|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Te są przepiękne. A tak zapytam gdzie kupujesz swarovskiego?
|
|
#273 |
|
Raczkowanie
|
Śliczna biżuteria, pięknie skomponowana i uroczo przedstawiona
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
piękna biżuteria
a najbardziej brązowo-beżowa bransoleta z przedostatniego wrzutu i z ostatniego kolczyki zielone ze swarkami
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję wszystkim osobom, które do mnie zaglądały
I znów mialam przerwę w bywaniu na wizażu. Ale ciagle wracam. By poogladać, podziwiać, skomentować i czasami załamać się przy kunszcie prezentowanym przez niektóre wizażanki... Ale nie boje sie krytyki ![]() ![]() dlatego pokażę kilka rzeczy jakie całkiem niedawno powstaly. I zaraz ide podgladać co też wy fajnego nawywijałyscie ![]() Aha - to jeszcze nie wszystko, zaraz jeszcze kilka pokażę. Mam nadzieję, ze mnie nie pogonicie za to... ![]()
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
I jeszcze kilka. Ostatni komplet zamowiony w urodzinowym prezencie, zrobiłam więc i kartkę urodzinową oraz pudełko na bizuterię. Dlatego jedna fotka z kartką. Tak, jako taki dodatek, choc wiem, że to akurat na podforum scrapbookingowe sie nadaje
|
|
|
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Szkoda Piechotko, że tak rzadko coś pokazujesz, bo bardzo przyjemnie ogląda się Twoje prace. Używasz ciekawych srebrnych dodatków: podobają mi się przywieszki i przekładki w Twoich pracach. Najbardziej przypadły mi do gustu kolczyki z ametystami, komplet z chryzokolą i komplet z awenturynem, choć tak naprawdę wszystkie prace są urocze i zrobione z pomysłem. Czekam na następne Twoje prace, mam nadzieję, że tym razem nieco krócej trzeba będzie na nie czekać
![]() EDIT: dodałaś kolejne zdjęcia, więc ja dodam, że bardzo ładny jest komplet z ceramiką, śliczny jest w swojej delikatności. Oj, a kartka też fajnie Ci wyszła, podziwiam biżuteryjki, które dodatkowo z takim powodzeniem zajmują się scrapkami
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=351036 Chainmaille w moim wykonaniu, będzie mi miło jeśli skomentujesz ![]() Edytowane przez zuteria Czas edycji: 2009-09-27 o 12:59 |
|
|
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładny wrzucik - Podobają mi się Twoje zdjecia - panuje na nich fajny klimacik. Śliczny jest TEN komplecik - mimo, iż za ceramiką nie przepadam, to przygarnęłabym sobie
. Podobają mi się też TE kolce i TE - uwielbiam fiolet
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami - komplecik z ceramika bardzo fajny - wygląda jak z perłami
No i przepiękna karteczka - mam fioła na punkcie scrapów ![]() (Cóż to za kamień, na którym focisz? )
|
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo ładne, dopracowane prace. ładnie wygląda oksyda w Twoim wykonaniu. Mnie najbardziej urzekły ametystowe kolczyki i komplet z surowego awenturynu. Komplecik z krysztłu górskiego też jest interesujący
.
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie Twoje prace maja niesamowity urok i to coś w sobie. Mnie najbardziej spodobał się komplet urodzinowy i komplet z surowym awenturynem.
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki śliczny scrapek
![]() Bizu też niczego sobie Mogę Cię pogonić, jeśli chcesz Zdjęcia mają fajny klimacik Super
|
|
|
|
|
#284 |
|
BAN stały
|
wiesz, że bardzo lubię Twoją bizu
![]() zaskoczyła mnie niebieska lawa świetne , a scrapek przepiękny
|
|
|
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
perły są prześlicne po prostu
![]() Pozostałe również, a skrapek uroczy ![]() Zaskakująca jest ta niebieska lawa! Wygląda świetnie. Edytowane przez poice Czas edycji: 2009-09-27 o 16:39 |
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Pieknie tu u Ciebie Piechotko....w zasadzie wszystkie mi sie podobaja i chetnie bym sie nimi "zaopiekowala"
![]() Naj naj naj: koralowe - kocham czerwien, chryzokola kostka - zielen tez lubie , surowy awenturyn - boski, turkusy maja super czapeczki i biala ceramika robi duze wrazenie..... skrapek i komplet na prezent tez sliczny I zdjecia sliczne.... PS Ty zdaje sie jestes z Rybnika? - mieszkalam tam przez 2 lata, calkiem niedawno
|
|
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i tak mile komentarze
![]() Moniko - ja nie wiem co to ma znaczyć Jakie "niczego sobie"... ? A gdzie ochy i achy ? ![]() ![]() Poppy - skąd wiesz, że ja z Rybnika jestem? Gdzie mieszkałaś? Bywasz tu jeszcze? Smieszko - a, przytargałam taki kamień z Alp. Mój syn sie tymi kamykami zafascynował i jakoś mnie zaraził. Wyszukalam taki wiekszy i przygarnęłam sobie
Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2009-09-27 o 17:16 |
|
|
|
|
#288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- ot i cala tajemnica...Mieszkalam troche na Kilinskiego i troche na Dabrowki...pracowalam w rynku (w banku) - milo wspominam to miasto Niestety nie bylam odkad sie wyprowadzilam :-( |
|
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się patrzy na takie prace to nigdy nie jest ich za wiele
Pierwsze z żółtymi kostkami zauroczyły mnie szczególnie, Potem te z fotki 4- za te fajne przekładeczki i pomysł na ich użycie, komplecik z 7 taki całkiem ,,mojaśny" . Komplet urodzinowy bardzo ładny, włącznie z karteczką. A w ogóle to wszystko pięknie Piechotko
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię Twoje prace
i zdjęcia bardzo mi się zawsze podobają. Z pokazanych niżej rzeczy:http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1254048409 - proste, ale fajne, takie troszkę "ptymitywne", "z kamienia łupane" i bardzo pasuje ta zawieszka do formy kamienia; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1254048409 - ładne tak po prostu. Lubie dłubie, wiszące kolczyki, lubię ametysty i tutaj wyglądają świetnie i do tego fajne bali i ładny łańcuszek i oksyda - świetne kolczyki dla mnie na codzień (pewnie bym takie cały czas nosiła);http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1254048409 - fajnie wyglądają z tymi wielgachnymi przekladkami; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1254048409 - nie wiem jak skomentować, po prostu jest ślicznie wykonana, ładnie dobrane kamyki inne komponenty; http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1254048899 - ale turkus! Bardzo fajnie wygląda w połączeniu z brązem. Od razu mi się rzucił w oczy ten komplecik jak go zobaczyłam na blogu. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1254048899 - przepiękne masz scrapy!
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Ametysty w srebrze najładniejsze
![]() Zdjęcia jak zawsze perfekcyjne - ale jak na blogu zobaczyłam pudełeczko i kartkę zrobioną przez Ciebie to szczena mi opadła. Piękna oprawa prezentu
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo lubię kontrasty i to nieprzepaśne (ale mi słowotwór wyszedł
) - dlatego ceramika i komplet kryształowy śliczne.
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
dużo i pięknie.
nie lubię czerwonego, a twoje kolce bym przygarnęła. nie lubię surowizny, ale u ciebie to uroczo wygląda i jest jednym z moich faworytów ![]() scrapki tez lubię a najbardziej nie wiem jak to się nazywa fachowo te kropelki w kwiatkach zdjęcia urocze. ja cały weekend walczyłam ze swoimi i dałam spokój z pokazywaniem czegokolwiek zanim wyjdą. tak więc podsumowując:1,2,3,6,7,8 i ostatnie komplecik ze scrapuszkiem naj!
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
poppppy - Tu się akurat muszę zgodzić - rybnik to naprawde fajne miasto
![]() heurek - Dziekuję za miły komentarz, ale nie mów, że nigdy za wiele, bo jak sobie wezme do serca, to zmienisz zdanie ![]() kasia83 - Cieszę się, że Ci sie podoba. No i kolejna osoba fotki mi chwali, a ja widzę u niektorych ciagle lepsze niż te moje... A kartka...no, lubię to robić zaraz biegnę zrobić urodzinową na dzisiaj ![]() ggagatko - jak zwykle komentarz dogłębny i obszerny. I jest mi niezmiernie przyjemnie, że tyle rzeczy (prócz fotek) Ci się spodobało ![]() dwasłońca - nie wiem co mialas na myśli pisząc, że "nieprzepaśne", ale rozumiem, że to pozytywne było, wiec dziękuję ![]() dagus_gd - niesamowicie sie cieszę, że przypadły Ci do gustu rzeczy, za którymi generalnie nie przepadasz. co do kartki - w środku kartka jest ćwiek - o, taki Jeszcze raz
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo elegancke, świetnie wykonane, cudne zdjęcia. Scrap uroczy, mnie nie wychodziło tak ładnie..
|
|
|
|
|
#297 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
naila, dwasłońca -
![]() Ktoś oczekiwał, ze będę częściej pokazywać... No to prosze - 2 komplety proste jak drut czyli howlity oraz riolity w srebrze.
|
|
|
|
|
#299 |
|
www.dulcedo.pl
|
No ale jesiennej aury to im odmówić nie można bardzo fajne prace.
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję Lubomirko
Co do jesiennej aury - zobacz na moim blogu (www.pianka1.blogspot.com)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

.

)

i zdjęcia bardzo mi się zawsze podobają. Z pokazanych niżej rzeczy: