|
|
#271 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
![]() To samo czuje Cytat:
Widziłam juz te fotki sa boskie Wiem: ![]() Miafia gora Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale szczesciara z ciebie zadroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz zrobiłam 2 Ale my ich nie opuscimy Nie bedziesz sama sie nimi zajmowac wierzmiCytat:
![]() troche mnie nie bylo i duzo nadrabiania:d Wiec zrobiłam dwa avki
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
zajedwabiście mi się nudzi
przez tą okropną pogode... dlatego też zrobiłam jeden avek
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależeście się porozpisywały, widzę że mój pomysł z typowaniem się spodobał, to po sobotnich kwalifikacjach każda ma się zadeklarować jak uważa, że kto będzie na podium
![]() Ktoś tu pytał skąd mam taką czapencje jak ten dzieciak - otóż kiedyś brałam udział w takim typowaniu chyba 3 sezony temu no i kto ile punktów uzbierał to się na końcu sumowało no i zajęłam 4 miejsce i dostałam czapeczkę BMW Sauber, później była akcja że w BMW się jakieś mieszanki porobiły i Robercik został ich kierowcą, więc weszła nowa seria czapeczek i tamte były już stare - no to zrobiło forum akcje 'wymień swoją czapeczkę' no i wymieniłam i mam teraz aktualną i tamtą starą też więc mam dwie ;p Fotki jeszcze nie zrobiłam, ale obiecuję się tym zająć. A z piłkarzami won z wątku! ![]() Fajne te fotki z Indianapolis
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Ale sie rozpisalyscie jak mnie nie bylo :P no no
Paula ja tez chce taka czapeczke zadobrze masz no...![]() A ja i tak wiem, ze wygra moj Kimus i koniec kropka! Pewnie Paula sie ze mna zgodzi Fajne avki i fotki z Indianapolis ![]() Ja dzis malo pisze, bo brat ciagle przy kompie siedzi i znow chce wejsc... grr :[ Takze dziewczyny musicie sobie tu beze mnie radzic, ale dacie rade, wierze w Was! ![]() Buziaki |
|
|
|
#275 | |||
|
Zakorzenienie
|
fajne
musze wrzucić jakies foto Kimiego na avka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Ci fajnie znajdź jakieś foto w tej czapce ![]() oj wiem, mamy swój wątek poświęcony piłkarzom ![]() Cytat:
ekhem ekhem nasz chciałaś powiedzieć
|
|
|
#276 |
|
Przyczajenie
|
14 September 2008, Red Bull Indianapolis Moto GP. Szkoda, ze nie bedzie F1, ale uwiezvie trybuny swiecily pustkami. Amerykanie sie tym nie interesuja bo maja swoj Nescar.
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, Kimiczek musi się postarać, no ale wszyscy wiedzą, że on woli imprezki ![]() Ale masz z tymi braćmi! Cytat:
No ale fakt, oni to raczej nie wykazują zainteresowania F1.. Ale wiedziałam że ma być MotoGP na Indianapolis Słyszałam też że oni tam już od F1 wolą Champ Car's.. ehh dziwaki ![]() ![]() ojj tak ![]() Cytat:
![]() Ekhem, ekhem...
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie... Kimi musi przestac tyle imprezowac, bo ma wygrac w niedziele. Na impreze moze isc dopiero po wyscigu ;] w naszym towarzystwie oczywiscie ![]() No mam mam... niestety ;/ Takie jest zycie mlodszej siostry :P |
|
|
|
|
#280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no co
|
|
|
#281 |
|
Wtajemniczenie
|
HA!
Mam dla Was niusa! (tzn. dla tych dla których wyprawa do Krakowa nie sprawi problemu )15 sierpnia Red Bull 3D Race w Krakowie! "Trzy potężne maszyny wyścigowe: bolid Formuły 1, samolot Air Race oraz wyścigowa łódź motorowa, zbudowane do rywalizacji w trzech zupełnie różnych żywiołach, po raz pierwszy w historii zmierzą się wspólnie na trasie jednego wyścigu w sercu historycznej zabudowy Krakowa. To najkrótsza charakterystyka Red Bull 3D Race, unikalnego wydarzenia w świecie współczesnego sportu. Kto wygra?! David Coulthard stawia na samochód F1. Główną areną imprezy będzie most Dębnicki, usytuowany w pobliżu perły polskiej architektury – Zamku Królewskiego na Wawelu. Każda z maszyn będzie miała do pokonania trasę o łącznej długości 1200 m. Procedurę startową dla wszystkich śmiałków uruchomi samolot Edge 540, nadlatując w korycie Wisły od strony wawelskiego wzgórza. Lecąc nisko, na wysokości mostu, pilot przetnie wirtualną linię startu pomiędzy ustawionymi na moście specjalnymi nadmuchiwanymi pylonami Red Bull Air Race i wzbije się pionowo w górę tak, aby po pokonaniu 600 metrów obrócić samolot, skierować go pionowo w dół i w locie nurkowym zakończyć wyścig pomiędzy pylonami wyznaczającymi dla niego linię mety. W chwili rozpoczęcia wyścigu przez samolot do rywalizacji przystąpi bolid Formuły 1 ze stajni Red Bull Racing oraz wyścigowa łódź motorowa. Linia startu i mety dla bolidu F1 będzie wyznaczona dokładnie w połowie mostu. Wyścigowe monstrum po pokonaniu 600 metrów ulicami Krakowa zawróci i skieruje się ponownie w stronę przeprawy. Łódź motorowa wystartuje spod mostu (start i meta usytuowane będą dla niej w tym samym miejscu) i po przepłynięciu 600 metrów okrąży boję kursową zlokalizowaną w pobliżu klubu wioślarskiego, po czym skieruje się bezpośrednio w stronę mety. Red Bull 3D Race jest przedsięwzięciem pionierskim nie tylko w skali naszego kraju, ale także w skali całego świata. Jeszcze nikt nigdy nie zorganizował podobnego wyścigu, dlatego tak trudno wytypować faworyta tej ekstremalnej konfrontacji." Mniam
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko szkoda, ze nie jestem z Krakowa Zazdroszcze Ci Niestety ja sie nie pojawie... a szkoda. bo mogloby byc fajnie :P A pewnie Ty bedziesz? Jesli tak to milego ogladania zycze
|
|
|
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
to nikt się nie wybierze?Bożenka, przecież masz niedaleko! ![]() Ja raczej się wybiorę, co prawda David Coulthard nie jest czynnikiem który mnie jakoś specjalnie zachęca do wybrania się na to, ale porobię ładne fotki może Zwłaszcza że na ten most Dębnicki to ja mam dwa kroki heh :PDziewuszki już jutro treningi
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ehh...To jak juz tam bedziesz to wez autograf od Davida Coultharda ![]() jesli wogole sie do niego dopchasz Zrob zdjecia i pozniej sie nam nimi pochwal, ok? ![]() No to juz jutro... nie moge sie juz doczekac ;]A ja sie przed chwilka wkurzylam... Mialam dzis pojechac do przyjaciolki i wieczorem wrocic albo na drugi dzien, ale ze ona sie nie odzywala to stwierdzialm, ze pewnie czasu dzis nie ma. A mi tak glupio przypominac, bo wkoncu ona mnie do siebie zaprasza i jej sie dzis na gg przypomnialo i tak sie odezwala jakby pretensje miala do mnie... ehhh ;/ A teraz musze uciekac, bo brat przylazl ;/ Chyba poznym wieczorkiem sie pojawie, mam przynajmniej taka nadzieje...
|
|
|
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, ale mamy przecież pociągi
Ja Cię bym tu ugościła u siebie![]() No jak tylko David będzie chętny do rozdawania autografów rzucę się na niego, żeby mi jakiś skrobnął ![]() A fotki zrobie, jeśli pójdę to owszem zrobię ich całą massę Tez tak miałam kiedyś, mam przyjaciółke we wsi koło Krk, i co chwile mnie zaprasza do siebie, żebym przyjechała no ale potem to się rozchodzi po kościach to zaproszenie i nie wiem czy mam jechać czy nie.. Niedomówienie To może jutro pojedziesz, skoro dziś nie wypaliło?![]() Ajj ten brat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuje za zaproszenie Ale raczej nie uda mi sie pojechac bo zdazylam ost wydac wiekszosc pieniedzy, a taki bilet na pociag troche kosztuje... Jedynie, ze Daviid przyjedzie po mnie swoim bolidem, hyhy ![]() Cala masse powiadasz ![]() A brata sie pozbylam na pare godz Wlaciwie to dwoch ![]() A z przyjaciolka jest juz ok Wyjasnilysmy sobie wszystko W przyszlym tyg chyba sie zobaczymy.
|
|
|
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, to wyśle tam po Ciebie Davida, żeby Cie do mnie przywiózł bolidem
Ale nie wiem czy znajdzie się jakiś dwuosobowy To dobrze, że jest ok ![]() Zauważyłaś, że jesteśmy biedne i osamotnione na tym wątku? Tylko my go przy życiu trzymamy!Inne dziołchy mają pewnie za dużo na głowie tudzież zanudziłyśmy je na śmierć
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
haa! ale pomyslowa jestem hehe ![]() No wlasnie zauwazylam... Buu Jak one mogly nam to zrobic i zostawic nas tu same, na pastwe losu? ![]() Ale my damy sobie rade, jestesmy twarde! ![]() My nikogo nie zanudzamy, o nie!
|
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha
No właśnie po co nam David-Kanciasta-Twarz Oczywiście, cza twardym być a nie miętkim!! Nie nie nikogo nie zanudzamy... <ziew> ale ja jednak spać idę
|
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
David kanciasta twarz
![]() ![]() Ojj jak mozesz sama mnie tu zostawic? 1...2...3 foch! Hehe ok wybacze Ci to jakos ![]() To ja tez ide spac ;P Kolorowyych ;* |
|
|
|
#291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko tak jak mówisz tyle mam na głowie że rzadko mam czas na kompa i wątek ale będe wpadać zawsze kiedy dam rade ![]() PS. nie zanudzacie
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj pojawiła się informacja że Fernuś jest wolny ale to niestety nie jest prawda jego narzeczoną lub żoną jest Raquel del Rosario -modelka i wokalistka zespołu El Sueño de Morfeo.
Wkurzający jest fakt faworyzowania hamusia w McLarenie. Szkoli się go za miliony dolarów, zatrudnia się specjalnie najlepszych specjalistów a Nano musi radzić sobie sam. Ale kiedy hami perfidnie go zablokował. Wszyscy mechanicy, szefowie wstali i zaczeli klaskać nie mając na uwadze że obok nich znajdowała się Raquel która wyszła po tym zdarzeniu. Raquel znajduje się na zdjęciach.
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Och Luna raczyła do nas zawitać!
![]() Wpadaj jak często masz ochotę, my z Bożenką mamy oko na wątek 24h/dobe ![]() Sacharko masz rację, mnie też się nie podoba faworyzowanie Hamiltona, nie mówię, że jest złym kierowcą, ale widać gołym okiem, że coś jest nie tak:/ Biedne wielbicielki Ferdka No, ale nawet ładnie ze sobą wyglądają
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
A Robercik jest pieerwszy po porannym treningu
Szkoda, ze to nie byly kwalifikacje ![]() O Luna witamyyy Cięę serdecznie ![]() Zgadza sie, my tu wszystkiego pilnujemy z Paula ![]() Sacharko oj mi sie tez nie podoba faworyzowanie Hamiltona ;/ A to, ze Ferdek ma kogos to mnie w sumie bardzo nie zaskoczylo i nie zmartwilo, bo wole Robercika, Kimusia, Lewiska i Adrianka hyhy ;]
|
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie kurcze, zobaczymy jak mu pójdzie w treningu o 14:00
![]() Dokładnie Bożenko, ja też nie poczułam się jakaś poruszona, że u Ferdka nie mam szans
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Bedzie pierwszy, nie ma innej opcji
A nawet jakby mial byc 2 lub 3 to sie wcale nie obraze ![]() Ferdek w sumie na niektorych zdjeciach smiesznie wychodzi zauwazylyscie? Paula widze, ze masz nowego avka z naszym (zeby nie bylo, ze pisze swoim ) Kimusiem
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie pierwszy mógłby być o taki Kimi też
![]() Taak, na niektórych fotach ma minę w stylu "Gdzie jest Nemo?" Owszem, new av, chciałam dać bardziej coś ambitnego, ale przyzwyczaiłam się już mieć na avie Kimiego, jest taki odstresowujący ![]()
|
|
#298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za zdjęcia Cytat:
dobrze dobrze, pilnujcie tutaj lubie Ferdka ale nie aż tak jak Kimiego Cytat:
Tobie dzięki za przywitanie mam zupełnie takie samo zdanie jak Ty ![]() Cytat:
![]() fajny av
|
|
|
#299 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehe dobrze to ujelas Wiesz co... rzeczywiscie Kimi ma takie dzialanie uspokajajaco odstresowujace Jak jestes zla to wystarczy spojrzec na Kimiego i juz jest ok A slyszalyscie moze jak jeden z komentatorow na polsacie sport mowil rano o tym, jak Kimi przebral sie za maple jak byl w Finlandii, zeby go nie rozpoznali kibice?
|
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha dobre z tą małpą Bożenko
Nie słyszałam tego![]() No już po treningasie Zapowiada się kolejne GP z McLarenem w czołówce:/ Niespecjalnie mnie to cieszy bo Kimi mógłby wziąć odwet za Nurburgring, ale czasy miał niespecjalne. Ale w ogóle Robert mnie zawiódł, kręcił czasy średnio 0.2s gorsze od Heidfelda, więc albo mu znowu spieprzyli bolida albo szuka biedny ustawień. W sumie to dla mnie zawsze liczy się żeby R.K. był lepszy od N.H. a na której pozycji to już nieważne ![]() ![]() No i sierota Hamilton zasypujący tor żwirkiem :P Idę obiad robić, może jakąś cukinie mniammm bo się zasiedziałam przed Tv ![]() A wy jakie macie wrażenia po sesji treningowej #2?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.

przez tą okropną pogode...