![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() Zwracam się do wszystkich forumowiczów będących studentami (18-25 lat) z gorącą prośbą. Piszę pracę magisterską dot. preferencji muzycznych (dokładny temat: Cechy osobowości i zainteresowania a preferencje muzyczne studentów) i pilnie poszukuje osób chętnych do wypełnienia kwestionariusza. No i przyznam, że mam niemały problem gdyż ciągle brakuje mi wielu ankiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/41327...studentow.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uzależnione od muzyki... ???
wypełniłam
![]() OT ![]()
![]() |
#273 |
Konto usunięte
|
wypelniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Absolwentka raczej nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Mnie ogranicza wiek, chętnie bym pomogła.
Ale może następnym razem!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
też wypełniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
2 tygodnie temu zepsuł mi się odtwarzacz mp3, myślałam, że przez te 2 DNI umrę, pobiegłam po nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Rozeznanie
|
Oj jestem uzależniona. Ostatnio zapomniałam(nie wiem jakim cudem to się stało) wziąć ze sobą słuchawek. Myślałam, że wysiąde z autobusu i wrócę do domu po nie. Już nawet chciałam kupić byle jakie z kiosku, żeby tylko mieć. U mnie cały czas leci muzyka. I sama też co chwila podśpiewuje sobie hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
BAN stały
|
ja nawet sama robię muzykę ze swoim chłopakiem.
Obydwoje jesteśmy artystami, rysujemy, rzeźbimy, i zabraliśmy się za wspólny projekt muzyczny. jest to hip hop. ktoś jeszcze się tym zajmuje? chętnie się powymieniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Przyczajenie
|
Ja się uważam za uzależnioną od muzyki, po prostu uwielbiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Odświeżam! Mam nadzieję, że ktoś się tu pojawi na małe pogaduchy
![]() Ja słucham wszystkiego, co mi wpadnie w ucho. W każdym gatunku potrafię dostrzeć to COŚ ![]() ![]() Ale Michael i tak jest najcudowniejszy na świecie ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- A czy wyobrażam sobie choćby jeden dzień bez muzyki? Zdecydowanie NIE! Słucham jadąc komunikacją miejską(mp3), w domu, wieczorem,w nocy, kiedy się uczę, kiedy przeglądam internet - generalnie non stop ![]() ![]()
![]() |
#287 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() Dla mnie tez muzyka wiele znaczy, slucham bardzo roznej. Poezja spiewana, jazz, pop, chillout, ambient ale najwiecej rocka, troche metalu, gotyku. Radia slucham rzadko, najczesciej w radiu jednak slucham wiadomosci i publicystyki, muzycznych audycji tylko pare. Wole swoje ulubione zespoly wybierac i sluchac kiedy chce. Staram sie tez poznawac jak najwiecej muzyki. Mam adapter, tylko zaluje ze poki co nieczynny, stare plyty, kupilam sobie w .zeszlym roku gitare i ucze sie grac, niesamowita frajde mam z tego. Poza domem slucham muzyki z sluchawek co najwyzej w podrozy, wole miec jednak kontakt z otoczeniem, a muzyka mnie chyba za bardzo pochlania. I bez tego sie potrafie zawieszac W podpisie mam last fm, mozna zerknac kto ciekawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Rozeznanie
|
Też jestem uzależniona. Najlepiej słucha się muzyki jadąc gdzieś w nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Raczkowanie
|
Haha a mnie miło, że się ktoś odezwał
![]() Matilde a jesteś samoukiem? Ja kiedyś chciałam uczyć się grać na gitarze, ale zbyt długo zwlekałam i jakoś tak nic z tego nie wyszło. Stare płyty...mówisz o tych takich winylowych? ![]() ![]() Lana, no pewnie że tak! W nocy czy się jedzie, czy się stoi ale muzyka musi być ![]() ![]()
![]() |
#290 | |
Biała Dama
|
Cytat:
Tak, sama się uczę, na razie z tabulatury, na akordy przyjdzie czas, oczywiście chwyty umiem nawet barowe się staram ale składać je w melodię mi jeszcze nie wychodzi bo trzeba to robić płynnie a nie trafiać dziesięć sekund w jeden chwyt ![]() ![]() ![]() ![]() Gramofonowi rozwaliłam ostatnią igłę, a teraz to tylko ortofon do niego dostanę, za tą cenę bym miała cały nowy gramofon więc się waham. To nastawianie płyt to cały rytuał, a dźwięk jest piękny, nie taki metaliczny jak z cyfrówek. Paru dobrych ludzi mi dało parę płyt ze swoich strychów bo w swoich to miałam głównie bajki i kolędy. No ale teraz leżą niestety W moim przypadku to chyba nawet niebezpieczne byłoby chodzić po ulicy ze słuchawkami bo i tak chodzę jak potłuczona, wolę mieć ten słuch na wyłapanie samochodu zbliżającego się albo coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa powiem Ci, że ta cała ochota mi jakoś juz przeszła. Kiedyś to ciągle tylko miałam w głowie gitarę ![]() ![]() ![]() A jakie te płyty Ci dali? Haha noo! Ja jak słucham mp3 w mpk ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Świetnie że się będziesz zwierzaczkami opiekować, też kiedyś chciałam iść na taki wolontariat ale się nie zebrałam. Mi ta gitara nigdy nie chciała z głowy wyjść, i dopięłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
To i ja się chętnie przyłączę. Ogólnie mam dość eklektyczny gust, w mojej bibliotece na laście można odnaleźć zarówno rock, jak i electro-pop, nie pomijając muzyki z lat 30',40',50', którą kocham, nu-jazzu (głównie electro-swing) i muzyki elektronicznej. Ostatnio mnie wzięło też na blues i staram się szukać czegoś, co mi podpasuje, ale coś ciężko mi idzie
![]() Co do słuchania, po zepsuciu swojego telefonu przez bardzo długi okres nie miałam odtwarzacza i udało mi się przetrwać te kilka miesięcy, ale jednak z wielką chęcią wróciłam do słuchania muzyki wszędzie gdzie się da. Nawet jak wychodzę do sklepu na 10 minut, to biorę ipoda ze sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#295 |
Raczkowanie
|
Hm, to może gdzieś Ci spadł, albo go schowałaś do jakiejś szafki zupełnie o tym nie myśląc i teraz nie pamiętasz (ja tak mam czasem :P)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
BAN stały
|
Rock (System of a down <3 Nirvana Metallica) rap ( Eminem, Słoń, The Game, Sokół, DMX, Wu tang clan ) G-funk (Nate dogg) chociaż ostatnio głównie SOAD (0d 4-5 miesięcy) codziennie i wgl. mi się nie nudzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2013-01
|
Kocham muzykę z przesłaniem, ciekawą interpretacje np. Nella fantasia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
Uzależniona? Tak. Ale zostaję wyłącznie na etapie słuchacza, twórcą nigdy nie zostanę :P
Uwielbiam słuchać muzyki, właściwie słucham jej jakieś 10 godzin dziennie, tyle dlatego że z 24 godzin doby muszę odjąć 8 godzin na sen i 6 godzin na naukę ![]()
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
![]()
uwaga, uwaga. pilnie poszukuje piosenki, bardzo rytmicznej, tanecznej, cała jest szybka, w jednym momencie jest wstrzymanie , a potem takie uuuu lalalalalalalalalalalala coś tam xd wiem, że to nic nie mówi, ale jest bardzo szybka i nie najnowsza. prosze, umre bez niej ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.