dj Tiesto - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-12, 08:21   #91
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Dot.: dj Tiesto

Cytat:
Napisane przez backie Pokaż wiadomość
Reno, nie wiem czy jeszcze przeglądasz ten wątek...

W temacie Armina... a właściwie Sharon...
Wokalistka ta sama, jedynie gatunek muzyki nieco inny.

http://pl.youtube.com/watch?v=bhzJO34SCoc

http://pl.youtube.com/watch?v=3EloEM...eature=channel

http://pl.youtube.com/watch?v=UrnCdEPrGKQ
Ja Within Temptation słucham od kilku lat Sharon ma piękny głos

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 09:06   #92
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Ja Within Temptation słucham od kilku lat Sharon ma piękny głos
Ja wybrane utwory.
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-12, 13:16   #93
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Heh, ja nigdy tego zespołu nie słuchałam, zupełnie nie moje klimaty. Ale fakt, trzeba przyznać Sharon, że głos ma boski Tymbardziej, że wolę wysokie głosy, niż jakieś basy In and out of love z Sharon oczywiście super kawałek, ale jak dla mnie - komercha . Lubię bardzo słuchać, fajny klimacik, ale... To nie jest ten trance

P.S. Fajnie, że wątek znowu się podniósł, ciekawe na jak długo .
P.S.2 Do Armin Only pozostało jeszcze tylko 17 dni Bosh.... Ale ten czas leci

Pozdrawiam
Stary 2008-11-24, 23:34   #94
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

wątek o tieściaku,hmm....
Szczerze mówiąc zawsze był wsród moich best didżeji, ale po Stadium of Sound trooszkę opadł mój entuzjazm.Nie podobało mi się...

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Heh, ja nigdy tego zespołu nie słuchałam, zupełnie nie moje klimaty. Ale fakt, trzeba przyznać Sharon, że głos ma boski Tymbardziej, że wolę wysokie głosy, niż jakieś basy In and out of love z Sharon oczywiście super kawałek, ale jak dla mnie - komercha . Lubię bardzo słuchać, fajny klimacik, ale... To nie jest ten trance

P.S. Fajnie, że wątek znowu się podniósł, ciekawe na jak długo .
P.S.2 Do Armin Only pozostało jeszcze tylko 17 dni Bosh.... Ale ten czas leci

Pozdrawiam
In and out- bardzo mi sie podobało dopoki nei zazcęli tego wszędzi epuszczać, a wszyscy zaczeli się tym "jarac" choć normalnie takiej muzyki nei słuchają....No i jeszcze mam tak ,ż emuzyka kojarzy mi sie z daną sytuacja i miejscem, a jak takiego armina puszcza w kazdej stacji po kolei to piosenka robi sie nijaka...niestety..:rolle yes:

No a do Armina- 4DNI!!!! ;D

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-25, 15:12   #95
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Dokładnie, mam takie same odczucia co do In and out of love . Dla mnie nawet najfajniejszy kawałek przestaje być fajny, gdy zagrają go.. w Esce Wtedy kojarzy mi się to już z typową komerchą, badziewiem i piosenkę graną po wszystkich parszywych dyskotekach .... Mam nadzieję, że niewielu ludzi będzie na AO, którzy AvB znają tylko z tego kawałka, bądź ewentualnie z Going wrong, czyli typowych, znanych, dość rozpowszechnionych ... Ale cóż, kto kocha trance i trance mu w duszy gra, na pewno odpłynie i nic ( i nikt) mu w tym nie przeszkodzi

Mam jedną obawę .... Armin Only jest od 18 lat (zauważyłam dopiero, jak mi bilety przyszły; wcześniej myślałam, że od 16, bop np. w Utrechcie było od 16, nie wiem, czemu w Polsce ma być inaczej) . MSM odpisało mojemu koledze, że wystarczy, żebyśmy mieli co najmniej 25-letnich opiekunów Heh, trzeba kogoś podłapać pod Areną ... No risk, no fun - to będzie noc życia
Stary 2008-11-25, 15:17   #96
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

A.... I byłabym zapomniała ....

Kocimietka, witamy w wątku i w gronie wybierających się na AO Po podpisie wnioskuję, że masz w sobotę urodziny, więc piszę na zaś :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

P.S. Heh, też bym chciała taką imprezę urodzinową
Stary 2008-11-25, 16:22   #97
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie nawet najfajniejszy kawałek przestaje być fajny, gdy zagrają go.. w Esce Wtedy kojarzy mi się to już z typową komerchą, badziewiem i piosenkę graną po wszystkich parszywych dyskotekach ....
A przed tym jak grali to w Esce to byla jakas muzyka niszowa dla koneserow czy cos ? Przeciez caly trance to jest komercyjna masowa

Co do Tiesto, to abstrahujac od tego, ze generalnie nie lubie ludzi ktorzy nie graja na prawdziwych instrumentach itd. to jest calkiem przyjemna muza do posluchania w odpowiednich okolicznosciach. Troszke na jedno kopytko jak dla mnie, ale mowie, nieraz pasuje. Jedna rzecz tylko za ktora Tijs sie nie powinien brac, to przerabianie Adagio for Strings, bo w porownaniu z oryginalem, wersja Tiesto to badziewny chlam No ale poza tym to w porzo

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 14:55   #98
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Wyrak, masz rację - piosenka taka sama była zanim zaczęli ją grać gdzieś tam ... U mnie jednak jest to chyba kwestia samej podświadomości - wiem, co tam grają (co absolutnie nie pokrywa się z moim gustem muzycznym) i nigdy nie chciałam, że obok ich playlisty ( a raczej na niej) znalazł się Armin . Może to troszkę niezrozumiałe, ale to chyba takie moje osobiste uprzedzenie co do tej stacji

Nie zgodzę się jednak z tym, że trance to komercja ! Okej, są kawałki typowo komercyjne, ale który gatunek muzyki ich nie przyjmuje ? Wg mnie niewiele ludzi, trance zna dobrze i potrafi go docenić . Ludzie znają Dj'ów, o których mówimy, z takich kawałków jak właśnie ''Adagio for strings'' "In and out of love" (nie wspominaliśmy o Curious 4strings albo take me away, a to chyba też wszyscy znają) - nie mówię, że te piosenki są złe, ale jest wiele innych, znacznie lepszych utwórów, które się nie wybiły, nie zna ich nikt, poza ''traceofilami'' (heh jaki mi neologizm powstał ) i to nie jest komercha, tylko po prostu ''to coś'', ten trance
Stary 2008-11-26, 16:08   #99
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:

Nie zgodzę się jednak z tym, że trance to komercja ! Okej, są kawałki typowo komercyjne, ale który gatunek muzyki ich nie przyjmuje ? Wg mnie niewiele ludzi, trance zna dobrze i potrafi go docenić . Ludzie znają Dj'ów, o których mówimy, z takich kawałków jak właśnie ''Adagio for strings'' "In and out of love" (nie wspominaliśmy o Curious 4strings albo take me away, a to chyba też wszyscy znają) - nie mówię, że te piosenki są złe, ale jest wiele innych, znacznie lepszych utwórów, które się nie wybiły, nie zna ich nikt, poza ''traceofilami'' (heh jaki mi neologizm powstał ) i to nie jest komercha, tylko po prostu ''to coś'', ten trance
Wg mnie, typowo komercyjna muzyka z samej swojej natury. Moze sie nie znam, z checia sie zapoznam z jakims bardziej ambitnymi? Niszowymi? Niekomercyjnymi? trancowymi utworami.

A o "Adagio..." juz pisalem, ze oryginalowi do piet nie dorasta i Tiesto strasznie to popsul

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-26, 21:16   #100
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Dokładnie, mam takie same odczucia co do In and out of love . Dla mnie nawet najfajniejszy kawałek przestaje być fajny, gdy zagrają go.. w Esce Wtedy kojarzy mi się to już z typową komerchą, badziewiem i piosenkę graną po wszystkich parszywych dyskotekach .... Mam nadzieję, że niewielu ludzi będzie na AO, którzy AvB znają tylko z tego kawałka, bądź ewentualnie z Going wrong, czyli typowych, znanych, dość rozpowszechnionych ... Ale cóż, kto kocha trance i trance mu w duszy gra, na pewno odpłynie i nic ( i nikt) mu w tym nie przeszkodzi

Mam jedną obawę .... Armin Only jest od 18 lat (zauważyłam dopiero, jak mi bilety przyszły; wcześniej myślałam, że od 16, bop np. w Utrechcie było od 16, nie wiem, czemu w Polsce ma być inaczej) . MSM odpisało mojemu koledze, że wystarczy, żebyśmy mieli co najmniej 25-letnich opiekunów Heh, trzeba kogoś podłapać pod Areną ... No risk, no fun - to będzie noc życia
Dokładnie- dyskotekowe hity.Leci "in and out" na dysce i wszystkei natapirowane , wybrokatowane, w kozaczkach tlenione i robione na czarno biegną na parkiet z piskami i krzykiem" oh mój ukochany kaałek!" ble:P

A co do wieku to się nei bój to mój piąty event, ani razu nie sprawdzali dowodów, po rpostu zabrakło by czasu gdyby mieli wszystkich sprawdzaćJak byłam na Sensation W w pradze miałam 16 lat ii..nic:P świetnei si ebawiłam

Jedziesz sama czy z kimś znajomym?

Cytat:
A.... I byłabym zapomniała ....

Kocimietka, witamy w wątku i w gronie wybierających się na AO Po podpisie wnioskuję, że masz w sobotę urodziny, więc piszę na zaś :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

P.S. Heh, też bym chciała taką imprezę urodzinową
Dziękuję wyobraź sobei moją minę.wchodz ena ftb, widze nagłowek"AO w polsce" już banan na twarzy, okazało sie że w Poznaniu- już mi nogi latają(bo od pazdziernika studiuję w Poznaniu, do tego mam Arenę za oknem, rozumiesz;D) a na końcu news ż e wmoje uro.. zaczęłam skakac po pokoju.Dobrze,że nikogo nie było w domu:P
Cytat:
Wyrak, masz rację - piosenka taka sama była zanim zaczęli ją grać gdzieś tam ... U mnie jednak jest to chyba kwestia samej podświadomości - wiem, co tam grają (co absolutnie nie pokrywa się z moim gustem muzycznym) i nigdy nie chciałam, że obok ich playlisty ( a raczej na niej) znalazł się Armin . Może to troszkę niezrozumiałe, ale to chyba takie moje osobiste uprzedzenie co do tej stacji
Radio,słyszę trance " tiesto w radiu?...yyyeeeno nie!"

Wyrak- wiesz co, żeby znac te perełki trance, trzeba słuchać setów, audycji muzycznych. Te kawałki które są znane szerszej publiczności- mam wrazenie ,ze to po to by połechtać ego producenta /didżeja Tak na chybił-trafił kilka kawałków fajniejszego trance'u :
rechael starr- to forever
Above And Beyond - Home (Above & Beyond Club Mix)
Cerf- Mitiska & Jaren - Light The Skies (Retrobyte Classic Electrohouse Mix)
jonas steur feat jennifer rene-fall to pieces
Nenes Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix)
Marcus Shultz- daydream

hiszpański A2->B1

Edytowane przez kocimietka
Czas edycji: 2008-11-26 o 21:18
Stary 2008-11-27, 13:53   #101
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
Dokładnie- dyskotekowe hity.Leci "in and out" na dysce i wszystkei natapirowane , wybrokatowane, w kozaczkach tlenione i robione na czarno biegną na parkiet z piskami i krzykiem" oh mój ukochany kaałek!" ble:P

A co do wieku to się nei bój to mój piąty event, ani razu nie sprawdzali dowodów, po rpostu zabrakło by czasu gdyby mieli wszystkich sprawdzaćJak byłam na Sensation W w pradze miałam 16 lat ii..nic:P świetnei si ebawiłam

Jedziesz sama czy z kimś znajomym?

Dziękuję wyobraź sobei moją minę.wchodz ena ftb, widze nagłowek"AO w polsce" już banan na twarzy, okazało sie że w Poznaniu- już mi nogi latają(bo od pazdziernika studiuję w Poznaniu, do tego mam Arenę za oknem, rozumiesz;D) a na końcu news ż e wmoje uro.. zaczęłam skakac po pokoju.Dobrze,że nikogo nie było w domu:P

Radio,słyszę trance " tiesto w radiu?...yyyeeeno nie!"

Wyrak- wiesz co, żeby znac te perełki trance, trzeba słuchać setów, audycji muzycznych. Te kawałki które są znane szerszej publiczności- mam wrazenie ,ze to po to by połechtać ego producenta /didżeja Tak na chybił-trafił kilka kawałków fajniejszego trance'u :
rechael starr- to forever
Above And Beyond - Home (Above & Beyond Club Mix)
Cerf- Mitiska & Jaren - Light The Skies (Retrobyte Classic Electrohouse Mix)
jonas steur feat jennifer rene-fall to pieces
Nenes Pascal Feliz - Platinum (Tech Mix)
Marcus Shultz- daydream

Jadę z moim kolegą, również w moim wieku ;-) Ciśnienie rośnie Mój pierwszy event w życiu, podobno wciąga niesamowicie (jak sam trance). Poza tym zazdroszczę lokalizacji - ja mam ponad 8 h jazdy pociągiem w jedną stronę, w dodatku nasze PKP tak działa, że po przyjeździe zostaje mi jeszcze kilka godzin wolnych, a wstać muszę bardzo rano. W sumie da to bilans około 35 godzin bez snu, ale czego nie robi się dla Armina

Light the skies - uwielbiam ( a pierwszy raz usłyszałam w ASOT właśnie ), męczyłam tę nutę dobre 3 miesiące

Wyrak, co do niekomercyjnych kawałków :

Andy Duguid - Run (może nie czysty trance, ale pod ten gatunek podchodzi najbardziej; swoją droga nie wiem, czy jestem zacofana, czy Andy dopiero zaczyna karierę, ale nigdy wcześniej go nie słyszałam, a płytę ma genialną !)

Above and Beyond - Good for me
Hybrid - Dreaming your dreams
Dawid West - Welsh Morphology
Menno de Jong - Sjamaan .

Naprawdę ciężko mi było wybrać, bo mogłabym tych kawałków wypisac jeszcze z milion, wybrałąm więc metodę losową

Wyrak, a Ty czego słuchasz ? Uważasz, że czegoś absolutnie niekomercyjnego ? Artyści ( czy to rock, czy trance czy muzyka klasyczna) oprócz pasji grają też (a może przede wszystkim) dla pieniędzy ! To stanowi ich źródło dochodów. Gdyby tak nie było, to nie wydawaliby płyt, nie byłoby koncertów, a my nigdy nie poznalibyśmy dobrej muzyki, pozostałyby nam tylko i wyłącznie amatorskie "gnioty" tworzone dla własnej potrzeby zaspokojenia zmysłu . Są kawałki mniej lub bardziej komercyjne; o jednych słyszy się więcej, o drugich mnie i cóż z tego...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-03, 21:08   #102
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Hej dziouchy i jak tam wrażenia po Armin Only ?

Ktoś na forum ftb napisał '' Przez 9 godzin byłem w niebie i widziałem Boga" - tyle w temacie z mojej strony, w pełni się z tym zgadzam. Po prostu nigdy tego nie zapomnę
Stary 2008-12-04, 00:38   #103
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

shybuya- jakoś umknął mi Twój post z 27 listopada..hmm

Wrażenia po Arminie- bezcenne, event przeboski,najlepszy!!!! Skoro to był Twój pierwszy to masz pzrechlapan, bo teraz po każdym będziesz wychodziła zawiedziona:P

Na ftb też jest gdzieś moj komentarz oraz krótka rozprawa na temat " puste laski w złotych majtkach z podwiązkami i dupą na wierzchu- jak psują obraz prawdziwej klubowiczki" :P

Co powiecie na założenie nowego wątku- o Arminie? albo jeszcze lepiej- o muzyce trance? nie rozglądałam się dokłądnie, ale wydaje mi się ,że takowego nie ma.... do rozpatrzenia:P

hiszpański A2->B1
Stary 2008-12-04, 10:13   #104
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

Cytat:
shybuya- jakoś umknął mi Twój post z 27 listopada..hmm

Wrażenia po Arminie- bezcenne, event przeboski,najlepszy!!!! Skoro to był Twój pierwszy to masz pzrechlapan, bo teraz po każdym będziesz wychodziła zawiedziona:P

Na ftb też jest gdzieś moj komentarz oraz krótka rozprawa na temat " puste laski w złotych majtkach z podwiązkami i dupą na wierzchu- jak psują obraz prawdziwej klubowiczki" :P

Co powiecie na założenie nowego wątku- o Arminie? albo jeszcze lepiej- o muzyce trance? nie rozglądałam się dokłądnie, ale wydaje mi się ,że takowego nie ma.... do rozpatrzenia:P

hahahaha! zgadzam sie w 200% :P
nie zagladalam jeszcze na ftb, ale nie moge doczekac sie fotek.. chyba znow sie gdzies zalapalam..
przyznam szczerze, ze na poczatku bylam zniecierpliwiona opadnieciem kotary, ale warto bylo czekac na to prawdziwe wejscie.. )))) zbudowali napecie, ktore pozniej wzmocnili.. oo taak.. nigdy nie zapomne.. a na koniec Arminek przeszedl sam siebie.. bylo godnie..

Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - wiecznie - aż do końca...

55->54->53->52->51 ..50?
irminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-04, 20:49   #105
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Dokładnie ... To było przegięcie, jak niektóre były poubierane . Nawet jak weszliśmy i stały tam hostessy rozdające ulotki na I love New Year (hostessy to hostessy, musiały wyglądać, jak wyglądały) to mój kolega powiedział ''co za pustostan'' . Jak już faceci narzekali na przelansowane barbie tzn. że była przeginka .

Bardzo mi się podobał sam początek - delikatne brzmienia, taki minimal momentami, trochę electro, progresywne klimaty . Potem nastąpiło przejście do trance'u aczkolwiek impreza zaczęła się o 23.40 po intro Intro było genialne, wszędzie takie samo, ale usłyszeć na żywo - bezcenne . Niektóre kawałki, które dotąd mi się nie podobały (np. samo Imagine, które mi do gustu nie przypadło) w mixie na żywo+ nagłośnienie wypadło super.

Przez 9 godzin siedziałam 2 minuty, bo kolkę miałam A zakwasy leczę do tej pory, tak się wyskakałam . Armin jest królem . Zaskoczył mnie tym, że klęknął, przeszedł sam siebie, nie wiem, czy jakikolwiek DJ tak robi . Ma niesamowity kontakt z publicznością, skacze, uśmiech non stop . Po prostu kocham go jeszcze bardziej

P.S. Chwalę się : Mam autograf (co prawda taki dziwny bazgrołek, który podpisu nie przypomina, ale jest ) .

P.S.2. Co do nowego tematu - jak najbardziej jestem za . Można ewentualnie zmienić tytuł tego, bo podejrzewam, że tu jest więcej o Arminie niż o Tiesto .

