![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
wełniany rynek 8, to jest przedłużenie ul. Długiej
![]() |
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładne adresy sklepów w tych innych miastach znajdziesz na ich stronie internetowej www.derred.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
**pysiulka** Ja właśnie poszukuje firmy do dekoracji kościoła i sali. Bede wdzięczna za jakiś kontakt do nich. Z góry dziękuje
![]()
Edytowane przez KLEO777 Czas edycji: 2009-03-09 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Chociaż z czymś się zgodziliśmy bez negocjacji ![]()
![]() |
#275 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś z Bydgoszczy? ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
"Zabiorę cię".
Na szczęście w wersji naszego zespołu ![]() Dziś miałam jakiś koszmarny sen związny z bukietem ślubnym. Ale nie wiem o co chodziło... zaczyna się ![]()
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeżeli chodzi o sny związane ze ślubem to ja już je miewam dawno - jednej nocy to mi się nawet 3 razy się śniło coś tam ze ślubem - i wszystko oczywiście było jak byc nie powinno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zadomowienie
|
"Zabiorę Cię" też uwielbiam, ale jednak zostajemy przy starej decyzji: "Come what may".
![]()
Życie to nie bajka... Edytowane przez kzabeczka Czas edycji: 2009-03-09 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
mój TŻ sam wybrał... jak chce to potrafi
![]() tylko trzeba jeszcze zespół poinformować ![]() nie wiem czy znacie... biała sukienka... http://kryzysik.wrzuta.pl/audio/ktxI...biala_sukienka
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu śniłam o weselnej porażce. Paranoja.
Byłam w kościele ubrana normalnie, bo przed ślubem mieliśmy mieć zwykła mszę. Po mszy postanowiłam się odpowiednio ubrac, ale zanim jeszcze wyszliśmy z kościoła ksiądz zaczął próbę z inną parą. Zaczęłam się złościć, goście nie wiedzieli o co chodzi, TŻ (miał garnitur z kapturem ![]() Później kłóciłam się z Ż, bo niczym nie przejęty wracał z kimś (kolega, świadek? cholera wie) , cały pobrudzony, pijany... (biorąc pod uwagę, że TŻ w ogóle nie rusza alkoholu to był ogromny szok). Obudziłam się szlochając. Jednym słowem - TRAGEDIA! A przecież nie jest tak źle ![]() A! Wczoraj rozmawiałam z mamą. Widziała się w sobotę z dziadkami i wspomniała coś o weselu, że już tyle mamy, że znlazłam kwiaty na bukiet itp... Na to babcia "To oni naprawdę robią to wesele?". Jeszcze będzie gorzej niż we śnie - wszyscy wezmą to jako żart i nikogo nie będzie, tfu tfu...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Gdzie najlepiej szukać butów do ślubu, gdzie jest duży i przystępny cenowo wybór??
![]() |
#283 |
Raczkowanie
|
już 2 razy w tym wątku była o tym mowa... sklep na cieszkowskiego
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
CO u Was słychać Panny Młode?
![]()
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że kolejny raz poruszam ten temat i wiem, że była mowa o cieszkowskiego, ale chodziło mi o jeszcze inne sklepy. Co do butów jestem wymagająca i naprawdę muszą być wygodne, a tam nie znalazłam nic dla siebie.
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
kzabeczka
albo w salonach ślubnych albo w sklepach obuwniczych szukaj kolekcji ślubnych. Widziałam kiedyś CCC ale nie ma już na stronie www. Poza tym inne marki również sprzedają. Możesz też trafić odpowiednie w Deichmannie albo innych. Ewentulanie obejrzyj stronę Growikar lub poszukaj na necie co by cię interesowało aby zawężyć pole szukania. Bo tak, to nawet nie wiem, gdzie mogą być jakieś inne sklepy z butami ślubnymi ![]()
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja musze się wybrać w poszukiwaniu sukni. Kurcze tylko nie moge przeznaczyć za dużo na sukienke, i boje się że jak jakąś wybiore to będzie droga. Jakie salony polecacie, żebym nie zbankrutowała, ewentualnie gdzie można uszyć sukienke. Dziewczyny ile płaciłyści za swoje sukienki?
![]()
![]() |
#288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w jedenastce na gdańskiej przy emipiku jest całkiem sporo butów ślubnych tylko trzeba wysoko patrzeć ![]()
![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#290 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Jeżeli chodzi o mnie, to powoli dochodzi do mnie, że to już niedługo i że to własnie JA ślubuję, a nie moja siostra, brat czy kuzynka. Wczoraj zadzwoniła do mnie pani z salonu sukien i umówiłyśmy się na przedślubną przymiarkę, 23.03. to dzień próbnej fryzury i makijażu (Karolcia umówiłam się z p. Karoliną, którą poleciłaś ![]() A do tego wszystkiego sen z powiek spędza mi menu, bo naprawde nie wiem co wybrac.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli nie chcesz przeznaczyć zbyt wiele to odradzam salon na Focha - tam jest drogo. Ja swoją kupiłam w Agnes na Gdańskiej, zapłaciłam 2400. Niestety nie mogłam wypożyczyć bo jestem za chuda, a na wypożyczenie przeróbki robią tylko do 2 cm (u mnie byłyby dwa rozmiary) ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Ja sam dzień ślubu mam juz zaplanowany co do minuty ![]() ![]() Jedyne co mnie martwi to to, że kosmetyczka jest jeszcze nie sprawdzona. Próbny mam dopiero w kwietniu i mam nadzieje, że będzie super bo wtedy już nie będzie czasu na szukanie nowej osoby.
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się!
W salonach Lisa Ferrera (ul. Świętojańska, po prawej stronie ulicy jak idziesz od Gdańskiej) można dostać po okazyjnych cenach ostatnie egzemplarze sukienek. Wszystko zależy czego się szuka. Ale ładne suknie mozna dostac za około 1000 zł lub mniej (za więcej też). Przykłady: CENA 999 pln (stara 3100) http://www.lodz.lisaferrera.pl/publi...1c7369bd18.jpg CENA 799 pln (stara 2300) http://www.lodz.lisaferrera.pl/publi...37e946a5db.jpg CENA 799 (stara 2600) http://www.lodz.lisaferrera.pl/publi...45ca74b431.jpg http://www.lisaferrera.pl/informatio...66a&info_id=25
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
kleo777 bede miala do nich nr tel ale dopiero za jakies 2-3 tyg,jak moja znajoma wroci z usa,jesli chcesz daj mi maila to ci podesle fotke jak zrobili kosciol na jej slub,mi sie bardzo podobalo(nie wiem czy moge tu wstawic fotke z jej slubu wiec lepiej ci podesle)
za udekorowanie kosciola -krzesel mlodych i swiadkow,kleczniki,alejka kwiatowa biora jedynie 200-250 zl (to duuuzo taniej w porownaniu z innymi,wiem bo obdzwonilam pare firm i kwiaciarni) karolcia gdzies ty byla z tymi kieckami jak ja szukalam sukienki???fajne sa i bardzo tanio...ja placilam 4.600 z welonem ![]() ![]() karolcia ty pisalas ze masz jakiegos kamerzyste?a jak on kreci,wiesz cos?bo ja jak juz mam brac to chcialabym jakis ciekawy filmik z wesela i slubu,z podkladami muzycznym,raczej taki teledysk,troche efektow specjalnych,fajne moga byc tez wywiady z goscmi w trakcie wesela-fajna pamiatka...nie chce typowego nudnego,dlugiego fimu...raczej na wesolo,moze troche romantycznie...zobaczcie sobie www.idmultimedia.pl , albo na youtube jak wpiszecie idmultimedia,ale w bydgoszczy podobnego videofilmowania nie moglam znalezc. karolka a dzwonilas do tej kwiaciarni juz? hmm...a takie sny to ja tez oczywiscie miewam,ale ja slyszalam ze sny to odwrotnosc w zyciu,czyli wszystko bedzie ok ![]() Agape007 koniecznie zrob fotki make-upu ![]() Edytowane przez **pysiulka** Czas edycji: 2009-03-11 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
No to mam nadzieję, że tak bedzie bo mnie te sny dręcze i dręczą....
Zrobie fotki na pewno, jak tylko bedę miała siłę ![]() Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mogę świetnego kamerzystę polecić z Elbląga, kosztuje około 1500 czy 1600 zł, ale film z wesela pierwsza klasa (widziałam u szwagierki). http://www.fotovideobannach.pl/ Do kwiaciarni nie dzwoniłam, ale w tygodniu chyba osobiście pojadę i się wypytam o wszystko. Staram się o wszystkim pamiętac, ale coś za często o tym zapominam ![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2009-03-11 o 13:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny. Będe się musiałą wybrać na poszukiwania sukni. A gdzie zamawiacie zaproszenia? My myśleliśmy o takim czymś http://www.dobrydruk.pl/?action=10002¶m[id_article]=297&PHPSESSID=c8f11e06a4 127d79bf42a20a3e6a6a28 w jednej z bydgoskich drukarni
![]()
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
karolca acha znalazlam,kurcze tylko ze ja nie mam gg.fajna ta stronka z elblaga,tylko pewnie jeszcze wiecej by kosztowalo-dojazd,nocleg itd.
pamietam o tobie,na maila jak chcesz przesle ci jak zrobili kosciol mojej kol-pieknie choc kwiatkow uzywaja tanich,sezonowych,dlatego jest tak tanio.no chyba ze sztuczne bukiety,to moga byc np z roz itp. ale ona chciala z zywych,chyba stokrotki czy margaretki,dodali jakies tam trawy i wygladalo slicznie,a malym kosztem.a ty masz tez w mikolaju slub?a inne pary maja w ten dzien?i myslalas jaka alejke kwiatowa zrobic,tzn jakie kwiatki,kolory itd?chyba najladniej biale,co?wolisz zywe czy bez roznicy? nom a w kwiaciarni jak bedziesz to wypytaj co trzeba i daj znac,moja kol nie mogla uwierzyc,ze skombinowalam konwalie w sierpniu hihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie przeszkadza z jakich kwiatów, mogą być i sezonowe ![]() Tak, mam w Mikołaju. Wiem, że na pewno ma jedna para, po mnie (byli szybciej i zajęli najlepszą godzinę ![]() Do tych z Elbląga możesz zadzwonić albo wysłać maila. Wiem, że kamerzysta w godzinach pracy nie pił, po oczepinach się zmył ![]() Wiem też, że od mojego fotografa zajmują się filmowaniem, koszt również około 1500 zł, ale nie wiem jak robią - nie interesowało mnie to nigdy więc się nie pytałam (www.pikwadrat.pl) Są z Chodzieży k. Poznania (tak pamiętam a czy dobrze, to nie wiem). Też możesz zapytać. Młodzi ludzie, ale wiedzą jak zaskoczyć. Bardzo fajny kontakt ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Co do konwalii to moja babcia śmiała, że chyba sztuczne ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My zaproszenia na allegro znaleźliśmy. 1,99 za sztukę to cena przystępna. Są tam też śliczne podziękowania dla rodziców. Polecam bo nawet płacąc za przesyłkę można jeszcze zaoszczędzić.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.