![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Sweet
![]() ![]() Co u Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Shewa to Ty wysłałaś mi to zaproszenie na fotce? Chcę się upewnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Nina tak tak to ja :P
Izaluka przedluzenie meskosci ![]() A ja skonczylam czytać te Dziady i nawet nie wiem o czym to jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
hmm ale ciasteczko
![]() ![]() wrrr uczę się niemieckiego a raczej próbuję...kiepsko mi coś dzisiaj idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Iza brawa za komentarz, jesteś moją poginią
![]() Shewa nie martw się ja tez nie jarzyłam za bardzo "Dziadów" a zwłaszcza tego monologu Gustawa-Konrada ![]() ![]() No właśnie magdzia niemieckiego miałaś się uczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
W ogóle jak koleś mógł dodac na fotce tak beznadziejnie zrobione zdjęcie w ogródku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
BAN stały
|
''Dziady'' były fajne
![]() ![]() Idę się uczyć dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Eh ciesze sie dziewczyny, ze rozumiecie moj ból
![]() Pal pies jakby to bylo do omowienia, ale ja jutro mam kartkowke z tego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Shewa w takim razie trzymamy kciuki
![]() Iza łączę się z Tobą w bólu i też wracam do notatek...kurcze im człowiek straszy tym nauka trudniej przychodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sobie bardzo a bardzo wypraszam..po pierwsze..."cierpienie mlodego wertera" przeczyatalam cale i bylam zauroczona ta ksiazka i to szczerze.. dziady tez mis ie podobaly ale tylko niektore z czesci a kordian wciaz mi sie mylil z konradem ![]() a jo mom fest katar.... i zastanawiam sie czy powinnam pic browarka bo jnade na stare smieci...bo jak mama dzis zobaczyla moj brzuch..... wogole...musze isc na jakis koncert.. i zgwalcic jakiegos samca...tylko co zrobic jka oni ode mnie szczerze uciekaja... hmmm....no kto cos poradzi?
![]() |
#282 |
Wtajemniczenie
|
Camila jak zobaczyłam pussy rowera to mi sie aż tego sexu odechciało
![]() ![]() a Ty Iza bierz się, widzisz chłopak robotny, w ogródku umie pracowac, wyślesz na pole to całe przeora ![]() ![]() ![]() A ja mam gorączke i czuje sie fatalnie, bleeeeeee. i jeszcze brakuje mi zeby jakis piepszony samiec(zaporzyczone od bruksel) przyszedł do mnie, zrobił herbate i przytulił. |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
BAN stały
|
ale sie rozpisalyscie
![]() ja wlasnie wrocilam, bylo super, wielu przydatnych rzeczy sie dowiedzialam. Astro zdaje sobie sprawe, ze to przyjemne nie jest... ale mnie fascynuje. sledztwa, zbieranie dowodow, profilowanie... itp. zmierzam powoli w kierunku zeby zajac sie tym zawodowo. Camilo nie mam profilu na tej stronie. A jak M. odzywal sie ? ![]() chcialam jeszcze nawiazac, do tego przystojnego kolesia co chodzi ze mna na zajecia... im bardziej go poznaje tym mniej mnie interesuje... mamy odmienne poczucie humoru... coz nie bedzie moim ksieciuniem ![]() a poza tym na podstawie kilku innych przypadkow, widze ze ja stalam sie jakas obojetna wobec facetow, olewam ich najmniejsze zainteresowanie moja osoba(takie tam p.ierdoly - odwracam wzrok, unikam ich spojrzen, udaje ze ich nie widze...). mam chyba jakies wygorowane wymagania... na wiekszosc patrze z gory, wydaja mi sie tacy marni... nie godni mojego zainteresowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Jamaico nie czytałam jego opisu, na sam widok odechciało mi się wszystkiego
![]() Ale chyba wejde i sprawdze (zaciekawiłaś mnie ![]() martinko kontakt z M. mam właściwie na codzień ![]() EDIT: No dobra laski, która z nas pokocha (Rafaela)pussy rowera takim jakim jest? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
![]() Iza a jak Tobie nauka idzie? To co dziewczynki z wielkopolski czwartek godz. 19? |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
BAN stały
|
Wstępnie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
BAN stały
|
Ehhh, nic mi nie chce wejść do głowy
![]() ![]() A Tobie jak idzie Magdzia? |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
No ja myslę, że czwartek może być
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zadomowienie
|
Dostałam maila od Marco i książki poszły na bok... Taka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
BAN stały
|
plino uuuu ale fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Wtajemniczenie
|
uwaga uwaga moj cudowny wszechboski seksowny najmadrzejszy najpiekniejszy eksio
POJAWIŁ SIE NA GG ![]() no no pilna ![]() ![]() Mam takiego kumpla, co jest sam nikt go nie chce, chodzi i pije, a dodatkowo strasznie ściemnia. I ma obsesje na punkcje swojego psa. Bokser-leon, który jak widzi kota to ucieka, a po ulicy boi sie chodzic i musza na siłe go wyciagac na dwór. Kumpel ten jednak strasznie go "idealizuje" i jakos tak z nim gadam o tym psie a on mi pisze M. mój to jest pies M. coraz bardziej nieznośny M. i coraz bardziej rozumie słowa "bierz go" M. mało co psa od XXX(nazwisko) nie zagryzł (dodam że to amstaff, który jest średnio przyjazny ![]() M. troche zaczyna byc niebezpieczny dla otoczenia ![]() Błagam ten pies sie nawet ptaka boi, i ucieka od wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
BAN stały
|
A ja gadam z M.
Co za ćwok ![]() Ale nam się gadka klei ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
Iza a co Ci ten M. pisze? Bom ciekawa
![]() ![]() A apropo psów to M. dostał pare dni temu szczeniaka wyżeł niemiecki długowłosy (bedzie z nim na polowania chodzić a co ![]() ![]() ![]() Dzisiaj M. mi napisał, ze Diler zrobił mu siku w pokoju, załatwił się na skórze z dzika ![]() ![]() Odpisałam mu, że to z pewnością z zemsty za imię ![]() Ogólnie, dzisiaj mi napisał, że uczy Dilera, mam nadzieje, ze nie sprzedazy narkotyków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
powiedz mu zeby se wypił to bedzie bardziej rozmowny
![]() ogladała któras z was piraci z karaibów II?fajne? |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
BAN stały
|
Nie ogladałam.
Zjadłabym sobie coś dobrego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milej niedzieli ![]() ![]()
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Widziałam dwie pierwsze częsci, pierwsza rewelka, druga mniej, a chciałabym jeszcze trzecią obejrzeć
![]() EDIT: Iza to M. aż tak małomówny jest? Sposób jaki podała Jamaica mysle żeby sie sprawdził. Upic chłopa i juz, oby tylko nie zasnął ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
BAN stały
|
Faceci to debile do kwadratu. Miałam na GG opis jakiego setu z muzą słucham. Pisze do mnie OBCY koleś.
Co za debil... 20:13:16 Hej ![]() ![]() ![]() Iza 20:13:35 czesc Co za debil... 20:13:49 co slychac? Iza 20:14:16 a kto pisze tak w ogole? Co za debil... 20:14:30 marcin Iza 20:14:45 jaki Marcin? Co za debil... 20:14:49 masz seta z heven? Iza 20:14:56 tak Co za debil... 20:15:05 przeslesz? Iza 20:15:31 ale to jest jakis sciagniety chyba ze strony Heaven Co za debil... 20:15:42 jaki dlugi? Iza 20:15:51 prawie godzina Co za debil... 20:16:27 jaka jest na nim data Iza 20:17:03 a co to za przesluchanie? Co za debil... 20:17:14 no nic Co za debil... 20:17:24 tylko szukam ciekawej muzyczki Iza 20:17:48 no to wszystko jest na stronce Co za debil... 20:18:02 jakiej Iza 20:18:11 Heaven... Boze czy to takie trudne? Co za debil... 20:18:44 nie moge znalezc Iza 20:19:40 to wpisz w google club Heaven Leszno Iza 20:19:43 tylek Ci tez podetrzec? Iza 20:19:45 zegnam Co za debil... 20:19:56 wpisalem tak Co za debil... 20:20:18 i jest strona klubu ale nie ma zadnej muzy Iza 20:20:28 www.leszno.clubheaven.pl - to dobrze poszukaj, wwrrrrrrr Co za debil... 20:20:59 szukalem tam Co za debil... 20:21:19 i nie znalazlem Iza 20:21:45 a czy to moj problem? Co za debil... 20:22:00 no niby nie Co za debil... 20:22:08 sorki jesli Cie urazilem Iza 20:25:06 a w dziale 'download' to niby co jest jak nie sety? Iza 20:25:19 czy faceci nigdy nie moga byc samodzielni? Co za debil... 20:26:06 kurcze nie sprawdzalem tam... ale ze mnie glupek Iza 20:26:18 noo, zdecydowanie... zegnam ![]() Przepraszam, skąd ich bierze Matka Natura? To chyba jakieś mutacje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.