![]() |
#271 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() To samo czuje ![]() Cytat:
![]() Widziłam juz te fotki sa boskie ![]() Wiem: ![]() Miafia gora ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale szczesciara z ciebie zadroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale my ich nie opuscimy ![]() ![]() Cytat:
![]() troche mnie nie bylo i duzo nadrabiania:d Wiec zrobiłam dwa avki ![]()
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
zajedwabiście mi się nudzi
![]() dlatego też zrobiłam jeden avek ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Wtajemniczenie
|
Ależeście się porozpisywały, widzę że mój pomysł z typowaniem się spodobał, to po sobotnich kwalifikacjach każda ma się zadeklarować jak uważa, że kto będzie na podium
![]() Ktoś tu pytał skąd mam taką czapencje jak ten dzieciak - otóż kiedyś brałam udział w takim typowaniu chyba 3 sezony temu no i kto ile punktów uzbierał to się na końcu sumowało no i zajęłam 4 miejsce i dostałam czapeczkę BMW Sauber, później była akcja że w BMW się jakieś mieszanki porobiły i Robercik został ich kierowcą, więc weszła nowa seria czapeczek i tamte były już stare - no to zrobiło forum akcje 'wymień swoją czapeczkę' no i wymieniłam i mam teraz aktualną i tamtą starą też więc mam dwie ;p Fotki jeszcze nie zrobiłam, ale obiecuję się tym zająć. A z piłkarzami won z wątku! ![]() ![]() Fajne te fotki z Indianapolis ![]()
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
Ale sie rozpisalyscie jak mnie nie bylo :P no no
![]() Paula ja tez chce taka czapeczke ![]() ![]() A ja i tak wiem, ze wygra moj Kimus ![]() ![]() ![]() Fajne avki i fotki z Indianapolis ![]() Ja dzis malo pisze, bo brat ciagle przy kompie siedzi i znow chce wejsc... grr :[ Takze dziewczyny musicie sobie tu beze mnie radzic, ale dacie rade, wierze w Was! ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |||
Zakorzenienie
|
fajne
![]() musze wrzucić jakies foto Kimiego na avka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale Ci fajnie ![]() ![]() oj wiem, mamy swój wątek poświęcony piłkarzom ![]() Cytat:
ekhem ekhem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
14 September 2008, Red Bull Indianapolis Moto GP. Szkoda, ze nie bedzie F1, ale uwiezvie trybuny swiecily pustkami. Amerykanie sie tym nie interesuja bo maja swoj Nescar.
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, Kimiczek musi się postarać, no ale wszyscy wiedzą, że on woli imprezki ![]() Ale masz z tymi braćmi! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ojj tak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ekhem, ekhem... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie... Kimi musi przestac tyle imprezowac, bo ma wygrac w niedziele. Na impreze moze isc dopiero po wyscigu ;] w naszym towarzystwie oczywiscie ![]() No mam mam... niestety ;/ Takie jest zycie mlodszej siostry :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no co ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
HA!
Mam dla Was niusa! ![]() ![]() 15 sierpnia Red Bull 3D Race w Krakowie! "Trzy potężne maszyny wyścigowe: bolid Formuły 1, samolot Air Race oraz wyścigowa łódź motorowa, zbudowane do rywalizacji w trzech zupełnie różnych żywiołach, po raz pierwszy w historii zmierzą się wspólnie na trasie jednego wyścigu w sercu historycznej zabudowy Krakowa. To najkrótsza charakterystyka Red Bull 3D Race, unikalnego wydarzenia w świecie współczesnego sportu. Kto wygra?! David Coulthard stawia na samochód F1. Główną areną imprezy będzie most Dębnicki, usytuowany w pobliżu perły polskiej architektury – Zamku Królewskiego na Wawelu. Każda z maszyn będzie miała do pokonania trasę o łącznej długości 1200 m. Procedurę startową dla wszystkich śmiałków uruchomi samolot Edge 540, nadlatując w korycie Wisły od strony wawelskiego wzgórza. Lecąc nisko, na wysokości mostu, pilot przetnie wirtualną linię startu pomiędzy ustawionymi na moście specjalnymi nadmuchiwanymi pylonami Red Bull Air Race i wzbije się pionowo w górę tak, aby po pokonaniu 600 metrów obrócić samolot, skierować go pionowo w dół i w locie nurkowym zakończyć wyścig pomiędzy pylonami wyznaczającymi dla niego linię mety. W chwili rozpoczęcia wyścigu przez samolot do rywalizacji przystąpi bolid Formuły 1 ze stajni Red Bull Racing oraz wyścigowa łódź motorowa. Linia startu i mety dla bolidu F1 będzie wyznaczona dokładnie w połowie mostu. Wyścigowe monstrum po pokonaniu 600 metrów ulicami Krakowa zawróci i skieruje się ponownie w stronę przeprawy. Łódź motorowa wystartuje spod mostu (start i meta usytuowane będą dla niej w tym samym miejscu) i po przepłynięciu 600 metrów okrąży boję kursową zlokalizowaną w pobliżu klubu wioślarskiego, po czym skieruje się bezpośrednio w stronę mety. Red Bull 3D Race jest przedsięwzięciem pionierskim nie tylko w skali naszego kraju, ale także w skali całego świata. Jeszcze nikt nigdy nie zorganizował podobnego wyścigu, dlatego tak trudno wytypować faworyta tej ekstremalnej konfrontacji." Mniam ![]()
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszcze Ci ![]() Niestety ja sie nie pojawie... a szkoda. bo mogloby byc fajnie :P A pewnie Ty bedziesz? Jesli tak to milego ogladania zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Wtajemniczenie
|
![]() Bożenka, przecież masz niedaleko! ![]() Ja raczej się wybiorę, co prawda David Coulthard nie jest czynnikiem który mnie jakoś specjalnie zachęca do wybrania się na to, ale porobię ładne fotki może ![]() Dziewuszki już jutro treningi ![]()
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To jak juz tam bedziesz to wez autograf od Davida Coultharda ![]() jesli wogole sie do niego dopchasz ![]() Zrob zdjecia i pozniej sie nam nimi pochwal, ok? ![]() No to juz jutro... ![]() A ja sie przed chwilka wkurzylam... Mialam dzis pojechac do przyjaciolki i wieczorem wrocic albo na drugi dzien, ale ze ona sie nie odzywala to stwierdzialm, ze pewnie czasu dzis nie ma. A mi tak glupio przypominac, bo wkoncu ona mnie do siebie zaprasza i jej sie dzis na gg przypomnialo i tak sie odezwala jakby pretensje miala do mnie... ehhh ;/ A teraz musze uciekac, bo brat przylazl ;/ Chyba poznym wieczorkiem sie pojawie, mam przynajmniej taka nadzieje... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Wtajemniczenie
|
No tak, ale mamy przecież pociągi
![]() ![]() No jak tylko David będzie chętny do rozdawania autografów rzucę się na niego, żeby mi jakiś skrobnął ![]() A fotki zrobie, jeśli pójdę to owszem zrobię ich całą massę ![]() Tez tak miałam kiedyś, mam przyjaciółke we wsi koło Krk, i co chwile mnie zaprasza do siebie, żebym przyjechała no ale potem to się rozchodzi po kościach to zaproszenie i nie wiem czy mam jechać czy nie.. Niedomówienie ![]() ![]() Ajj ten brat ![]()
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cala masse powiadasz ![]() ![]() A brata sie pozbylam na pare godz ![]() ![]() A z przyjaciolka jest juz ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Ok, to wyśle tam po Ciebie Davida, żeby Cie do mnie przywiózł bolidem
![]() ![]() To dobrze, że jest ok ![]() Zauważyłaś, że jesteśmy biedne i osamotnione na tym wątku? ![]() Inne dziołchy mają pewnie za dużo na głowie tudzież zanudziłyśmy je na śmierć ![]()
![]() |
#288 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No wlasnie zauwazylam... Buu ![]() ![]() Ale my damy sobie rade, jestesmy twarde! ![]() My nikogo nie zanudzamy, o nie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
Haha
![]() ![]() Oczywiście, cza twardym być a nie miętkim!! Nie nie nikogo nie zanudzamy... <ziew> ale ja jednak spać idę ![]()
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
David kanciasta twarz
![]() ![]() ![]() Ojj jak mozesz sama mnie tu zostawic? 1...2...3 foch! ![]() Hehe ok wybacze Ci to jakos ![]() To ja tez ide spac ;P Kolorowyych ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale będe wpadać zawsze kiedy dam rade ![]() PS. nie zanudzacie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Raczkowanie
|
Tutaj pojawiła się informacja że Fernuś jest wolny ale to niestety nie jest prawda jego narzeczoną lub żoną jest Raquel del Rosario -modelka i wokalistka zespołu El Sueño de Morfeo.
Wkurzający jest fakt faworyzowania hamusia w McLarenie. Szkoli się go za miliony dolarów, zatrudnia się specjalnie najlepszych specjalistów a Nano musi radzić sobie sam. Ale kiedy hami perfidnie go zablokował. Wszyscy mechanicy, szefowie wstali i zaczeli klaskać nie mając na uwadze że obok nich znajdowała się Raquel która wyszła po tym zdarzeniu. Raquel znajduje się na zdjęciach.
#293 |
Wtajemniczenie
|
Och Luna raczyła do nas zawitać!
![]() Wpadaj jak często masz ochotę, my z Bożenką mamy oko na wątek 24h/dobe ![]() Sacharko masz rację, mnie też się nie podoba faworyzowanie Hamiltona, nie mówię, że jest złym kierowcą, ale widać gołym okiem, że coś jest nie tak:/ Biedne wielbicielki Ferdka ![]() ![]()
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
A Robercik jest pieerwszy po porannym treningu
![]() ![]() O Luna witamyyy Cięę serdecznie ![]() ![]() Zgadza sie, my tu wszystkiego pilnujemy z Paula ![]() Sacharko oj mi sie tez nie podoba faworyzowanie Hamiltona ;/ A to, ze Ferdek ma kogos to mnie w sumie bardzo nie zaskoczylo i nie zmartwilo, bo wole Robercika, Kimusia, Lewiska i Adrianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie kurcze, zobaczymy jak mu pójdzie w treningu o 14:00
![]() Dokładnie Bożenko, ja też nie poczułam się jakaś poruszona, że u Ferdka nie mam szans ![]()
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Bedzie pierwszy, nie ma innej opcji
![]() ![]() Ferdek w sumie na niektorych zdjeciach smiesznie wychodzi ![]() Paula widze, ze masz nowego avka z naszym (zeby nie bylo, ze pisze swoim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie pierwszy mógłby być o taki Kimi też
![]() Taak, na niektórych fotach ma minę w stylu "Gdzie jest Nemo?" ![]() Owszem, new av, chciałam dać bardziej coś ambitnego, ale przyzwyczaiłam się już mieć na avie Kimiego, jest taki odstresowujący ![]() ![]()
![]() |
#298 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki za zdjęcia ![]() Cytat:
![]() dobrze dobrze, pilnujcie tutaj ![]() lubie Ferdka ![]() ![]() Cytat:
![]() Tobie dzięki za przywitanie ![]() mam zupełnie takie samo zdanie jak Ty ![]() Cytat:
![]() fajny av ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe dobrze to ujelas ![]() Wiesz co... rzeczywiscie Kimi ma takie dzialanie uspokajajaco odstresowujace ![]() ![]() A slyszalyscie moze jak jeden z komentatorow na polsacie sport mowil rano o tym, jak Kimi przebral sie za maple jak byl w Finlandii, zeby go nie rozpoznali kibice? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Haha dobre z tą małpą Bożenko
![]() ![]() No już po treningasie ![]() ![]() ![]() No i sierota Hamilton zasypujący tor żwirkiem :P Idę obiad robić, może jakąś cukinie mniammm bo się zasiedziałam przed Tv ![]() A wy jakie macie wrażenia po sesji treningowej #2?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.