|
|
#871 |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Eh... napisałam cały dłuuuuugi post i cały się wykasował
z powodu "urządzenie bezprzewodowe nie istnieje", nigdy nie bierzecie netu z ery, gorszego nie ma Na dodatek pies mi zeżarł kabel od klawiatury (a klawiatura od laptopa mi nie działa, bo zalałam piwem ), TŻ coś tam poskręcał, ale prawie nie działa![]() Teraz grilluje z TŻ A jutro mamy plan jechac w końcu do Łeby połazić po wydmach, co tam deszcz i mgła![]() Dziewczynki z pomorza - a jaka jest w realu pogoda nad morzem??????????????? Kaazia - trzymaj się i szybko wylecz , bo choroby nerek są rzeczywiście straszne
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki. od wczoraj nie mialam neta a tu 10 stron
ale wszytsko nadrobione kaziaa trzymaj sie i dbaj o siebie, i wszytskie nieszczesliwe glowki do gory....imago pytalas o spodnie goodies-mam je, m powinno byc dobre na 38, ja nosze 36 i mam s i jest idealnie, ale one nie sa z satyny, wygladaja tak tylko, ogolnie sa z czegos grubszego, hmm..jakby jakas tam odmiana dzinsu? nie wiem jak opisac ale na pewno nie satyna ale wygladaja na satynowe teraz jak jest zimno to akurat bo w takiej zimnej satynce bo by pewnie za cieplo nie bylo. AA i nie bierze rozmiaru mniejszego bo nie sa rozciagliwe
|
|
|
|
#874 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bylam w tym co ze Złotych ide podziemiami pod palac ![]() Były promocje bo tez kupilam mamie pianke BIOSILKa za 29 ![]() Taka ruda? babka sprzedaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz tak jest albo bezpłatne praktyki albo przy minimalnej płacy..... Niestety |
||||||
|
|
|
#875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ogólnie z radiówek polecam PLAY
|
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam Wam minal dzien
?
|
|
|
|
#877 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
No to fakt ;D bo ja tez z pomorza :P dokladnie z Gdanska
![]() ale bywalo gorzej... |
|
|
|
#880 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#881 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja nie chcę siedzieć u mnie w mieście Więc chyba i tak pojedziemy Najwyżej wypije się jakiegoś grzańcaPadać może, tylko bym mgły nie chciała, chcę w końcu zobaczyć te wydmy, a we mgle to trochę słabo by było ![]() Poza tym nie widziałam morza od sierpnia , więc ochotę na spacer na pewno będe miała
Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-12-05 o 21:09 |
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
niusia haha no co Ty ;P!
w sumie bym zmienila na jakis w stylu sexy x-mas ale nie mam zreszta nie mam weny do szukania Gdańsk rlzz ;D edit; dobra, jest nowy
Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-05 o 21:15 |
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
ja mówię o tych podziemiach : jak się wychodzi ze złotych tarasów i chce się przejsc w stronę PKiN przez ul. Emilii plater, chyba ten sam co?, kobitka taka starsza po 50-tce, korpulentna, chyba ruda, albo raczej ciemnoruda, raz obsługiwał mnie jej mąż [?]
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
|
|
|
#884 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi sie podobaaaaaa bardzo Nikt mi nie odpowie na pytanie o waxie ?
|
|
#885 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) to powinna być ok![]() A ja mam inne pytanie dot, waxa - ja mam angielskiego waxa i dałam za niego 22zł, a moja siostra dała za polskiego 14 zł. I nie wiem jaka różnica jest między nimi i który lepszy??? |
|
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
czy wy używacie tego waxu ?
|
|
#887 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#888 |
|
BAN stały
|
ten ze zdjęcia to polski...większość mówi że lepszy od zagranicznego
mi też baardzo podpasował, ale ten do osłabionych i wypadających włosów, wg mnie najsilniejszy z całej polskiej serii
|
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie nie ma żadnej różnicy, tak mi się wydaje
![]() Osobiście stosuję ten drugi, angielski bodajże |
|
|
|
#890 |
|
Zadomowienie
|
Za oknem zimno i ciemno a ja kupiłam już sobie sukienkę na lato
kiedyś,parę lat temu widziałam podobna na okładce Cosmo i się w niej zakochałam ta nie jest tak piękna ale i tak jestem bardzo zadowolona że ją kupiłam jest cała szydełkowa, ślicznie podkreśla talię a całe plecy są odsłonięte pokazałabym ją na sobie ale bledziuch ze mnie teraz straszny ![]() co o niej myślicie?
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Polski nie ma SLS i czegos tam jeszcze. Ja nigdy go nie uzywalam moze i jest lepszy ale zagraniczny na mnie dobrze dziala to narazie nie kombinuje bo strace wszystkie wlosy;P
|
|
|
|
#892 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i też byłam we wtorek hmmmm dziwne Czyżby Pani ceny sobie zmieniała?
|
||
|
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za odzew ;*
nie wiem do wlosow przetluszczajacych zawsze mi sie kojazy ze tak jakby ma je wysuszyc odtluscic.. wiec nie kojazy mi sie zeby dobrze działał na suche i zniszczone..no ale zobaczymy co i jak ... zly dzien mam strasznie rozdrazniona jestem i na wszystkich na krzyczałam.. wlasnie moj tj tz wyszedl odemnie trzaskajac drzwiami.. ![]() i chyba nie mam na co liczyc ze mikolaj wsadzi mi cos pod poduche..bylam nie grzeczna uueeee
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze zapytac bo ciekawska jestem:P dlaczego to nie jest po prostu TZ ? Jeszcze przyszyszly ?
|
|
|
|
|
#895 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sie teraz strasznie nudze chlopak wyjechal na uczelnie i dzwonil ze idzie na impreze do akademika:/ i jeszcze teksta zebym ja nie szalala hehhe ja siedze w domu nie jak on
|
#896 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja mam waxa ang, polskiego nie probowalam.. a tym jestem zachwycona. cinderella niestety mam go za malo najwidoczniej bo potencjalni pracodawcy za kazdym razem wybieraja kogos innego (
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem zalamana
![]() moje wlosy sa tragiczne od farbowania, prostownicy i suszarki... to jakas masakra ;/ ostatnio je scielam ale i tak mam dosc dlugie, ale znowu staja sie znow przesuszone mimo ze zrezygnowalam z farbowania od 2 miesiecy jak i od prostowania co robic?! uzywam biosilku, waxa, skrzyp lykam i capivit piekne wlosy, mam tez seboradin do suchych i skrzyp w sprayu i DUPA :/!!az zazdroszcze AG takich pieknych zadbanych dlugich wlosow... Edytowane przez socialite Czas edycji: 2008-12-05 o 22:17 |
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
mój ma swoj swiat na komputerze, ciagle ta gra i gra,,,,,,, dziecko :P
ja predzej bym wyszła na imprezę niż on ![]() chociaż mam ochote na lodowisko
|
|
|
|
#899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skrzyp podobno nie dziala (tak mowiła mi moja przyszła teściowa), podobno są jakies w różowym opakowaniu z kobietą dobre, na wlosy i paznokcie |
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys tez bralam, w sumie nawet moje wlosy byly po nich przyzwoite i szybciej rosly moze zaczne je brac znow... bo jestem juz zdesperowana :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

z powodu "urządzenie bezprzewodowe nie istnieje", nigdy nie bierzecie netu z ery, gorszego nie ma
), TŻ coś tam poskręcał, ale prawie nie działa
A jutro mamy plan jechac w końcu do Łeby połazić po wydmach, co tam deszcz i mgła
, bo choroby nerek są rzeczywiście straszne
ale wszytsko nadrobione

na szczęście nie lubie słodyczy..ale czasami od dzwona człowiek ma ochotę...
i też byłam we wtorek