![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko Ci fajni i mili i slodcy i to sie szybko nudza i powszednieja ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
shewko nie chce mi sie otworzyc ta strona lae jkaos mi wszystko na kompie szwankuje, mysle ze bedziesz wygladac pieknie bo nie wazne w co jestes uubrana, niektore dziewczyny ida w zwyklej blusce i spodnicy i tez dobrze wygladaja..to nie jest wazne, bedzie wspaniale zobaczysz, a D. nie przekonasz..ja tylko raz probowalam swojego d przekonac tak szybko jak zaczelam tak skonczylam a straszylam ze nie bedzie calowania przez 2 tygodnie.......... ja juz zawsze bede sama
![]()
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to znaczy że nie mam u ciebie szans???!!! ![]() mówiłas że lubisz wykolczykowane/ych ![]() ![]() ![]() i nawet stolik umiem skręcac!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
wykolczykowany???
ja lubie takich "dla mnie" a ty jamajska patrycjuszko masz zawsze u mnie szanse.. to juz ustalone.. ![]() ![]() ![]() ![]() ja naprawde sie tego bojeee... wiem ze to moja wina.. wszyscy mi mowia ze jestem chlodna, zlosliwa i besztam ludzi..ale gdyby pojawilsie ktos dla mniee...ehh............. no same powiedzcie.. jak to jest z tymi naszymi przyszlymi mezczyznami... dlaczego jest tak trudno ???
#157 |
Wtajemniczenie
|
brukseleczko truskaweczko. Ja nie wiem czemu nikt narazie nie jestw stanie nas jakos poruszyc.czemu ciagle myslac o jakimkolwiek mezczyznie wracamy do eks, ale wierze że to sie zmieni
i w konstytucji powinien byc zapis że obowiazkiem obywatela jest kochac kobiete i byc znią jesli ona tak mocno kocha jego, i dodatkowo jest uczestniczką wątku "plotkowy dla porzuconych" napiszmy petycje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
BAN stały
|
![]() A wiecie co mnie wku*** najbardziej? Że EX idzie do przodu, że odnalazł kobiete swojego życia ![]() A ja zostałam z tym wszystkim... Czuję się nadal jak pies porzucony w lesie i na dodatek chyba jestem przywiązana do drzewa krótkim sznurkiem, bo za cholerę nie mogę wyjść z lasu...* *Jakie ja twórcze metafory daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||||
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() uff przeczytałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja również matematykę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze tylko dlaczego wiemy to gdy jesteśmy same, a gdy ktoś pojawia się na horyzoncie...no cóż zapominamy o tym... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kamila ja też już nie wierzę w królewiczów z bajki... ![]() Cytat:
A myślałam, że tylko mi się przytrafiła taka poroniona historia...wrrr ukrywane sms, kłamstwa itd... oj ci faceci wrrrr, czy oni się kiedyś zmienią?? Ja wróciłam dzisiaj ze szkolenia, wczorajszy dzień był bardzo męczący...ale się miło zakończył...imprezką z biesiadną muzyką, tańcami, śpiewami, dobrym jedzonkiem i ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Ale Wy dzisiaj smęcicie o tych eksiach :P
Kurde, gdyby oni po nas tak rozpaczali! Martwili się bo nikt inny się im nie podoba! Tęsknili! Myśleli! Ale gdzie tam... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
BAN stały
|
Cytat:
U mnie podobnie ![]() No,ale cóż,w końcu te ich dziewczyny to też są jakieś babki,które może myślą jak super trafiły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niespodzianka bedzie na końcu ![]() ![]() ![]() kto to wie może kiedyś je tu spotkamy ![]() jamajskie dziecko po raz 3 przeniosło telewizor z jednego pokoju do drugiego(mięsnie cwicze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
BAN stały
|
Magda ja uwielbiam ''W malinowym chruśniaku''
![]() ![]() Ale zazdroszcze Ci tej imprezki. Się natańcowałaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
BAN stały
|
Selis w takim razie czekamy jak to sie rozkreci
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do palenia... matko ile ja sie naprobowalam zeby eks rzucil i nic... ciezka sprawa... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chociaz podejrzewam ze wtedy zaczeły by sie tworzyc zwiazki lesbijskie, bo wszyscy porzadni faceci wymarli albo są zajęci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
BAN stały
|
Ale dolina... Czy mi się wydaje czy jest sobota wieczór, a wszystkie prawie na necie?
![]() Ja powinnam się uczyć (jeszcze cudowniej)... |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
A ja sie zastanawiam, dlaczego faceci tak łatwo i szybko zapominaja a kobiety nie. Czy to przez nasza kobieca wrazliwosc?? Wiec moze powinnysmy byc takie jak faceci zeby zycie nie dawalo nam kopa w dupe?? Moze tu tkwi to lekarstwo
![]() ![]() Martinka no wlasnie wiem ze z tym paleniem problem. Jak ja mu powiem ze on sobie tym szkodzi, ze przeciez mial kiedys astme, ze nadal ma czasem ataki alergiczne to on mi odpowie 'Na cos musze umrzec'. I gadaj tu z takim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
No to Michał pojechał do domu...
Pogadałam z nim i powiedziałam, że nie chce takich sytuacji jak dzisiaj, przeprosił, ale powiedział, że może mu sie zdarzyc spóźnic na spotkanie (problem z dojazdem np. korki). Ok. to rozumiem, ale nie życze sobie, żeby informował mnie o tym na ostatnią chwile lub po czasie. Zapytałam o tych znajomych odp. mi dokładnie gdzie mieszkają (w pobliżu gdzie mieszka moja siora więc znam te rejony ![]() Numer z komórką też zrobiłam, tak jak napisała Astra, pokazał mi ją, bez problemu mogłam wejść w menu i różne opcje, nie wahał się... Sama już nie wiem co mysleć, sprawiał wrażenie dzisiaj jakby zauroczonego moją osobą ![]() ![]() Usłyszałam wiele ciepłych i bardzo miłych słów od Niego, ja cóż przyjmowałam je z usmiechem na ustach, a w środku rezerwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Camilo, moze po prostu na razie trzeba poczekac? to byl znak, ze musisz byc czujna. Ale chyba nie warto skreslac go od razu. Nie lubie takich dwuznacznych sytuacji, nie lubie niepewnosci. No ale chyba nic innego nie mozesz zrobic... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda,ze szybko byśmy miały kłopoty prawne ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do wiersza to faktycznie jest on o miłości, taki lekki erotyk...wtedy go nie rozumiałam...a teraz mam do niego uraz ![]() co do królewiczów/księciuniów....no cóż było ich wielu ale żaden nie spełniał moich kryteriów ![]() Ale wczoraj byłam z siebie dumna ![]() ![]() ![]() ![]() a właśnie dzwonił, pisał maile...znowu... ![]() Dlaczego on nie daje o sobie zapomnieć ![]() ![]() Kamilka jak tam spotkanie z M. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Camila, może nie będzie tak źle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zadomowienie
|
Mój podły playboy mieszka teraz w Sopocie i tam rwie naiwne laski... (jaka ja byłam głupia
![]() ![]() ![]() shewa - przypuszczam, że M. starczyło na zapomnienie mnie parę miesięcy (4?)... Ja wciąż go wspominam..Dość często o nim myślę ![]() Kamila - musimy trochę wyluzować... M. może być całkiem ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.