki

powiedzcie czy faceci zaliczaja jakis kurs w stylu "jak okielznac wsciekla kobiete"??? bo nie wierze zeby nasi do tej samej szkoly chodzili...moj tez ma taka sama taktyke- jak widzi ze mi para z uszu idzie to zaraz slodziutki, usiluje rozbawic, rozsmieszyc, polaskotac, przytulic, bo wie ze jak juz sie zasmieje to mi orez z reki wypadnie i zycie ocali
czemu w takim razie takich kursow dla kobiet nie ma???

a co to jest Meridia?
Stary 2008-12-03, 19:29   #3499
ivanna
Zakorzenienie

tak Beatko na odchudzanie... zobaczymy, lekarz powiedział że powinno obejść się bez objawów ubocznych... Madziku mam nadzieje że będzie dobrze. Jutro 1 tabletka... bać się boje ale... no właśnie dużo tych ale...

Glamours jest to środek wspomagający odchudzanie, jak nic nie daje rezultatów to jest to ostateczność. Mam poprostu dość odchudzania bez wyników. odmawiam sobie przyjemności na rzecz diety a zero efektów.

Edytowane przez ivanna
Czas edycji: 2008-12-03 o 19:31
ivanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:30   #3500
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:

Ivanko! Ja to kiedys (krótko) brałam, i musze Ci powiedziec, ze musisz maxymalnie zredukowac tłuszcz z posiłków, bo inaczej nie powstrzymasz wylotu i bedziesz musiała nosic pampersy!Jest to bardzo nieprzyjemna kuracja. Masz gazy, a zamiast gazów wylatuje tłuszcz. Nie polecam, bo nie zdrowa i nie komfortowa. Ja najlepiej czuje sie po diecie Kopenhaskiej! Odchudza, odtruwa i nie wyniszcza.
Stary 2008-12-03, 19:39   #3501
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan, Do tej pory chyba wszystko jest OK. Teraz masz ten "kit" po swojej prawej stronie"shopping card). Potem robiło się tak, że najeżdzasz u góry na Makeup i w tym zielonym pasku masz "foundation", klikasz i masz wszystkie podkłady - ikonki, kółeczka. Ja robiłam tak (na sucho), że jak wybrałam klikałam lewym klawiszem na wybrany kolor trzymałam i przeciągałam na prawą stronę do "shopping cart".Puszczam - pokazuje się okienko, gdzie wybierasz jaką chcesz konsystencję. Wybieram np. "Matte" i klikam OK. w "Shopping Card" pokazuje ci się dodany podkład przy nim jest czerwony krzyżyk. Potem możesz wybrać w ten sam sposób jeszcze dwa podkłady. Potem znowu "Makeup" - w zielonym pasku "concelears"( korektory) i wybierasz tak samo. Klikasz na wybrany - przeciągasz.

Masz gg?
Cytat:

$0.00
Foundations0/3
Blushes & Face Colors0/1
Concealers0/1

W koszyku stopniowo zminia się zawartość i teraz wygląda tak:
$0.00
Foundations1/3
Beige-Sandy Fair
sample (Original Glo) 1
Blushes & Face Colors0/1
Concealers0/1
Total kit items:1/5

1 Product$0.00
Muszę zaraz spróbować Musiałam najpierw jędzulkę spać położyć.
Madzik mam gg.
Aniłku, ja to jeszcze muszę wiedzieć jaką formułę podkładu chcę
Cytat:
To teraz Kagan ma podwójną ściągę
A i owszem

Cytat:
Co za inwigilacja...
Jak skuteczna, to może być

Cytat:

Asiu, uważaj z Meridią

Cytat:
Yes ze środkowego.
A skąd
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 19:49   #3502
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
Ivanko! Ja to kiedys (krótko) brałam, i musze Ci powiedziec, ze musisz maxymalnie zredukowac tłuszcz z posiłków, bo inaczej nie powstrzymasz wylotu i bedziesz musiała nosic pampersy!Jest to bardzo nieprzyjemna kuracja. Masz gazy, a zamiast gazów wylatuje tłuszcz. Nie polecam, bo nie zdrowa i nie komfortowa. Ja najlepiej czuje sie po diecie Kopenhaskiej! Odchudza, odtruwa i nie wyniszcza.
moja przyjaciolka tez ostatnio byla na kopenhaskiej. nic cwiczyla bo ja kolana bola, wytrzymala tylko tydzien ale i tak schudla 5 kilo z czego sie bardzo cieszyla

Ivanko kurcze ale z buzi na avtarku wcale nie spaglada osoba ktora by potrzebowala tak drastycznych srodkow odchudzajacych... nie wygladasz na nadwage

Edytowane przez glamourous
Czas edycji: 2008-12-03 o 19:52
Stary 2008-12-03, 19:51   #3503
ivanna
Zakorzenienie

edytapa68 nie brzmi to ciekawie ale dziękuje za rade, lekarz ustatlił mi diete, oraz niezbędniki które musze jeść bądź pić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 19:55   #3504
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę zaraz spróbować Musiałam najpierw jędzulkę spać położyć.
Madzik mam gg.
Aniłku, ja to jeszcze muszę wiedzieć jaką formułę podkładu chcę
A i owszem

Jak skuteczna, to może być

Asiu, uważaj z Meridią

A skąd
Z Darłowa
Stary 2008-12-03, 20:04   #3505
your Angel
czyli Endżi

Kagan, możesz wziąć sobie z każdej po jednej żeby sobie potestować. Albo tą o zbliżonych właściwościach do tych, które używasz na codzień

Mnie najbardziej rozczarowały Original Glo Za dużo mają w sobie czegoś co prezentuje się jak mika. Na całej buzi wygląda przesadnie a na skroniach za delikatnie jak na rozświetlenie. I w pory włazi strasznie.

