Styl American Girl część VI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-07, 00:36   #1111
Czekolada83
BAN stały

Dot.: Styl American Girl część VI

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
Ciężki związek życzę Ci żeby nie stał się toksycznym związkiem.Niestety gdyby nie Gabi pewnie dawno byś odeszła a nie ma nic gorszego jak rozbijać swoja własną rodzinę ale nie możesz się poświęcać bo powoli będziesz się skutecznie wypalać a jak było przed ciążą?Masz podobny do mnie charakter poświęcasz się całą sobą dla innych a siebie stawiasz na dalszym planie i brak Ci odwagi boisz się stracić grunt.
przed ciaza.. ujme to tak: wydawalo mi sie ze nasze wspolne zycie bedzie cudowne i pelne milosci i ze wszystko wspolnymi silami przezwyciezymy. ZONK!
a jaka jest roznica miedzy toksycznym a ciezkim?
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 00:46   #1112
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
wypala wewnętrznie, lęk i niepewność każdego dnia ..
Stary 2008-12-07, 00:49   #1113
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
przed ciaza.. ujme to tak: wydawalo mi sie ze nasze wspolne zycie bedzie cudowne i pelne milosci i ze wszystko wspolnymi silami przezwyciezymy. ZONK!
może ja mam inne rozumienie tego pojęcia ale dla mnie toksyczny związek to taki w którym osoby tkwią a tak naprawdę wyniszczają się nawzajem a ciężki to pełen problemów i przeciążony rutynom i przyzwyczajeniem ale jest szansa odbudowanie relacji tylko obie osoby muszą tego chcieć
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 01:03   #1114
Agula 88
Zakorzenienie

dobrze by było jak byście kiedyś się zamienili miejscami a co do tego wcześniejszego postu że nie mógł by z taka osoba żyć jak on sam jeżeli jest tego świadom co robi jaki jest to czemu się nie zmieni .On nie jest młodym chłopakiem bez zobowiązań ale ma rodzinę.Ciekawa jest czy jak byście byli w małżeństwie czy by się opamiętał.dobranoc
Stary 2008-12-07, 01:04   #1115
Czekolada83
BAN stały

mysle ze spelniam oba warunki... i ciezki i toksyczny...

ja mysle ze moze i by sie opamietal ale ja nie zostalabym nigdy zona kogos kto mnie tyle razy zawodl! wiec moze dla swojej zony bedzie lepszy...

Edytowane przez Czekolada83
Czas edycji: 2008-12-07 o 01:06
Stary 2008-12-07, 01:14   #1116
verzara
Wtajemniczenie

Kurcze wiecie co tak soie omikolajkach dis . Wspominałam sobie jak to bylo jak byłam małym dzieckiem . Oczekiwanie na prezent potem caly dzien jedzenia slodyczy i cieszenie sie z prezentu . Jakie to bylo wszystko fajne Znow chcialabym sie poczuc jak dziecko . A tu prosze dzisiejszy dzien byl beznadziejny ;/ Wstałam pozno pojechalam do biblioteki no i nic nie porzyczyłam bo nie bylo :/ Teraz po solarium wygladam strasznie . Poszlam na 8 min zalozylam okularki te co sie w solarium zaklada i odbily mi sie !! Wygladam okropie . Do tego moj Tz wkurzył sie ze ogladam film ze swoimi wspollokatorami ! On jet strasznie zaborczy czasami . Nawet a imprezy nie chodze zeby sie nie wkurzał . Mieszkam w mieszkaniu z 4 chlopalkami i jedna dizewcyzna . I on m wiecznie pretensje wlasnie nawet o to ze ogladam film ! Juz mi cyba nawet pogadac nie mozna z zadnym chlopakiem . Nie mowiac o tym ze on tez mieszkal z dizewcyznami na stancji . Tez nie bylam zadowolona ale mu ufam . On jest osoba ktora nikou nie ufa do konca co czasem troszke sie odbija na naszym zwiazku , przynajmniej na mnie . Strasznie mi czasem przykro jak nie do konca i w cos wiezy . PRzepraszam ze tak sie rozpialam i zale ale nie mam komu ;/

Ide spac . Jutro mam zawody plywackie . Moze chociaz juro pojdzie mi dobrze . Trzymajcie kciuki !