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ( w najbliższym czasie) będziemy się bawić na tym samym evencie, chociać sama wątpię, żeby jakikolwiek był lepszy - Armin to Armin .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 21:30   #106
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Dziewczyny nie wiedzialam ze na wizazu jest watek o Tiesto. Bardzo go lubie choc dla mnie to dj numer 2! o tak proponuje watek o Arminie zalozyc!!! bedziemy mogly wymieniac sie muzyka, spostrzezeniami, wszytskim.

Uwielbiam trance, kiedys mi sie spodobal pewien napis ktorego dokladnie nie pamietam ale "trance to nie tylko muzyka... to styl życia..."

studiuje w Poznaniu i nigdy sobie nie wybacze ze przegapilam taki event. Dzisiaj wlasnie slyszalam tez relacje od kolegi - bezcenne. Nigdy sobie nie wybacze ale nic straconego! Niech dalej tworzy a za rok gora dwa pojade chocby do Holandii Nie piszcie juz o tym bo z zazdrosci nie wytrzymam

macie moze najnowsze ASOTY?
Stary 2008-12-04, 22:41   #107
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Dokładnie ... To było przegięcie, jak niektóre były poubierane . Nawet jak weszliśmy i stały tam hostessy rozdające ulotki na I love New Year (hostessy to hostessy, musiały wyglądać, jak wyglądały) to mój kolega powiedział ''co za pustostan'' . Jak już faceci narzekali na przelansowane barbie tzn. że była przeginka .

Bardzo mi się podobał sam początek - delikatne brzmienia, taki minimal momentami, trochę electro, progresywne klimaty . Potem nastąpiło przejście do trance'u aczkolwiek impreza zaczęła się o 23.40 po intro Intro było genialne, wszędzie takie samo, ale usłyszeć na żywo - bezcenne . Niektóre kawałki, które dotąd mi się nie podobały (np. samo Imagine, które mi do gustu nie przypadło) w mixie na żywo+ nagłośnienie wypadło super.

Przez 9 godzin siedziałam 2 minuty, bo kolkę miałam A zakwasy leczę do tej pory, tak się wyskakałam . Armin jest królem . Zaskoczył mnie tym, że klęknął, przeszedł sam siebie, nie wiem, czy jakikolwiek DJ tak robi . Ma niesamowity kontakt z publicznością, skacze, uśmiech non stop . Po prostu kocham go jeszcze bardziej

P.S. Chwalę się : Mam autograf (co prawda taki dziwny bazgrołek, który podpisu nie przypomina, ale jest ) .

P.S.2. Co do nowego tematu - jak najbardziej jestem za . Można ewentualnie zmienić tytuł tego, bo podejrzewam, że tu jest więcej o Arminie niż o Tiesto .

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś ( w najbliższym czasie) będziemy się bawić na tym samym evencie, chociać sama wątpię, żeby jakikolwiek był lepszy - Armin to Armin .
ja siedziałam troszkę, ale co usiadłam to zaraz podskakiwałam bo zaczymnał sie fajny kawałek.Nawet nie wiedziałam keidy do kibelka isć ,zeby nic nei pzregapic...
Skoro masz autograf- to zostałaś do samego końca, hmm.. Czyli ( uwaga, myślę).. musialaś stać pod samą sceną w momencie kiedy zszedł,czyli... byłaś gdzieś koło mnie Ta daaamm:P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiedzialam ze na wizazu jest watek o Tiesto. Bardzo go lubie choc dla mnie to dj numer 2! o tak proponuje watek o Arminie zalozyc!!! bedziemy mogly wymieniac sie muzyka, spostrzezeniami, wszytskim.

