|
|
#1111 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część VI
Cytat:
a jaka jest roznica miedzy toksycznym a ciezkim? |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
wypala wewnętrznie, lęk i niepewność każdego dnia ..
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze by było jak byście kiedyś się zamienili miejscami a co do tego wcześniejszego postu że nie mógł by z taka osoba żyć jak on sam jeżeli jest tego świadom co robi jaki jest to czemu się nie zmieni .On nie jest młodym chłopakiem bez zobowiązań ale ma rodzinę.Ciekawa jest czy jak byście byli w małżeństwie czy by się opamiętał.dobranoc
|
|
|
|
#1115 |
|
BAN stały
|
mysle ze spelniam oba warunki...
i ciezki i toksyczny...ja mysle ze moze i by sie opamietal ale ja nie zostalabym nigdy zona kogos kto mnie tyle razy zawodl! wiec moze dla swojej zony bedzie lepszy... Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2008-12-07 o 01:06 |
|
|
|
#1116 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze wiecie co tak soie omikolajkach dis . Wspominałam sobie jak to bylo jak byłam małym dzieckiem . Oczekiwanie na prezent potem caly dzien jedzenia slodyczy i cieszenie sie z prezentu . Jakie to bylo wszystko fajne
Znow chcialabym sie poczuc jak dziecko . A tu prosze dzisiejszy dzien byl beznadziejny ;/ Wstałam pozno pojechalam do biblioteki no i nic nie porzyczyłam bo nie bylo :/ Teraz po solarium wygladam strasznie . Poszlam na 8 min zalozylam okularki te co sie w solarium zaklada i odbily mi sie !! Wygladam okropie . Do tego moj Tz wkurzył sie ze ogladam film ze swoimi wspollokatorami ! On jet strasznie zaborczy czasami . Nawet a imprezy nie chodze zeby sie nie wkurzał . Mieszkam w mieszkaniu z 4 chlopalkami i jedna dizewcyzna . I on m wiecznie pretensje wlasnie nawet o to ze ogladam film ! Juz mi cyba nawet pogadac nie mozna z zadnym chlopakiem . Nie mowiac o tym ze on tez mieszkal z dizewcyznami na stancji . Tez nie bylam zadowolona ale mu ufam . On jest osoba ktora nikou nie ufa do konca co czasem troszke sie odbija na naszym zwiazku , przynajmniej na mnie . Strasznie mi czasem przykro jak nie do konca i w cos wiezy . PRzepraszam ze tak sie rozpialam i zale ale nie mam komu ;/ Ide spac . Jutro mam zawody plywackie . Moze chociaz juro pojdzie mi dobrze . Trzymajcie kciuki ! Dobranoc *
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wróciłysmy z nanaaaaaaa z imperezy AG a raczej ja bo nana jescze baluje :P szkoda ,że was nie było
|
#1118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana moze uda wam sie obojgu to jakos naprawic i mam nadzieje... powinnas mu pokazac ze nie jestes na kazde zawolanie zeby poczul ze jestes tak samo niezalezna i rowna osoba jak on..Jesli nie to ja tego nie widze Zycze Ci jak najlepiej i nie chcem tu wypowiadac zlych slow... Mam tylko nadzieje ze jak najszybciej w zyciu Ci sie ulozy bo jestes piekna i madra kobieta... I dobra dla innych..nie zaslugujesz na takie traktowanie...Cytat:
Cytat:
a jak bylo?
|
|||
|
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chce Cię martwić, ale jak nie zależało mi na moim facecie, może inaczej, jak chciałam z nim zerwać a szkoda mi go było bo przeżyliśmy wspólne chwile to właśnie tak powiedziałam......... Trzeba postawić sprawę jasno! Zdecydowałeś się na rodzinę i dziecko to zajmuj się nim! Czy wasza córeczka spędza sama czas z tatą? jeżeli nie to zrób to! tak umacniają się więzi miedzy nimi a na dodatek może tatuś wreszcie zrozumie że ma obowiązek. A Tobie życzę udanego dnia w tym czasie jak Twój mąż będzie zajmował się nią.... wtedy może coś zrozumie..... Faceta trzeba postawić przed faktem dokonanym A jak tak często wychodzi z kolegami to świadczy tylko o jego niedorosłości, a w końcu musi ktoś mu uświadomić że ma rodzinę. Ze ma super żone i cudowne zapewne dziecko. Tyle już rad poleciało w Twoją stronę. Inne na "przekonaj go" inne na "wyprowadź się". Jeżeli jeszcze raz się wyprowadzisz to będzie oznaczało to że się poddajesz... a chodzi o to żeby uświadomić mu pare kwestii. Spróbuj zamienić się z nim rolami, czyli idz gdziekolwiek, obiecaj mu coś co lubi a pozniej zaśnij....... Jeżeli to nie poskutkuje to będzie oznaczało że nie zasługujesz na tego faceta! Przepraszam za dosadne słowa ale z tego co widzę jeżeli para jest w związku małżenskim to nie umie konkretnie. Jesteśmy bardziej stanowcze jak nie mamy zobowiazań.....a powinno być inaczej |
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takiej sytuacji łatwiej podjąć decyzję, mimo że jest dziecko, które powinno być łącznikiem ... znam wiele par, które nawet były małżeństwem, mają wspólne dziecko, ale zdecydowały się na rozwód i układają sobie życie na nowo, przy boku osoby, na którą ZASŁUGUJĄ i nie muszą się z każdym nowym dniem martwić i zastanawiać " dziś znowu zostanę odstawiona na dolną półeczkę?".
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
mam do was pytanko ale natury makijazu
w ajkis posob uzyskac taki efekt oczu bardzo chcialabym tak sie umalowac bo mam duze oczy wiem ze duzo by mi to dalo ale nie umiem ![]() prosze o wasze wskazowki
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
na gornej powece kreska eye linerem lub czarna kredka na dole od srodka kredka i lekko po zewnetrznej stronie,mocno wytuszowane rzesy...
tylko o makijaz oka Ci chodzi ?
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
...
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
ze sie tak wtrace.. wiem jak ciezko jest zaufac po tym jak sie na kims zawiedlismy. wiem tez jak ciezko jest, jak ta osoba wcale nie daje nam powodow by zaufac. jak chce, lub jak po prostu wychodzi sobie gdzie chce na cale noce... a wczesniej zrobil cos niewybaczalnego lub bardzo nas zawiodl. wiem jak to jest. i ja np wcale nie ufam. w ogole. poniewaz jak ktos strasznie kreci tak, ze nawet klamie jak pisze, ze jest w pracy, albo w domu i musi cos tam zrobic... to jak potem zaufac? to potem wlasnie sa takie mysli, ze jak nie dzwoni, jak sie nie odzywa, to pewnie robi cos o czym nie chce zebysmy wiedzialy... ja np. nie potrafie zaufac. i to nie jest tak, ze od zawsze bylam nieufna. zaczelam byc po pewnej akcji... a ciezko jest przerwac cos, co jest TEZ przyzwyczajeniem i co trwa juz tyle czasu... bo moze sie poprawi? moze mu przejdzie? he...
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
..
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
.......
|
|
|
|
#1127 |
|
BAN stały
|
dzien dobry
![]() dzisiaj w ramach rekompensaty za wczorajszy wieczor dostalam dzisiaj sniadanko... i pospalam sobie dluzej nalezalo mi sie![]() kiciu ja to wszystko widze tak jak ty, ze nie jest dojrzaly itd ale ciezko mi podjac decyzje.. slaba chyba jestem... niusiu ja nie zasluguje na niego? ladygos wlasnie z tym zaufaniem to ciezka sprawa... potrzebne jest i wazne bardzo i beznadziejnie jest jak go nie ma ![]() gabi oglada YUIMMI-LAND... jeju jakie one sa piekne chcialabym bym taka laleczka hehe i jak bylam mala to kochalam takie bajeczki ) klatka opowiadaj jak party sie udalo a moze jakies picturesy macie??![]() pada u mnie i zimno jest:/ najchetniej bym wziela goraca kapiel (nie mam wanny )i zanuzyla sie pod koldra na caly dzien!!
|
|
|
|
#1128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w pierwszej klasie podstawówki czyli jakieś 9 lat temu miałam do ramion, nie podcinałam drastycznie - tylko końcówki i tylko tyle urosły bo mi włosy osną pół centymetra na miesiąc, czasami nawet nie, wiem, bo rozjaśniam 2 paemka i widze po odrostach, więc wystarczy że rozjasniam co 2 miesiące i mam niecałe centymetrowe ;( |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
nalezalo Ci sie
![]() Lec pod prysznic z jakims dobrym zelem i bedzie o wiele lepiej Ja do wanny wzielam zel pod prysznic bo slicznie pachniaL a teraz pachne wszystkim czym moge i humor mi sie polepszyl![]() U mnie szaro na dworze ale nie pada. Oska chcesz zeby Ci wlosy rosly szybciej? Jest wieeele wspomagaczy
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
....
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie wiem ze juz bylo o tym wiele, ale jaki polecacie wspomagacz zeby wloski szybciej rosly
bo nigdy jakos sie nie przejmowalam, ale teraz sobie mysle ze z nudow mozna cos podzialac
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero wstała jestem nieprzytomna i mam boski humor nie ma to jak dobra impreza teraz przez cały tydzień nic mi nie jest strasznie![]() Nanaaaa87 ma fotki jak je przejrzymy i beda takie na których normalnie wyglądany odpowiednie osoby zobaczą je :P To co wyprawiałyśmy to ..... mogłyśmy sobie na to pozwolić bo to była babska impreza i nikt nas w klubie nie znał.Byłyśmy w 4 było z nami 3 panów , ale panowie po tzw "obaleniu flaszki" wysiedli, a raczej siedli i prawie spali więc my w 4 boskie babki brylowałyśmy na parkiecie. Uwielbiam to jak zwykle my na środku bawimy się we własnym gronie, a wokół wianuszek śliniących się facetów , którzy nie wiadomo na co liczą. Paru było na tyle odważnych ,że nawet próbowało zagadać ale ja jak to ja pokazałam im jak zwykle gdzie ich miejsce
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
chciałabym, że by rosły szybciej ale czytałam ze trzeba nakladać raz w tygodniu coś tam coś tam, a ja tylko raz w tygodniu włosy myję
na razie mogłyby szybciej rosnąć, a jak kiedy rozjaśnię to fajnie jakby rosły 5mm niecale na miesiąc bo nie musiałabym ciągle faerbowąc tylko co 2 miesiące
|
|
|
|
#1134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz jak sobie przypomne to żaluje czasu ktory stracilam najlepsze czasy18-21 lat bo tyle to trwalo, tera zmi sie niedobrze robi jak czasem go widze bleee mam nadzieje ze Tobie sie wszystko ułoży i mozesz liczyć na nasze wsparcie
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
zeby szybciej rosly to chyba najbardziej znany jest wax
![]() jak myjesz raz w tygodniu(zazdroszcze) to akurat mozesz wtedy go nalozyc ![]() Klatka fajnie ze dobrze sie bawilyscie no a jak takie laski tam byly to jak faceci mogli inaczej reagowac Czemu ja tutaj taka samiuska jestem;(
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
panowie to chyba na zawały by zeszli :P
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedawno zresztą byłam z kumpelą, tańczyłyśmy bez przerwy do 5 rano, do tej pory nie wyobrażałam sobie, że mogłabym tańczyć na takiej podwyższonej scence a reszta na dole, a jednak ... ![]() i nic nie piłam, więc jak widać imprezka bez alkoholu też może być udana. tyle że w naszym przypadku kolesie nie tyle chcieli rozmawiać, co od razu wyobrażali sobie nie wiadomo co ... nienawidzę sytuacji w której chcę swobodnie tańczyć, a ktoś zaczyna mnie z każdej strony obłapywać ... co prawda w tym klubie jest ostra selekcja, nie ma żadnych nażelowanych kolesi lub łysych dresików, normalni ... zwykłe studenciki w zwykłych strojach potrafią nie wpuścić - ot, musisz pasować "prestiżem" do klubu? ekhm ... mojego kumpla nie chcieli wpuścić tylko dlatego, że miał sportowe buty ... a przepraszam bardzo, ma przyjść w butach od garniaka? :-Pchociaż ostatnio znowu nie mam ochoty na takie wypady ;( popadam w paranoję i uważam że jeśli nie wychodzę z NIM, to i tak nie będę się dobrze bawić, bo moje myśli i tak byłyby daleko od miejsca, w którym się bawię ... :/
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2008-12-07 o 13:42 |
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh fajnie by bylo
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
.......
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
a wkleje co mi szkodzi Krysia AG
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2009-07-31 o 23:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

i ciezki i toksyczny...
*

nienawidzę sytuacji w której chcę swobodnie tańczyć, a ktoś zaczyna mnie z każdej strony obłapywać ...