Dobranoc *
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 03:48   #1117
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

własnie wróciłysmy z nanaaaaaaa z imperezy AG a raczej ja bo nana jescze baluje :P szkoda ,że was nie było

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 10:32   #1118
kiiiciiia
Zakorzenienie

Cytat:
wybaczcie ze ciagle tak smuce o prywatnych sprawach ale jestem totalnie podlamana juz(

kiciu on wtedy przyjechal za mna do rodzicow zeby ublagac mnie zebym wrocila do niego i sie zgodzilam, on przysiegal ze juz wiecej nie bedzie, on na cale nocy wychodzil, trzaskal drzwiami, nie pomagal mi przy dziecku..to nie byl taki o wypad na piwko do kolegi! i wrocilam pod warunki ze nigdy wiecej.. a widze ze juz go ciagnie tam spowrotem. wiesz stabilizacji troche zasmakowal i mnie nia nakarmil i znow chce zaszalec. a co do zaufania... WIEM TO NA MILIARD PROCENT ZE nie wrocilby o umowionej godzinie. wiesz co on mi powiedzial ostatnio... ze on na moim miejcu nie moglby byc ze mna bo nie nie umial by sobie poradzic z tym co ja rzekomo moglam robic jak cale noce nie bylo mnie w domu.. nic tylko wyc mi sie chce! nie zalezy mi juz tak na nim jak kiedys.. nie wiem co mnie tu trzyma..
ehh nie wiedzialam ze to AZ tak drastycznie;/ trzyma Cie pewno przyzwyczajnie no i dobro dla Gabi... Ten facet jest okropny... Czujesz do niego cos wiecej? Wiem ze macie coreczke ale ona jak dorosnie bedzie widziec jakie sa relacje pomiedzy wami,bedzie slyszec wasze klotnie...bedzie widziec ze mama jest smutna a mamy kolezanek nie... Zastanow sie gleboko.. Ona to odczuje i to moze nie wyjsc jej na dobre
Kochana moze uda wam sie obojgu to jakos naprawic i mam nadzieje... powinnas mu pokazac ze nie jestes na kazde zawolanie zeby poczul ze jestes tak samo niezalezna i rowna osoba jak on..Jesli nie to ja tego nie widze Zycze Ci jak najlepiej i nie chcem tu wypowiadac zlych slow... Mam tylko nadzieje ze jak najszybciej w zyciu Ci sie ulozy bo jestes piekna i madra kobieta... I dobra dla innych..nie zaslugujesz na takie traktowanie...

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Kurcze wiecie co tak soie omikolajkach dis . Wspominałam sobie jak to bylo jak byłam małym dzieckiem . Oczekiwanie na prezent potem caly dzien jedzenia slodyczy i cieszenie sie z prezentu . Jakie to bylo wszystko fajne Znow chcialabym sie poczuc jak dziecko . A tu prosze dzisiejszy dzien byl beznadziejny ;/ Wstałam pozno pojechalam do biblioteki no i nic nie porzyczyłam bo nie bylo :/ Teraz po solarium wygladam strasznie . Poszlam na 8 min zalozylam okularki te co sie w solarium zaklada i odbily mi sie !! Wygladam okropie . Do tego moj Tz wkurzył sie ze ogladam film ze swoimi wspollokatorami ! On jet strasznie zaborczy czasami . Nawet a imprezy nie chodze zeby sie nie wkurzał . Mieszkam w mieszkaniu z 4 chlopalkami i jedna dizewcyzna . I on m wiecznie pretensje wlasnie nawet o to ze ogladam film ! Juz mi cyba nawet pogadac nie mozna z zadnym chlopakiem . Nie mowiac o tym ze on tez mieszkal z dizewcyznami na stancji . Tez nie bylam zadowolona ale mu ufam . On jest osoba ktora nikou nie ufa do konca co czasem troszke sie odbija na naszym zwiazku , przynajmniej na mnie . Strasznie mi czasem przykro jak nie do konca i w cos wiezy . PRzepraszam ze tak sie rozpialam i zale ale nie mam komu ;/

Ide spac . Jutro mam zawody plywackie . Moze chociaz juro pojdzie mi dobrze . Trzymajcie kciuki !

