|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
co za skojarzenie
![]() zgadzam się ![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() a to później piszą ze kode niegrzeczna jest ![]() Cytat:
![]() To prawda z tymi facetami ![]() A ja tak chciałam zobaczyć męża głównej bohaterki ![]() Archi którą masz godzinę? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
23
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bo Koduś-Pączuś jest niegrzeczna ![]() ![]() ![]() ![]()
Przygody dwóch labradorów - czarnego Rico i biszkoptowej Heleny ![]() Będzie im miło za odwiedziny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez saslycek Czas edycji: 2008-12-05 o 14:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() i wczoraj byłam zrozpaczona bo zamiast serialu leciał mecz ![]() a wątek też znam....nawet coś tam pisałam ![]() Cytat:
![]() ja wiem że trochę przytyłam ale aż tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie srednio ![]() Sas gratuluje sredniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuje ![]()
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję
![]() Cytat:
![]() ..a z tym prywatnym albumem to świetna sprawa..goście nie widzą o co chodzi ![]() wychodzę za 42 minuty z pracy ![]() ![]() tak mi się już nie chce nic robić..że jawnie się obijam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
archi miłego męczenia TŻ
![]() Koziołki najprawdopodobniej zrobię wreszcie imprezę urodzinową ![]() ![]() ![]() ja od 4 lat nie miałam imprezy urodzinowej ![]() zaraz będę dzwonić do drugiego klubu (związanego z tą knajpą,w której pracowałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
Oooostro xD jakie zboczuszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tam póki co młoda i pełna energii i chęci do psotek ![]() Boshh dziewczyny ja to ostatnio usypiam gdzie popadnie ![]() ![]() ![]() Madziu super z tymi urodzinami ![]() ![]()
#4452 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nie pamiętam kiedy miałam impreze urodzinową ![]() Ostatnią to chyba 15 lat temu..w podstawówce ![]() nie licząc tego roku..gdy miałam największą imprezę w moim życiu w dniu urodzin ![]() ![]() Cytat:
![]() Włączyłam kompa bo będę zerkać na "fabrykę gwiazd" jestem ciekawa kto wygra ![]() Kupiłam dziś sobie czarne sztruksowe spodenki za kolano ( za 45zł ![]() ![]() znikam ale będe zaglądać ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-05 o 19:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na chwilę do Was zaglądam łobuziary ![]() Jutro chyba pojedziemy do Niemiec ![]() Gdzie jest Aga, pytam po raz kolejny????? |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow puchatka ![]() ![]() ![]() ![]() Skąd piszesz? ![]() Zaraz zrobię śledztwo w sprawie Ag ![]() edit: Ag nie ma od 03.12 ![]() gdzie ona jest??? ![]() nie pisała nic wcześniej że jej nie będzie ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-05 o 20:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Puchatko do Niemiec ? O nie! ja też chce
![]() Może pojechała z Tżtem w trase ![]() Niebie sie nad dawno nie meldowała, Monia też nie ![]() ![]()
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Na wstępie dziękuję za owocne trzymanie kciuków - zdałam na 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Byłam tutaj rano ale w zasadzie przeglądałam wątek. Niby urlop a 2,5 h posiedziałam w biurze. Co tam, nie jestem nawet zła bo zdałam. Widzę, że się nieźle porobiło... Yovi znasz moje (i nie tylko moje) zdanie co do Twojego TŻ'a. Chyba nie na tym polega dojżały związek. Zrobisz jak uznasz za stosowne ale bardzo mi się nie podoba jak on Cie traktuje ![]() Sas mi się bardziej podobają 2 buciki - ciekawszy model, fajnie można będzie pokombinować ![]() Archi wedzona herbata...? Raz piłam - absolutnie nie dla mnie. Niedobrze mi się robi już na samą myśl o niej ![]() ![]() O rety ale ludu w hipermarketach!! Koszmar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro cały dzień robię za niańkę od Tofka, musze też skoczyć z koleżanką do Lumpka. W sumie to się cieszę ![]() A teraz pozwólcie że udam się do kąpieli i nyny bo padam. Dobranoc!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
![]() Już się trzeci raz przymierzam dzisiaj, żeby coś do Was napisać i zawsze mi coś przeszkadza ![]() No więc piszę z domu rodziców, bo moja siostra ma jutro urodziny i będziemy świętować ![]() ![]() Widzę, że muszę tu częściej zaglądać, bo dużo "mężatkowych" (zboczuchowych) tematów się przewija ![]() Sas gratuluję dobrej średniej! ![]() Susanno strasznie się cieszę, że egzamin tak świetnie Ci poszedł ![]() Mąż mi wybył na piwo, pewnie zaraz będę musiała po niego jechać (nie lubię jeździć samochodem, zwłaszcza w zimie i po nocy ![]() A zapomniałam się pochwalić-kupiłam sobie karnet na siłownię ![]() ![]() ![]()
#4458 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez ostatnio spie gdzie popadnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a jesli chodzi o herbaty to ja mam dziwny gust ![]() Cytat:
![]() ![]() dostalam prezent mikolajowy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też o tym pomyślałam... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a jutro idę z TŻtem do Aquaparku naszego ![]() a dzisiaj Mikołajkowe kino ![]() Cytat:
![]() Pochwal się co dostałaś!!! ![]() Dzieeeeeeeeeeeeeeeń dobry Koziołki ![]() ![]() Dzisiaj może pojadę odebrać te tusze i podkłady z Covergirl ![]() ale wczoraj były nudy ![]() ![]() Wiecie co jest najlepsze z moimi urodzinami?? rezerwację na sobotę!! będę miała za darmo!!! ![]() ![]() ps. sorki za emotki |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jakie śpiochy? ja już nie śpię od....10min ![]() eh przejęzyczyłam się to są zakolanówki ![]() a fotki zrobie dzisiaj ..przy okazji też tej lumpeksowej kiecki ![]() Cytat:
![]() ![]() To niepokojące że tak znikneła na kilka dni ..bez słowa ![]() Cytat:
![]() Raz TŻ przez przypadek łyknoł moją herbatę i od razu zaczoł pluć ![]() wiadomo że padnie pytanie..co takiego? ![]() ![]() zrobię dzisiaj popołudniu ![]() Cytat:
![]() Ja też myślałam o kinie ale u nas w żywcu to pewnie tłumy będą dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() wstałam, zjadłam i bedę zbierać się na zakupy ![]() o dokładnie takie mam zakolanówki ![]() kupiłam je bo rajstopach bym miala ciasno do tych spodni ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-06 o 08:55 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() noooo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne ![]() ![]() do Agi nie ma zadnego kontaktu na jej profilu , mam nadzieje ze sie wkrutce odezwie ![]() aaa i jeszcze mam nadzieje ze Yovi napisze jak tam jej TZ czy cos zmadrzal ![]() zabieram sie za tego kurczaka ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-06 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie daj się prosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja piszę z laptopa TŻta, ale tu jest iPlus, więc działa koszmaaaaarnie wolno
![]() ![]() ![]() Idę się teraz przejść po plaży, ale później tu zajrzę i mam nadzieję, że już coś bedzie wiadomo ![]() madziu, gratulacje z powodu loży ![]() Co tam podostawałyście na Mikołajki - chwalcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Ag nie ma podanego emaila
![]() dostalam jasia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
AGA :)
|
Czeeeeeśc dziewczynki !!!
![]() ![]() przede wszystkim dziękuję za troskę i się martwiłyście ![]() Ja tez o Was myślałam, ale nie miałam do żadnej nr telefonu, żeby napisac. Naprawdę, czuję się z Wami o wiele bardziej związana niż z niejedną koleżanką, którą znam w 'realu'. Nie bylo mnie bo miałam trochę problemów i nie bardzo czas żeby siedzieć przy komputerze, wracałam do domu późno i tylko się kąpałam i kładłam spać. Moja mama bardzo źle się poczuła ![]() Wczoraj pól dnia byłam u lekarza z jej wynikami, bo ona nie mogła zwolnić się z pracy, ma młyn przed świętami :/ na szczescie są dobre, ale jeszcze musi zrobić pare dodatkowych, na które oczywiście trzeba czekac :/ Teraz tez troche źle się czuje,no ale pewnie trochę potrwa zanim tabletki zaczną działać :/ Chyba zaczęła jej się też menopauza, stąd też gorsze samopoczucie :/ Miałam więc sporo nerwów :/ Jeszcze oczywiście jak wszystko to qwszytsko i tak jak nie miałam nauki, to teraz się zwaliło wszystko na jeden tydzień :/ ![]() w środę mam ogromne kolokwium z postępowania cywilnego, pół kodeksu musze wkuć:/ i spotkanie z promotrem i musze już mu oddac plan pracy. Żeby to wszystko ogarnąć musiałabym siedzieć przy ksiązkach, kodeksach i ustawach 24h/24h :/ Tak więc dalej nie bardzo będę miała czas ![]() No, ale niestety, jak się obijało przez tyle czasu to teraz trzeba trochę pocierpieć ![]() Jesteście przekochane! Wszystkei razem i każda z osobna!!! ![]() Postaram się nadrobić co się działo pod moją nieobecność, żeby wiedzieć co mnie ominęło ![]() ![]()
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
Aguś
![]() ![]() a za nie zameldowanie o klopotach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje ![]() ![]() Zazdroszczę Ci tej plaży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no nareszcie ![]() mam nadzieję,że z Twoją mamą wszystko będzie w porządku ![]() ![]() Martwiłyśmy się,ale cieszę się,że jesteś cała i zdrowa ![]() ZAbieraj się do nauki,a my trzymamy ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
AGA :)
|
Nadrobiłam !
![]() i już wszystko wiem ![]() ![]() Nic mi nie umknie... no, może poza albumem kode :/ już się nie załapałam. puszku udanego wyjazdu!! ![]() Bawcie się dobrze!!! i pooddychaj jodem i za nas! ![]() archi strasznie przykra sytuacja z teściową ![]() Naprawdę! Współczuję :/ Moja babcia też nie lubiła mojej mamy, to chora sytuacja! nic jej nie zrobiła, zawsze byliśmy zgodną rodziną i zazdrościła chyba tego :/ nie potrafiłą cieszyć się z tego, że mamy nowe auto, nowy dom, gdzieś wyjechaliśmy, itp... tylko kręciła :/ ![]() Ja z moją przyszłą póki co na dystans. madziaa ale masz fajnie z tymi urodzinami! ![]() Super !! ![]() ciocia do nas przyjechała, a ma taki donośny głos że z nauki dziś chyba nici ![]()
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Aga
![]() objadlam sie i opilam tak ze ledwo sie ruszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.