|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
cc_chanel a ja dam tak z 5kg
![]() ![]() jak zwykle z pracy wracam wykonczona.. przez te sweta i ilosc transakcji wiesza sie system wiec mielismy mnostwo ludzi w kolejce ktorych nie mozna bylo obsluzyc ![]() my zaproszenia do rodziny i znajomych tz bedziemy wysylac juz po nowym roku (slub pazdzernik) bo on jest anglikem a u nich aby dostali urlop to musza z duzym wyprzedzenie wiedziec.. do mojej rodziny bedziemy wysylac w lipcu ![]() co do mowienia mamo i tato ja juz teraz mowie tak do przyszlych tesciow ale my to sie widzimy raz na kilka miesiec wiec niech sie ciesza ![]()
#1622 |
Zadomowienie
|
a my ślubujemy w kwietniu a zaproszenia w styczniu roznosimy
#1623 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje Basiu tylko ty jdna pameitalas
![]() ![]() ![]() ![]() nie przeglodalam wszystkich postow bo jestem padnieta zaraz po pracy mialam szkole do 21 ![]() milej nocki..hm...wiecie ja naprawde za wami nie nadazam i cos nie moge sie do was wgrac ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
SAS mam pyatnie.Czemu bieżecie ślub cywilny i kościelny a nie konkordatowy?Pytam bo raczej już tak ludzie nie robią
#1625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe ja wyjechalam do anglii za glosem serduszka hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-04 o 23:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
no a ja swojego tz przywiozlam z anglii do polski
![]()
#1632 |
Zadomowienie
|
Tzw towar importowany hehe-oczywiście żartuję
![]()
#1633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam problemy z pracą magisterską... Tylko, że trochę inny- nie chce mi się zacząć ![]() ![]() ![]() ![]() Widze, że przyszły teść rzeczywiście porządny facet ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pierścioneczek pewnie śliczny, nie mogę doczekac się fotki! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle, to bardzo mi smutno, bo mój TŻ wyjeżdża w niedzielę na delegację do Warszawy i wraca dopiero w piątek ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-12-04 o 23:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tym wojskiem to słyszałam w radiu że w grudniu ostatnie powołania poszły i już luz, tylko wojsko zawodowe, więc Twój TŻ będzie mógł uregulować stosunek do służby wojskowej ![]() Cytat:
ja też nie lubię jak TŻ wyjeżdża ale przypominam sobie jak to było jak mieszkaliśmy prawie 500 km od siebie i widywaliśmy się czasami raz w miesiącu... normalnie teraz sobie tego nie wyobrażam ![]() ![]() obudziłam się i siadam przy kompie... to już jakaś paranoja z tym wizażem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() kurcze nie zagaladalam tu jakis czas i prosze - juz VII czesc !!! szybkie jestescie nie ma co hehehe ![]() Powiedzcie mi dziewczyny czy maj to za pozno zeby kupic sukienke? slub mam w lipcu i myslalam ze 2 miesiace wczesniej wystarczy ... a tu wszyscy pukaja w glowe ze sie nei wyrobie .... wogole dziewczyny ile wy maci juz pozalatwiane !!!!! my mamy tylko najwazniejsze sale , muzyke , fotografa i kamerzyste hehe az wstyd sie przyznac ze tak malutko :P teraz rozgladamy sie za zaproszeniami ,zawieszkmi , winetkami , alkoholem , prezentami dla gosci i sukienkami dla drozek ... a ile jeszcze do zalatwienia to glowa mala ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-05 o 04:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | ||
Zakorzenienie
|
kochana pochwal sie jakie zaproszenia wybraliscie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jesli chodzi o sprawe z tesciami to teraz mowie do nich na pan/pani chociaz czasem sdarzy mi sie powiedziec mamo ... a po slubie mysle ze bedzie " mamo " " tato" Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2008-12-05 o 04:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny!!!Dawno tutaj nie zaglądałam, studia, przygotowania,lubelskie panny młode odrywają mnie od tego wątku, chociaż muszę przyznać, że czasem Was podglądam. Pojawiło się teraz tyle nowych panien młodych 2009
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lepiej na zimne dmuchac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
ja już chyba po nowym roku zaczne sukienki szukać a teraz zaproszen i innych dekoracji
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
zaabcia ano długo Cię nie było.
Myślę, że zakup sukienki w maju to stanowczo za późno, chyba że tam za granicą mają wszytskie rozmiary na stanie, i nie muszą niczego zamawiać. Wchodzisz, przymierzasz, ew poprawki, i wychodzisz z suknią. To ok - mają będzie ok. Ale tak to może być za późno. Moje zaproszenia są z allegro od tej Pani: http://www.inkacel.republika.pl/1galeria.htm Nie ma ich na tej stronce, a aukcja n all jest już archiwalna niestety. Zaraz poszukam na forum linka. edit: zabciaa. znalazłam wklejam załacznik. Mówisz że nie masz nic załatwione, no ale to zależy co chcesz mieć a czego nie. Fakt trzeba już zacząć kupować pewne rzeczy, np. alkohol, bo po nowym roku będzie droższy, tiule, odoby niektóre ![]() ![]() Rezerwować terminy u kosmetyczek, paznokciarek i makijażystek. ![]() iwonka ja zamawiam wino białe i czerwone - półsłodkie. Jeszcze nie wiem dokładnie jakiej marki, ale takie do 30zł za butelkę. Ahha wczoraj teściu się zadeklarował, że zrobi wódkę sam. ![]() Spirytus kupi w gorzelni, więc sprawdzony i bez jakiś dodatków. 154zł za 5 litrów. Z jednego litra sporytusu wychodzi 1litr wódki i ćwiartka. ![]() Ja tam się nie wtryniam, bo to co on zrobi (a już na jedno wesele robił) będzie mnie kosztować 6zł za butelkę albo za litr nie pamiętam ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-12-05 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
ZAAAABCIA miło mi,że nasze grono się poszerza hihi.Tzn to chyba nie dobrze:/ że nas tak dużo na obczyżnie.Musze spadać do pracy
![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2008-12-05 o 08:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Ale się nie wyspałam, całą noc się z TZ kłóciliśmy tzn. do 22 ![]() W ogóle to zmieniamy mieszkanie, więc trzymajcie kciuki ![]() Wczoraj byl miły dzień, dostałam 500 zł premi w bonach i jeden już przefurmaniłam na kosmetyki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Obrączki odebrane ![]() ![]() Wczoraj byliśmy na tańcach i wracam coraz bardziej zmachana, bo tańczymy wszystkie tańce, których się uczyliśmy. A najlepsze jest to, że tak jak w zeszłym tygodniu jive mi kompletnie nie wychodził, tak teraz było super i pamiętałam kroki i w ogóle nice ![]() ![]() ![]() Dziękuje dziewczynom, ktore trzymaly kciuki za pracę ![]() ![]() ![]() ![]()
#1645 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mojego brata był spirytus na weselu moja mama z tatą rozrabiała ![]() ![]() Cytat:
my chcemy kupić wódkę u nad w Polmosie za 16zł za 0,5l a 21zł za 0,7zł wy ile będziecie dziewczynki dawać za butelkę albo te co już kupiły ile płaciłyście za butelkę my też byliśmy w Aparcie mały wybór nic mi się nie podobało tylko że u mnie ceny u jubilerów tańsze w porównaniu z firmowymi salonami sądzicie że ceny welonów, zaproszeń, naklejek na butelki na allegro mogą zdrożeć?jak zacznie się sezon wesel?
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-05 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |||||
Zakorzenienie
|
Baja wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Witam moje Gwiazdki!!!!
Witam nowe PM lub te kóre kiedyś się udzielaly a dla mnie są nowe ![]() Scio Wow to Ci się fartnęło!!!! Ja teeeeż chcę jakieś bony!!!! Wysłałam wczoraj lotto choć po ostatniej kumulacji obiecałam sobie, że żadnej kasy na te głupoty traciła nie będę! A tu jednak i to za 10 zł i Tż też za 10 zł ... nie sprawdzałam tego jeszcze, pewnie i tak nic... Dostałam wczoraj od TŻ na Mikołaja komplet bielizny suuuuper !!! Jest poprostu przepiekny. TŻ dostał premię za to co robili tyle tych wydruków. Po wielkiej awanturze dostali po 160zl! TŻ mówi, że przemęczy się tam do slubu, no chyba , że znajdzie coś lepszego w międzyczasie. AAAA jak mi kupował ta bioeliznę to Pani jakas dziwna była (opowiadał mi o tym) Mówi do niego :" No bielizna ładna ale nie wiem czy Pan się na nią zdecyduje ze względu na cene " -czy cos w tym stylu. A TŻ do niej :" komplet bielizny X zł a oglądanie w tym mojej księżniczki - bezcenne!!!" Babka się zgasiła. A na dowidzenia powiedział jej tak: Myślałem , że będzie drożej nastraszyła mnie Pani, na drugi raz pójdę do Triumpha!" Boooooszeeee co za ludzie. Motley znam po niekąd ten temat bo tato Tż nie zyje i np. z tego względu nie będzie piosenki na podziękowanie rodzicom "Cudownych rodzicow mam" chociaz Tż mowi, że może być, że już się przyzwyczail itd. ale jak dla ,mnie to w takim momencie życia przypomina się wiele chwil itd. Nie chcę narażać go na dyskomfort. Trzymaj się słonko będzie dobrze. Tato będzie na Ciebie patrzył z nieba i to jemu się łezka w oku zakręci! A z pewnościa nie chciał abyś się smuciła w tym dniu z jego powodu.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-12-05 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
co sądzicie o takich zaproszeniach i naklejkach z tej samej serii i do tego wstążki bordowe
muszę TŻ zagonić powoli do kupowania zaproszeń i naklejek bo później w czerwcu będziemy bronić prace magisterskie to czasu nie będziemy mieć szukać zaproszeń więc kupno będzie załatwione i tylko rozwieziemy po obronie zaraz
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2008-12-05 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
Mój kuzyn nie ma mamy, bo parę lat temu umarła na raka i nie ma ojca, bo odszedł jak był mały. Mimo to piosenkę mieli i podziękowania były dla rodziców jego żony i dla naszej cioci, która się nim opiekowała po śmierci mamy.
My piosenki nie będziemy mieć, bo jak dla mnie to intymna chwila, że dziękuję rodzicom. Po za tym zalatuje mi to trochę kiczem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.