|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
![]()
![]() |
#3422 |
Raczkowanie
|
![]()
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co Asia robi?
Asia się dołuje eks swojego tż, i właśnie sobie z fakeowego konta na nk czyta jej wypowiedzi na nk, m.in z czasu jak się z moim tż spotykała ![]() Żałosna jestem, i sama się dobijam ![]()
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z serkami robiłam pyszną, gęstą zupę serowo-porową, idealną na zimę i chyba ją wkrótce powtórzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Racuchy już są, bo wczoraj zgrałam zdjęcia, ale na kawę musicie poczekać do jutra, bo bateria w aparacie padła i się do rana będzie ładować :/ Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-03 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() oglądałyście you can dance? pierwszy raz laska wygrała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho
![]() ogladalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja zaraz muszę iśc spać, bo jutro wczesna pobudka. idę na zajecia po raz pierwszy w tym tygodniu, a zaraz po nich prosto do pociągu i do domu ![]()
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje wam kochane
![]() Najbardziej dołuje mnie to, że ona jest naprawde tragiczna i po prostu tępa - bije tym po jej wypowiedziach na forum nk, takie pierdoły totalne, dziecięce pisanie, no ogólnie dramat! I zastanawiam się jakim on musiał być desperatem, żeby w ogóle myśleć o związku z nią na odległość pół Polski, a suma summarum ona nie chciała (widzieli sie chyba 3-4 razy), a co za tym idzie że on desperat, to i ja z desperacji ![]() Właśnie moje strachy największe ![]()
#3430 |
Zakorzenienie
|
ej co tu u nas ostatnio jakaś zbiorowa depresja? ja wiem, że zima, brzydka za oknem i w ogóle ale dziewczynki nooo! nieładnie, nieładnie! właczamy pozytywne myślenie!
#3431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wszystko jest super ![]() ![]() ![]() przedwczoraj mielismy z Tztem druga rocznice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja wcale nie myślę o eks mojego kochanego. A byli ze sobą długo i w ogóle różne historie na jej temat słyszałam. Może jestem jakaś inna niż wszyscy, ale ja zawsze myślę o tym, co jest teraz konkretnie. Czyli np. ja jestem z tż, a nie jakaś panna, więc ja mam to szczęście. A ponieważ zdecydowanie nam się układa to jestem szczęśliwa i nie szukam dziury w całym, a napewno nie problemów w związku z eks. Ale to może dlatego, że moje problemy z tż idą w inną stronę. Może gdyby mój tż był inny to problemy miałabym odmienne. A tak ja tylko ciągle o tych jego długach, o pismach, które wysyłam o ich rozłożenie na raty, o odstąpienie od postępowania sądowego. Zaniedługo może będziemy pisać pismo o zniesienie kuratora. A potem zleci i nim się obejrzę tż będzie 'tabula rasa' czyli bez wyroków, długów, zajęty tylko mną ![]() Dziewczyny, jesteście piękne, a wasi tż dostrzegają to piękno i dlatego z wami są! Nie koniecznie mówię o cielesności. Więc siooo z tymi kompleksami, głupimi myślami. Więcej uśmiechu = więcej szczęścia. Zgadzam się z Limo, że zapanował jakiś dół na naszym wątku. Ale to nieładnie tak!
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Nice moj Tz tez mial podobne problemy ale z bankiem- zachoworwal a kredyty czekaly- ale powoli wychodzimy na prostą...
wiecie co, sporo czasu spedzam na czatach tlenowych- i bywam w pokoju dla ludzi w wieku 30-40 lat... iprowadzi sie rozne rozmowy, najczesniej durne ale rozmawiali ostatnio o zwiazkach..i kazdy jeden, jedna- mowi, ze nie ma wiernosci- kazde z nich ma kogos na boku, mimo, ze jest zona, maz dzieci- mowia kochamy swoje dzieci zony mezow- ale zobaczysz pogadamy za 10 lat i Ci sie opinia zmieni :| to jak to po kilku latach malzenstwa milosc sie konczy??? cala ta wiernosc to klamstwo?? normalnie kazda jedna osoba- a rozmawiam z dosc powaznymi tak ma, ze wszystko sie zmienia..i kazdy mnie o tym przekonuje:| ze jestem mloda naiwna wierze w idealy...choera ja tak nie chce :| no nie wiem co o tym myslec........ Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-03 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
O żesz.. też się nad tym czasem zastanawiam słysząc tyle różnych historii o zdradach... Może jestem naiwna, ale wierzę, że moi rodzice są sobie wierni. Wydaje mi się, że gdyby nie byli, coś bym zauważyła. Mam też takie głupie przekonanie, że ludzie wieku moich rodziców, czyli 50, nieco ponad, są sobie wierni, bo tak jest, tak zostali wychowani, to jest dla nich normalne. A nowe pokolenia postrzegają to trochę inaczej. trochę jak "seks na boku z osobą której nie kocham to nic złego", na więcje sobie pozwalają, znajdują sobie więcej tlumaczeń( "bo maż dużo pracuje i ciągle go nie ma" itp). To tak jak z możliwościami nauki. My teraz mamy tego full - Erasmusy, szkolenia, staże za granicą, wyjazdy takie i siakie. Dlatego dużo ludzi młodych jest trochę zagubionycjh, nie wie co wybrać, gdzie jechać. Za dużo opcji. I podobnie chyba w tej wierności jest, ludzie sobie myślą "a co tam raz czy dwa, przecież i tak kocham swoją żonę"..