Dobranoc *
ehhh faceci,faceci... porozmawiaj z nim ..jakbys chciala go zdradzic moglabys zrobic to z pierwszym lepszym napotkanym na ulicy;/

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
własnie wróciłysmy z nanaaaaaaa z imperezy AG a raczej ja bo nana jescze baluje :P szkoda ,że was nie było
szkoda,szkoda..a jak bylo?

kiiiciiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 10:49   #1119
niusia212
Wtajemniczenie

GG do niusia212 Send a message via Skype™ to niusia212

Cytat:
wiesz co on mi powiedzial ostatnio... ze on na moim miejcu nie moglby byc ze mna bo nie nie umial by sobie poradzic z tym co ja rzekomo moglam robic jak cale noce nie bylo mnie w domu.. nic tylko wyc mi sie chce! nie zalezy mi juz tak na nim jak kiedys.. nie wiem co mnie tu trzyma..

Nie chce Cię martwić, ale jak nie zależało mi na moim facecie, może inaczej, jak chciałam z nim zerwać a szkoda mi go było bo przeżyliśmy wspólne chwile to właśnie tak powiedziałam.........

Trzeba postawić sprawę jasno! Zdecydowałeś się na rodzinę i dziecko to zajmuj się nim! Czy wasza córeczka spędza sama czas z tatą? jeżeli nie to zrób to! tak umacniają się więzi miedzy nimi a na dodatek może tatuś wreszcie zrozumie że ma obowiązek.

A Tobie życzę udanego dnia w tym czasie jak Twój mąż będzie zajmował się nią....

wtedy może coś zrozumie..... Faceta trzeba postawić przed faktem dokonanym
A jak tak często wychodzi z kolegami to świadczy tylko o jego niedorosłości, a w końcu musi ktoś mu uświadomić że ma rodzinę. Ze ma super żone i cudowne zapewne dziecko.

Tyle już rad poleciało w Twoją stronę. Inne na "przekonaj go" inne na "wyprowadź się". Jeżeli jeszcze raz się wyprowadzisz to będzie oznaczało to że się poddajesz... a chodzi o to żeby uświadomić mu pare kwestii. Spróbuj zamienić się z nim rolami, czyli idz gdziekolwiek, obiecaj mu coś co lubi a pozniej zaśnij.......
Jeżeli to nie poskutkuje to będzie oznaczało że nie zasługujesz na tego faceta!

Przepraszam za dosadne słowa ale z tego co widzę jeżeli para jest w związku małżenskim to nie umie konkretnie. Jesteśmy bardziej stanowcze jak nie mamy zobowiazań.....a powinno być inaczej
Stary 2008-12-07, 10:56   #1120
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość

Przepraszam za dosadne słowa ale z tego co widzę jeżeli para jest w związku małżenskim to nie umie konkretnie. Jesteśmy bardziej stanowcze jak nie mamy zobowiazań.....a powinno być inaczej
ale z tego co zdążyłam wyczytać, to Czekoladka chyba nie jest w związku małżeńskim?
w takiej sytuacji łatwiej podjąć decyzję, mimo że jest dziecko, które powinno być łącznikiem ...
znam wiele par, które nawet były małżeństwem, mają wspólne dziecko, ale zdecydowały się na rozwód i układają sobie życie na nowo, przy boku osoby, na którą ZASŁUGUJĄ i nie muszą się z każdym nowym dniem martwić i zastanawiać " dziś znowu zostanę odstawiona na dolną półeczkę?".
Stary 2008-12-07, 11:27   #1121
misia00
Zakorzenienie

mam do was pytanko ale natury makijazu
w ajkis posob uzyskac taki efekt oczu
bardzo chcialabym tak sie umalowac bo mam duze oczy wiem ze duzo by mi to dalo
ale nie umiem
prosze o wasze wskazowki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg viele.jpg (62,0 KB, 134 załadowań)
Stary 2008-12-07, 11:31   #1122
kiiiciiia
Zakorzenienie

na gornej powece kreska eye linerem lub czarna kredka na dole od srodka kredka i lekko po zewnetrznej stronie,mocno wytuszowane rzesy...
tylko o makijaz oka Ci chodzi?

Stary 2008-12-07, 11:41   #1123
kiiiciiia
Zakorzenienie

...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48aa1c5203804.jpg (57,3 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48e0d513c3830.jpg (38,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48fcabfa8b17b.jpg (76,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48feaa38d20b3.jpg (24,5 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 487ab3b851320.jpg (39,6 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4868474f4d7ba.jpg (77,0 KB, 28 załadowań)

Stary 2008-12-07, 11:49   #1124
ladygos
Raczkowanie

Cytat:
mysle ze spelniam oba warunki... i ciezki i toksyczny...

ja mysle ze moze i by sie opamietal ale ja nie zostalabym nigdy zona kogos kto mnie tyle razy zawodl! wiec moze dla swojej zony bedzie lepszy...
ze sie tak wtrace.. wiem jak ciezko jest zaufac po tym jak sie na kims zawiedlismy. wiem tez jak ciezko jest, jak ta osoba wcale nie daje nam powodow by zaufac. jak chce, lub jak po prostu wychodzi sobie gdzie chce na cale noce... a wczesniej zrobil cos niewybaczalnego lub bardzo nas zawiodl. wiem jak to jest. i ja np wcale nie ufam. w ogole. poniewaz jak ktos strasznie kreci tak, ze nawet klamie jak pisze, ze jest w pracy, albo w domu i musi cos tam zrobic... to jak potem zaufac? to potem wlasnie sa takie mysli, ze jak nie dzwoni, jak sie nie odzywa, to pewnie robi cos o czym nie chce zebysmy wiedzialy... ja np. nie potrafie zaufac. i to nie jest tak, ze od zawsze bylam nieufna. zaczelam byc po pewnej akcji... a ciezko jest przerwac cos, co jest TEZ przyzwyczajeniem i co trwa juz tyle czasu... bo moze sie poprawi? moze mu przejdzie? he...
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 11:50   #1125
kiiiciiia
Zakorzenienie

..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48cc302e5b35b.jpg (45,2 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 491dd21ac16b3.jpg (56,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4819f2bce384d.jpg (53,0 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 44501fa340934.jpg (38,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49170c06342bb.jpg (50,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47494f848c847.jpg (57,3 KB, 18 załadowań)

Stary 2008-12-07, 11:57   #1126
kiiiciiia
Zakorzenienie

.......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48a4e20ef0ed1.jpg (71,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48cad41f9bbfd.jpg (42,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48cacd960d7e2.jpg (52,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 490dab5e440c5.jpg (107,5 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 490dab425d908.jpg (74,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 493195ea17d56.jpg (61,3 KB, 35 załadowań)

Stary 2008-12-07, 12:06   #1127
Czekolada83
BAN stały

dzien dobry
dzisiaj w ramach rekompensaty za wczorajszy wieczor dostalam dzisiaj sniadanko... i pospalam sobie dluzej nalezalo mi sie

kiciu ja to wszystko widze tak jak ty, ze nie jest dojrzaly itd ale ciezko mi podjac decyzje.. slaba chyba jestem...

niusiu ja nie zasluguje na niego?

ladygos wlasnie z tym zaufaniem to ciezka sprawa... potrzebne jest i wazne bardzo i beznadziejnie jest jak go nie ma

gabi oglada YUIMMI-LAND... jeju jakie one sa piekne chcialabym bym taka laleczka hehe i jak bylam mala to kochalam takie bajeczki)

klatka opowiadaj jak party sie udalo a moze jakies picturesy macie??

pada u mnie i zimno jest:/ najchetniej bym wziela goraca kapiel (nie mam wanny )i zanuzyla sie pod koldra na caly dzien!!
Stary 2008-12-07, 12:06   #1128
OskaxD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez socialite Pokaż wiadomość
o boze paranoja jakas
Swoją drogą, dokąd masz 90-cio centymetrowe wlosy?
tak mniej więcej do pasa

w pierwszej klasie podstawówki czyli jakieś 9 lat temu miałam do ramion, nie podcinałam drastycznie - tylko końcówki i tylko tyle urosły bo mi włosy osną pół centymetra na miesiąc, czasami nawet nie, wiem, bo rozjaśniam 2 paemka i widze po odrostach, więc wystarczy że rozjasniam co 2 miesiące i mam niecałe centymetrowe ;(
OskaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 12:11   #1129
kiiiciiia
Zakorzenienie

nalezalo Ci sie
Lec pod prysznic z jakims dobrym zelem i bedzie o wiele lepiej Ja do wanny wzielam zel pod prysznic bo slicznie pachniaL a teraz pachne wszystkim czym moge i humor mi sie polepszyl

U mnie szaro na dworze ale nie pada.

Oska chcesz zeby Ci wlosy rosly szybciej? Jest wieeele wspomagaczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 46e072bf5759d.jpg (83,5 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 47e316dbe6d99.jpg (139,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48a7a64344f4e.jpg (45,0 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48e130b42aaf9.jpg (26,8 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 493b55b079a16.jpg (40,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49398f1a349f3.jpg (71,0 KB, 77 załadowań)

Stary 2008-12-07, 12:19   #1130
kiiiciiia
Zakorzenienie

....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 48df1bbbd734f.jpg (59,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48ea6629141e6.jpg (35,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48f2ffafa8496.jpg (41,1 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 492ec1f65326f.jpg (81,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49267ff850157.jpg (40,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 49091890af534.jpg (42,4 KB, 24 załadowań)

Stary 2008-12-07, 12:39   #1131
ladygos
Raczkowanie

no wlasnie wiem ze juz bylo o tym wiele, ale jaki polecacie wspomagacz zeby wloski szybciej rosly bo nigdy jakos sie nie przejmowalam, ale teraz sobie mysle ze z nudow mozna cos podzialac
ladygos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 12:42   #1132
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry
dzisiaj w ramach rekompensaty za wczorajszy wieczor dostalam dzisiaj sniadanko... i pospalam sobie dluzej nalezalo mi sie

kiciu ja to wszystko widze tak jak ty, ze nie jest dojrzaly itd ale ciezko mi podjac decyzje.. slaba chyba jestem...

ladygos wlasnie z tym zaufaniem to ciezka sprawa... potrzebne jest i wazne bardzo i beznadziejnie jest jak go nie ma

gabi oglada YUIMMI-LAND... jeju jakie one sa piekne chcialabym bym taka laleczka hehe i jak bylam mala to kochalam takie bajeczki)

pada u mnie i zimno jest:/ najchetniej bym wziela goraca kapiel (nie mam wanny )i zanuzyla sie pod koldra na caly dzien!!

Dopiero wstała jestem nieprzytomna i mam boski humor nie ma to jak dobra impreza teraz przez cały tydzień nic mi nie jest strasznie
Nanaaaa87 ma fotki jak je przejrzymy i beda takie na których normalnie wyglądany odpowiednie osoby zobaczą je :P
To co wyprawiałyśmy to ..... mogłyśmy sobie na to pozwolić bo to była babska impreza i nikt nas w klubie nie znał.
Byłyśmy w 4 było z nami 3 panów , ale panowie po tzw "obaleniu flaszki" wysiedli, a raczej siedli i prawie spali więc my w 4 boskie babki brylowałyśmy na parkiecie. Uwielbiam to jak zwykle my na środku bawimy się we własnym gronie, a wokół wianuszek śliniących się facetów , którzy nie wiadomo na co liczą. Paru było na tyle odważnych ,że nawet próbowało zagadać ale ja jak to ja pokazałam im jak zwykle gdzie ich miejsce

Stary 2008-12-07, 13:07   #1133
OskaxD
Raczkowanie

chciałabym, że by rosły szybciej ale czytałam ze trzeba nakladać raz w tygodniu coś tam coś tam, a ja tylko raz w tygodniu włosy myję na razie mogłyby szybciej rosnąć, a jak kiedy rozjaśnię to fajnie jakby rosły 5mm niecale na miesiąc bo nie musiałabym ciągle faerbowąc tylko co 2 miesiące
OskaxD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 13:14   #1134
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
dzien dobry

czekoladko, troche mi smutno ze masz taką sytuacje, kiedyś mialam podobnie z facetem na szczescie juz ex, był bramkarzem co sobota a ja w domu siedzialm glupia bo mi wciskal kity ze nie moge byc na tej imprezie gdzie on pracuje a samej mnie nie pozwalal wychodzić, a potem mi znajoma mowi ze on sie z jakimiś laskami co wieczor ściskal, albo ciotka ze szedl z jakaś przez ulic e za rękę
teraz jak sobie przypomne to żaluje czasu ktory stracilam najlepsze czasy18-21 lat bo tyle to trwalo, tera zmi sie niedobrze robi jak czasem go widze bleee

mam nadzieje ze Tobie sie wszystko ułoży i mozesz liczyć na nasze wsparcie
Stary 2008-12-07, 13:16   #1135
kiiiciiia
Zakorzenienie

zeby szybciej rosly to chyba najbardziej znany jest wax

jak myjesz raz w tygodniu(zazdroszcze) to akurat mozesz wtedy go nalozyc

Klatka fajnie ze dobrze sie bawilyscie no a jak takie laski tam byly to jak faceci mogli inaczej reagowac Czemu ja tutaj taka samiuska jestem;(

Stary 2008-12-07, 13:20   #1136
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiiciiia Pokaż wiadomość
zeby szybciej rosly to chyba najbardziej znany jest wax

jak myjesz raz w tygodniu(zazdroszcze) to akurat mozesz wtedy go nalozyc

Klatka fajnie ze dobrze sie bawilyscie no a jak takie laski tam byly to jak faceci mogli inaczej reagowac Czemu ja tutaj taka samiuska jestem;(
musimy kiedyś jakąś grupowa imprezę zorganizować :P
: jupi::j upi::ju pi:
panowie to chyba na zawały by zeszli :P

Stary 2008-12-07, 13:37   #1137
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Dopiero wstała jestem nieprzytomna i mam boski humor nie ma to jak dobra impreza teraz przez cały tydzień nic mi nie jest strasznie
Nanaaaa87 ma fotki jak je przejrzymy i beda takie na których normalnie wyglądany odpowiednie osoby zobaczą je :P
To co wyprawiałyśmy to ..... mogłyśmy sobie na to pozwolić bo to była babska impreza i nikt nas w klubie nie znał.
Byłyśmy w 4 było z nami 3 panów , ale panowie po tzw "obaleniu flaszki" wysiedli, a raczej siedli i prawie spali więc my w 4 boskie babki brylowałyśmy na parkiecie. Uwielbiam to jak zwykle my na środku bawimy się we własnym gronie, a wokół wianuszek śliniących się facetów , którzy nie wiadomo na co liczą. Paru było na tyle odważnych ,że nawet próbowało zagadać ale ja jak to ja pokazałam im jak zwykle gdzie ich miejsce
eh, uwielbiam albo raczej uwielbiałam ... takie babskie wypady
niedawno zresztą byłam z kumpelą, tańczyłyśmy bez przerwy do 5 rano, do tej pory nie wyobrażałam sobie, że mogłabym tańczyć na takiej podwyższonej scence a reszta na dole, a jednak ...
i nic nie piłam, więc jak widać imprezka bez alkoholu też może być udana.
tyle że w naszym przypadku kolesie nie tyle chcieli rozmawiać, co od razu wyobrażali sobie nie wiadomo co ... nienawidzę sytuacji w której chcę swobodnie tańczyć, a ktoś zaczyna mnie z każdej strony obłapywać ... co prawda w tym klubie jest ostra selekcja, nie ma żadnych nażelowanych kolesi lub łysych dresików, normalni ... zwykłe studenciki w zwykłych strojach potrafią nie wpuścić - ot, musisz pasować "prestiżem" do klubu? ekhm ... mojego kumpla nie chcieli wpuścić tylko dlatego, że miał sportowe buty ... a przepraszam bardzo, ma przyjść w butach od garniaka? :-P

chociaż ostatnio znowu nie mam ochoty na takie wypady ;(
popadam w paranoję i uważam że jeśli nie wychodzę z NIM, to i tak nie będę się dobrze bawić, bo moje myśli i tak byłyby daleko od miejsca, w którym się bawię ... :/

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2008-12-07 o 13:42
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-07, 13:52   #1138
kiiiciiia
Zakorzenienie

ehhh fajnie by bylo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 46e6eb4a6b92e.jpg (64,3 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46e6ebe4833f0.jpg (77,0 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46e6ed59d1669.jpg (64,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48b66a664aa5b.jpg (38,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 493af709da7f5.jpg (27,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 48b66745ba51d.jpg (43,5 KB, 6 załadowań)

Stary 2008-12-07, 13:56   #1139
kiiiciiia
Zakorzenienie

.......
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 453bdfb148f06.jpg (136,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 483d9a87dc8fa.jpg (100,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 483d9ad31a107.jpg (68,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 483d9e4f11a8e.jpg (40,7 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4841e24c88fba.jpg (16,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4910b41add00c.jpg (21,6 KB, 35 załadowań)

Stary 2008-12-07, 14:10   #1140
Agula 88
Zakorzenienie

a wkleje co mi szkodzi Krysia AG

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-07-31 o 23:54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości