|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7
Przezyłysmy. Zabieg trwał 5 min: znieczulenie lignocaina w areozolu, sklapel, i spłyneło paskudztwo na łopatkę, która doktor język przytrzymywał. Powiedział, ze sporo tego było, aż sam sie nie spodziewał, ze tyle bedzie.
Zapytałam o ten antybiot co to 36 dni, powiedził, ze spokojnie, to jest właśnie taki specjalny do długiego podawania i są na oddziale pacjenci (dzieci), którzy i po 5 m-cy to łykaja. A 36 dni to jest najkrótsza kuracja, jak wchodzi w gre. A ja z wrażenia, czy emocji miałam za to przezd wyjazdem do lekarza nieprzyjemną przygodę, zołądek odmówił posłuszeństwa, i obiadek pojechał do Rygi. Mysłam, ze w ogóle nie pojadę z e smarkata, bo sie tak fatalnie czułam. Także jest o dwóch grzankach z masłem zjedzonych rano, morzu kawy, jest mi zimno i prawie czuje jak mi przemiana materii spada.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2008-12-04 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Cześć, to ja - pamiętacie mnie jeszcze?
![]() Jak jest nowy wątek, to mam szansę przez chwilę przynajmniej pobyć na bieżąco... Nie mam czasu na czytanie, koniec roku jak zwykle daje mi ostro w kość ![]() Lide - 100 lat ![]() ![]() ![]() Stęskniłam się za Wami. Postaram się wpadać czasem. A co nowego tak w ogóle? Ktoś tu się jeszcze odchudza? ![]()
#33 |
Zakorzenienie
|
Ja, Haneczka. Ann, E.
Poczekaj, Midi, na "po świętach", wtedy sie frekwencja zrobi. ![]() Kochanej Basi sto całusów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#34 |
Rzabbocop
|
Maglisko
![]() ![]() i ![]() Midi ja tez jeszcze walcze - jeszcze jakies 2 kg i z 5% BF ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Cześć Midi
![]() ![]() A dziś już dobrze ![]() ![]() a ja się pochwalę pyszną zupką meksykańską, przepis mam od brata a on nie wiem skąd... wczoraj zrobiłam pierwszy raz i od razu zjadłam jedną dolewkę a TŻ dwie, dziś tak samo ![]() ![]() 2 duże marchewki 2 duże cebule 3 ząbki czosnku Marchewkę zetrzeć na grubej tarce, czosnek i cebule posiekać. Przesmażyć całość na oleju 10 min. Dodać 1 słoiczek przecieru pomidorowego (normalny, nie mały). Zmiksować w garnku na papkę. pół paczki fasolki szparagowej 1-2 puszki fasoli czerwonej (może być w zalewie cayenne) 1-2 puszki kukurydzy 1-2 papryki czerwone 1 duży por Pół paczki mrożonej ciętej fasolki szparagowej ugotować w dużym garnku. NIE ODCEDZAĆ. Do fasolki wrzucić fasolkę czerwoną (z zalewą) i kukurydzę (też z zalewą). Wrzucić paprykę czerwoną pokrojoną w kostkę i pora pokrojonego w cieniutkie plasterki (1-2 mm). Dorzucić papkę z marchewki i gotować do miękkości papryki. ![]()
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Basiu wszystkiego najlepszego ![]() Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2008-12-04 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, Rusałki, jak Wy kusicie
![]() Na ciasta nie patrzę, bo po pierwsze primo ![]() ![]() ![]() ![]() Midi, no jak mamy Cię nie pamiętać? ![]() Demoniku, w grupie wsparcia naprawdę idzie łatwiej, ma się większą motywację. I nawet jeśli czasem się zgrzeszy, albo i grzeszenie trwa nieco dłużej, to potem wracamy na drogę cnoty ![]() Maglisko, ze Smarkatką będzie wszystko ok., zobaczysz ![]() Współczuję nieprzyjemnych przeżyć ![]()
Poglądy trzeba mieć tak ciasne, By cenić zdanie tylko własne. ![]() Na ciasne łby. Jan Sztaudynger Edytowane przez E Czas edycji: 2008-12-04 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rzabbocop
|
Fajnie ze pojawiaja sie przepisy na cos innego niz ciasta
![]() ja raczej nie pieke ale za to pichce praktycznie codziennie to inspiracja si eprzyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sto lat imieninowo dla Lide ![]() ![]() ![]() Maglisko - ![]() ![]() Fajne przepisy podajecie wszystkie spisuję ![]() ![]() Moja mama jest świetna kucharka i piecze super i zawsze piecze piernik, wszyscy chwala, ja lubie średnio pierniki, ale mogę podać Wam jej przepis ![]() Brewko - http://film.onet.pl/zwiastuny/0,6382...,fotonews.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
sophisticated
|
cześć
![]() Demoniku dzięki za przepis, dobrze, że wersje prostsze też pyszne, bo ja wszystko upraszczam ![]() i jaka zupa Wilczyco ![]() Haneczko to widzę, że moje problemy z prezentami będą intensywnie narastać ![]() ![]() ![]() ![]() a książek to już nikt sobie nie życzy? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
mój TŻ zawsze życzy sobie książek
![]() ![]() ![]() a co do dzieci i życzeń to na razie tylko z gazet znam ten problem, no ale to rzeczywiście coś idzie w złą stronę, słynne laptopy na komunię, szkoda tylko, że jak dziecko nie ma a inne w szkole mają to dziecko często jest wyłączone z grupy ![]() ale ja też zawsze byłam bo nie miałam takich a takich ciuchów albo komórki i jakoś wyrosłam na porządnego...wilka ![]()
#43 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Alen szalejecie z przepisami ![]()
#44 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć Słonka!
![]() A co używasz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja sobie życzę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: Demoniku napisz mi coś więcej o tym Benzacne. Czy on działa,nie wysusza skóry itp. ![]()
Nie jesteśmy klockami LEGO i nie będziemy do wszystkich pasować a do niektórych to wręcz nie warto bo to chińska podróba! ![]() ![]() Edytowane przez Monique :) Czas edycji: 2008-12-05 o 09:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Ja sobie życzę ale nikt mi ich nie kupuje
![]() ![]() A co do zasłyszanej przez ciebie rozmowy to wiesz co jest w tym wszystkim najgorsze? Nie to, że one chciałyby iPoda czy laptopa tylko to, że po paru miesiącach (w wersji optymistycznej ![]() EDIT: Wilczyco i Monique, oczywiście macie rację. Tylko, że ja też dałam mojemu starszemu synowi przy okazji komunii komputer i nie widzę w tym nic złego. Zresztą ma go do tej pory (już jest jak antyk ![]() ![]() Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2008-12-05 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
sophisticated
|
się zgadzam Haneczko z tobą, właśnie o to chodzi, że wartością stało się samo gromadzenie dóbr, im droższych i bardziej trendy czy tam jazzy tym lepiej, a czy potrzebne i używane to nie ma znaczenia
i ciągle więcej i więcej, w ogóle nie ma pytania po co ![]() no to sobie starczo pogderałam ![]() a do biblioteki to my wszyscy chodzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
![]() A ja nie lubię dostawać książek w prezencie. Zawsze dostaję takie, które kompletnie mnie nie interesują. Wolę kupować lub wypożyczać sama, bo biorę to, co mnie zaciekawi. ![]()
#48 |
Zadomowienie
|
![]() niesprawiedliwe ![]() Lide - 100 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Maglisa - dobrze że już po zabiegu ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie dziewczyny że przepisy podajecie, napewno spróbuję wszystkich sałatek ![]() już muszę zmykać - strasznie się ostatnio nie wyrabiam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
![]() Monika - ja używam toników ![]() ![]() Ja kocham książki na równi z innymi butami i ciuchami i kosmetykami ![]() Teraz zakupiłam sobie dwa ostatnie tomy Chmielewskiej ![]() A dzieci teraz jakie są to w dużej mierze wina rodziców. Moja chrześnica lat prawie 12 ![]() Brewko jeszcze dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2008-12-05 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Rzabbocop
|
Ja tez bardzo lubie dostawac ksiazki i zawsze ksiazki zyczylam sobie np na urodziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;9974277]
EDIT: Wilczyco i Monique, oczywiście macie rację. Tylko, że ja też dałam mojemu starszemu synowi przy okazji komunii komputer i nie widzę w tym nic złego. [/quote] Ja też nie uważam, że coś w tym złego ![]() ![]() ![]() ojej, ale w moralistyczny ton uderzyłam ![]()
#52 |
Zakorzenienie
|
Cześć, czy można dołączyć?
Przepisy super, szczególnie te sałatkowe... A co do toników to ja polecam (bo sama używam) hydrolatów z Biochemii Urody. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rzabbocop
|
Witamy na pokladzie Voyagera 7
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||||
Konto usunięte
|
Ja bardzo lubię dostawać prezenty więc ciuchami i kosmetykami też nie pogardzę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ps: Moje dzieci dostały sporo słodyczy i postanowiły się ze mną podzielić, a ja przepadlisty człowiek pożarłam jedną wczoraj a drugą dzisiaj ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Monika - zapomniałam, że najbardziej lubie tonik aspirynowy, jeśli nie robisz maseczki aspirynowej.
Haneczko - ja nie mówiłam, co dla kogo jest jaką kwotą, tylko, że skoro rodzice dają dzieciom 200-500zł na 7 dni to na kolonie chyba ze 3 razy tyle, a potem dzieci nie mają poczucia wartości pieniądza i nie oszukujmy sie, ale kontaktu jakby z rzeczywistościa. A to nie jest bogata klasa. Moja siostra jest zamożna, ma swoją firmę, więc nie chodzi tu mi też o to, że jej nie stać by było. Ale o granice nie wiem rozsądku? Moja chrzesnica była ostatnia osobą w klasie, która dostała komórkę i niestety wymusiła to na mojej siostrze, która była bardzo zła z tego powodu. A argument, że jako jedyna w klasie nie ma jest powalający ![]() ![]() Zmykam ![]() Witam nowa Odchudzaczkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Moni ja używam obecnie płynów micelarnych, toników jakoś nigdy nie lubiłam stosować , nie wiem dlaczego.
Książki uwielbiam i mogłabym dostawać wciąż i nieustająco ale nie dostaję ![]() Zupełnie nie wiem dlaczego ![]()
#58 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Odnośnie posiadania komórek przez dzieci to czytałam ostatnio bardzo fajny artykuł na temat pokolenia cyber mózgów. Ps: no i zważyłam się...porażka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Brewusiu moja ukochana ja jako stara baba zgadzam się całkowice z twoim starczym gderaniem
![]() I z Iwonką tez się zgadzam ![]() Dzieci w znakomitej większości same z siebie nie są złe ![]() Smutne to jest ![]() Testuje akurat ipusa na laptopiku i o dziwo działa ![]() Troszkę wolno, ale w porówaniu z erą to full wypas ![]()
#60 |
Rzabbocop
|
Ja tez sie z Wami zgadzam ale zastanawiam sie jak mi sie uda moje dzieci wychowac
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.