Edyto, ja wiem gdzie to Niedaleko Tzn tak średniodaleko

Edytowane przez your Angel
Czas edycji: 2008-12-03 o 20:05
your Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:09   #3506
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Z Darłowa
NO teraz siadłam. Ja tam do szkoły chodziłam

Cytat:
Kagan, możesz wziąć sobie z każdej po jednej żeby sobie potestować. Albo tą o zbliżonych właściwościach do tych, które używasz na codzień

Mnie najbardziej rozczarowały Original Glo Za dużo mają w sobie czegoś co prezentuje się jak mika. Na całej buzi wygląda przesadnie a na skroniach za delikatnie jak na rozświetlenie. I w pory włazi strasznie.
Kacza twarz Ciągnę do tego Shopping Cart , ale tam nic mi się nie zmienia. Czy ja się tam najpierw muszę zarejestrować? Może dlatego mi nie wychodzi?
Stary 2008-12-03, 20:09   #3507
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Ja również z bladolicych.
Kiedyś chwaliłam sobie Lancome Teint Idole Ultra kolor 010, potem zaczęłam go mieszać z Armani Giorgio Armani, Luminous Silk Foundation (Jedwabisty podkład rozświetlający)kolor 0 - porcelanowo biały(udało mi się raz upolowac to niedostępne u nas cudo, potem nacięłam się na bazę Armani z drobinkami, bo sprzedająca wstawiła zdjęcie podkładu 0, ale zwróciła mi pieniądze, od tamtej pory nie było ich na Allegro).
Ładne jasne kolory ma Mary Kay Full Coverage 104 i 105, ale tylke seria Full, Medium są ciemniejsze.
Z truskwkowych zakupów Borghese, Cura Naturale, Time - Defying Makeup SPF 8 (Długotrwały podkład SPF 8) kolor Ivorio.
Christian Dior, Diorskin, Sculpt (Podkład liftingujący ) najjaśniejszy z moich obserwacji z wszystkich Diorskin właśnie Sculpt kolor 010
pobuszuję trochę na truskawie i może coś wybiorę

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o fluidy, to ostatnio namiętnie używam Estee Lauder. Bardzo się wybieliłam przez ostatnie miesiące, więc w tym tygodniu zakupiłam Double Wear Light 1.0. Odcień 2.0 okazał się dla mnie za ciemny. 1.0 jest ciut za jasny, najbardziej odpowiadałoby mi coś pośredniego pomiędzy 1.0 i 2.0
Ja swego czasu miałam oba i mieszałam na dłoni przed nałożeniem. Odcień wychodził idealny. Na razie z braku wolnej gotówki zdecydowałam się na Max Factora i też jestem zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Z resztą ja nie lubię się malować - pierwszy pełny makijaż zrobiłam sobie w okolicach trzydziestki. Wcześniej szkoda mi było marnować życia na takie bzdury. Teraz tez mi szkoda, ale niestety, zaczynam odnosić wrażenie, że zaczynbam potrzebować poprawek.
skąd ja to znam....z tym,że w moim przypadku poprawki nie pomogą, w grę wchodzi jedynie porządny retusz Te, które widziały jak wyglądam wiedzą o czym mówię

Cytat:

Dasz radę. Chociaż skutków ubocznych ma to od groma. Ja ostatnio tyję na potęgę, muszę wrócić do racjonalnego odżywiania i więcej się ruszać.
A jak u Ciebie z poziomem hormonów? Ja mam problemy z wagą właśnie z tego powodu.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-12-03 o 20:16
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-03, 20:21   #3508
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
moja przyjaciolka tez ostatnio byla na kopenhaskiej. nic cwiczyla bo ja kolana bola, wytrzymala tylko tydzien ale i tak schudla 5 kilo z czego sie bardzo cieszyla
Ja po kopenhaskiej mam duzo energii, czuję sie taka czysta i "zdrowo najedzona". Dostarcza wszystkich niezbednych subst. odżywczych, jest duzo warzyw zielonych ,pomidory,czyli potas ,żelazo, magnez inne. oczywiscie kalorycznie nie wygląda tak zachęcajaco,ale 2 tyg. mozna wytrzymac. Najgorsze sa 3 pierwsze dni,potem juz leci. Poza tym posiłki sa naprawde smaczne i nie wymagaja duzo składników i pracy.
Stary 2008-12-03, 20:22   #3509
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
NO teraz siadłam. Ja tam do szkoły chodziłam

Kacza twarz Ciągnę do tego Shopping Cart , ale tam nic mi się nie zmienia. Czy ja się tam najpierw muszę zarejestrować? Może dlatego mi nie wychodzi?
Ale ciągniesz do tego Shopping Cart po prawej, nie na górze tak? Bo masz do tego po prawej Musisz to przeciągnąć i puścić klawisz myszy - tak "odkliknąć"
Stary 2008-12-03, 20:25   #3510
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale ciągniesz do tego Shopping Cart po prawej, nie na górze tak? Bo masz do tego po prawej Musisz to przeciągnąć i puścić klawisz myszy - tak "odkliknąć"
Coś mi już się udało Nie wiem tylko czy barać różne odcienie, czy z jednego, a różne rodzaje. Dagna, a muszę się rejestrować?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości