Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 08:54   #3451
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

dzien dobry witam z kawusią
Stary 2008-12-04, 09:09   #3452
mamamartynki
Raczkowanie

GG do mamamartynki

a dzien dobry witam z czerwona herbatka niestety dietkowo a moje dziecie jak zwykle broi
Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie
www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl
mamamartynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 09:37   #3453
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

no ja mam kawe, zielona herbate - jednoczesnie zachlanna jestem jakas
Stary 2008-12-04, 09:41   #3454
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Ja tez juz kawusie wypilam, mamy nowy ekspres do kawy i jest swietny
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 09:48   #3455
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

apropo ekspresu myslalam zeby mojemu kierowcy kupic pod choinke taki samochodowy ekspres do kawusi
Stary 2008-12-04, 09:58   #3456
mamamartynki
Raczkowanie

GG do mamamartynki

quanyanamera dobry pomysl lece zakladac skype
Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie
www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl
mamamartynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 10:29   #3457
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

mam nowy sexualistyczno -swiateczny avatar

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 10:42   #3458
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
O żesz.. też się nad tym czasem zastanawiam słysząc tyle różnych historii o zdradach... Może jestem naiwna, ale wierzę, że moi rodzice są sobie wierni. Wydaje mi się, że gdyby nie byli, coś bym zauważyła. Mam też takie głupie przekonanie, że ludzie wieku moich rodziców, czyli 50, nieco ponad, są sobie wierni, bo tak jest, tak zostali wychowani, to jest dla nich normalne. A nowe pokolenia postrzegają to trochę inaczej. trochę jak "seks na boku z osobą której nie kocham to nic złego", na więcje sobie pozwalają, znajdują sobie więcej tlumaczeń( "bo maż dużo pracuje i ciągle go nie ma" itp). To tak jak z możliwościami nauki. My teraz mamy tego full - Erasmusy, szkolenia, staże za granicą, wyjazdy takie i siakie. Dlatego dużo ludzi młodych jest trochę zagubionycjh, nie wie co wybrać, gdzie jechać. Za dużo opcji. I podobnie chyba w tej wierności jest, ludzie sobie myślą "a co tam raz czy dwa, przecież i tak kocham swoją żonę"..
przerażajaće ale chyba prawdziwe...

idę lulać w końcu
Moi rodzice sa ze soba 40 lat i zawse byli sobie wierni.W kazdym zwiazku bywaja te dobre i te zle dni.Jednak gdy przyjda czasem chwile zwatpienia to nie powod do tego by zaraz rzucac sie w wir namietnosci w iinnym lozku.

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Wiesz co, nie wiem jak to jest dokładnie z tymi zdradami, bo na tym tle jestem upośledzona.
Wszystko dlatego, że mój eks mnie zdradzał, a żyłam w kręgu ludzi, którzy doskonale o tym wiedzieli i nie zaregowali, nic mi nie powiedzieli. Bo im samym ciężko było wybrać między nowo poznaną oszukiwaną osobą, a wieloletnim znajomym-oszustem.
Przez to wszystko, co się wtedy działo mam problemy z odczytywaniem rzeczywistości.
Już raz byłam na etapie, gdzie prawie zaakceptowałam ten stan rzeczy, bo każdy znajomy mojego eksa robił dokładnie to samo.
Ponad rok dochodziłam do siebie. Bywałam również u psychologa.
I do dzisiaj chociaż mam prawie 22 lata mój obraz zdrady i tej całej jej otoczki nie jest normalny, aczkolwiek zdaję sobie z tego sprawę.
Ja póżniej też zdradzałam eksa, więc naprawdę ciężko mi się wypowiedzieć, jak człowiekowi, który obserwuje to z zewnątrz, bo czasami wydaje mi się, że w tym wszystkim tkwię po uszy.
Ja prezylam dokladnie to samo.Bylam w 5 letnim zwiazku z oszustem, ktory raz powiedzial mi o zdradzie i wybaczylam.Bylo mi bardzo ciezko z tym zyc dalej i tak naprawde nigdy nie zapomnialam.Jednak kiedy zerwalam z nim od znajomych dowiedziala sie ze zdradzal mnie caly czas.Mial ulatwione zadanie bo nie mieszkalismy w tym samym miescie.Moje wybaczenie potraktowal jako przyzwolenie do dzialania?

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Ja uwazam ze kazdy ma swoje slabosci i moze sie zdarzyc ze skoczy w bok, ale nie powinno to byc przyczyna tragedii...owszem nie jest to fajne ale pojedynczy wyskok nie powinien byc przyczyna rozpadu zwiazku, czy tez startem do "kultywowania" zdradzania. Kazdemu kiedys moze sie zdarzyc chwila slabosci, czy czuje sie niedoceniany w zwiazku, szuka jakiejs iskierki ... no kurcze jestesmy tylko ludzmi, trzeba tylko miec glowe na karku i starac sie jakos wyprostowac swoje bledy... Ja nigdy tylko nie zrozumiem podrywaczy, ktorych sensem zycia jest zaliczanie...
Zdrada boli ale jesli w zwiazku sa inne wartosci to warto wybaczyc i sprobowac od nowa
Nie zgodze sie z toba.Ja nigdy ale to juz nigdy nie bede tolerowala takiego zachowania.Niee wyobrazam sobie zdrady meza.Kochamy sie bezgranicznie, przysiegalismy sobie milosc i wiernosc i tak ma zostac ! Ja tez mam chwile slabosci, zwlaszcza kiedy maz mnie zaniedbuje bo ma np duzo pracy, jest zmeczony, nie ma ochoty na igraszki i takie tam.Ale to nie jest powod do skoku w bok!!! Skoro zdecydowalismy sie zyc razem to tak do konca.Jesli ktos chce zyc w tak zwanym wolnym zwiazku to prosze bardzo, mnie to nie pasuje.
Poza tym pomimo nudy, ktora czsem przychodzi w kazdym zwiazku (nie czarujmy sie nic nie trwa wiecznie), sa sposoby na to by wsystko odswierzyc. Zwiazek trzeba pielegnowac cale zycie! Tak jak robili to moi i mojego meza rodzice.Sa dla nas wzorem.Nie wyobrazam sobie by moglo by byc inaczej.!!!!

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
mam nowy sexualistyczno -swiateczny avatar
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:23   #3459
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

widze, ze drazliwe tematy poruszacie
Ja sobie nie wyobrazam, zeby mnie tz zdradzil;/ wiem, ze mnie kocha i zostal wychowany w dobrej rodzinie i zdrad nie toleruje.
Ja zas mialam chwile slabosci... wybaczyl.
gdyby on to zrobill- ja bym juz nie mogla... moj tz tak jak gastone napisala- czasami zaniedbuje, czasami sie klocimy, ale nie sadze zebysmy sie mscili pozniej zdradali, tzn zeby on sie mscil zdrada. Jestesmy swoimi pierwszymi partnerami i nie chce zeby probowal z inna.
Wczoraj zwolnili mojego ttate, eh- z jednej strony nie chcial juz pracowac na ttich tirach i byc z moja mama, z drugiej strony chcial jeszcze troche zarobic. I tez uwazam, ze moi rodzice stanowia dobrana pare, kloca sie tak ok raz na rok Ale maja wspolne pasje, robia wszysko razem.
I tak wyobrazam sobie wlasnie zwiazek.
Roses podoba Ci sie pas do ponczoch, ktory wkleilam strone wczesniej ? w sumie myslalam, ze skomentujesz bo lubisz takie zabaweczki hhihi

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-12-04 o 12:02
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 11:27   #3460
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Gastone pocieszylas mnie, jestes mezatka, masz dziecko i wierzysz wiernosc - oboje wierzycie wiec nie jestem taka do konca naiwna
Stary 2008-12-04, 11:37   #3461
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja na temat zdrad się powiem, tylko swoje zdanie... miłość przemija bo po prostu mogła to nie być ta prawdziwa i jeśli miałabym się męczyć z kimś kogo już nie kocham, a obok jest ktoś to faktycznie mnie rozkochał w sobie i wiem, że to nie będzie tak na raz to w tym momencie chyba jakoś nie miałabym oporów... poza tym zdradę naprawdę można wybaczyć... ale jak to powiedział ktoś z mojego otoczenia "kocham ją bardzo, mam możliwość do zdrady ale nie zrobię tego z 2 powodów : po 1 bo ją kocham, po 2 bo jakbym zdradził raz to potem by już poszło" i taka prawda... ja sama nie wiem jakbym zareagowała na zdradę raz zostałam oszukana i zdradzona i fakt faktem teraz Oni są razem a ja jakoś nie mam problemów z rozmawianiem i kumplowaniem się z nimi... Miłość przyszła - On + Ona, a nasza On + Ja najwidoczniej to nie było to i życzę im najlepszego... Zamotałam

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:02   #3462
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

dlatego ja zanim powiem tak, dobrze sie zastanowie
poprosilam kiedys swojego faceta: jezeli nie bedziesz mnie kochal i znajdziesz inna- powiedz mi i sie rozstaniemy- to chyba lepsze niz mialby mnie oszukiwac...
ale on kiedys calkiem powaznie powiedzial, ze gdybym ja z nim zerwala nie bylby juz z zadna bo ze mna chce ulozyc sobie zycie...i ja moze glupia jestem ale w to wierze

zmieniajac temat, dzis szaleje w kuchni
Rosol, ciasto, kotlety ziemniaczane z kielbaska w srodku z sosem pieczarkowym a teraz ide okno myc fajna firanke kupilam
Stary 2008-12-04, 12:14   #3463
gastone
Raczkowanie

No wlasnie szalenstwa w kuchni..Mam mieso na gularz ale patrze do lodowy a cebuli nie mam i kaszy jeczmiennej.Moral z tego taki, ze musze zabrac dupe w troki, ubrac malucha i pchac wozek tak przez okolo 2 kilometry do miasta.Buuuuuuuuuuuuuu.Cz ego sienie robi dla rodziny.A tak swoja droga to juz mnie szlag trafia.Bo chce miec samochod, ale musimy poczekac a sprzedamy popredni.Mamy rodzinne wielkie auto, ale mojmaz uzywa bo potrzebuje,a tamto drugie nie dla mnie (u ns troche dziwne zasady ubezpieczenia samochodu, nie bede tu sie rozwijac na temat zasad ale ja moge ubezpieczyc auto to silnika 1,6 a ten ma 2 litry) wiec musze poczekac az sie sprzeda buuuuuuuuuuuuu.Juz ma troche dosc tego lazenia , choc to na zdrowie wychodzi ale pogoda nie teges, leje, wieje i jak tu isc???
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:23   #3464
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
No wlasnie szalenstwa w kuchni..Mam mieso na gularz ale patrze do lodowy a cebuli nie mam i kaszy jeczmiennej.Moral z tego taki, ze musze zabrac dupe w troki, ubrac malucha i pchac wozek tak przez okolo 2 kilometry do miasta.Buuuuuuuuuuuuuu.Cz ego sienie robi dla rodziny.A tak swoja droga to juz mnie szlag trafia.Bo chce miec samochod, ale musimy poczekac a sprzedamy popredni.Mamy rodzinne wielkie auto, ale mojmaz uzywa bo potrzebuje,a tamto drugie nie dla mnie (u ns troche dziwne zasady ubezpieczenia samochodu, nie bede tu sie rozwijac na temat zasad ale ja moge ubezpieczyc auto to silnika 1,6 a ten ma 2 litry) wiec musze poczekac az sie sprzeda buuuuuuuuuuuuu.Juz ma troche dosc tego lazenia , choc to na zdrowie wychodzi ale pogoda nie teges, leje, wieje i jak tu isc???
uuu Gosiu to az tak daleko masz do sklepu??? ja na szczescie mam doslownie 200m na druga strone ulicy moge isc w pizamie nawet haha ale jak tu przyjechalam to tez mialam daleko moze nie 2km ale z wiekszymi zakupami bylo ciezko (zwłaszcza ze my wogole nie mamy auta) dobrze ze wybudowali Lidla, ale jak cos nie ma w lidlu to na rowerek siadam i szybko dojade
wy macie juz plany na dzisiejszy obiadek, ja niestety nie wogole to w sobote jedziemy z moim Tż-tem lodowke kupic bo nasza juz odmawia posluszenstwa wszystkie warzywka co kupilam na drugi dzień sa zamarzniete wiec do wyrzucenia bo po odmrozeniu juz sie nie nadaja do jedzenia wrrr.. i znowu wydatek

ide przyozdabiać pokój świątecznymi pierdółkami i prasować

Edytowane przez kasiamniam
Czas edycji: 2008-12-04 o 13:31
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 12:32   #3465
Ponura
Wtajemniczenie

Heh, ja dziś poszłam na łatwiznę - mam gotować obiad dla siebie i mamy (ojciec jest niejadek ) to kupiłam cyc kurzy i sos słodko-kwaśny Pudliszek, będzie z ryżem. O.< Nie ma co, wybitna ze mnie kucharka

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:00   #3466
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

moze nie jest to skomplikowane ale pyszne
Stary 2008-12-04, 13:08   #3467
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Gastone rozumiem Cie, do sklepu rtez mam ok 2 km i wiem jaka jest irlandia, czyt, ciagle zapadana :PP,
My mamy auto na pl tablicach, bo tz powiedzieli za ubecpieczenie 2,800 euro... wiec jezdzimy juz rok na pl tablicach. do sklepu, na spacery mi sie nie cchce chodzic bo ciagle leje;/a Ty jeszcze musisz z dzidziakiem, wspolczucia Ja chyba olalabym wtedy obiad i czekala na tz az przyjedzie i kupi :PP
kasiamniam wynajmujecie mieszkanie ?? bo ejsli tak to chyba lodowka powinien przejmmowac sie wlasciciel ) u nass co nam sie zepsuje to mowimy i wlascicielka przynosi nowe. Pomalowalam pazurki, wymylam sie, nozki ogolilam... ale jakos do obiadu mi sie nie spieszy;/:PP
zrobie piersi z pomysl na- pierii kurczaka w sosie paprykowym lub ziolowymm, mniam szybie i dobre
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:14   #3468
Funieczka
Zakorzenienie

GG do Funieczka

A ja zapiekanę dzisiaj robię. Ryż, mięsko mielone, ogóreczek, serek żółty. Zapiekam i wszyscy się oblizują. Dzisiaj niemoc twórcza w kuchni widzę dopada wszystkich
Ja do Lidla mam 1 km a sklep osiedlowy 20m. Żyć nie umierać. Do Lidla to się wybieram z maluchem. On spacer ma, bo wolno sobie idziemy a ja zrobię tanie i duuże zakupy.
Funieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:30   #3469
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
kasiamniam wynajmujecie mieszkanie ?? bo ejsli tak to chyba lodowka powinien przejmmowac sie wlasciciel ) u nass co nam sie zepsuje to mowimy i wlascicielka przynosi nowe.
jeszcze wynajmujemy jak sie wprowadzalismy bylo goło i wesoło wiec wszystko było nasze, meble, kuchenka, lodowka itp.. a tamta mielismy ze Sperrmüll-u (czyt. wystawki w Niemczech) no ale jak kupimy to juz bedzie na nowe mieszkanko, na ktore czekamy ze spoldzielni i sie juz doczekac nie mozemy, juz mam plan obmyslony jak je urzadze
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:33   #3470
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Lidl zly nie jest ja wlasnie jem moje kotleciki z sosem grzybowym proste i szybkie
Stary 2008-12-04, 13:42   #3471
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Heh, ja dziś poszłam na łatwiznę - mam gotować obiad dla siebie i mamy (ojciec jest niejadek ) to kupiłam cyc kurzy i sos słodko-kwaśny Pudliszek, będzie z ryżem. O.< Nie ma co, wybitna ze mnie kucharka
Przepraszam, to moje pokazowe danie

A co do zdrady - wydaje mi sie ze nie umialabym zdradzic, wolalabym od razu powiedziec ze juz koniec, i chcialabym zeby ktos postapil tak samo ze mna.
I nie wyobrażam sobie, że moglabym zdradę wybaczyć... brzydziłabym się i nim, i sobą, a do tego mój chory umysł poźniej miałby non stop podejrzenia i zamieniłby życie w piekło...

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:48   #3472
istari
Paul's girl

kurczę blade śledzę wątek często gęsto i aż szkoda, że się dopisać nie mogę, bo ja nie puszysta naprawdę jesteście świetne dziewczyny i mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jeśli od czasu do czasu coś wtrącę
istari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:53   #3473
Limonatka
Zakorzenienie

jestem w domu w Gliwicach... zapłakana..

siostra odebrała mnie z dworca i rzuciła "a ty wiesz, że tata jest w szpitalu nie?"
ja momentalnie ryk, a ona szybko dodaje " no na te żylaki, będzie miał zabieg"

czyli nic poważnego, bo tylko usunięcie żylaków czy jak tosię tam nazywa, ale cholera mnie wzieła i ryczałam cała jazdę autem do domu no bo jak oni mogli mi nie powiedzieć!?! jak!? dowiedział się tata w poniedziałek, a ja przecież z nimi rozmawiałam przynajmniej ze dwa razy, plus siostra mogła mi na gg napisać! jak oni mogli! z tego powodu nienawidzę mieszkać poza domem! ja chcę takie rezeczy wiedieć! wiem, że ten zabieg to nic takiego, ale JA CHCĘ WIEDZIEĆ że tata idzie do szpitala że będize miał zabieg czuję się okropnie..tu nie chodzi o kwestie, że nie chcieli mnie denerwować, bo jakby mi o tym powiedzieli normalnie np. we wtorek, to przyjęłabym do wiadomości i wsjo! a tak!?

wpadłam do domu i wypłakałam mamie w twarz, że czuję się zawiedziona, że nic mi nie dali znać. i wiem. wiem dziewczyny, co będziecie pisać,. że to nic takiego, że tacie nic nie będzie. ja to wiem! ja wiem, że to nic, ja wiem, że jutro wychodzi po zabiegu itp, ale ja to chciałam wiedzieć

jadę go zaraz z mamą odwiedzić, bo podobno dzwonił i narzekał, że nic tam nie w sz[italu, żadnego sklepiku itp. mam tylko nadzieję, że się nie rozkleje tam :P bo pewnie mama rzuci (jestem tego pewna) "widzisz, a Magda zrobiła dzis panikę, że nic jej nie powiedzieliśmy, że masz ten zabieg" co u mnie znowu wywoła łzy :P

ehhh...

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 13:54   #3474
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja też dzisiaj robiłam kurzy cyc - tylko że ja walnęłam w mąkę samą i usmażyłam na patelni grillowej + ziemniaczki + ogórek kiszony a na zupkę krupnik

Limo - nie przesadzasz bo znam to... tez bym wygarnęła mamie, że mi nie powiedzieli... uszy do góry

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"

Edytowane przez malinka_86
Czas edycji: 2008-12-04 o 13:58
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:06   #3475
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
Napisane przez istari Pokaż wiadomość
kurczę blade śledzę wątek często gęsto i aż szkoda, że się dopisać nie mogę, bo ja nie puszysta naprawdę jesteście świetne dziewczyny i mam nadzieję, że nie pogonicie mnie jeśli od czasu do czasu coś wtrącę
no to kochana musisz przytyc hehe my tu w wiekszosci i tak na diecie, a czy ktos puszysty czy nie ... mi to nie przeszkadza
Stary 2008-12-04, 14:07   #3476
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, będziemy Cie tylko

Witamy na wątku symbolicznym uderzeniem bacika

Cytat:

siostra odebrała mnie z dworca i rzuciła "a ty wiesz, że tata jest w szpitalu nie?"

czyli nic poważnego, bo tylko usunięcie żylaków czy jak tosię tam nazywa, ale cholera mnie wzieła i ryczałam cała jazdę autem do domu no bo jak oni mogli mi nie powiedzieć!?! jak!? dowiedział się tata w poniedziałek, a ja przecież z nimi rozmawiałam przynajmniej ze dwa razy, plus siostra mogła mi na gg napisać! jak oni mogli! z tego powodu nienawidzę mieszkać poza domem! ja chcę takie rezeczy wiedieć! wiem, że ten zabieg to nic takiego, ale JA CHCĘ WIEDZIEĆ że tata idzie do szpitala że będize miał zabieg czuję się okropnie..tu nie chodzi o kwestie, że nie chcieli mnie denerwować, bo jakby mi o tym powiedzieli normalnie np. we wtorek, to przyjęłabym do wiadomości i wsjo! a tak!?

wpadłam do domu i wypłakałam mamie w twarz, że czuję się zawiedziona, że nic mi nie dali znać. i wiem. wiem dziewczyny, co będziecie pisać,. że to nic takiego, że tacie nic nie będzie. ja to wiem! ja wiem, że to nic, ja wiem, że jutro wychodzi po zabiegu itp, ale ja to chciałam wiedzieć

jadę go zaraz z mamą odwiedzić, bo podobno dzwonił i narzekał, że nic tam nie w sz[italu, żadnego sklepiku itp. mam tylko nadzieję, że się nie rozkleje tam :P bo pewnie mama rzuci (jestem tego pewna) "widzisz, a Magda zrobiła dzis panikę, że nic jej nie powiedzieliśmy, że masz ten zabieg" co u mnie znowu wywoła łzy :P

ehhh...
Kurcze, tez mnie zawsze wkurza to 'nie chcielismy Cie denerwować, bla bla bla', no przeciez wiadome ze im pozniej sie dowiesz tym bardziej sie zdenerwujesz I doskonale Cie rozumiem

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 14:09   #3477
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:

Stary 2008-12-04, 14:09   #3478
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wygonimy Ja też jestem taka quasi-puszysta bo niby noszę 40-42 ale brzuszek co mam, to mam

A poza tym powiedziałaś, że jesteśmy świetne, więc Cię lubimy

Cytat:

ehhh...

Ja tam Cię rozumiem - byłabym wściekła, gdyby mi o takiej rzeczy nie powiedziano. Także nie martw się - nie jesteś jakaś dziwna I mam nadzieję, że zabieg się uda!

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 15:40   #3479
Dorka_Sz
Zadomowienie

GG do Dorka_Sz

Nie wiem czy bym wybaczyła zdradę.
Między nami też ostatnio się kiepsko układało. Teraz jest poprawa, ale na jak długo, to nie wiem

Dorka_Sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 16:01   #3480
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Quasi-puszysta dobre
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości