|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część VI
..............
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
.............
|
|
|
|
#1143 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Ja wstalam niedawno . Zaspałam na zawoddy !! Musialam wyłączyc budzik przez sen i obudziłam sie o godzinie o ktorej mialam by juz na miejscu ;/ . Ale za to gadalam z Tz i mu przeszło W tym tygodnu przyjedzie chyba do mnie Fajnie bo juz sie z im nie widzialam tydzień . Ale bym sie przytuliła . Mam nadizeje ze niedugo przeprowadzi sie do mojego miasta są juz tkie plany , bo inaczej dlugo chyba bym tak nie wytrzymała . Nie umialabym zyc w zwiazku na odleglosc przez dluzszy okres . To strasznie oddla . Wiadomo kazda z osob ma swoje zycie . Mozna sie wyzalic tylko przez telefon . No i powstaje niestety duzo problemow . Szczegolnie zaufanie ... Juz nieraz ryczałam z tego powodu . Czuje sie czasami jakbym cos złego robiła bo Tz jest zazdrosny i zly o wiele rzecyz normalnych tak ja wcozraj o to z siedze ze wspollokatorami i ogladam film .No ale jak to mowia z facetami zle a bez nich jeszcze gorzej ;p |
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
śliczna
tylko troche za chuda
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
zrobiłam sobie właśnie frencha
od razu człowiek lepiej się czuje
|
|
|
|
#1146 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) zazdroszcze, naprawde!! wyobrazam sobie jak tancujecie a kolesie was obcinaja hehe... dobrze im tak, z daleka od wizazowych perelek regeneruj sie dzisiaj chociaz dobry nastroj polowe zrobi ![]() imago eh takich to ja nie wiem gdzie pwinni zamykac!! zadna dziwczyna nie zasluguje na takie traktowanie! |
|
|
|
|
#1148 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna imprezka widze była . Kurcze ja bym poszla czasem na taką zeby sie wyszaleć ale jakos wogole nie mam ochoty na to ;/ A pamietam jak kiedys szalałam było suuper
A faceci na dyskotekach nieraz to masakra ;/ pochodza w tancu najczesciej "od tyłu" i mysla ze jacy to oni nie są . Blee; ;] A ja zabieram sie do nauki tylko cos nie moge sie zebrać a jutro kolos ;/
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bierz ja nich Ci sluzy:P:P:P U mnie na odwrot ciagle wcinam:P Ide cieszyc sie zyciem pa;*
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda kiciu e nie mieszkamy jeszcze blizej siebie..
ja jak dzien w dzien kluce sie z ''tz'' ![]() a co do twarzy to ja mam ciagle blada i rece jakk smierc zawsze mnie pytaja czy chora jestem czy co..nic a nic mi sie nie oplala twarz nigdzie, i nawet samoopalacze nie daja rady.. ble.. nienawidze sie
Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. Edytowane przez justusia16 Czas edycji: 2008-12-07 o 15:13 |
|
|
|
#1152 |
|
Raczkowanie
|
dzis i ja sie z nim poklocilam ;/ jezuuuuuuuuuu
no ja nie rozumiem on moze wszystko a ja juz nic i jeszcze zeby to bylo cos powaznego a to pfff... aha i oczywiscie "ja chce zeby bylo ok, nie bede robil pod gorke" ale mojej prosby nie moze spelnic powie "no ale dlaczego? NIE i tyle" i nie spyta dlaczego ja chce tak a nie inaczej... po prostu NIE i coz.. |
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
boze dziewczyny mam dosyc wlasnie to skonczylam. przez telefon. cala sie trzese...
|
|
|
|
#1154 |
|
BAN stały
|
ja widzialam wczoraj na wystawie w sklepie czarna sukienke do kolan z marszzonym dekoldem i wstawkami z zebry.. bez zadnego dekoldu, nie iwem jak tyl wyglada i jutro pojde ja przymierzyc ale nie wiem czy za malo szalowa nie jest... zrobie fotke w przymierzalni i pokaze wam, chyba ze okaze sie ze 900 kosztuje to chyba nie bede nawet mierzyla:/ postanowilam ze kupuje kiecke, ide zaklepac gdzies sylwestra, wezme sprawe w swoje rece bo zostane znowu gola na ta jedna w roku noc jak swieta turecka
|
|
|
|
#1155 |
|
Zadomowienie
|
Znowu mialam czytania
Caly wekend na studiach, jestem niewyspana ze hoho. Oczywiscie tez dalej bezrobona jestem. Cale szczescie przyznali mi stypendium Ale dopiero dostane je w calosci jak zalicze semestr :/ Szkoda.. bo chcaialm pokupic prezenty dla bliskich no i wjechac na zakupy w piatek do Wroclawia I tak pojade tyle ze malo kupie.. albo nic. Odrosla mi grzywa troche i z niecierpliwoscia czekam na wakacje i az beda wlosy dluzsze bo postanowilam ze zrobie sie na blond W ogole chyba zaczne biegac od nowa. Tyle ze pogoda nie dopisuje.
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
ladygos wspolczuje ale cóż niestety zwiazki nie sa takie różowe jak to pokazuja w filmach ;/ Pdziwiam cie ze sie odwazyłaś . Zobazysz z kazdym dniem bedzie lepiej . Przytula wirtualnie
|
|
|
|
#1157 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a dlaczego mam ten napis wizaz i zakaz kopiowania na avku? dlatego ze skopiowalam na kompa zdjecie?
kiiiciiia mi pozwolila ;d
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ufff znow mialam nadrabiania. Na mikolaja kupilam sobie wreszcie aparat A od TZ dostalam lampe UV
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
-
|
#1162 |
|
Konto usunięte
|
jak tak patrzę na takie zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1228656345 to wraca mi do głowy pomysł, żeby kiedyś zrobić sobie taką trochę-erotyczną sesję z TŻ
fajnie byłoby za dwadzieścia lat zobaczyć, jak byłam sexy małolatą;- )))
|
|
|
|
#1163 |
|
Wtajemniczenie
|
zasługujesz na lepszego
Byłam dziś w Tally Wejl !!! są świetne rzeczy, kupiłabym pół sklepu! Gorseciki, futerkowe bolerka topy sukieneczki........jejjjj Boskie! Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2008-12-07 o 17:31 |
|
|
|
#1164 |
|
BAN stały
|
a mnie się własnie teraz tally przestał podobać....kiedyś miał o niebo ładniejsze rzeczy ...
|
|
|
|
#1165 |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda ze u mnie tego sklepu nie ba bo zawsze mi sie zniego ciuszki podobaly
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9998663]jak tak patrzę na takie zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1228656345 to wraca mi do głowy pomysł, żeby kiedyś zrobić sobie taką trochę-erotyczną sesję z TŻ
fajnie byłoby za dwadzieścia lat zobaczyć, jak byłam sexy małolatą;- )))[/quote]Kurcze ja bym chciala ale jakos nie mam odwagi na to
|
|
|
|
#1167 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wy lubicie panterki http://allegro.pl/item490951363_czol...e.html#gallery
zobaczcie jaka cena nie wiem czy akurat wam sie podoabaja
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie akurat te sie nie podobają . Nie lubie szpiców . Ale ogolnie wzor panterki jak najbardziej
byle oczywiscie nie rzesadzic z nim . Z tego co pamietam to Czekoladka83 miala w swoim watku wymiankowym takie fajne
|
|
|
|
#1169 |
|
Wtajemniczenie
|
http://allegro.pl/item497730214_atmo...9.html#gallery
te sa ladniejsze ja szukam jakis na platformie ale nie panterki zawsze mis ie nie podobala choc przy was sie do niej coraz bardziej przekonuje
|
#1170 |
|
Wtajemniczenie
|
te sa bardzo ladne
Mnie sie podobaja bardzo takie panterkowe buty do jakiejs czarnej bluzki i zwyklych ciemnych jeansow Ja mam tylko ze nie na obcsie kurcze w bcasach chodze jak fajtłapa ;/
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

Ja wstalam niedawno . Zaspałam na zawoddy !! Musialam wyłączyc budzik przez sen i obudziłam sie o godzinie o ktorej mialam by juz na miejscu ;/ .
tylko troche za chuda