|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dermedic Capilarte, Maybelline Intense XXL, Soleo, Joko i inne.
@ L’oreal Paris - Studio Hot Curl. Długotrwała sprężystość i blask. Termo Ochrona, spray do pracy z prostownicą lub suszarką, chroni włosy i ułatwia ich wygładzanie. Ze 150 ml została ok. ˝, patrz zdjęcie.
* NIVEA Hair Care diamond gloss Odżywka Diamentowy Połysk, diamentowy pył i ekstrakt z kalii; włosy długie, pół długie, matowe 10ml * Nivea - Pearl & Beauty Creme Oil, Shower cream Oil- Kremowy olejek pod prysznic, wyciąg z pereł i zapach kwiatów figowca 8ml znajdziesz coś u mnie? zapraszam do obu wątków, możesz odpisywać u siebie
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;9892602]@ L’oreal Paris - Studio Hot Curl. Długotrwała sprężystość i blask. Termo Ochrona, spray do pracy z prostownicą lub suszarką, chroni włosy i ułatwia ich wygładzanie. Ze 150 ml została ok. ˝, patrz zdjęcie.
* NIVEA Hair Care diamond gloss Odżywka Diamentowy Połysk, diamentowy pył i ekstrakt z kalii; włosy długie, pół długie, matowe 10ml * Nivea - Pearl & Beauty Creme Oil, Shower cream Oil- Kremowy olejek pod prysznic, wyciąg z pereł i zapach kwiatów figowca 8ml znajdziesz coś u mnie? zapraszam do obu wątków, możesz odpisywać u siebie [/quote]Zainteresowała mnie - kredka do oczu czarna mon ami, ale chyba nie opłaca się nam taka wymianka (koszt przesyłki). Przewidujesz dokładki w wątku kosmetycznym? Może udałoby się nam coś podobierać...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
przeglądnę moja "szafę" z kosmetykami, ostatnio dużo kupuję, a później leżą rzeczy nieużywane
odpiszę wieczorkiem co znalazłam, może będziesz zainteresowana
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;9892931]przeglądnę moja "szafę" z kosmetykami, ostatnio dużo kupuję, a później leżą rzeczy nieużywane
odpiszę wieczorkiem co znalazłam, może będziesz zainteresowana [/quote]Ok. Zaczekam .
|
|
|
|
|
#95 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
oki, chetnie Ci oddam wszystkie wymienione przez Ciebie rzeczy
jak widzisz wymianke? JA BYM CHCIALA 1 SKORE MUSNIETA SLONCEM GARNIERA, ORIFLAME ZEL BRAZUJACY, DO TWARZY BRAZUJACY I ODLEWKE CZEGOS DO WLOSOW NA WYPADAJACE
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
@ Oriflame Sunkiss gel – słoneczny żel brązujący, ubytek ok. 1/3 z 50ml (niezwykle trudno określić, niewiele używany) @ GARNIER SKIN NATURALS intensywna pielęgnacja – skóra muśnięta słońcem – nawilżający krem do twarzy, letni wygląd. 50ml ok.1/2 (pewnie więcej) wersja niemiecka @ Nowe: GARNIER SKIN NATURALS intensywna pielęgnacja – skóra muśnięta słońcem –nawilżające mleczko do ciała 250 ml + odlewkę odżywki przeciw wypadaniu lub jak chcesz tonik przeciw wypadaniu Ps. Mam nadzieję, że wymiana jest opłacalna i dla Ciebie i dla mnie bo nawet nie miałam chwili żeby zorientować się w wartościach kosmetyków ...
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
mowiac szczerze nigdy nie wnikamm jakos specjalnie w wartosc kosmettykow o ile to nie jest oczywiscie dior czy cos
zaraz zerkne i sprawdze ![]() edit. wszystko z kwc: pomadka yr 23zl cien astor 14,90 plyn miceralny 13 skarpetki maja na metce 7,99 brokat apc - powiedzmy z 8zl, bo nie jest pelen RAZEM: 66,89 zel oriflame - jakies 23zl garnier do twarzy 9,50 garnier do ciala - 18,90 + 50ml toniku ALBO + 60ml goldwella poproszę i wyjdzie po rowno ![]() no, ale sie naliczylam mam nadzieje ze wszystko pasuje? jesli tak, czekam na adresik, w poniedzialek wysle. proponuje polecony bez priorytetu. ;*
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2008-11-28 o 15:45 |
|
|
|
|
#98 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Goldwella 40/50 – takie mam tylko opakowania... Tonik dorzucę jako grats. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
myślałam, że znajdę u siebie dużo zbędnych kosmetyków, a niestety wszystko jednak się przyda, jedynie cienie lancome mogłabym jeszcze oddać, ale to nie za bardzo mi się opłaca
szkoda bo naprawde myślałam ze więcej tego mam przepraszam
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;9896292]myślałam, że znajdę u siebie dużo zbędnych kosmetyków, a niestety wszystko jednak się przyda, jedynie cienie lancome mogłabym jeszcze oddać, ale to nie za bardzo mi się opłaca
szkoda bo naprawde myślałam ze więcej tego mam przepraszam[/quote]Nic się nie stało. Może następnym razem. |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
kochana do czerwonych tez może być
na czarnych i tak mi się nic nie stanie napisz co masz
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
wymieniamy sie?
Napisane przez toya2006 zel brazujacy soleo mleczko avon mleczko demakijaz prosze odp u mnie za APC- cień sypki opalizujący turkusowy (z zielenią). Kolor nasycony, na oku pięknie wygląda, iskrzy i opalizuje. 2/3 opakowania Maybelline Dream matte- kolor honey beige- podkład w formie musu. swietny na lato- uzyty 3 razy Cosmence- Sun Mat krem z filtrem 20. Nawilża i świetnie matuje. Niedostępny w Polsce. 50ml nowy
|
|
#103 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Levante, kochana
![]() jade dzis do poznania, gdzie mieszkam na stancji i nie wiem czy bedzie mi tam dzialal internet. jak wyjezdzalam to byla jakas awaria nadajnika. gdybym sie nie odzywala poniedzialek- wtorek to nic sie nie denerwuj, wymianka caly czas aktualna. jak tylko mi sie uda dopchac dzies do kafejki czy cos i odbiore Twoj adresik to wysylam
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Dysponuję na pewno tym oto cudeńkiem - http://www.pantene.pl/prod_kolor.php...k_czerw&prod=3 Muszę koniecznie ozdjęciować buty i zrobić dokładkę. Mam zbyt mało czasu... Edit: Twój wątek jest nieaktualny więc odpisałam i tutaj. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
piszmy w twoim wątku bo inaczej się zgubimy
![]() takl jak pisałam wszystko do czerwieni też może być czekam na fotki butów ale nie spiesz się ja pamiętam i nie jestem niecierpliwa też czasem brak mi na wszystko czasu napewno dojdziemy do wymianki w bliżej nieokreślonym czasie
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok., dzięki. Na pewno odkładam jednego Pantene w stanie nie otwieranym. Do usłyszenia wkrótce. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
W chwili obecnej interesują mnie te rzeczy:
@ Avon, Arabian Glow, Pressed Powder (Brązujący puder prasowany) z lusterkiem. Kolor - Shimmering Bronze. Zużycie minimalne – patrz zdjęcie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...prasowany.html @ Nowe: Shinner Brush puder/ rozświetlacz/ brązer w wysuwanym pędzlu 3w1, 3,5g ZHC TM Przepięknie lśniąca złotymi drobinkami skóra; można stosować jako róż, błyszczący cień do powiek, rozświetlacz/ brązer twarzy, dekoltu lub ciała. Posiadam zapas tego cudeńka więc mogę podzielić się jedną sztuką. @ Odżywka STHER GARLIC 1000g – Wzmacnia i dodaje energii, dla włosów o słabych cebulkach. Przeciwdziała wypadaniu włosów poprzez stymulację mieszków włosowych, naprawdę skuteczna (polecam jako maskę termiczą) – posiadam duży zapas, podzielę się odlewką ( nawet sporą). @ Schwarzkopf schauma NEU Repair & Pflege Shampoo Mit Sheabutter & kokos -Extrakt 400ml- nowość, ta wersja nie jest dostępna na naszym, krajowym rynku. Podzielę się odlewką ok. 50-100ml (do ustalenia). @ Nowe: GARNIER SKIN NATURALS intensywna pielęgnacja – skóra muśnięta słońcem –nawilżające mleczko do ciała 250 ml 2sztuki
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Odpisane
.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
cos za tusz
TyGrYSeK Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Otwierany był w dniu sylwestra, czyli już prawie rok temu Datę ważności ma do 08.2010r. Stoi od tamtego czasu w szafce i chyba się zmarnuje
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
Interesuje mnie puder rozswietlacz w pędzlu 3w1, odlewka odżywki Goldwell i próbka Ziaji tonującej. Może znajdziesz cos u mnie?
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Zainteresował mnie - 4. Rozświetlacz Collection 2000. |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"pogrubiłam" te rzeczy,które najbardziej mnie interesują Co mogłabyś mi oddać za:1 maseczkę Planet Spa i maseczkę brzoskwinia i mleczko migdałowe
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Nic więcej Cię nie interesuje? A jeśli tylko rozświetlacz (chociaż preferuje wieksze wymianki) to za co chciałabyś go oddać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Jak z nasza wymianka?
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wypatrzyłam jeszcze: 1. Moringa Body Butter The Body Shop- całe opakowanie 50 ml Oraz ewentualnie :21. Collection 2000 Dazzle Me- Biały sypki cień, podobny do pigmentów Maca- użyty ze 2 razy Na jakie moje kosmetyki byłabyś chętna za powyższe?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

odpiszę wieczorkiem co znalazłam, może będziesz zainteresowana 
...
zaraz zerkne i sprawdze 

. Dysponuję na pewno tym oto cudeńkiem -