|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
oj, dziewczyny, wizaż mi się ostatnio nie otwiera i tyle do nadrobienia będę mieć, net radiowy to najgorszy szajs, Wy tak o smuteczkach piszecie,a ja się wczoraj dowiedziałam że od roku mam odmiedniczkowe zapalenie nerek które żadnych objawów nie dawało tylko miałam masakrycznie niskie ciśnienie i jak nie wyleczę będzie niewesoło,słaba taka jestem, zmuszam się żeby rano się umalować trochę poćwiczyć, ale załamywać się nie wolno
|
|
|
|
#842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#843 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
popsikalam sie lolitka na poprawe humoru a w lazience od tego suszenia i ilosci wlosow ktore dzisiaj w niej byly mokre moge spokojnie na pralce polozyc bulki na parze i na bank sie zrobia...
|
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#845 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#846 |
|
BAN stały
|
sprzedalam buty na allegro.. kase na koncie za nie mialam 2 grudnia a kupujaca pisze do mnie dzisiaj ze ja olalam bo ona jest basia i wczoraj miala imieniny i myslala ze na imieniny buty dostanie...
|
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny trochę na wikipedii jest, ból w lędźwiach może być, duża ilość bakterii w moczu to typowy objaw, ogólne osłabienie, spadek lub podwyższone ciśnienie, nieleczone uszkadza nerki, i może skończyć się dializami, moja ciocia to miała to siusiała krwią a ja mam trochę inne objawy a tę chorobę często trudno wykryć, właściwie badanie moczu daje podejrzenie bo często ta choroba bezobjawowo przebiega, biorę antybiotyk i żurawinę od wczoraj, i zaczęłam o zdrowie dbać bardzo :-(
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nerkami nie ma zartow. Wylecz sie z tego http://wp.tv/i,Najpiekniejsze-poslad...2081,klip.html http://studio.wp.pl/i,Utalentowane-t...7169&_ticrsn=3 cos fajnego, ciekawe kiedy bedzie do sciagniecia
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co, ostatnio na nic nie mam czasu... mam dni, ze albo siedze i nic nie robie albo nie mam czasu nawet zeby zjesc. dzisiaj jeszcze nic nie jadlam, zupa na talerzu od godziny i teraz musze ja podgrzewac, bo musialam jak zwykle cos szybko zalatwic na miescie.
poza tym dolaczam sie do tych bezrobotnych, szukam pracy ale ciagle nic . w dodatku ciezko znalezc cos i myslec pozytywnie gdy kazdy podkresla tylko, ze nie mam doswiadczenia... no a gdzie je mialam zdobyc jak mam dopiero 20 lat..
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1228483668
bardzo ładna ![]() Czekoladko a jednak czarne włoski dobrze że zostawiłaś pasemka brązowe musi to ładnie wyglądać i naturalniej
|
|
|
|
#852 |
|
Rozeznanie
|
co w tym jest że osoby bezrobotne nie mają na nic czasu, trzeba sobie lepiej czas organizować, podziwiam kobiety które uczą się pracują i mają małe dziecko, są świetnie zorganizowane i zawsze znajdą czas żeby jeszcze zadbać o siebie od stóp do głów, ja też czasem z niczym się nie wyrabiam a też pracy szukam ale jestem cholernie niezorganizowana i ciągle o czymś zapominam
|
|
|
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przecież nie pójdę pracować do biedronki, gdzie przyjmują wszystkich.. tzn. gdybym naprawdę nie miała pieniędzy to bym tam poszła, bo żadna praca nie hańbi, ale jak młodzi ludzie mają spełniać swoje marzenia? w potężnej agencji reklamowej facet powiedział mi z kolei, że bez doświadczenia to mogę dostać minimalną płacę krajową. no sorry... |
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem szczesliwa, nawet bardzo
, ale ja mam (co w dzisiejszych czasach i przy dzisiejszej ekonomi raczej nalezy doceniac) Budze sie wczesnie (za wczesnie!) i z checia bym jeszcze pospala (w ciagu tygodnia, w weekendy przewaznie udaje mi sie dluzej pospac ), ale budze sie zadowolona i z niecierpliwoscia czekam na to, co przyniesie dzien. A takze sama staram sie stwarzac pozytywne reakcje i pozytywny nastroj Ogolnie nie lubie martwic sie na zapas, szukam pozytywnych stron w kazdej sytuacji i w kazdej osobie.
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
Wybaczcie, że tak odbiegam od tematu, ale chciałam zapytać (żeby nie tworzyc kolejnego wątku) z czym nosicie skórzane rękawiczki bez palców? Moze macie jakieś fotki takich zestawów i zestawów ze skórzanymi i skoropodobnymi spodniami? Z gory wielkie dzieki
|
|
|
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie się podoba takie połączenie: jakiś gładki, prosty golfik (szary, czarny, brązowy) ze skórzanymi rękawiczkami lub: kurtka pilotka i takie rękawiczki
|
|
|
|
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
mama byla w miescie i tak sobie przypomnialam o tym WAX ie do wlosow, napisalm jej esa, i baba nawet w aptece nie spytala i dala jej maseczke do przetluszczajkacych sie wlosow, a ja juz folie zdarłam, i nie wiem czy to bedzie miala podobne dzialanie do tego do wlosow zniszcznych kurde
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez mam. Ja sie dowiedziałam tak,że miałam nagle krew w moczu a 2 dni pozniej wylądowałam w szpitalu z temperaturą 42 i ledwo kontaktując. Ból niewyobrazalny. Ciagle mi to wraca, juz nie tak nasilone , ale wraca. Dbaj bardzo o siebie bo jak juz raz dojcie do ostrego zapalenia to ciągle będzie Cię meczyc. Co do cisnienia to ja miewam 65/30 a max. jak juz ćwicze duzo czy coś takiego 95/50 :P tez ledwie funkcjonuje. Kardiamid nic nie daje, kawa tez... Edytowane przez Karolina Maria Czas edycji: 2008-12-05 o 17:04 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#859 |
|
BAN stały
|
zjadlam obiad z gabrysia.. ogorkowa z wczoraj a teraz jemy czekoladki. oczywiscie przed obiade poplakalysmy obie.. ona bo nakrzyczalam ze mnie nie slucha a zaraz za nia ja ze jej przykrosc zrobilam i ze sie tego wrzasku wystraszyla
ale kobiety maja zmienne nastroje.. masakra!! nienawidze tego w sobie i chcialabym sie tego wyzbyc i mam wyrzuty zawsze ze zla matka jestem![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#860 |
|
BAN stały
|
o jeny,wreszcie usiadłam. cały dom wysprzątałam, podkurzałam, podłogi pomyłam, wszystko lśni i pachnie hehe
i siedze i popijam herbaktę, siostra mi przyniosla schoko-bonsy i ODPOCZYWAM![]() dziewczyny, czy zauważyłyście wpływ czekolady na waszą cere??? ja jak cos zjem to u mnie odrazu widać na szczęście nie lubie słodyczy..ale czasami od dzwona człowiek ma ochotę...czekoladko trzymaj się tam u tego dentysty ja osobiscie dziękuje bogu za to że nie musze wyrywać zębów bo bym chyba tego nie przeżyła
|
|
|
|
#861 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
co do dosiwadczenia to powiem wam ze ja mam dosyc duze... od aresztu sledczego i psychiatryka po salon odziezowy, dosc dlugi staz w budzetowce na stanowisku referenta i wczesniej w ksiegowosci w BOTcie i co... wielkie wiecie co...!!! |
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może nie tyle zorganizować, co potrafić to wszystko ogarnąc. mam znajomych, którzy ciągną dwa kierunki na raz [jeden dziennie, czyli od pon do pt, drugi zaocznie, czyli weekendy], w dodatku kierunki zwykle techniczne więc oba ciężkie, do tego zdarza się że i znajdą czas na dorywczą prawę w weekend, który im wypada wolny, i do tego wszystkiego życie towarzystkie całkiem, całkiem ![]() jak oni to robią? ![]() a z kolei co do zdobywania doświadczenia to różnie bywa, dosyć niedawno były targi pracy na mojej uczelni, stoiska rozłożyły sobie różne dość poważne firmy polskie i zagraniczne [jednak z ukierunkowaniem na zawody ścisłe, inżynierskie], i szukali absolwentów bądź studentów IV, V roku do pracy, albo na praktyki
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2008-12-05 o 17:29 |
|
|
|
|
#863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
Czekolada mówisz o tej lolicie jakiejś tam o której była wcześniej mowa? Fajnie pachnie?
![]() Dziewczyny pomóżcie! Co zrobić, żeby mieć taką brzoskwiniową cerę? Chodzi mi o to, że niby mam normalny kolor cery, ale na np. zdjęciach wychodzę czerwona i wyglądam jak jakiś burak Chciałabym, żeby moja cera była bardziej... hm.. beżowa a nie taka burakowata. Znacie jakieś maseczki albo kremy??Aaa no i jeszcze jedno pytanko Czym się różni krem koloryzujący od farby? Znacie jakieś kremy koloryzujące w kolorze baardzo ciemnego brązu, ale nie czerni i bez rudego poblasku? O takim bardziej zimnym odcieniu...
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
ja musze wam powiedziec ze akurat jak na moje 20 lat doswiadczenie mam poniewaz bylam na przygotowaniu zawodowym i pracuje ponad roku w PZU a zazcelam prace zaraz po liceum
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem po tech.hotelarskim. Więc moim doświadczeniem są praktyki w hotelach na różnych stanowiskach, ale nie tylko bo w czasie szkoły pracowałam także w Wrszawskiej firmie kelnerskiej i co???.......... mam teraz tak dość mojego zawodu że studiuję Administrację i od ponad roku pracuję w Starostwie i uwielbiam moją aktualną pracę
|
#867 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Śliczną masz córeczkę Tyteczko ![]() ![]() ![]() Ja też mam takiego futrzanego synka Tylko jego "babcia" nie chce go zaakceptować Mówi, że nie chce takiego wnuczka ![]() ![]() A co do szczęścia... mogę powiedzieć, że nie narzekam...jedyne czego mi brakuje czasami to pieniążki Niestety nie mogę sobie pozwolić na wszystko czego potrzebuję Liczyłam na stypendium naukowe, ale nie dostałam A właśnie co sądzicie o tej bluzeczce?? Podoba Wam się??
|
|
|
#868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pozazdrościc
|
|
#870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Będę sama z TŻ więc nie muszę się imprezowo ubierać (raczej wolę ładnie, elegancko a pod spodem coś wystrzałowego