przerażajaće ale chyba prawdziwe... idę lulać w końcu
#3436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko dlatego, że mój eks mnie zdradzał, a żyłam w kręgu ludzi, którzy doskonale o tym wiedzieli i nie zaregowali, nic mi nie powiedzieli. Bo im samym ciężko było wybrać między nowo poznaną oszukiwaną osobą, a wieloletnim znajomym-oszustem. Przez to wszystko, co się wtedy działo mam problemy z odczytywaniem rzeczywistości. Już raz byłam na etapie, gdzie prawie zaakceptowałam ten stan rzeczy, bo każdy znajomy mojego eksa robił dokładnie to samo. Ponad rok dochodziłam do siebie. Bywałam również u psychologa. I do dzisiaj chociaż mam prawie 22 lata mój obraz zdrady i tej całej jej otoczki nie jest normalny, aczkolwiek zdaję sobie z tego sprawę. Ja póżniej też zdradzałam eksa, więc naprawdę ciężko mi się wypowiedzieć, jak człowiekowi, który obserwuje to z zewnątrz, bo czasami wydaje mi się, że w tym wszystkim tkwię po uszy.
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja uwazam ze kazdy ma swoje slabosci i moze sie zdarzyc ze skoczy w bok, ale nie powinno to byc przyczyna tragedii...owszem nie jest to fajne ale pojedynczy wyskok nie powinien byc przyczyna rozpadu zwiazku, czy tez startem do "kultywowania" zdradzania. Kazdemu kiedys moze sie zdarzyc chwila slabosci, czy czuje sie niedoceniany w zwiazku, szuka jakiejs iskierki ... no kurcze jestesmy tylko ludzmi, trzeba tylko miec glowe na karku i starac sie jakos wyprostowac swoje bledy... Ja nigdy tylko nie zrozumiem podrywaczy, ktorych sensem zycia jest zaliczanie...
Zdrada boli ale jesli w zwiazku sa inne wartosci to warto wybaczyc i sprobowac od nowa |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż na tym forum wielokrotnie spotkałam się z opiniami, że zdrady się nie wybacza, bo jeśli była jedna, będzie i kolejna. Ja jestem innego zdania, ale ciągle zastanawiam się czy słusznie... Nawet dzisiaj rozmawiałam o tym z tż.
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() A moi rodzice - sa szczesliwym malzenstwem a wszelkie problemy zawsze skrzetnie przed nami chowali ![]() ![]() W kazdym zwiazku sa wzloty i upadki i tylko od nas zalezy czy chcemy stawiac im czola no i to my musimy zadecydowac czy warto ... edit: od piatku do poniedzialku bede miala milusi weekendzik z TZ ![]() ![]() Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-12-04 o 00:04 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobnie ja u Limonatki moi rodzice nigdy sie nie zdradzali i sa fajna para, moj mlodszy brat powiedzial ostatnio madre zdanie- a ma dopiero 20 lat ![]() Dla mnie skok w bok jest zlamaniem najwazniejszej zasady- wiernosci i szczerosci w ziwazku...nie potrafilabym wybaczyc, moglabym sie starac ale nic nie byloby juz takie samo, caly czas bym do tego wracala co zaowocowaloby zakonczeniem związku. Mam nadzieje, ze to mnie nidy nie spotka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Moderatorka z pazurem
|
guanta a bylas juz kiedys w takiej sytuacji? Bo ja tez kiedys mialam podobne zdanie do twojego, ale jak widac zmienilam je.
A teraz wyobrazmy sobie taka sytuacje - jestescie malzenstwem z powiedzmy 2 dzieci, 3 i 6 letnie, oboje pracujecie, powiedzmy ze jestescie 7 lat po slubie, ty pracujesz, maz pracuje, widujecie sie tylko wieczorami, namietnosc przygasa, zagubiacie sie w codziennych obowiazkach...no i ty albo maz poznajecie jakas atrakcyjna osobe z ktora milo wam sie spedza czas no i staje sie... Pozniej wyrzuty sumienia - prawidlowa reakcja i.... no wlasnie i co? Rozwod z miejsca? Ja mysle ze to swietna okazja aby zaczac pracowac nad zwiazkiem, dociec co jest nie tak, co zmienic, jak przywrocic namietnosc i uczucie. A co do starszego pokolenia - nikt mi nie wmowi ze ONI nie zdradzali, bo znam bardzo wiele takich przypadkow, nawety prosty pan Stasiek spod sklepu chetnie by dziubnal inna babke niz swoja "stara" |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zakorzenienie
|
gdybym ja poznala jakas osobe- nie zdradzilabym to wiem na chwile obecna
gdyby on- mam nadzieje, ze tez nie... a gdyby to zrobil to...hm...zalamalabym sie,nie wiem czy udaloby sie to uratowac....raz wyskoczyl to czemu nie drugi? co do pana Staska to moze on tak ale nie moj Tata ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-04 o 00:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Moderatorka z pazurem
|
tak tak
![]() ![]() ![]() Nikt nie lubi zdrady ale i nikt nie jest święty, taka ludzka natura ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Chodzlio mi to to, ze moj tata to nie jest jakis tam pan spod sklepu ktory postrzega kobiety w kategoriah dziubania, zreszta sa ze soba tyle lat a ciagle maja co robic i nie nudza sie soba, jedno dzwoni do drugiego po 3 razy dziennie- to jest fajne, jak widac mozna wytrzymac
![]() apropo nie ma to jak robic pedicure o 1.30 w nocy ![]() nasamorwalam sie wymasowalam i i de spac... olac te zdrady...jajka urwac i na hak wieszac ![]() ![]() a co do ludzkiej natury...nie rozumiem jak mozna komus slubowac milosc i wiernosc a potem poleciec na inna dupe, no ale ja dziwna jestem ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-12-04 o 00:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
Moderatorka z pazurem
|
Temat rzeka a tu pora spac
![]() ![]() Ślubują a potem się rozwodzą, zakazać rozwodów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Wtajemniczenie
|
Hallo
![]() ja juz na nozkach chociaz mimo tego iz mam dzis wolne ![]() ![]() oczywiscie zapomnialam powitać mamemartynki ![]() Agatka fajne zdobycze ![]() ja wypróbowałam kilka przepisów adrijah i napewno jeszcze kilka wypróbuje, bo wyglądaja smakowicie ![]() ![]() ![]() widze ze piszecie o zdradach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() guanta dobre słowa "jajka urwac i na hak wieszac " haha sie usmiałam ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-04 o 06:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3447 |
Zakorzenienie
|
ja podobnie jak Kasia i guanta, nie wybaczyłabym zdrady w sytuacji kiedy jestem singlem i nie mam większych zoobowiazań (ślub, dzieci). podobnie jak guanta jestem zdania, że nie zdradziłabym. Dla mnie zdrada to koniec. A poza tym zawsze mam wrażenie że zdrada uchodzi na sucho częściej facetom, mimo wszystko, bo laski częściej wybaczają. Natomiast jak facet się dowie, że go laska zdradziła, to jest wielkie oburzenie i koniec. Nie widzicie czegoś w tym? Same tutaj piszecie, że wybaczyłybyście zdrade, a może wasi TŻ by nie wybaczyli gdyby się dowiedzieli?
Eh, idę się myć i na zajęcia. Buu.
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Kasiamniam ranny ptaszek z Ciebie. Ale ja też nie lubię się wylegiwać. Mam wrażenie, że dzień mi ucieka
![]() Co do zdrady - przeżyłam, choć nie tę fizyczną. Dla mnie spotkanie się, snucie planów i umawianie się na miłe wieczorki samo w sobie jest już zdradą wobec związku i drugiej osoby. Wydaje mi się, ze jeden skok w bok bym wybaczyła. Każdy popełnia błędy. Byle tylko w porę się zreflektować i będzie dobrze. Ja za to nie jestem w stanie zdradzić. W tej chwili, w moim małżeństwie nie jest najlepiej, ale kiedy pomyślę, że oko za oko - nie potrafiłabym. Mam mocno zakorzenioną lojalność wobec osoby, z którą jestem. To bardzo niedobre ![]() A mnie się humorek poprawił. Kasy nie mam, bo przelewy na czas nie podochodziły, ostatki wczoraj wydałam na swoje zachcianki (dobrze, że mały ma zapas jedzonka i pieluch; ) i słoneczko zagląda mi do pokoju ![]() Zamek w drzwiach mi się popsuł i całą noc spaliśmy z dzrwiami podpartymi krzesłem, lekarz-pediatra potraktował moje dziecko, jakby wisiała nad nim wizja wózka inwalidzkiego choć to ledwo mała aktywność rączki lewej i znów pokłóciłam się z Tż-tem. Ale mam piękne kolczyki i nowe, grafitowe i srebrne cienie do powiek. Zaraz biorę sie za porządki domowe, bo w poniedziałek jadę z małym na rehabilitację do Warszawy i muszę jakoś ogarnąć wszystko. Wracam do domu 22.12. Czyli akurat na święta. Na prezenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Gapa ze mnie. Zapomniałam wrzucić zdjęcie. Przepraszam za post pod postem.
Cienie kupiłam w Lidlu. Urzekły mnie kolory. I powiem wam, ze jestem miło zaskoczona. Umalowałam się po powrocie do domu 14? i do 22 trzymały się idealnie. Ach i kiedyś kupiłam sobie tam tusz do rzęs. Też tak na pałę. Co szkodzi spróbować. Fajny. I co najważniejsze, nie chce mi się ryczeć jak go urzyję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.