![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: najnudniejszy film....
Nie wyłączyłam filmu, bo byłam w kinie :P a zostawaliśmy z TŻtem do końca, bo mielismy nadzieję, że film się rozkręci. Nie rozkręcił się jednak, ani najnowszy Bond, ani film pt. "Jak stracić przyjaciół i zrazić do siebie ludzi".
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ja przyznam się bez bicia, ze dla mnie szczytem nudy było 'Requiem for a dream', i nie mam pojęcia czym się ludzie tak zachwycali... oprócz jednego motywu ze ścieżki dzwiękowej, nic mnie nie ruszyło...
'Lśnienie' nudy, flaki z olejem- ale ta wersja do której King pisał scenariusz (nowsza). Jednak Kubrick lepiej oddał klimat książki niż sam mistrz ![]() 'Miasteczko Salem' - książka genialna, 2 tygodnie po przeczytaniu spałam z krzyżem na szyi i nożem pod poduszką... filmu nie skończyłam ;/ Zrobili z tego nudny, przeciągający się gniot ;/ 'Alexander' - wymiękłam po 45 minutach jakoś ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mnie osobiście 'Requiem for a dream' bardzo się podobał.
Natomiast najnudniejszy film, który oglądałam to "Hi Way". Wyszłam z kina po 30 min. Nigdy więcej takich filmów! Edytowane przez ellish Czas edycji: 2008-12-02 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Peter Weir i "Piknik pod wiszącą skałą" - po tym stwierdzeniu Wyrak pewnie dostanie spazmów
![]() Film jest może uznawany za tajemniczy i za jedno z najwybitniejszych dzieł tego reżysera, ale mi kompletnie nie podchodził, mimo to obejrzałam do końca... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Niemiłosiernie zanudził mnie " Monster ". Ale, że byłam kinie to nie wyszłam. Chociaz byli i tacy co się ewakuowali. " Inni ' z Nicole Kidman
![]() Wszystkie filmy z Jennifer Lopez. Miałam kilka podejść, ale po około 30 minutach chciałam sobie żyły otwierać.
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Jak tak teraz pomyśle nad Nicole Kidman - aktorka ponoc wybitną - to jedynym jej filmem, który oglądałm z zaintersowaniem były " Godziny", ale to i tak ze względu na świetna Meryl Streep.
Kidman wszędzie wychodzi jakby miała kredke w tyłku. Podobnie jest z filmami Halle Berry czy tez Charlize Theron. Ale to tylko moje zdanie.
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ja tam filmy z Lopez i innymi pseudoaktorkami znosze, ale tylko wtedy jak wracam umęczona z pracy, i siadam przed tv tak żeby posiedziec i odpocząć, tak sobie lecą w tle
![]() ![]() Natomiast ogromnie mi sie podobal niedoceniony u nas 'Eternal Sunshine of the spotless mind' (Zakochany bez pamięci) ![]()
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Przypomniały mi się Kroniki portowe, obejrzałam jakieś pół godziny i byłam znużona. Kevina Spacey uwielbiam za American Beuty i K-Pax, ale w Kronikach wydał mi się jakiś taki... bezbarwny. Jeszcze mam szansę odszukać płytkę i się nawrócić, więc można krzyczeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
" Kroniki portowe" widziałam, ale ksiażka jest zdecydowanie lepsza. Polecam.
Kevin Spacey był doskonały w American Beauty i Podejrzanych. Pamiętam że znudził mnie Kurosawa, co nie znaczy, że nie doceniam.
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Z tych mniej ambitnych "Eragon" - o ile książkę się lekko czyta, to film to katastrofa na skalę światową, zaprzestałam oglądania po 15 minutach i tylko przeskoczyłam kilka klatek. Nie uratował tego nawet Malkovich.
Nie zgodzę się, że "Requiem for a Dream" to nudny film, bo chociaż należę tu do młodszej warstwy społecznej na wizażu, to przynajmniej coś z niego wyniosłam, a to już plus ^^
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Lśnienie - b. się rozczarowałam. Wersja Kubricka. Miałam wrażenie że tracę czas podczas ogladania i film nie daje mi prawie żadnej przyjemności. Denerwujący aktorzy, nudna ciągnąca się fabuła, irytująca muzyka, wcale nie straszny! Skończył się kiedy zaczęło się coś dziać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 21 gramm całkiem niezły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Czesciej niz myslisz konserwo jedna
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Uwielbiam 21 gram ... Podobnie jak wszystie filmy Inaritu. A co do Bonda sie zgodze - z Brosnana zaden James.
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Oj, to to jest nieuniknione, tylko kwestia czasu
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Zemsta, Pan Tadeusz, Qou Vadis. ( Jak mozna bylo wogóle Quo vadis zrobić tak nudnym - nie wiem)
Łowca jeleni - na pierwszej czesci sie wynudziłam, jak doszło do wietnamu to wyłaczyłam - moge wiec byc niesprawiedliwa w ocenie. i jeszcze taki film - Gniew oceanu? Pływali w tym oceanie i nic sie nie działo, nic sie nie dzialo, a potem jeszcze troche nic sie nei działo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
ollka! - wyobraź sobie,że pzreczytałam ten wątek do początku z myślą o tym,żeby na końcu dopisać właśnei ten sam film co Ty!:P
nazywa się "Ocean strachu" ![]() Pachnidło - podchodziłąm do niego 3 razy, nigdy nie skończyłam. Testosteron - obejrzałam na siłę Władca Pierścieni- bardzo lubię ![]() a 21 gramów- całkiem mi sie podobał ![]()
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Chyba bardziej taktownie było by napisac, że o gustach się nie dyskutuje. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-12-04 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za J.Lo, ale ten film i jej kreacja tam - wg mnie bardzo dobre.
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moim skromnym zdaniem J. Lo wogóle nie chodzi o poruszanie poważnych tematów tylko o lansowanie samej siebie. Kocimiętka wspominała jeszcze o Pachnidle, tez się wynudziłam. Testosteron bardzo przypadł mi do gustu.
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Mistrzostwo nudów obejrzane ostatnio przeze mnie: "Snow Angels"
![]() Ja mam w ogóle jeden gatunek filmów, które mnie niesamowicie nudzą. Na wszelkich komiksówkach usypiam jak niemowlę. X-many, Hulki i inne Fantastyczne Czwórki... Mój TŻ je uwielbia, ale cóż... w każdym facecie jest trochę dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
O kurczaczek! jakieś 90% filmów tu wymienionych należy do moich ulubionych, widać jakoś łatwo się ekscytuję, ze takie nudne filmy mi sie podobają
![]() Poza przypadkowymi filmami, obejrzanymi w chwilach całkowitego otępienia umysłowego(mam tu na mysli serwowane nam często przez telewizję filmy typu: drużyna bejsbolowa złożona z samych niedorajd pod wpływem charyzmatycznego trenera zyskuje niesamowitą motywację i staje się jednością, aby w ostaniej minucie ostatniego meczu filmu jednym, ale jakże cennym punktem wygrać z drużyna mistrzów, pozbawioną jednakże kręgosłupa moralnego), znudziły mnie niektóre "uznane" filmy: Sami Swoi" - no nic nie poradzę, nie bawi mnie i już. Efekt motyla - to była mordęga - niekończące się przeglądanie kajetu plus tłusta grzywka mało utalentowanego aktora młodego pokolenia (chyba już nawet przestał się dobrze zapowiadać). Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2008-12-04 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
perfumove love
|
O matko, taakkk! Już się bałam, że jestem jedyna na świecie, której "Efekt motyla" delikatnie mówiąc nie przypadł do gustu. Znudził mnie straszliwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.