|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cześć wszystkim!
Aguś, dobrze, że już jesteś! ![]() Za zdrowie Twojej Mamy i za kolosy ![]() Ja właśnie obczajam prezenty, jakie dostali Jaś i Małgosia (mój młodszy brat i siostra) Bajeranckie są niektóre, można się wciągnąć Sama też dostałam od Mamy-mikołaja komplet kosmetyków, z Tżtem w tym roku sobie nic nie kupujemy, bo z finansami u nas cienko![]() W ogóle Tż mnie wkurzył dziś na maksa, a nawet nie mam jak z nim o tym pogadać, bo z Jankiem grają na Playstation ![]() Życzę Wam miłych mikołajek!
|
#4472 |
|
AGA :)
|
agniesiu
![]() w ogole świetne imiona dla rodzeństwa ! co do prezentów dla dzieci to się domyślam, bo ostatnio jak chodziliśmy po sklepach to sama oglądałam zabawki dla dzieci, maskotki, lalki, cudowne są! sama bym chciała być dzieckiem znowu... Ja tżtowi kupiłam szalik na mikołaja, ale już jakiś tydzień temu dostał bo sam sobie go wybrał więc odrazu ubrał bo zimno było. Ja powiedziałam, żeby nic nie kupował bo i tak niedawno kupił mi przecież tv, opłaca cyfre, dvd więć wystarczy mi tych prezentów. Ale mi sie uczyc ne chce :/ wybiłam się już z rytmu heh
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Aga dobrze, że się odezwałaś Archi super podusia Madziu, super z tymi urodzinami. Liczymy na jakieś zdjęcia z imprezy oczywiście ![]() Ja tam od mikołaja nic nie dostałam i nikomu nic nie dałam święta od przeszło 5 lat mnie już nie cieszą.... Dziś się ucze z geografii! a potem jeszcze z angielskiego powtórzenie czasów past simple i past continous muszę zrobić, bo w pon sprawdzian... ajajajaj!
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu? dasz rade dzis przygnebiam sie swoim wiekiem bylam w aptece rozejzec sie co jeszcze na zmarchy moge kupic i niestety wiekszosc juz stosuje generalnie mam duzy dystans do swojego wygladu ale jednak chcialabym cos zadzialac cos zrobic
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-06 o 13:24 |
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
archi, słodka ta podusia
![]() Aguś! No w końcu Ale ok, jesteś usprawiedliwiona Dobrze, że mamie nic poważnego nie dolega ![]() Ja od Mikołaja nie dostałam nic, no bo ostatecznie sam wyjazd w sobie to już coś prawda ![]() Po dawce jodu zmykam na obiad
|
|
|
|
#4476 | |||
|
|
Cytat:
![]() Na sprawdzianiae sobie poradzisz bez probleu, mądra dziewczyna z Ciebie! ![]() te czasy nie są takie trudne Cytat:
nie przsadzaj z tymi kremami bo możesz sobie tylko zaszkodzić.. Dziewcyzny, moj tato ma 54 lata i uwieżcie - ani jednej zmarszki! cera gładka jak u niemowlaka! zawsze jak chcwale jego cere to mówi że to czosnek ![]() Pamiwetam, że babcia tez długo miała gładką buzię, to pewnie geny Szkoda ze poszłam po mamie ![]() Cytat:
![]() Wyjazd to wspaniały prezent dla Was dwojga !! Smacznego ![]() Ja czekam na pierogi ![]() Dziewczyny, ile się płaci za korzstanie z allegro? bochciałabym zamówić trochę kosmetyków z ziaji pro, a nie mam konta:/ ostattecnzie poprosze tza, ale czesto zdarza się że chcialabym cos jemu kupić z tamtąd i musze prosic wszystkich do okoła. chyba czas zalozyc swoje, tylko ciekawa jestem jak wygladaja opłaty.
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Koziołki mam wieści od m0ni
Ma problemy,nie będę pisać za nią co u niej, mam nadzieję,że w końcu się u Nas pojawi i sama napisze... Ale potrzebuje jeszcze troszkę czasu. Kazała Was pozdrowić i przeprosić, choć nie wiem za co... pozostaje Nam tzrymać za nia i czekać aż się u Nas pojawi
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
sas mnie nigdy święta nie cieszyły..
![]() Ag na all płaci się tylko wtedy,kiedy coś wystawiasz za kupowanie nie ma żadnych opłat
|
|
|
|
#4479 |
|
|
Madziaczku super, że monia się do Ciebie odezwała!
Bo jej długa nieobecność była naprawdę niepokojąca. Mam nadzieję że już niedługo się pojawi i wszuystko się u niej ułozy ![]() Jak będziesz do niej pisac to koniecznie ją wirtualnie ucałuj i uściskaj od nas! ![]() I powiedz żeby się nie poddawała, myślała pozytywnie i szybko pokonała wszystkie problemy!! ![]() Dziękuje za odp o allegro w takim razie zakładam konto i kupuję!
|
|
#4480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chyba zapomniałam napisać wcześniej, więc naprawiam to teraz
![]() Susanno, gratulacje z powodu koła A na kolejnym też oczywiście kciuki masz gwarantowane sas, z tymi czasami na pewno sobie poradzisz bez najmniejszego problemu - w końcu świetna z Ciebie uczennica! ![]() Aga, szkoda, że tyle nagle zwaliło Ci się na głowę na uczelni. Mój TŻ również studiuje administrację, więc wiem co to za ból wkuć nagle ustawę czy jakieś prawo Ale Ty jesteś "solidna firma" więc na pewno dasz radę agniesiu, czym Cię tak TŻ wkurzył? To normalne, że faceci z reguły nie zdają sobie sprawy, że zrobili coś źle, a my chciałybyśmy pogadać Cytat:
Za to u siebie widzę No ale w końcu 25 na karku, więc chyba i ja będę się musiała przestawić na jakieś inne kremy już (na razie używam Nivea Visage ![]() Cytat:
![]() Co to za kremy chciałaś pozamawiać z tej Ziaji? I dlaczego przez allegro? Ja wczoraj poczytałam i chyba po powrocie sprawię sobie właśnie Ziaję Calma lipiodową czy jakoś tak ![]() Cytat:
za nią ![]() Pogoda się popsuła, troszkę kropi i nie wiemy co robić. Może przejdziemy się na miasto Ale to nie Szczecin i chyba większość sklepów zamykają w soboty o 14, a więc już
|
|||
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
no bo na razie nie mam zmarszczek
poprostu chce zeby tak zostalo jeszcze dlugo![]() ![]() mam nadzieje ze u Moni wszystko w miare dobrze ![]() Osko Ciebie tez zadko widze |
|
|
|
#4483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie zmarszczki? :| przecież Ty masz jeszcze 18scie lat ![]() Cytat:
5 lat temu 4 grudnia 2003 roku zmarł mój Tato... ja dowiedziałam się 6 grudnia ( wspaniały prezent na święta.... ) w ogóle to było zupełnie nie spodziewane nie chorował, jedyny problem jaki miał to alkohol i niby nigdy nie czułam takiej magii świąt, ale jednak inaczej było spędzić święta z pełna rodziną ![]() Mądra... ja mam więcej szczęścia niż rozumu. Cytat:
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
ale szalejecie z postami
![]() przeczytałam ale nie cytuję bo trochę jestem zabiegana ![]() NAJWAŻNIEJSZE!! Ag dobrze że jesteś Naprawdę wszystkie zaczynałyśmy się martwić ![]() Dobrze że z mamą jest już w porządku Nie opuszczaj nas bez wieści tak bo my tu potem umieramy z niepokoju![]() Archi ..jaki słodki jasiek ![]() Sas do nauki marsz! puchatko - dobrze że jesteś z nami ![]() ![]() zazdroszczę spacerku nad brzegiem morzaMadziiu dziękuję za wieści od Moni. Przykro mi że ma problemy mam nadzieję że szybko do nas wróci![]() jeśli chodzi o mikołaja to my z TŻ nic sobie nie dajemy ![]() Ale! kupiłam dziś jego ulubione pomadki "malaga" i 3 pudełka zapałek ![]() wiecie na co ![]() Niestety wyjście gdzieś odpada bo TŻ źle się czuje chyba moje wcześniejsze przeziębienie przeszlo na niego
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-06 o 14:38 |
|
|
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myślałam że tylko ja tak mam![]() jesteś pijana ?Cytat:
![]() zmykam kończyć obiad..dzisiaj pstrąg , frytki i surówka czosnkowa
|
||
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj chyba dzis z nauki nici, własnie Tż do mnie jedzie i musimy się soba nacieszyć
Ty widzę też nie próżnujesz Koduś Uciekam do wannusii
|
#4488 | ||
|
Zakorzenienie
|
sas, smutne to co napisałaś
Rozumiem, że teraz święta to dla Ciebie już nie to samo co kiedyś Cytat:
![]() Cytat:
) o smaku/zapachu malagi chodzi No to rozumiem, że Ciebie kode wieczorem nie będzie
|
||
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pstrag jest pyszny
|
|
|
|
|
#4490 | ||||||
|
|
Cytat:
I trzymam już kciki za nastepny! ![]() Cytat:
Czas się wciąć do roboty, w końcu się studiuje ![]() Jutro zaczynam ![]() Cytat:
Podobno jest bardzo dobra, nie można jej dostać w drogegriach, to tylko seria do gabinetów kosmetycznych. Mozna zamowic ze sklepu ziaji ale bardzo dlugo sie czeka, i czsto przeysylaja nie to co trzeba, taki mają tam bajzel. na www.inermis.pl jest drożej,. zrobiłam rozeznanie i wybrałam allegro. to beda moje pierwsze samodzielne zakupy Cytat:
![]() Cytat:
Jej, sasuś, tak mi przykro !!! ![]() Prawdziwa tragedia ![]() Mam jednak nadzieje, że mimo wszystko będziesz szczęśliwa w te święta, spędzisz je z bratem i mamą w ciepłej atmosferze ![]() i oczywście my tutaj cały czas będziemy ![]() Cytat:
obiecuje! Mama niby ok, ale jest bardzo nerwowa i wszystko przezywa, a niesety 'rodzina' ciągle robi na złość, jakieś intrygi i takie tam różne popaprane sprawy, że książkę mozna napisać. No i myślę że te nerwy też się do tego przyczynily :/ Nieee,możesz być pewna że nie brzmi pysznie !! (surówkę czosnonkową specjalnie pominęłam :P bo niecpierpę samego zapachu czosnku )
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ide spac ,zwlaszcza ze Was nie ma a u mnie dochodzi 24 powoli
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zaraz biorę się za sprzątanie a na 18 mam jechać do rodziców bo siostra prosiła abym zrobiła fotki małej z mikołajem super! już nie mogę się doczekać ![]() TŻ planuje zrobic grzane wino Ona ciągle sama siedzi w domu ![]() wogóle to planuje ją zabrać ze sobą na zakupy do B-B , on nigdy nie była w dużym hipermakecie a narzeka czasem że ma dość siedzenia w domu![]() oj no tak. Jak są jakieś stresy to alkohol czasem je jeszcze bardziej pogłębia ![]() wyszedł pyszny TŻ też baardzo zadowolony z obiadku
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze sie obudze |
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4496 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz ją sobie obczaję na allegro Mówisz, że dobra ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież nie będziesz pokazywać mężowi malagi przy sąsiadce, do tego starszej ![]() A tak poważnie, to miło z Waszej strony, że się do niej czasem odezwiecie, zaprosicie, pomożecie Swoją drogą napiłabym się grzańca, ale nie mam tu jak go zrobić, na dworze pada, a TŻ śpi ![]() Mam za to deser gerbera z jabłuszek
|
||||
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli pojadę
![]() ale obawiam się ze będą kiepskie bo jest/będzie ciemno ![]() Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 | ||
|
|
Cytat:
![]() a kto będzie mikołajem na Małej? ![]() Cytat:
kurcze, ale zanim nie aktywuję konta,a trwa to jakies 10-14 dni to nie moge nic kupowac, tzn moge, kupiłam krem ale nic wiecej juz nie moge, tylko jedną rzecz. Napisałam do goscia,że chcę zlozyc wieksze zamowenie za jednym razem i czy poczeka, jesli się zgodzi to fajnie, a jak nie to zamowie na inermis i obrazam sie na allegro:P
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w tygodniu jak wracamy to jest już późno i ona w po kąpieli jest![]() dzwoniłam do mamy i nie jadę jednak ![]() A mikołaj to jest tam na wsi przed kościołem + sztuczne ognie a potem chodzi po domach gdzie są dzieci Mała jest u rodziców bo siostra jest na delegacji w londynie sprzątam w sypalni i co idę zapuscić muzę to zaglądam do was ![]() to się nazywa uzależnienie od kozłów![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiem
![]() Widziałam zdjęcie w albumie i wiem, gdzie chcesz tą malagę schować więc się zdziwiłam, że sąsiadkę do tego zapraszasz Cytat:
Popatrzyłam na allegro na tą ziaję pro i to faktycznie chyba jakieś bardziej profesjonalne specyfiki bo i cena taka (jak na ziaję ) ale faktycznie, że na tej stronce co podałaś jest jeszcze wyższa ![]() A aktywacja konta może Ci szybko dojdzie - oby
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Bajeranckie są niektóre, można się wciągnąć
Sama też dostałam od Mamy-mikołaja komplet kosmetyków, z Tżtem w tym roku sobie nic nie kupujemy, bo z finansami u nas cienko

Ale ok, jesteś usprawiedliwiona 

Ale Ty jesteś "solidna firma" więc na pewno dasz radę
No ale w końcu 25 na karku, więc chyba i ja będę się musiała przestawić na jakieś inne kremy już (na razie używam Nivea Visage 

a narzeka czasem że ma dość siedzenia w domu