![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków;) cz. IV
Cytat:
![]()
![]() |
#1802 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jedna rada: tylko bez nerwów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1804 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULUJĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Ehhh ja też jutro... Snickersa mam już w torbie.
![]() Martwię się tym, no ale co będzie to będzie. Trzymam kciuki za resztę zdających jutro. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
Margo BRAWO BRAWO BRAWO!!!!!!!!
Jesteś już kierowcą ![]() Dziewczyny dzisiejsze- pokażcie w WORDzie że to dla Was bułka z masłem ![]()
#1807 |
Zadomowienie
|
bułka z masłem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje że trafie na takiego który bedzie w miare wyrozumiały ![]() aaa wgl nie wiem jakos sie nie denerwuje w takim psychicznym sensie, nie sciska mnie w gardle ale całą noc mnie brzuch bolał ;/ i wgl kiepsko spałam ale na szczescie jest ładna pogoda, słonce ![]() ![]()
moje życie to kupa ;p Edytowane przez LifeIsSoSad Czas edycji: 2008-12-04 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
cholera jak ja bym chciała to miec już za sobą
![]()
#1809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9961503]
![]() i ode mnie tez ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
i ode mnie
![]()
![]() |
#1813 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=adzipersik;9951449]
Uuuuu... No właśnie - łatwo powiedzieć... Domyślam się jednak, że rygor na egzaminie też jest niemały. Czepiają się też o pierdoły?! I jak wygląda mniej / więcej zdawalność podczas egzaminów na instruktora?! Czy też istnieje taka loteria i w dużej mierze liczy się łut szczęścia a nie tylko umiejętności?!!! Egzamin na instruktora zdaje około 30%osób niestety.Trzeba szczegółowo znać przepisy ruchu drogowego no i przepisy ze szkolenia osób ,prowadzenia szkoły.Odnośnie czepiania to mój kolega ostatnio nie zdał bo nie powiedział ,że po przekręceniu kluczyka trzeba odblokować kierownicę.Egzaminator stwierdził,że tak to kursant urwie mu kierownicę i zakończył egzamin. sory że tak ale nie udaje mi się zacytować fragmentu ,może ktośpodpowie Edytowane przez DoraSz Czas edycji: 2008-12-04 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
[quote=DoraSz;9961595]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
hello
![]() prosze o zaktualizowaie listy bo bede zdawac juz 3 raz ![]() gratuluje swiezo upieczonym kierowcom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1818 | |||||
Raczkowanie
|
A ja jak zwykle - napiszę raz a dobrze!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9956118]Dziś miałam godzinę parkowań i wiecie co? Jeździłam tragicznie auto zgasło mi przez pół godziny jakie 6 razy. Parkowania masakra waliłam przednimi kołami o krawężniki itd., itp. wiem ze dużo czasu minęło od kiedy ostatni raz jeździłam ale mimo wszystko myślałam ze będzie lepiej. mogę się jedynie wytłumaczyć tym ze od tygodnia chodzę nie wyspana bo nie mogę zasnąć a jazdy miałam o 8. W piątek na 4 godziny jadę do łodzi także o 8 ale mam nadzieje ze będzie lepiej. A w ten wielki dzień czyli sobotę mam jeszcze w szkole zaliczenie wiec będzie podwójny stres czy zdarzę na ten egzamin w szkole.[/quote]4 godziny jazdy non-stop?!!! ![]() Aleeeee... Jak już będziemy miały nasze ukochane prawko i będziemy często śmigać to skończą się wszystkie obawy i problemy! Mało tego! Jak będę mijała jakąś L-kę egzaminacyjną - egzaminatorów będę obdarzać najbardziej szyderczym uśmiechem na jaki mnie będzie stać! O! Takie zołziątko będę!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmmmmm... a kto by nie chciał.... Każdy by chciał! I każdy będzie kiedyś miał!!!! ![]() Cytat:
Pomoc już nadlatuje (też miałam z tym problemy) ![]() Jeśli ktoś potrafi lepiej to wytłumaczyć (albo coś źle napisałam i jest to niejasne, bo nie mam zdolności tłumaczenia) - PISZCIE i WYJAŚNIAJCIE !!! Cytat:
![]() ![]() Uda nam się!!! Umiesz jeździć, wykonywać różne manewry, dobrze ci to wychodzi... jak więc można myśleć, że się nigdy nie zda?! Troszkę szczęścia, w porządku egzaminator i do przodu! Edytowane przez adzipersik Czas edycji: 2008-12-04 o 11:23 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki ADzipersik Edytowane przez DoraSz Czas edycji: 2008-12-04 o 10:57 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9962695]ano jakoś to idzie już nie raz jeździłam 4 godziny fakt nie było łatwo także przez upał bo kurs miałam w sierpniu ale nie było źle. a ostatnio jeździłam w dniu ostatniego egzaminu, już nawet nie pamiętam kiedy to było. TŻ mówi ze lepiej ze teraz mi nie szło niż by miało być źle na egzaminie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poważnie tak dawno miałaś swój ostatni egzamin?! Słowa TŻ to prawie jak świętość (he he... czasami oczywiście ![]() Boszsszszszsz.... ![]() ![]() A i pewnie - zdaj ten przyszły egzamin! I tak trzymaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Rozeznanie
|
właściwie to chyba dzisiaj się dopiero ułożyło ehh ...
pamiętać jak jeszcze jakiś czas temu pisałam Wam, że urodził się mi (przyszły) chrześniak? W ten weekend wylądował w szpitalu, w Matce Polce i w dzień w dzień do niego jeździłam. Na szczęście dzisiaj już maluch został wypisany. Dlatego nie miałam czasu na jazdy, prawko, wizaż, a nawet na szkołe ... muszę mnóstwo nadrobić. [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;9956118]ja pamiętam[/quote] Cytat:
![]() Wczoraj miałam jazdy tak po mieście oraz wykupiony placyk w WORDzie. Wszystko szło bardzo dobrze. Jasne, że były pewne potknięcia typu, że kierunek zgasł lub za ostro ruszałam, ale to takie potknięcia na które zawsze można oko przymknąć, a więc nawet ja sama z siebie byłam zadowolona do momentu jak pojechaliśmy na ul. Smutną ... górka owszem wszytsko ok, za każdym razem wyszła, ale rękaw już tragicznie. Nie wiem czamu jak ja tam jestem strasznie się blokuje psychicznie. Nawet instruktor powiedział, że w życiu mnie tak smutnej i zdenerwowanej nie widział. No ja po prostu myślałam, że zedję tam na zawał ... nie wiem co to będzie na egzaminie, który już jutro. Dzisiaj jeszcze dwie godziny jazd (od 14). Zobaczymy jak mi pójdzie parkowanie i ogólna jazda. Gratuluję margo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No wiesz Ty co? Dziwne by było gdybyś nie miała żadnych potyczek... Takie to będą się nam jeszcze zdarzały przez pewien czas dopóki się nie wczujemy na maksiora w jazdę i nie będziemy brykały autkiem na codzień! Aaaa rękaw... mi też wychodził tragicznie przez ogromniaste T - na ostatnich jazdach, przed ostatnim egzaminem!!! A ci instruktorzy...ehhh... nie wiem co się dziwią nastrojom kursantów! Co oni nie wiedzą na jakiej zasadzie odbywają się egzaminy?! Jakie jest prawdopodobieństwo zdania?! I jak może człowieka szlak trafiać na myśl o kolejnym już egzaminie! Trzymaj się dzielnie i radośnie! ![]() POWODZENIA... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
No i nie zdalam.
![]() ![]() Drugi termin dopiero 9.02. ![]() ![]() Powodzenia dla reszty dziewczyn, które zdają dziś, oby Wam lepiej poszło. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mozna tak ![]() a kiedy masz egzamin carrola trzymaj sie dasz rade Edytowane przez pusunia Czas edycji: 2008-12-04 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
Raczkowanie
|
pusunia odpowiedź znajdziesz poniżej
Cytat:
Cytat:
![]() Wszyscy napewno czekamy na bardziej szczegółowe relacje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aż tak długo musisz czekać? No a ja... miałam dziś pierwszy egzamin... tak się zestresowałam, że łuku nie zrobiłam, wyjechałam za linię przy jeździe tyłem po owym łuku... dałam ciała ![]()
Samą miłością nie wyżyjesz... Edytowane przez Mondzia Czas edycji: 2008-12-04 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Wtajemniczenie
|
też nie zdałam.. teraz sobie pluję, ze jaka ja glupia byłam, popełniłam taką głupotę, ze az wstyd o tym pisac...
następny 12 stycznia. godz 8.00
#1829 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam z jazd. Tym razem na odwrót. Placyk dobrze, miasto źle. Ja nie wiem co się za mną dzieje ... jutro piąte podejście, a ja wogóle nie posówam się do przodu. Zobaczymy jutro. Cytat:
egzamin mam jutro coś około 9. Sama nie pamiętam muszę jutro na tej magicznej kartce sprawdzić. A placyk można (przynajmniej w łódzkim WORDzie) wykupić i sobie poćwiczyć te łuki i górkę. Pół godziny kosztuje 20 zł. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooo to może i ja sobie wykupię w moim Wordzie godzinę na tym placu... Dobra myśl, muszę się dowiedzieć, czy jest taka możliwość. ![]() Ale podłamana dziś chodze odkąd wróciłam z egzaminu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.