|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
dzien dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Raczkowanie
|
a dzien dobry witam z czerwona herbatka niestety dietkowo a moje dziecie jak zwykle broi
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
no ja mam kawe, zielona herbate - jednoczesnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Moderatorka z pazurem
|
Ja tez juz kawusie wypilam, mamy nowy ekspres do kawy i jest swietny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
apropo ekspresu myslalam zeby mojemu kierowcy kupic pod choinke taki samochodowy ekspres do kawusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
quanyanamera dobry pomysl lece zakladac skype
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
mam nowy sexualistyczno -swiateczny avatar
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poza tym pomimo nudy, ktora czsem przychodzi w kazdym zwiazku (nie czarujmy sie nic nie trwa wiecznie), sa sposoby na to by wsystko odswierzyc. Zwiazek trzeba pielegnowac cale zycie! Tak jak robili to moi i mojego meza rodzice.Sa dla nas wzorem.Nie wyobrazam sobie by moglo by byc inaczej.!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrr
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
widze, ze drazliwe tematy poruszacie
![]() Ja sobie nie wyobrazam, zeby mnie tz zdradzil;/ wiem, ze mnie kocha i zostal wychowany w dobrej rodzinie i zdrad nie toleruje. Ja zas mialam chwile slabosci... wybaczyl. gdyby on to zrobill- ja bym juz nie mogla... moj tz tak jak gastone napisala- czasami zaniedbuje, czasami sie klocimy, ale nie sadze zebysmy sie mscili pozniej zdradali, tzn zeby on sie mscil zdrada. Jestesmy swoimi pierwszymi partnerami i nie chce zeby probowal z inna. Wczoraj zwolnili mojego ttate, eh- z jednej strony nie chcial juz pracowac na ttich tirach i byc z moja mama, z drugiej strony chcial jeszcze troche zarobic. I tez uwazam, ze moi rodzice stanowia dobrana pare, kloca sie tak ok raz na rok ![]() I tak wyobrazam sobie wlasnie zwiazek. Roses podoba Ci sie pas do ponczoch, ktory wkleilam strone wczesniej ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-04 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
Gastone pocieszylas mnie, jestes mezatka, masz dziecko i wierzysz wiernosc - oboje wierzycie wiec nie jestem taka do konca naiwna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
ja na temat zdrad się powiem, tylko swoje zdanie... miłość przemija bo po prostu mogła to nie być ta prawdziwa i jeśli miałabym się męczyć z kimś kogo już nie kocham, a obok jest ktoś to faktycznie mnie rozkochał w sobie i wiem, że to nie będzie tak na raz to w tym momencie chyba jakoś nie miałabym oporów... poza tym zdradę naprawdę można wybaczyć... ale jak to powiedział ktoś z mojego otoczenia "kocham ją bardzo, mam możliwość do zdrady ale nie zrobię tego z 2 powodów : po 1 bo ją kocham, po 2 bo jakbym zdradził raz to potem by już poszło" i taka prawda... ja sama nie wiem jakbym zareagowała na zdradę raz zostałam oszukana i zdradzona i fakt faktem teraz Oni są razem a ja jakoś nie mam problemów z rozmawianiem i kumplowaniem się z nimi... Miłość przyszła - On + Ona, a nasza On + Ja najwidoczniej to nie było to i życzę im najlepszego... Zamotałam
![]()
#3462 |
Zakorzenienie
|
dlatego ja zanim powiem tak, dobrze sie zastanowie
![]() poprosilam kiedys swojego faceta: jezeli nie bedziesz mnie kochal i znajdziesz inna- powiedz mi i sie rozstaniemy- to chyba lepsze niz mialby mnie oszukiwac... ale on kiedys calkiem powaznie powiedzial, ze gdybym ja z nim zerwala nie bylby juz z zadna bo ze mna chce ulozyc sobie zycie...i ja moze glupia jestem ale w to wierze ![]() zmieniajac temat, dzis szaleje w kuchni ![]() Rosol, ciasto, kotlety ziemniaczane z kielbaska w srodku z sosem pieczarkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Raczkowanie
|
No wlasnie szalenstwa w kuchni..Mam mieso na gularz ale patrze do lodowy a cebuli nie mam i kaszy jeczmiennej.Moral z tego taki, ze musze zabrac dupe w troki, ubrac malucha i pchac wozek tak przez okolo 2 kilometry do miasta.Buuuuuuuuuuuuuu.Cz ego sienie robi dla rodziny.A tak swoja droga to juz mnie szlag trafia.Bo chce miec samochod, ale musimy poczekac a sprzedamy popredni.Mamy rodzinne wielkie auto, ale mojmaz uzywa bo potrzebuje,a tamto drugie nie dla mnie (u ns troche dziwne zasady ubezpieczenia samochodu, nie bede tu sie rozwijac na temat zasad ale ja moge ubezpieczyc auto to silnika 1,6 a ten ma 2 litry) wiec musze poczekac az sie sprzeda buuuuuuuuuuuuu.Juz ma troche dosc tego lazenia , choc to na zdrowie wychodzi ale pogoda nie teges, leje, wieje i jak tu isc???
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wy macie juz plany na dzisiejszy obiadek, ja niestety nie ![]() ![]() ![]() ![]() ide przyozdabiać pokój świątecznymi pierdółkami ![]() ![]() Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2008-12-04 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Wtajemniczenie
|
Heh, ja dziś poszłam na łatwiznę - mam gotować obiad dla siebie i mamy (ojciec jest niejadek
![]() ![]()
#3466 |
Zakorzenienie
|
moze nie jest to skomplikowane ale pyszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
Gastone rozumiem Cie, do sklepu rtez mam ok 2 km i wiem jaka jest irlandia, czyt, ciagle zapadana :PP,
My mamy auto na pl tablicach, bo tz powiedzieli za ubecpieczenie 2,800 euro... wiec jezdzimy juz rok na pl tablicach. do sklepu, na spacery mi sie nie cchce chodzic bo ciagle leje;/a Ty jeszcze musisz z dzidziakiem, wspolczucia ![]() kasiamniam wynajmujecie mieszkanie ?? bo ejsli tak to chyba lodowka powinien przejmmowac sie wlasciciel ![]() ![]() zrobie piersi z pomysl na- pierii kurczaka w sosie paprykowym lub ziolowymm, mniam ![]() ![]()
#3468 |
Zakorzenienie
|
A ja zapiekanę dzisiaj robię. Ryż, mięsko mielone, ogóreczek, serek żółty. Zapiekam i wszyscy się oblizują. Dzisiaj niemoc twórcza w kuchni widzę dopada wszystkich
![]() Ja do Lidla mam 1 km a sklep osiedlowy 20m. Żyć nie umierać. Do Lidla to się wybieram z maluchem. On spacer ma, bo wolno sobie idziemy a ja zrobię tanie i duuże zakupy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Zakorzenienie
|
Lidl zly nie jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zdrady - wydaje mi sie ze nie umialabym zdradzic, wolalabym od razu powiedziec ze juz koniec, i chcialabym zeby ktos postapil tak samo ze mna. I nie wyobrażam sobie, że moglabym zdradę wybaczyć... brzydziłabym się i nim, i sobą, a do tego mój chory umysł poźniej miałby non stop podejrzenia i zamieniłby życie w piekło...
![]() |
#3472 |
Paul's girl
|
kurczę blade śledzę wątek często gęsto i aż szkoda, że się dopisać nie mogę, bo ja nie puszysta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zakorzenienie
|
jestem w domu w Gliwicach... zapłakana..
siostra odebrała mnie z dworca i rzuciła "a ty wiesz, że tata jest w szpitalu nie?" ja momentalnie ryk, a ona szybko dodaje " no na te żylaki, będzie miał zabieg" czyli nic poważnego, bo tylko usunięcie żylaków czy jak tosię tam nazywa, ale cholera mnie wzieła i ryczałam cała jazdę autem do domu no bo jak oni mogli mi nie powiedzieć!?! jak!? dowiedział się tata w poniedziałek, a ja przecież z nimi rozmawiałam przynajmniej ze dwa razy, plus siostra mogła mi na gg napisać! jak oni mogli! ![]() ![]() ![]() wpadłam do domu i wypłakałam mamie w twarz, że czuję się zawiedziona, że nic mi nie dali znać. i wiem. wiem dziewczyny, co będziecie pisać,. że to nic takiego, że tacie nic nie będzie. ja to wiem! ja wiem, że to nic, ja wiem, że jutro wychodzi po zabiegu itp, ale ja to chciałam wiedzieć ![]() jadę go zaraz z mamą odwiedzić, bo podobno dzwonił i narzekał, że nic tam nie w sz[italu, żadnego sklepiku itp. mam tylko nadzieję, że się nie rozkleje tam :P bo pewnie mama rzuci (jestem tego pewna) "widzisz, a Magda zrobiła dzis panikę, że nic jej nie powiedzieliśmy, że masz ten zabieg" co u mnie znowu wywoła łzy :P ehhh...
![]() |
#3474 |
Zakorzenienie
|
a ja też dzisiaj robiłam kurzy cyc - tylko że ja walnęłam w mąkę samą i usmażyłam na patelni grillowej + ziemniaczki + ogórek kiszony a na zupkę krupnik
![]() Limo - nie przesadzasz bo znam to... tez bym wygarnęła mamie, że mi nie powiedzieli... uszy do góry ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-04 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Witamy na wątku symbolicznym uderzeniem bacika ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3477 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A poza tym powiedziałaś, że jesteśmy świetne, więc Cię lubimy ![]() Cytat:
Ja tam Cię rozumiem - byłabym wściekła, gdyby mi o takiej rzeczy nie powiedziano. Także nie martw się - nie jesteś jakaś dziwna ![]()
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
Nie wiem czy bym wybaczyła zdradę.
Między nami też ostatnio się kiepsko układało. Teraz jest poprawa, ale na jak długo, to nie wiem ![]()
#3480 |
Zakorzenienie
|
Quasi-puszysta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.