|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje rózniste różności
Cytat:
A to co wyszło mi z decu to już chyba nie nadaje się wcale do pokazania, bo wyszła taka pokraka, że aż wstyd nawet pisać I wtedy rzuciłam w czorty... A nasza pani instruktorka widocznie nie mogła tego zdzierżyć, bo wzięła moja doniczkę, jeszcze mocniej ją na srebrno pomazała i przykleiła jakieś inne kwiatki. Potem maznęła warstwę lakieru. Podsumowując: wyszło coś co nie powinno ujrzeć światła dziennego, srebrna pokraka z byle jakim kwiatkiem. I na dokładkę z żółtymi zaciekami lakieru Zostało w sali do wyschnięcia, zapomniałam cyknąć fotkę, jak będę na spotkaniu we wtorek to może upamiętnię ten majstersztyk.Zdecydowanie wolę patrzeć na decu, który wykonują inni, a nie sama to robić |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
anna łooo matko, jak się uśmiałam
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Cocci bojąc się tego Twojego wałka z dopingowego robię wrzut serwetki, ale zaznaczam, że jeszcze krzywa i zgnieciona, bo niekrochmalona. Łepetyna mi pęka, jestem już po kilku tabletkach i zasiadłam, żeby przeszło, jeśli się czymś zajmę
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-11-26 o 12:01 |
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiąc szczerze, to efekt przerósł moje oczekiwania
![]() Spodziwałam się że będzie ładna, ale nie aż tak... |
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
O rany Aniu ,poezja ale śliczna,nawet bez krochmalenia.No cudo Aniu
|
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
ania - jak na mój gust to jej nawet krochmalenia nie trzeba. jest wręcz BOSKA! napatrzeć się nie mogę..
taki mały off - misia przyjdź na dopingowy
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
sliczna, piękna , wspaniała
a wzorek gdzie znajdę bo odgapić muszę
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
![]() a serweta wyszła cudna też się za nią wezmęzapomniałam użyć słowa - kiedyś |
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Krochmalona nie krochmalona - cudo wyszło
Może też kiedyś się na nią skuszę, ale na razie to musze robić coś prostszego i szybszego
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, znów by odciągało Cię od szydełka, którym wykonujesz cudeńka
|
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
prześliczna
![]() ![]() klask i:
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 |
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Przecudna
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Piękności nadłubałaś
|
|
|
|
|
#284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
![]() No z decu nie wyszło, bo mi się tego nie bardzo chciało robić i na dodatek było zaczęte od dupy Maryny strony - wybaczcie wyrażenie, ale tylko to pasuje do opisanej sytuacji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Weekend spędzałam u mamy, wzięłam ze sobą wszystko i dla niej też machnęłam jedną, już łącznie z życzeniami w środku, bo te sobie w końcu u brata zredagowałam i wydrukowałam w wielu egzemplarzach, co by było na zaś. Zamieniłam się też z mamą na nożyczki do paznokci, jej mają lepszy dziubek i już mi brzegi ładniej wyszły. A zamówiłam też na Pergaminart nożyczki, jutro pójdzie z banku przelew, więc powinnam je mieć w ciągu najbliższych dni. Dziękuję Dziękuję Dziękuję Podziękowałam wszystkim z osobna, jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim razem ![]() Serwetka jak pisałam wyżej - schnie. Kupiłam sobie Ługę w płynie, bo dość już miałam gotowania krochmalu. I zrobiłam taki myk. Wlałam ją do buteleczki po lakierze i spryskałam serwetkę. Już w kilku miejscach podeschła i ładnie się usztywniła A w sklepie metalowym dorwałam dwa kawałki siatki, która ma mi na razie służyć do pergamano. Jeszcze jej nie używałam, bo czekam, aż wróci mąż i oprawi mi w ramki, tak by było wygodnie na niej pracować. Jak się sprawdzi to nie będę kupowała takiej "sklepowej", a jak nie to wtedy zamówię co trzeba. Tylko że taki mały kawałeczek gotowej kosztuje 30 zł, a ja za 50x27 cm z kwadracikami i 50x18 cm z rombami zapłaciłam 6 zł
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-05-25 o 20:29 |
|||||
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Serwetka jest tak cudna, że nie mogę ząbków z klawiatury pozbierać
Naprawdę rewelacyjna ![]()
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Kalinko - tylko ta obok schematów to nie moja, to wzór, z której robiłam
Mam nadzieję, że nie zmyliłam Cię. Moja była u góry, pokazałam jeszcze nie krochmaloną. A tu wrzucam już gotową do położenia na stolik Boki mają długość 27 cm.
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2011-11-28 o 21:25 |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - chwaliłam na serwetkowym, ale i tu pochwalę - serwetka wyszła wspaniale normalnie cuuudo
![]() ![]() klask i: no właśnie w tym problem, że ja nie luubię łączenia elementów, okropieństwo to dla mnie ![]()
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
agusia dziękuję
A dziś twórczość mikroskopijna. Moja córka wczoraj kupiła sobie 9,5 cm laleczkę Polly Pocket i mimo iż lala ma dwa gumowe komplety ubrań z zestawu, otrzymałam zamówienie na coś szydełkowego ![]() A oto efekty Dla pokazania wielkości ubranek - mała zapałeczka
Moje różniste różności Zabawki dla naszych milusińskich Preferencje Moja galeria Niewędraś Ani - Szczęście jest kobietą Edytowane przez AnnaOstapiuk Czas edycji: 2012-03-02 o 15:15 |
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
anna,
tak na marginesie - przynajmniej szybko się kończy taką sukienusię czy kapelutek z resztą serwetka też cudna
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajne ubranka
sama pamiętam jak mojej córce robiłam sukieneczki dla lalek
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękne
![]() ![]() |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Cudna serweta, zbieram szczękę z klawiatury
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne stroje - jak już moja córeczka dorośnie do takich zabawek to chyba przyjdę na kursik
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczna serwetka
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
śliczne ubranka też robię takie dla lalek mojej córci
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
cocciDziękuję
![]() beata1718 Dziękuję ![]() agusia2410 Dziękuję ![]() jola2243 Dziękuję aga__tka Dziękuję lamalama Dziękuję ewa221074 Dziękuję A teraz dla tych, co czytali moje zmagania z decu - efekt tego, czym ja prawie pierzgnęłam o podłogę, a kończyła prowadząca, z mizernym skutkiem Nie odpowiadam za późniejsze koszmary, które się przyśnią po obejrzeniu tego majstersztyku A przyśnią się z całą pewnością. Ostrzegałam...
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne sukienusi i doniczki - aż szkoda kwiatki sadzić
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się wydaje że jest ok, jakbyś wzięła prostszą doniczkę, to w ogóle byłoby super - więc wina leży nie po Twojej stronie, ale kiepskiego odlewu doniczki
![]() Co do resoraków - jakbyś nie miała wyjścia to byś pewnie robiła ![]() A co do córek - może i z ubranek dla lal nie wyrośnie, ale zacznie Ci w końcu podbierać szydełko i włóczki i sama sobie będzie robić, więc ciesz się póki możesz bo potem będziesz czekać na wnusię |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
anna- wiesz.. wcale nie jest tak tragicznie! miałam wrażenie, że to bohomaz straszny będzie, a tu nawet nie oślepłam
![]() a tak serio - nie zrażaj się, następną zrobisz dobrze, bo będziesz wiedzieć, co i jak i już kolorów nie pomylisz
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
trochę nie zaglądałam, a tu: rewelacyjne mini ubranka
![]() efekty pracy z decu, które wcale nie są tragiczne i doniczka wcale nie odstrasza swoim wyglądem a jak sie przyśni to na pewno nie będzie straszyć![]() co do siatki to musisz sama spróbować ją wykorzystać i sprawdzić czy się nada
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

I wtedy rzuciłam w czorty... A nasza pani instruktorka widocznie nie mogła tego zdzierżyć, bo wzięła moja doniczkę, jeszcze mocniej ją na srebrno pomazała i przykleiła jakieś inne kwiatki. Potem maznęła warstwę lakieru. Podsumowując: wyszło coś co nie powinno ujrzeć światła dziennego, srebrna pokraka z byle jakim kwiatkiem. I na dokładkę z żółtymi zaciekami lakieru 

klask i: