|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cześć wszystkim!
![]() Aguś, dobrze, że już jesteś! ![]() ![]() ![]() Ja właśnie obczajam prezenty, jakie dostali Jaś i Małgosia (mój młodszy brat i siostra) ![]() ![]() ![]() W ogóle Tż mnie wkurzył dziś na maksa, a nawet nie mam jak z nim o tym pogadać, bo z Jankiem grają na Playstation ![]() Życzę Wam miłych mikołajek! ![]()
#4472 |
AGA :)
|
agniesiu
![]() w ogole świetne imiona dla rodzeństwa ! ![]() co do prezentów dla dzieci to się domyślam, bo ostatnio jak chodziliśmy po sklepach to sama oglądałam zabawki dla dzieci, maskotki, lalki, cudowne są! sama bym chciała być dzieckiem znowu... ![]() Ja tżtowi kupiłam szalik na mikołaja, ale już jakiś tydzień temu dostał bo sam sobie go wybrał więc odrazu ubrał bo zimno było. Ja powiedziałam, żeby nic nie kupował bo i tak niedawno kupił mi przecież tv, opłaca cyfre, dvd więć wystarczy mi tych prezentów. Ale mi sie uczyc ne chce :/ wybiłam się już z rytmu heh
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Aga dobrze, że się odezwałaś ![]() Archi super podusia ![]() Madziu, super z tymi urodzinami. Liczymy na jakieś zdjęcia z imprezy oczywiście ![]() ![]() Ja tam od mikołaja nic nie dostałam i nikomu nic nie dałam ![]() Dziś się ucze z geografii! a potem jeszcze z angielskiego powtórzenie czasów past simple i past continous muszę zrobić, bo w pon sprawdzian... ajajajaj! ![]()
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu? ![]() dasz rade ![]() dzis przygnebiam sie swoim wiekiem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-06 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
archi, słodka ta podusia
![]() Aguś! No w końcu ![]() ![]() ![]() Ja od Mikołaja nie dostałam nic, no bo ostatecznie sam wyjazd w sobie to już coś prawda ![]() Po dawce jodu zmykam na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |||
|
Cytat:
![]() Na sprawdzianiae sobie poradzisz bez probleu, mądra dziewczyna z Ciebie! ![]() te czasy nie są takie trudne ![]() Cytat:
nie przsadzaj z tymi kremami bo możesz sobie tylko zaszkodzić.. Dziewcyzny, moj tato ma 54 lata i uwieżcie - ani jednej zmarszki! cera gładka jak u niemowlaka! zawsze jak chcwale jego cere to mówi że to czosnek ![]() Pamiwetam, że babcia tez długo miała gładką buzię, to pewnie geny Szkoda ze poszłam po mamie ![]() Cytat:
![]() Wyjazd to wspaniały prezent dla Was dwojga !! ![]() Smacznego ![]() Ja czekam na pierogi ![]() Dziewczyny, ile się płaci za korzstanie z allegro? bochciałabym zamówić trochę kosmetyków z ziaji pro, a nie mam konta:/ ostattecnzie poprosze tza, ale czesto zdarza się że chcialabym cos jemu kupić z tamtąd i musze prosic wszystkich do okoła. chyba czas zalozyc swoje, tylko ciekawa jestem jak wygladaja opłaty.
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Koziołki mam wieści od m0ni
Ma problemy,nie będę pisać za nią co u niej, mam nadzieję,że w końcu się u Nas pojawi i sama napisze... Ale potrzebuje jeszcze troszkę czasu. Kazała Was pozdrowić i przeprosić, choć nie wiem za co... pozostaje Nam tzrymać za nia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
sas mnie nigdy święta nie cieszyły..
![]() Ag na all płaci się tylko wtedy,kiedy coś wystawiasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
|
Madziaczku super, że monia się do Ciebie odezwała!
Bo jej długa nieobecność była naprawdę niepokojąca. Mam nadzieję że już niedługo się pojawi i wszuystko się u niej ułozy ![]() Jak będziesz do niej pisac to koniecznie ją wirtualnie ucałuj i uściskaj od nas! ![]() I powiedz żeby się nie poddawała, myślała pozytywnie i szybko pokonała wszystkie problemy!! ![]() Dziękuje za odp o allegro w takim razie zakładam konto i kupuję! ![]() ![]()
![]() |
#4480 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Zakorzenienie
|
Chyba zapomniałam napisać wcześniej, więc naprawiam to teraz
![]() Susanno, gratulacje z powodu koła ![]() ![]() sas, z tymi czasami na pewno sobie poradzisz bez najmniejszego problemu - w końcu świetna z Ciebie uczennica! ![]() Aga, szkoda, że tyle nagle zwaliło Ci się na głowę na uczelni. Mój TŻ również studiuje administrację, więc wiem co to za ból wkuć nagle ustawę czy jakieś prawo ![]() ![]() agniesiu, czym Cię tak TŻ wkurzył? To normalne, że faceci z reguły nie zdają sobie sprawy, że zrobili coś źle, a my chciałybyśmy pogadać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co to za kremy chciałaś pozamawiać z tej Ziaji? I dlaczego przez allegro? Ja wczoraj poczytałam i chyba po powrocie sprawię sobie właśnie Ziaję Calma lipiodową czy jakoś tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pogoda się popsuła, troszkę kropi i nie wiemy co robić. Może przejdziemy się na miasto ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
no bo na razie nie mam zmarszczek
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze u Moni wszystko w miare dobrze ![]() Osko Ciebie tez zadko widze |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie zmarszczki? :| przecież Ty masz jeszcze 18scie lat ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mądra... ja mam więcej szczęścia niż rozumu. Cytat:
![]()
![]() |
#4484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
ale szalejecie z postami
![]() przeczytałam ale nie cytuję bo trochę jestem zabiegana ![]() NAJWAŻNIEJSZE!! Ag dobrze że jesteś ![]() ![]() ![]() Naprawdę wszystkie zaczynałyśmy się martwić ![]() Dobrze że z mamą jest już w porządku ![]() Nie opuszczaj nas bez wieści tak ![]() ![]() Archi ..jaki słodki jasiek ![]() ![]() Sas do nauki marsz! ![]() puchatko - dobrze że jesteś z nami ![]() ![]() ![]() ![]() Madziiu dziękuję za wieści od Moni. Przykro mi że ma problemy ![]() ![]() jeśli chodzi o mikołaja to my z TŻ nic sobie nie dajemy ![]() Ale! kupiłam dziś jego ulubione pomadki "malaga" i 3 pudełka zapałek ![]() wiecie na co ![]() Niestety wyjście gdzieś odpada bo TŻ źle się czuje ![]() ![]() Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-06 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesteś pijana ![]() Cytat:
![]() zmykam kończyć obiad..dzisiaj pstrąg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Ojj chyba dzis z nauki nici, własnie Tż do mnie jedzie i musimy się soba nacieszyć
![]() ![]() Ty widzę też nie próżnujesz Koduś ![]() ![]() ![]() ![]() Uciekam do wannusii ![]()
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
sas, smutne to co napisałaś
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to rozumiem, że Ciebie kode wieczorem nie będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pstrag jest pyszny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | ||||||
|
Cytat:
![]() I trzymam już kciki za nastepny! ![]() Cytat:
Czas się wciąć do roboty, w końcu się studiuje ![]() Jutro zaczynam ![]() Cytat:
Podobno jest bardzo dobra, nie można jej dostać w drogegriach, to tylko seria do gabinetów kosmetycznych. Mozna zamowic ze sklepu ziaji ale bardzo dlugo sie czeka, i czsto przeysylaja nie to co trzeba, taki mają tam bajzel. na www.inermis.pl jest drożej,. zrobiłam rozeznanie i wybrałam allegro. to beda moje pierwsze samodzielne zakupy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jej, sasuś, tak mi przykro !!! ![]() ![]() Prawdziwa tragedia ![]() Mam jednak nadzieje, że mimo wszystko będziesz szczęśliwa w te święta, spędzisz je z bratem i mamą w ciepłej atmosferze ![]() ![]() i oczywście my tutaj cały czas będziemy ![]() Cytat:
![]() obiecuje! Mama niby ok, ale jest bardzo nerwowa i wszystko przezywa, a niesety 'rodzina' ciągle robi na złość, jakieś intrygi i takie tam różne popaprane sprawy, że książkę mozna napisać. No i myślę że te nerwy też się do tego przyczynily :/ Nieee,możesz być pewna że nie ![]() ![]() (surówkę czosnonkową specjalnie pominęłam :P bo niecpierpę samego zapachu czosnku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide spac ,zwlaszcza ze Was nie ma a u mnie dochodzi 24 powoli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zaraz biorę się za sprzątanie a na 18 mam jechać do rodziców bo siostra prosiła abym zrobiła fotki małej z mikołajem ![]() super! już nie mogę się doczekać ![]() TŻ planuje zrobic grzane wino ![]() ![]() ![]() wogóle to planuje ją zabrać ze sobą na zakupy do B-B , on nigdy nie była w dużym hipermakecie ![]() ![]() ![]() ![]() wyszedł pyszny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie obudze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak poważnie, to miło z Waszej strony, że się do niej czasem odezwiecie, zaprosicie, pomożecie ![]() Swoją drogą napiłabym się grzańca, ale nie mam tu jak go zrobić, na dworze pada, a TŻ śpi ![]() Mam za to deser gerbera z jabłuszek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
jeśli pojadę
![]() ale obawiam się ze będą kiepskie bo jest/będzie ciemno ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||
|
Cytat:
![]() a kto będzie mikołajem na Małej? ![]() Cytat:
![]() kurcze, ale zanim nie aktywuję konta,a trwa to jakies 10-14 dni to nie moge nic kupowac, tzn moge, kupiłam krem ale nic wiecej juz nie moge, tylko jedną rzecz. Napisałam do goscia,że chcę zlozyc wieksze zamowenie za jednym razem i czy poczeka, jesli się zgodzi to fajnie, a jak nie to zamowie na inermis i obrazam sie na allegro:P
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzwoniłam do mamy i nie jadę jednak ![]() A mikołaj to jest tam na wsi przed kościołem + sztuczne ognie a potem chodzi po domach gdzie są dzieci ![]() Mała jest u rodziców bo siostra jest na delegacji w londynie ![]() sprzątam w sypalni i co idę zapuscić muzę to zaglądam do was ![]() to się nazywa uzależnienie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
No wiem
![]() Widziałam zdjęcie w albumie i wiem, gdzie chcesz tą malagę schować więc się zdziwiłam, że sąsiadkę do tego zapraszasz ![]() Cytat:
![]() Popatrzyłam na allegro na tą ziaję pro i to faktycznie chyba jakieś bardziej profesjonalne specyfiki bo i cena taka (jak na ziaję ![]() ![]() A aktywacja konta może Ci szybko dojdzie - oby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.