Uwielbiam trance, kiedys mi sie spodobal pewien napis ktorego dokladnie nie pamietam ale "trance to nie tylko muzyka... to styl życia..."

studiuje w Poznaniu i nigdy sobie nie wybacze ze przegapilam taki event. Dzisiaj wlasnie slyszalam tez relacje od kolegi - bezcenne. Nigdy sobie nie wybacze ale nic straconego! Niech dalej tworzy a za rok gora dwa pojade chocby do Holandii Nie piszcie juz o tym bo z zazdrosci nie wytrzymam

macie moze najnowsze ASOTY?
No trzeba załozyć ,ale ja nie umiem:P Jutro pomyślę, może "się wezmę" Ja mam tego asota,który był tuż przed AO w Poznaniu. Kiedyś sciagałam co tydzien, teraz jakoś rzadziej.Dziś był nowy ASOT ,moze wspomniał coś o Poznaniu...Tzreba sciagnac.

Co studiujesz? i Gdzie? I który rok? ( dużo pytań, wiem:P)

CO DO EVENTÓW:

ja i kilka bliskich mi osób( które zaraziłam trancem) mamy mglisty plan iść na TRANCE EXPLOSION, również na Arenie, 14 lutego, so.. zapraszam:P

hiszpański A2->B1
Stary 2008-12-05, 02:45   #108
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Zazdroszczę tym co widziały Armina na żywo Widziałam filmiki na youtube Kurcze, moment w którym opadła ta kotara wbija w podłogę

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 10:37   #109
irminek88
Raczkowanie

GG do irminek88

kurcze a ja wychodzilam widocznie w tym momencie jak schodzil.. mialam pociag i musialam uciekac.. i nie widzialam jak klekal.. widzialam tylko jak wszyscy bawili sie na scenie na samym koncu.. zazdroszcze..

Iść za marzeniem i znowu iść za marzeniem - i tak - wiecznie - aż do końca...

55->54->53->52->51 ..50?
irminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-05, 12:30   #110
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Napisane przez Melodia mgieł nocnych Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tym co widziały Armina na żywo Widziałam filmiki na youtube Kurcze, moment w którym opadła ta kotara wbija w podłogę
no wbija... ale filmiki to i tak nie to samo co stanie w falujacym tłumie...
Cytat:
Napisane przez irminek88 Pokaż wiadomość
kurcze a ja wychodzilam widocznie w tym momencie jak schodzil.. mialam pociag i musialam uciekac.. i nie widzialam jak klekal.. widzialam tylko jak wszyscy bawili sie na scenie na samym koncu.. zazdroszcze..
Z tego co wiem z opowiadań, to pod koniec, na finałowe "are we human, or are we dancer?" już hala pusta była, częś csie zmyła, bo już im się nie chciało, czesc właśnie na pociągi.. ja tego nie widziałam, bo stalam pod samą sceną ,a tam zawsze tłok, łokcie wbijane pod żebra itd Ale stałam koło Armina , no luudzie kto by się spodziewał,że będzie tak blisko? normalne"gwiazdki" koncza koncerty i siup za scene, maja wszystkich w dupie.Ale nie MÓJ Armin :P

hiszpański A2->B1
Stary 2008-12-05, 15:14   #111
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Tak, na samym początku byłam pod sceną aż do godziny ok. 1.00 . Potem poszłam po picie i tym sposobem wylądowałam na trybunach, gdzie najlepiej się tańczyło i skakało ( pod sceną było to dość uniemożliwione, ponieważ za dużo ludzi się tam pchało). Okolo dwie godziny przed końcem znów pod scenę Zobaczyć, dotknąć Armina - bezcenne . W ogóle zauważyłam, że ludzie wcześniej wychodzili . Ja zostałam do końca, a potem tułałam się po poznańskim dworcu Ale warto było

Co do eventu w walentynki - szanse marne, wszystko zależy od ocen (heh) i funduszy, nie jestem przekonana, czy rodzice znów mnie puszczą, są bardzo sceptycznie nastawieni do tego typu spraw

W każdym bądź razie pierwszy, ale na pewno nie ostatni
Stary 2008-12-05, 18:06   #112
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ja mam tego asota,który był tuż przed AO w Poznaniu. Kiedyś sciagałam co tydzien, teraz jakoś rzadziej.Dziś był nowy ASOT ,moze wspomniał coś o Poznaniu...Tzreba sciagnac.

Co studiujesz? i Gdzie? I który rok? ( dużo pytań, wiem:P)

CO DO EVENTÓW:

ja i kilka bliskich mi osób( które zaraziłam trancem) mamy mglisty plan iść na TRANCE EXPLOSION, również na Arenie, 14 lutego, so.. zapraszam:P
Studiuje kosmetologie w Poznaniu na II roku, wspia a Ty?

to teraz ja spytam
masz moze linka do asota? skad bierzesz? wiecie moze jak sluchac jego audycji?? probowalam na rozne sposoby, pytalam znajomych, nikt nie wie.

A co do zarazenia bliskich trancem... moj brat pokochal ta muzyke, ale szczerze za bardzo sie nie zna, podsylam mu zawsze linki na gg kiedy cos uslysze i wbija w fotel A moj TZ to w ogole beznadziejny przypadek, ma chora wizje na temat takich imprez, kojarzy to z manieczkami itp . Nie umiem mu tego wytlumaczyc ze co inna atmosfera, inni ludzie a muzyka trance nijak ma sie do techno Ale coz nie bede sie zbytnio przejmowac

Cytat:
"are we human, or are we dancer?" ......... Ale stałam koło Armina , no luudzie kto by się spodziewał,że będzie tak blisko? normalne"gwiazdki" koncza koncerty i siup za scene, maja wszystkich w dupie.Ale nie MÓJ Armin :P
uwielbiam ten kawalek the killers! Jak ogladam filmy, wywiady a nawet klipy to widze ze Armin ma w sobie taka radosc z tego co robi, on sam na swoich imprezach swietnie sie bawi, no jak go nie kochac I lubi miec kontakt z ludzmi i go ma!
Stary 2008-12-05, 19:01   #113
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

skoro nikt nie chce założyć to ja to zrobiłam zapraszam na wątek o Arminie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...72#post9979772
Stary 2008-12-05, 21:33   #114
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

A State of Trance możesz słuchać na żywo co tydzień w czwartek od godziny 20 do 22 na www.di.fm/mp3/trance.pls
Stary 2008-12-05, 21:40   #115
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
A State of Trance możesz słuchać na żywo co tydzień w czwartek od godziny 20 do 22 na www.di.fm/mp3/trance.pls

jestes niesamowita wielkie dzieki
wlasnie wiedzialam ze na tej stronce ale nie mogal dojsc dalej
czekam do czwartku!
Stary 2008-12-07, 11:11   #116
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Heh, nie ma za co ;-)

Sama się nie mogę doczekać
Stary 2008-12-09, 06:12   #117
Schranz
Zakorzenienie

Ojej czasy Traffica mi się przypomniały Ja ogólnie lubię produkcje Tijsa, a uważam go za beznadziejnego Dj-a... Byłam na jego koncercie, niestety grał chyba 7 godzin i myślałam, że umrę z nudów... set przewidywalny do granic możliwości, zero zaskoczenia... monotonnia i nuda. Aż sobie love comes again zarzuce
Stary 2008-12-09, 16:28   #118
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Heh, ja Traffica nigdy nie lubiłam . Najbardziej ze wszystkiego, co wyszło od Tiesto lubię płytę Elements of Life - nie spotkała się ona ze zbyt ciepłym przyjęciem, a mnie się bardzo podoba i do tej pory sobie często zarzucam ;-)
Stary 2008-12-09, 21:16   #119
Schranz
Zakorzenienie

Dance4Life jest przefajne z tej płyty.
Stary 2008-12-11, 12:53   #120
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Cytat:
Napisane przez Schranz Pokaż wiadomość
Dance4Life jest przefajne z tej płyty.

Heh, Schranz, chyba jednak mamy inny gust, bo mnie się Dance4 Life nie podobało wcale a wcale Ale dobrze, że jest - w koncu stworzone w szczytnym celu

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości