![]() |
#271 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
Cytat:
Wyrak,daj sobie na wstrzymanie.Poczytujac inne watki zauwazylam,jak bardzo lubisz wylapywac zdania z kontekstu i dowodzic swojej watpliwej wyzszosci z uporem maniaka.Na takie potyczki slowne z trollami nie mam ani czasu ,ani ochoty.Napisalam,co wiem,albo sie z tym zgadzasz albo nie,mnie to osobiscie rybka. Nie Ty pierwszy ani ostatni troll tu jestes-predzej czy pozniej spotyka ich ten sam los.Szkoda zasmiecac watek-dla mnie EOT.
![]() |
![]() |
#272 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Re: Dot.: Idiotyczne zachowania klientów ;)
[1=e49053b4781f408f3584008 be78503b2c10ffec8;1119058 0]nie sądzę, żeby ktos kupował kremik czy balsam żeby zacząć go używać np. po 12 m-cach kiedy to będzie już nie przydatny do uzycia, bo został wcześniej otwarty w sklepie...[/quote]
Widocznie za krótko jeszcze na wizażu jesteś.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Perfumy to inna kategoria. Praktycznie zawsze masz tester, dostajesz próbki... Nie ta skala porównania. Przy żelach pod prysznic nie ma testerów. Ale Avon daje przecież pachnące kartki i w ten sposób można poznać zapach. Cytat:
![]() ![]() Nie no żart... Zużywam je znacznie szybciej ![]() Czasem mam wrażenie, że ludzie wszystko by chcieli przetestować... Rozumiem, że ktoś przed zakupem kanapy siada na nią, ale są moim zdaniem produkty, które można kupić w ciemno... Bo przecież idąc tym tropem - kupując masełko do ciała o czekoladowym aromacie trzeba by zerwać srebrną folię, żeby powąchać... To jest chore.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Sposób na wąchane kosmetyki jest prosty - jak sie chce nowy, to sie bierze z końca półki i po problemie.
Ja biorę pierwszy, jeśli nie jest upaćkany czy coś i nie narzekam na jakość :P A zapach choćby truskawki może być bardzo różny, niektóre żele pod prysznic to straszne śmierdziuchy i wolę wiedzieć, co kupię. No właśnie skoro coś jest zaklejone folią, to nie zrywam, bo to w pewnym sensie uszkodzenie, ale otwarcie żelu pod prysznic, który nie jest w żaden sposób zabezpieczony? I chcę przetestować, bo po co mi w domu później 10 śmierdzących butelek żeli, których nie zużyję? Masełko to co innego wg mnie, bo mogę sobie kupić z tej samej serii co wywąchany żel pod prysznic ![]()
![]() Ćwiczę! Edytowane przez Wenress Czas edycji: 2009-02-27 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
szkoda że opakowań nie ma pachnących, każdy mógłby potrzeć i po problemie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie robię ![]() Ogólnie luz... Może to faktycznie czepialstwo z mojej strony, ale czasem jak widzę różne zachowana w sklepach to ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Problem nie jest w tym, że napisałaś co wiesz, a w tym, że to co wiesz uważasz za jedyną najświętszą prawdę i negujesz doświadczenia innych. Ja też twoich Twierdzeń nie podzielam z wlasnych doświadczeń a jakoś do moich wypowiedzi się nie odnosisz. Może to i lepiej bo jak bym miała być obrzucona błotem w tym stylu, to dziękuję. Zawsze się tak pieklisz i taka arogancka jesteś ? Może dlatego źle Cię w Niemczech traktują ? Może tam pieniaczy się nie toleruje. ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-02-27 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw, masz racje, rozni sa ludzie, zarowno bede ok sprzedawcy jak i klienci, ale rozwniez wsrod nich mozna znalezc duzo osob ktorym zawsze cos bedzie przeszkadzalo, takie zycie. Ja tez sie staram byc obiektywna, od tego jest forum, ze kazdy wyraza swoje zdania takie jakie ma i albo sie komus to podoba albo nie. Ok, jak sie klient zachowuje jak pan to przewaznie, sprzedawca ma pozniej jakies "zale" ze o "jaki Pan sobei przyszedl i czego to on nie oczekuje" itd. fakt, obsluga to nie sa niewolnicy, ale jakis usmiech czy mile slowo by sie przydalo, a nie wchodzisz do sklepu, mowisz dzien dobry i cisza, ktos ci nawet nie odpowie bo po co ![]() Osbiscie uwazam, ze jak to juz padlo stwierdzenie "na zachodzie" z poziomem obslugi klientow jest duzo lepiej. I tyle. Mam powody aby sadzic tak. Nie spotkalam sie tutaj z zadnym chamskim usmieszkiem, dziwna mina, brakiem szacunku. Ba, nawet zakupy ci w sklepie popakuja, chociaz tego nie oczekuje. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zadomowienie
|
idiotyczne jest to że centra handlowe otwarte są w niedziele i ludzie całymi rodzinami idą na spacer, do CH oczywiście. z niemowlakami nawet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego idiotyczne? Co kto lubi, jesli komus cos takiego odpowiada, to chyba tej osoby sprawa, czyz nie?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli rodzice nie maja z kim zostawic dziecka to logiczne ze musza go wziac ze soba na zakupy, a dzieci jak to dzieci nie rozumieja wszystkiego ![]()
![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
jesli ktos ma taki sposob na spedzanie wolnego czasu/weekendu no to trudno.
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
od 12 do 20? to nienormalne, ludzie naprawde czasem nie mają wyobraźni
a wracając do dzieci, niejednokrotnie widziałam że te niedzielne zakupy to po prostu spacery rodzinne, ludzie maja wolną niedziele to po obiadku siup na spacer, szkoda tylko że nie do parku itp tylko ciągają najmłodsze dzieci ze sobą, piekny przykład, godny naśladowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,że te galerie nie mają nic wspólnego ze sztuką.dzieci uczą się konsumpcyjnego trybu zycia. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2009-03-02 o 12:59 Powód: ort. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
dokładnie o to mi chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z tym masełkiem do ciała - nie kupiłabym, po prostu. Jeśli nie mogę sprawdzić jak coś pachnie, to mam to gdzieś. Niech się producenci starają tworzyć testery, a jak nie, to trudno, ja będę korzystać z tych kosmetyków, których zapach już znam oraz z takich, gdzie mogę sprawdzić. Wenress Cytat:
![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
owszem widziałam model na zdjęciu,ale wykonanie zobaczyłam dopiero w domu. nie życze najgorszemu wrogowi siedzieć na tym fotelu.z brzegu siedziska był drewniany drąg,a s rodek zapadał się,bo nie było pasów i wzocnien. efekt?czyło się,jakby siedziało się na grzędzie. fotele były u mnie tydzień i nie było mozliwości ich oddać.dorobiłam sobie w innym miejscu w tym samy kolorze. do dzis śmieję się z "kurzej grzędy". kazdy zakup musze sprawdzić. tak jak słuchawki,bo mam malutkie uszy,tak zapach,bo mam uczulenie na niektore zapachy,kończąc na meblach,bo mam uraz. nie wyrzucam pieniędzy w błoto,dlatego nie rozumiem zbierania kosmetyków.każdy mój swiadomy zakup wykorzystuje w 100%-ach |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ALE, ja nie mam dzieci itd. ale jesli ktos faktycznie wybiera "odpoczynek" w sklepie z dzieckiem, to juz jest przegiecie. Bo mozna zrobic zakupy z dzieckiem, ale wydaje mi sie, ze pozniej lepiej dziecko wziac gdzies na spacer czy plac zabaw, no ale ludzie sa rozni. Cytat:
![]() ale niektorzy nie maja wyobrazni, biora dzieci do sklepu i siedza tam pol dnia, szkoda dzieci tylko ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dumny tatuś patrzy na postępy swojego dziecka. nic mnie tak nie pieni w sklepie jak właśnie 2 latek, który wchodzi mi na nogi, płaczące dzieci i matki które drą pałe żeby je uspokoić, dzieci które dotykają moich zakupów przy kasach swoimi brudnymi rękoma, dzieciaki które pchają się na mnie bo chcą przejść koło kasy (raz jeden bachor szczypal mnie za nogę :/ ) dzieci które lodami, poklejonymi rękoma od cukierków/lizaków brudą ubrania. koszmar!
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2009-03-02 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem te dzieci maja wlasne dzieci... ja wczoraj widzialm parke z dzieciakiem takim podejrzewam nie miesiecznym -ok ,takie dziecko nic nie robi tylko spi ale dziwie sie ze zabieraja tak maly organizm do castoramy.z drugiej strony rozumiem ze mozna nie miec z kim dziecka zostawic a matka tz chcialby wyjsc do ludzi nie tylko do parku i wybrac tapete czy kafelki ale czy zastanowila sie nad dzieckiem i tym wszytskim co fruwa dokola dziecka ? druga historia to zabieranie takich ledwie chodzacych roczniakow ,2 latkow ,3 .... gdzie w tego typu skelpeach trzeba miec oczy dookola glowy zeby taki brzdąc nie mial stycznosci z piłą łancuchową a wczoraj widzialm pare z 2 takich 2-3 latkow ,bylo co robic a wozek napchany do opory sprzetami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rodzice w takich sytuacjach nawet nie pisną słowem, nie zrobią nic, żeby dziecko się uspokoiło ![]()
![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Natomiast raczej nie brałabym dziecka na wycieczki po centrach handlowych, chyba, że musiałabym koniecznie coś kupić i nie było by szansy aby z kimś zostawić dziecko w domu.
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś szczypie mnie za nogi, próbuje mnie przesunąć na bok swoim małym ciałkiem i wkłada do moich ledwo co spakowanych zakupów ręce poklejone od cukierków, to ciężko mi to zignorować.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.