Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 20:04   #3511
goosiaczek20
Raczkowanie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a mi smutnoo...
nie smuć się
goosiaczek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:06   #3512
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ja tez zdradzilam swojego meza , z Pirogiem we snie hahahah.To byla dopiero odskocznia!
Upieklam buleczki (to taki maly krok w strone odchudzania heheh) Pachna smakowicie, ciekawe jak smakuja??? Zaraz sprobuje, tylko moj tz pojechal po mleko bo lubi popijac hih.Dziecko szaleje, bo ciasteczko zjadlo a cukier dziala pobudzajco, ja mam lenia , garow pelny zlew a zmywarki dalej nie mam.
No ale maz zamiast zmywarki to mi pare dni temu zamrazarke przyiosl wiec biore sie od jutra za robote. tak przed siwtami moze pierogi ulepie i zamroze
Aaa ide bo mi pachnie.Dobranoc dziewczynki nie plotkujcie za duzo bo rano miedzy sniadaniem, gotowanie, zbieraniem zabawek i przebieraniem kupy nie nadazam za wami!

Dobre.
A on gej

Witam Fafi zaś po przerwie Co cię tak trapi, że cię tu nie ma?
Byłam dzisiaj w twoim rodzinnym mieście i jadłam frytki w tanim barze, żeby się ogrzać

Dziewczyny ja jestem aseksualna jakaś. Co mam zrobić żeby był we mnie seks? Może jakaś terapia? Chcę być sexy. No błagam o jakiś poradnik
I ogólnie zanika mi okres Muszę iść do lekarza Nie wiem czego to objaw, aczkolwiek nie ciąży.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:13
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:08   #3513
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Cytat:
a mi smutnoo...
a czemu ci smutno?
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:13   #3514
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

nice - ja tez jestem aseksualna bo jak się ubiorę seksownie to mi boczki stoją, brzuch wystaje, wylewa się i wogóle haha mały słonik
goosiaczek20 - próbuje ale się nie udaje pozatym witaj
Roses - powiem tylko jedno : PALANT

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:15   #3515
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
a mi smutnoo...
Nie smutaj się

Mi po nocy wrócił humor
I ogólnie wrócił, bo już jutro mój mendzior wraca do domu na weekend

Zobaczycie jak w niedziele sie bede dolowac, ze w poniedzialek leci z powrotem

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Ja tez zdradzilam swojego meza , z Pirogiem we snie hahahah.To byla dopiero odskocznia!
Upieklam buleczki (to taki maly krok w strone odchudzania heheh) Pachna smakowicie, ciekawe jak smakuja??? Zaraz sprobuje, tylko moj tz pojechal po mleko bo lubi popijac hih.Dziecko szaleje, bo ciasteczko zjadlo a cukier dziala pobudzajco, ja mam lenia , garow pelny zlew a zmywarki dalej nie mam.
No ale maz zamiast zmywarki to mi pare dni temu zamrazarke przyiosl wiec biore sie od jutra za robote. tak przed siwtami moze pierogi ulepie i zamroze
Aaa ide bo mi pachnie.Dobranoc dziewczynki nie plotkujcie za duzo bo rano miedzy sniadaniem, gotowanie, zbieraniem zabawek i przebieraniem kupy nie nadazam za wami!

Jezuuu to ja mojego ciągle zdradzam, ale z Deanem z Supernatural
Moją odskocznią jest wizaż, 4ever

Nie mogłabym tżta zdradzić, to się w mojej percepcji postrzegania świata nie mieści po prostu, a jakby on mnie zdradził, to by nie było już nas, nieważne w jakim momencie życia

Ja jutro się będę produkować z tortem z Lidla, niech ma chłopina (która notabene za ciastami nie przepada ), ale doceni na pewno

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:19   #3516
madzia_g
Zakorzenienie

oj jakby brac pod uwage senne "zdrady" to masakra by jakas byla :d zostalabym wygnana z kraju :P:P kurcze nie odpowiadam za to co mi sie sni :d

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:19   #3517
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
nice - ja tez jestem aseksualna bo jak się ubiorę seksownie to mi boczki stoją, brzuch wystaje, wylewa się i wogóle haha mały słonik
goosiaczek20 - próbuje ale się nie udaje pozatym witaj
Roses - powiem tylko jedno : PALANT
To jesteśmy dwie aseksualne.
Nie chce mi się cycków wystawiać na świat, żeby poczuć się troche bardziej kobieco, albo odsłaniać kawałka poślada
Sa inne sposoby?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 20:21   #3518
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
a mi smutnoo...
nie smuć się... a jaki powód takiego stanu rzeczy?

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, jak tylko na chwilę, pozdrawiam gorąco, ja już nie w temacie jestem ;(
mam to samo ,ale staram się z całych sił nadrobić

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość

Witam Fafi zaś po przerwie Co cię tak trapi, że cię tu nie ma?
Byłam dzisiaj w twoim rodzinnym mieście i jadłam frytki w tanim barze, żeby się ogrzać

Dziewczyny ja jestem aseksualna jakaś. Co mam zrobić żeby był we mnie seks? Może jakaś terapia? Chcę być sexy. No błagam o jakiś poradnik
I ogólnie zanika mi okres Muszę iść do lekarza Nie wiem czego to objaw, aczkolwiek nie ciąży.
hej! nooo staram się tutaj bywać ale czasami mi się normalnie nie chce... jakaś tata totalna niemoc we mnie wstąpiła jeśli chodzi o komputer... kiedyś mogłam spędzać przed nim godzinami i jeszcze mi się nie nudziło, a teraz? poczytam co mam do poczytania i spadam, nie chce mi się jakoś z niego korzystać... dodatkowo męczę się psychicznie że brak stażu, że nie mogę nic zrobić, na uczelni nawał roboty jak to w trakcie sesji zaliczeniowej... brak mi faceta eh kurde... wszystko jest na NIE, potrzebuję ZMIANY... zaczęłam od włosów, zmienilam kolor jestem lekko ruda z racji że naturalnie mam ciemne to na taki jaki chcę uzyskać będę musiała poczekać ale to też mi się podoba! mam nadzieję że kolene zmiany przyjdą niebawem! horoskopy mam całkiem optymistyczne więc OBY

kurcze chcesz być sexy... to chyba trzeba w sobie odnaleźć... kup sobie jakąś super bieliznę... pas do pończoch i takie tam, może to Cię jakoś otworzy a może są jakieś ksiazki na ten temat? poszukaj na stronie empika
powodzenia życzę

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:23   #3519
madzia_g
Zakorzenienie

aby byc sexy po pierwsze trzeba czuc sie sexy i wcale nie trzeba posladow wystawiac :P aczkolwiek jakis ladny dekolcik nie zaszkodzi
a jesli chodzi o sprawy intymne to sie zupelnie nie przejmuje kilogramami wiem ze Tz ma swira na moim punkcie, uwielbia moje cialo i nie mam rzadnego skrepowania, odstawiam przy nim tance nago itp :P tylko wolalabym sie nie widziec jak to robie

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:25   #3520
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość

Jezuuu to ja mojego ciągle zdradzam, ale z Deanem z Supernatural
a ja wlasnie lece ogladac Super Natural mam nagrane, dopiero jestem w 2 sezonie
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:25   #3521
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

madzia - cholera ja też i zlinczowana przez połowe znajomych ludzi
nice - ja tam cyca wystawiam, ale i tak wystają prawie tak samo jak brzuch haha kupiłam sobie ten gorset wyszczuplający i hahah moje ciało jest niereformowalne nie działa na mnie haha
Fafi - pierunie no napisałam, że :PALANT

Stary 2008-12-04, 20:25   #3522
nice6irl
Zakorzenienie

Fafi, za tą niemoc masz po pupci pięknej

Wszystko jeszcze wróci do normy. Życzę powodzenia na studiach

A o tej swojej seksualności to jeszcze pomyślę, żeby mnie przypadkiem facet nie zostawił dla jakiejś z bardziej rozbujanymi biodrami w chodzie

Malina,
wiesz ja też trochę cyca wystawiam, ale w porównaniu do ciebie to ja nie mam co wystawiać Muszę sobie jakąś fajną kiecę kupić, nie? A torebkę już mam nową. Fajna, fajna, powiem wam

Madzia,

mój facet też niby na mnie leci, ale ja wciąż mam wrażenie, że faceci to lecą zawsze na wszystko co ma 2 cycki i dziurę w kroczu.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:29
Stary 2008-12-04, 20:31   #3523
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Fafi - pierunie no napisałam, że :PALANT
aaaaaaaaaaaaaaa to o to chodziło wybacz moją nieuwagę...
kobieto albo bierz się za niego ale tak porządnie albo go olej bo kurde męczysz się przy nim... jeśli to cały czas ten sam?

Cytat:
Fafi, za tą niemoc masz po pupci pięknej

Wszystko jeszcze wróci do normy. Życzę powodzenia na studiach

A o tej swojej seksualności to jeszcze pomyślę, żeby mnie przypadkiem facet nie zostawił dla jakiejś z bardziej rozbujanymi biodrami w chodzie
kochana jak chcesz bardziej bujać bioderkami to wysokie obcasiki i chodzimy po linii prostej sama się zdziwisz jak będziesz bujać tyłeczkiem!

nooo ta niemoc to jest masakra... a jeszcze mnie wszyscy wkurzają pytaniami: A MASZ FACETA? , ALE DLACZEGO NIE MASZ, PRZECIEŻ JESTEŚ TAKA FAJNA? takie rzeczy to ja wiem ale co z tego? cholera... w chwili obcenej jestem na takim etapie że wszystkie pary mnie wkurzają i tyle chyba za dużo ich w moim otoczeniu...

Stary 2008-12-04, 20:35   #3524
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
To jesteśmy dwie aseksualne.
Nie chce mi się cycków wystawiać na świat, żeby poczuć się troche bardziej kobieco, albo odsłaniać kawałka poślada
Sa inne sposoby?
obcasy, spódnica, pasek żeby podkreślić wcięcie, biżuteria, makijaż, fryzura.. mnóstwo rzeczy a przy okazji pewności siebie i "pazura" dodają ukryte rzeczy - pas do pończoch, gorsety i ogólnie seksowna bielizna, nawet jeśli nie zamierzasz jej nikomu pokazywać
ja np. chociaż jestem sama, nie mam takiej bielizny, w której wstydziłabym się rozebrać przed facetem sama mam radochę jak ją noszę
Stary 2008-12-04, 20:36   #3525
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

fafi - też kiedyś miałam parowstręt, a już na max jak się ślimaczyli na ulicy no masakra miałam ochotę podejść i ich pier... // no ten sam palant ten sam niestety... albo ja głupia bo, że on to wiem

Stary 2008-12-04, 20:37   #3526
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
A to ja na bieżąco oglądam supernaturalne przygody pięknych braci

Jutro od rana depilacja, kremiki - aż mi się myśleć o tym nie chce

Stary 2008-12-04, 20:39   #3527
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
obcasy, spódnica, pasek żeby podkreślić wcięcie, biżuteria, makijaż, fryzura.. mnóstwo rzeczy a przy okazji pewności siebie i "pazura" dodają ukryte rzeczy - pas do pończoch, gorsety i ogólnie seksowna bielizna, nawet jeśli nie zamierzasz jej nikomu pokazywać
ja np. chociaż jestem sama, nie mam takiej bielizny, w której wstydziłabym się rozebrać przed facetem sama mam radochę jak ją noszę
Święte słowa!!!!

Cytat:
fafi - też kiedyś miałam parowstręt, a już na max jak się ślimaczyli na ulicy no masakra miałam ochotę podejść i ich pier... // no ten sam palant ten sam niestety... albo ja głupia bo, że on to wiem
kurde ja przed to czuję się wyobcowana z towarzystwa, ostatnio nie zostałam zaproszona na jakąś imprezę bo same pary... no MATKO... wkurzam się na maxa dlatego bojkotuje tegorocznego sylwestra!

kurcze masakra z tym palantem... a odezwał się coś?

Stary 2008-12-04, 20:45   #3528
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... Może jutro z rana podejmę jakieś działania i wybiorę się taka wystrojona na miasto podrywać facetów?
Dzięki za dobre rady. Może jak wymyślę coś konstruktywnego to wstawię foty

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Święte słowa!!!!

kurde ja przed to czuję się wyobcowana z towarzystwa, ostatnio nie zostałam zaproszona na jakąś imprezę bo same pary... no MATKO... wkurzam się na maxa dlatego bojkotuje tegorocznego sylwestra!

kurcze masakra z tym palantem... a odezwał się coś?
Fafi, ale ja nie jestem jakaś inna od ciebie, bo mam tż.
Mam kilka wspaniałych kumpelek, z którymi świetnie się bawimy. I tylko ja jestem związana. A żadna inna nie. Im to w niczym nie przeszkadza, a mi tymbardziej. Mam dla nich zawsze czas, bo spotykamy się na jakieś babskie wieczory minimum raz w tygodniu, a czasami nawet z 5. Wtedy tż idzie w odstawkę, a ja miło spędzam czas
Nie wiem skąd się biorą te twoje uprzedzenia. Może przebywasz wśród samych par i to tak na ciebie działa. Albo twoi znajomi za dużo opowiadają o swoich drugich połowach?
Stary 2008-12-04, 20:48   #3529
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Cytat:
U Pratchetta takie fajne zdanie było, żeby zawsze mieć porządną bieliznę, bo jak Cie przejedzie powóz na drodze, i spódnica się zadrze do góry, to wszyscy zobaczą że się ma na sobie zniszczoną

Ja się nauczyłam kupować bieliznę kompletami (chociaż parę grzechów mam na sumieniu ), bo to zawsze bardziej seksownie i elegancko wygląda

Moja była współlokatorka nie miała ani jednego kompletu (powtarzam, zero!)! Niby zawsze ładna, elegancka, ale jak patrzyłam jak jej majtki z portek wystają niepasujące do stroju, to mi się grdyka ruszała żeby coś powiedzieć
(cała na czarno + białe stringole) Nie wspomnę o tym jak miała jakąś sesje foto, i trzeba jej było bieliznę zawieźć - musiałam jej szufladę przekopać w poszukiwaniu jakiegokolwiek kompletu, i nie znalazłam ;/ Skompletowałam kolorystycznie (ale odcienie inne), i jej posłałam (bo jej to kolega miał dowieźć) bo ani materiałowo, ani odcieniami, ani wzorami się nie dało

Stary 2008-12-04, 20:49   #3530
mamamartynki
Raczkowanie

GG do mamamartynki

Slusznie ze to ktos zauwazyl ze to jest forum i mozna sie tu swobodnie wypowiadac dobranoc
Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie
www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl
mamamartynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:51   #3531
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamamartynki Pokaż wiadomość
Slusznie ze to ktos zauwazyl ze to jest forum i mozna sie tu swobodnie wypowiadac dobranoc
Tak, ale to nie znaczy że mamy pochwalać i przyklaskiwać pewnym zachowaniom...

Stary 2008-12-04, 20:53   #3532
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

wrocilam z zakupów kupilam srebrne sniezynki na firanki i juz zmontowalam sobie lampki

dostalam od brata do buta zestaw Loreala do wlosow a on ode mnie grę
Kupilam dla Taty prezent- bedziecie zaskoczone- blender- tata sobie kiedys zazyczyl a dla mamy poluje na ceramicznego wiszącego aniola- musze jeszcze poszukac... bola mnie nogi, nie mam sily..
a co do bycia sexy: ladna fryzurka, zadbane pazurki, gladka pachnaca skora, bizuteria, spodniczka do kolanka, ladny sweterek i sexowna bielizna pod fajne pazurki i mozna czuc sie fajnie, nie trzeba swiecic posladkami
Stary 2008-12-04, 20:53   #3533
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

fafi - ja też tak miałam i sama teraz nie wiem jakbym się bawiła w towarzystwie par, ale na sylwka z samymi parami bym nie poszła no palant się nie odezwał dlatego palant
Elli - ja też nie mam żadnego kompletu ale to wina moich wielkich cycy i średniej d... jak góra dobra to dół za duży jak dół dobry to cyckownik za mały

Stary 2008-12-04, 20:54   #3534
mamamartynki
Raczkowanie

GG do mamamartynki

No tak przeciez wam nie karze no nie od jutra wroce tu ze zdwojona sila dzis mam ogolnego dola obiecuje ze wiecej takich postow nie bedzie bedzie na temat amen
Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie
www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl
mamamartynki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:57   #3535
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
fafi - ja też tak miałam i sama teraz nie wiem jakbym się bawiła w towarzystwie par, ale na sylwka z samymi parami bym nie poszła no palant się nie odezwał dlatego palant
Elli - ja też nie mam żadnego kompletu ale to wina moich wielkich cycy i średniej d... jak góra dobra to dół za duży jak dół dobry to cyckownik za mały
Ja kupuję tak, że góra osobno a dół osobno, a wzór ten sam, Bogu dzięki w wielu sklepach wpadli na genialny pomysł sprzedawania osobno staników i majtek
Jak byłam młodsza, czy też naiwnym dziewczęciem będąc, zawsze widziałam tylko takie komplety, których nie można rozdzielić, tylko trzeba brać całość, a teraz ufff
Szkoda tylko że Intimismi nie wpadło na taki pomysł przy strojach kąpielowych

Stary 2008-12-04, 20:58   #3536
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
U Pratchetta takie fajne zdanie było, żeby zawsze mieć porządną bieliznę, bo jak Cie przejedzie powóz na drodze, i spódnica się zadrze do góry, to wszyscy zobaczą że się ma na sobie zniszczoną

Ja się nauczyłam kupować bieliznę kompletami (chociaż parę grzechów mam na sumieniu ), bo to zawsze bardziej seksownie i elegancko wygląda

Moja była współlokatorka nie miała ani jednego kompletu (powtarzam, zero!)! Niby zawsze ładna, elegancka, ale jak patrzyłam jak jej majtki z portek wystają niepasujące do stroju, to mi się grdyka ruszała żeby coś powiedzieć
(cała na czarno + białe stringole) Nie wspomnę o tym jak miała jakąś sesje foto, i trzeba jej było bieliznę zawieźć - musiałam jej szufladę przekopać w poszukiwaniu jakiegokolwiek kompletu, i nie znalazłam ;/ Skompletowałam kolorystycznie (ale odcienie inne), i jej posłałam (bo jej to kolega miał dowieźć) bo ani materiałowo, ani odcieniami, ani wzorami się nie dało
Ja też nie mam kompletów. Ale to w niczym nie przeszkadza, bo ja nie noszę innej bielizny niż czarna lub zielona. Ewentualnie kilka białych majteczek jakiś brzydkich na czas okresu, którego akurat już nie miewam. Tzn. ostatnio to była jakby wylana łyżeczka krwi. A 2 dni temu może ze dwie krople...
Stary 2008-12-04, 21:01   #3537
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm... Może jutro z rana podejmę jakieś działania i wybiorę się taka wystrojona na miasto podrywać facetów?
Dzięki za dobre rady. Może jak wymyślę coś konstruktywnego to wstawię foty

Fafi, ale ja nie jestem jakaś inna od ciebie, bo mam tż.
Mam kilka wspaniałych kumpelek, z którymi świetnie się bawimy. I tylko ja jestem związana. A żadna inna nie. Im to w niczym nie przeszkadza, a mi tymbardziej. Mam dla nich zawsze czas, bo spotykamy się na jakieś babskie wieczory minimum raz w tygodniu, a czasami nawet z 5. Wtedy tż idzie w odstawkę, a ja miło spędzam czas
Nie wiem skąd się biorą te twoje uprzedzenia. Może przebywasz wśród samych par i to tak na ciebie działa. Albo twoi znajomi za dużo opowiadają o swoich drugich połowach?
Malwinko to nie tak że ja np Was traktuje inaczej bo macie facetów... chodzi o to że akurat u mnie zrobiła się głupia moda! ludzie w moim wieku (22 lata) i młodsi zaręczają się, co chwilę słyszę o ślubach, dzieciach... może dziecka i ślubu to bym jeszcze nie chciała ale jakieś faceta owszem bo jak napisałam wokół mnie jest więcej par niż singli... oczywiście przyjaciółki niektóre mają facetów inne nie i znajdujemy dla siebie czas, ale jednak doskwiera mi to w chwili obecnej
wiem że mi to przejdzie za jakiś czas ale teraz mnie wkurza i tyle pozwól mi mieć nerwy na parki

Cytat:
Napisane przez mamamartynki Pokaż wiadomość
dokładnie tak, tylko że niestety napisałaś to w dziwny sposób który zrozumiałyśmy może nie tak jak powinnyśmy ale koniec tematu, twoje życie ,twój związek, twoja sprawa, życzę tylko powodzenia!

Cytat:

Moja była współlokatorka nie miała ani jednego kompletu (powtarzam, zero!)!
choliner ja też nie mam kompletów... bo staniki to mam w różnych kolorach i wzorach, ale majtki to jedynie lubię to czarne ale faktycznie chyba lepiej mieć komplecik

więc Nice jutro na zakupy po sexi bieliznę

Stary 2008-12-04, 21:03   #3538
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Malwinko to nie tak że ja np Was traktuje inaczej bo macie facetów... chodzi o to że akurat u mnie zrobiła się głupia moda! ludzie w moim wieku (22 lata) i młodsi zaręczają się, co chwilę słyszę o ślubach, dzieciach... może dziecka i ślubu to bym jeszcze nie chciała ale jakieś faceta owszem bo jak napisałam wokół mnie jest więcej par niż singli... oczywiście przyjaciółki niektóre mają facetów inne nie i znajdujemy dla siebie czas, ale jednak doskwiera mi to w chwili obecnej
wiem że mi to przejdzie za jakiś czas ale teraz mnie wkurza i tyle pozwól mi mieć nerwy na parki

dokładnie tak, tylko że niestety napisałaś to w dziwny sposób który zrozumiałyśmy może nie tak jak powinnyśmy ale koniec tematu, twoje życie ,twój związek, twoja sprawa, życzę tylko powodzenia!

choliner ja też nie mam kompletów... bo staniki to mam w różnych kolorach i wzorach, ale majtki to jedynie lubię to czarne ale faktycznie chyba lepiej mieć komplecik

więc Nice jutro na zakupy po sexi bieliznę
O sory, wspomniało mi się, że mam 1 komplecik, ale stanik za mały

Ja najbardziej lubię czarną bieliznę, ale ostatnio zastanawiałam się nad czerwoną. Tylko jak ja mam pójść do sklepu i powiedzieć, że chcę taki stanik jak ja pewna swojego rozmiaru biustu nie jestem. Tzn. wymiary znam, ale już nie wiem jaki to powinien być, bo co sklep to inaczej.

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-12-04 o 21:05
Stary 2008-12-04, 21:05   #3539
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie dlatego bojkot z mojej strony...

noo ty wiesz o co chodzi z tymi nerwami na parki kurdde czasem tak jest i tyle

Malwinko marsz to lekarza coś jest nie tak skoro nie masz okresu!!!!! skoro mówisz że nie ciąża to może hormony?

a co do staników gdzieś tu na forum jest wątek o stanikach... poszukaj tam dziewczyny mają tabele, na pewno CI pomogą
a w każdym sklepie trzeba przymierzać po 10 ja w jednym miałąm 80 DD a w innym 80C wiec wiesz

Edytowane przez Faficzkowa
Czas edycji: 2008-12-04 o 21:07
Stary 2008-12-04, 21:09   #3540
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie dlatego bojkot z mojej strony...

noo ty wiesz o co chodzi z tymi nerwami na parki kurdde czasem tak jest i tyle

Malwinko marsz to lekarza coś jest nie tak skoro nie masz okresu!!!!! skoro mówisz że nie ciąża to może hormony?

a co do staników gdzieś tu na forum jest wątek o stanikach... poszukaj tam dziewczyny mają tabele, na pewno CI pomogą
a w każdym sklepie trzeba przymierzać po 10 ja w jednym miałąm 80 DD a w innym 80C wiec wiesz
Też mi się tak wydaje, tylko najpierw muszę się dowiedzieć do jakiego lekarza się wybrać, bo mój z przychodni jest beznadziejny. Ale nie wiem kogo zapytać, a prywatnie nie pójdę, bo to kosztowne. No a z matką praktycznie nie rozmawiam, więc nie wyskoczę jej z takim pytaniem. Chyba zapytam matki tż.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości